- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.981
anne beyendiyse tamamdır zaten:)
zewzeq blogdaki biraz cart gerçi, senin ki öyle durmuyor.
off.. link bile yazamıyorum
bende onu beğenmiştim zevk tercih meselesi işte kaydirigubbakcemile3
canımm sanırım yeni üye oldun buraya ama ben topazioları göremedimm(profiline yüklemene yardımcı olurum begenmene sevindim:)Msnden görüşür kritik yaparız yine:)
Sayenizde ben de soloticalandım :) Kararımı Quartzo dan yana kullandım ve çooooooooook memnun kaldım. Daha önce(2 sene) freshlook un aylık lenslerini kullanmıştım. Ama çok batma ve kuruma yaptığı için bıraktım. Bu formda solotica hakkında yazdıklarınızı okuyunca lens hevesim depreşti yine ve vetman sağolsun hemen yolladı lenslerimi :lepi: Acayip rahat ve doğal lensler. Herkese tavsiye ederim. Tabii renk işi zevk meselesi ve zevkler de tartışılmaz ama quartzo almayı düşünen arkadaşlara yardımı dokunur diye 2 foto ekledim. İlki flashsız diğeri flashlı çekim...
ay cnm yaa dünyayı net görememek ne kötü senin problemin de miyop mu ,numarası kac bir de çok soru soruyorum yine kaydirigubbakcemile3 corlar konusuna da gelince evt aslında hareli göz daha doğal geliyor bi çoklarına, ben de beğeniyorum corları daha açık sonuçta daha güzel açıyor gözü... şimdi de tek derdim bundan sonraki rengimin hangisi olacağı daha alalı 1 ay olmadı ama gercekten bağımlılık yapıyor bu soloticalar da cnmşimdi de ocrelere bakıyorum bnm gözümü çok acmıyacak biliyorum ama çok göze batan renkler kullanmaya daha cesaretim yok sanki, zamanla o da olur elbet hehihi
nete anca girebildim yeni soloticalı resim koyan arkadasları görünce tekrardan aşık oldum soloticayaopuyorumnanaktanbu arada bambamcım senin soloicalarla görmende bi problem yok dimi merak ettim bir de ne kadar süre kullandın 1 yılı geçince gözde yanma yapar mı hemen ayy yine çok soru sordum yaa olumunekankayizsmile
Sayenizde ben de soloticalandım :) Kararımı Quartzo dan yana kullandım ve çooooooooook memnun kaldım. Daha önce(2 sene) freshlook un aylık lenslerini kullanmıştım. Ama çok batma ve kuruma yaptığı için bıraktım. Bu formda solotica hakkında yazdıklarınızı okuyunca lens hevesim depreşti yine ve vetman sağolsun hemen yolladı lenslerimi :lepi: Acayip rahat ve doğal lensler. Herkese tavsiye ederim. Tabii renk işi zevk meselesi ve zevkler de tartışılmaz ama quartzo almayı düşünen arkadaşlara yardımı dokunur diye 2 foto ekledim. İlki flashsız diğeri flashlı çekim...
Teşekkürler :) Yeni seri bunlar
evt cnm benm de gozlerim miyop -3 bir de 1 astigmat var ama lenslerde sadece 3 miyop aliorm. ay cnm benm ya ne demek tabi ki soru sorucaksin hepimiz soruorz olumunekankayizsmile
ocreleri ben de cok begeniorm eskiden ben de goz rengimi cok deistiren lensleri daha cok tercih ediordum simdi ocre gibi renkleri de seviorm boshayallersmile
cnm soloticalarla ben cok cok rahatim valla. seffaf lensim kdr rahatim cor ice var bende sadece baska solotica yok. yeni seri cor ice konfor acisindan cok memnunum. tum gun takiorm sabahtan aksama hic rahatsizlik vermior kuruluk batma yanma hic olmadi simdiye kdr. benm cor icelari alali cok olmadi cnm daha bikac aydir var yani. 1 sene olmadi henuz sositososito
herkeze günaydın tatilden yeni döndüm .burası epey ilerlemiş:)Brchgnch icemint in hayırlı olsun.Çok yakışmışlar ama daha yakından ve net görebilirmiyim?bilmiyorumkismile
Vetmancım sana sorum olacaktı
1.icemint ve cyristal arasındaki fark bariz belli mi ?icemint artık üretilmiyor mu?CADIARZU
2.İcemint in renkli kısmının hidrocor serisinden daha küçük olduğunu cor mel taşma yaparken icemint oturdu diye yorum yapmışlar .öylemi gerçekten?akannehir
3. ben sende cyristali begendim ama korkum nc mel gibi taşma yapar mı bende?birde ice gibi çok açık durmaz değil mi?gözlerim koyu renk çünkü.
4.şu an aklımda olan diğer lens charm mel onuda beriyycimde deneyeceğim tatilden dönsün:) charmlarda küçük gözlüler için en iyi oturan seri mi sence?
yaa eski gibi duruyor yeşilli gibi sanki canım
yeni seri mavi ağırlıklı değil miydi
kafam karıştı iyice
kim hangi burcu valla yok öyle bişey keşke verebilsem ama işe başlamadan veremicem galiba yanlız çok mutluyum dün 2 tane özel ders öğrencisi ayarladım bu olursa onlarla hemen vericem bi tane zemuszemus
bnm de -1.25 miyop var .bi ara ameliyat düşündüm ama vazgectim nasılsa lens var problem olmuyor diye,
ben cor ice ın sende duruşunu çok begeniyorum göze de batmıyo gayet hoş duruyor aklinialirimsmile
off bide ben lenslerin tersini düzünü ayırt edemiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 koyu renkli taraf mı dısa gelcek bazen takıyorum sonra baktım ilginc durdu tekrar cıkarıp takmak zorunda kalıyorum sempatiksalakcinni
Kutusundaki tarih nedeniyle yeni seri olduğuna eminim :) zaten quartzolar gri yeşil biliyorsun. Yine yeşillik var ama gri ağırlıklı duruyor canım. Yeşili sevmediğim halde bu renge bayıldım ve zevkle kullanıyorum canım. Yeşilli olmasın diyorsan sanırım ice ı denemelisin.
ya kızlar bu cristaller çok mu iddialı acaba takmış durumdayım şuan onlara ama net bir fotosu olan yok muuuu ? =(
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 10 gündür solotica başlıklarınıza bakmaktan gözlerim şaşı oldu. başlangıçta mel almaya kararlıydım. çünkü gözlerim koyu tonda ela ve lens doğal durmuyorsa, bombe yapıyorsa, gözler farklı yerlere bakıyor gibi duruyor ki bence ruj süreyim derken dişini boyayıp gezmek gibi bişey..
dün bir arkadaşım lenslerle ilgilendiğimi görünce denemem için fresflook lenslerini getirdi. renk ismini kendi de bilmiyor ama koyu bir maviydi lensler. denedim, renk harikaydı. makyaja bile gerek kalmıyor. ama bi göz sağa bi göz sola bakıyor gibi.
yüzüme o canlılığı, rengi verecek mavi tonda bir solotica almaya karar verdim. azul da riskli bir renk ama, NC serisi Cor a göre koyu bir tonda durmaz mı? bir de o bakışlardaki kaymalar oluyo mu solotika lenslerde?
teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?