Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende onu beğenmiştim zevk tercih meselesi işte kaydirigubbakcemile3

ya ben sürekli fikir değiştiriyorum, bilmiyorumkismile çok sinir bozucu. şimdi de NC grafite lere taktım.
aslında istediğim Liv Tyler ınki gibi bir görüntü. ten rengim ve saç rengim benziyor (tamamen benzediğimi söyleyebilseydim keşke). Gündüz doğal ışıkta kullanacağım, yüzüme renk katıcak bişey arıyorum.
kışa doğru koyu makyajla ve geceleri kullanmak için Cor ice veya cristal düşünüyorum zaten. ilk renkli lensimi bi alsam açılıcam da:))

canımm sanırım yeni üye oldun buraya ama ben topazioları göremedimm (profiline yüklemene yardımcı olurum begenmene sevindim:)Msnden görüşür kritik yaparız yine:)

Canım mesaj sayım tutmadığı için buraya koyamadım ama profilimin içindeki albumler kısmına koydum... Eger sen ordan alıp bu forumda paylasabiliyorsan lütfen paylaş ki topazio almayı düşünen arkadaşlar görebilsin...

Sana çok ama çok teşekkür ederim... Azullarımı dört gözle bekliyorum :)))

benim istediğim göz rengiiii.senin kendi göz rengin ne kahverengimi ya benim çöyle bi sorunum var freshlook taktığım zaman gözlerim bombeli duruyo soloticalarda varmı böyle bi durum bide ne kadara aldın yıllık dimi bunlarrr.

evt cnm benm de gozlerim miyop -3 bir de 1 astigmat var ama lenslerde sadece 3 miyop aliorm. ay cnm benm ya ne demek tabi ki soru sorucaksin hepimiz soruorz olumunekankayizsmile
ocreleri ben de cok begeniorm eskiden ben de goz rengimi cok deistiren lensleri daha cok tercih ediordum simdi ocre gibi renkleri de seviorm boshayallersmile
cnm soloticalarla ben cok cok rahatim valla. seffaf lensim kdr rahatim cor ice var bende sadece baska solotica yok. yeni seri cor ice konfor acisindan cok memnunum. tum gun takiorm sabahtan aksama hic rahatsizlik vermior kuruluk batma yanma hic olmadi simdiye kdr. benm cor icelari alali cok olmadi cnm daha bikac aydir var yani. 1 sene olmadi henuz sositososito

cnm gule gule kullan icine sinmesi en onemlisi saglikla mutlulukla kullan cok yakismis.

bnm de -1.25 miyop var .bi ara ameliyat düşündüm ama vazgectim nasılsa lens var problem olmuyor diye,
ben cor ice ın sende duruşunu çok begeniyorum göze de batmıyo gayet hoş duruyor aklinialirimsmile
off bide ben lenslerin tersini düzünü ayırt edemiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 koyu renkli taraf mı dısa gelcek bazen takıyorum sonra baktım ilginc durdu tekrar cıkarıp takmak zorunda kalıyorum sempatiksalakcinni

herkeze günaydın tatilden yeni döndüm .burası epey ilerlemiş:)Brchgnch icemint in hayırlı olsun.Çok yakışmışlar ama daha yakından ve net görebilirmiyim?bilmiyorumkismile
Vetmancım sana sorum olacaktı
1.icemint ve cyristal arasındaki fark bariz belli mi ?icemint artık üretilmiyor mu?CADIARZU
2.İcemint in renkli kısmının hidrocor serisinden daha küçük olduğunu cor mel taşma yaparken icemint oturdu diye yorum yapmışlar .öylemi gerçekten?akannehir
3. ben sende cyristali begendim ama korkum nc mel gibi taşma yapar mı bende?birde ice gibi çok açık durmaz değil mi?gözlerim koyu renk çünkü.
4.şu an aklımda olan diğer lens charm mel onuda beriyycimde deneyeceğim tatilden dönsün:) charmlarda küçük gözlüler için en iyi oturan seri mi sence?

Sedefçim çok teşekkürler. Cristallerimin gün ışığında tam yüz olan resmini bu hafta ekleyeceğim inşallah.Bende hidrocor grafite var renkli kısmı NC dan daha geniş , grafite benim gözümden taşıyor ama nc mellerim ve cristalim tam örtüşüyor gözümle. Benim gözlerim koyu kahve hiç açık durmadı aksine çok doğal görünüyorlar canım. Şu an en favori lenslerim cristallerim.

yaa eski gibi duruyor yeşilli gibi sanki canım
yeni seri mavi ağırlıklı değil miydi
kafam karıştı iyice

Kutusundaki tarih nedeniyle yeni seri olduğuna eminim :) zaten quartzolar gri yeşil biliyorsun. Yine yeşillik var ama gri ağırlıklı duruyor canım. Yeşili sevmediğim halde bu renge bayıldım ve zevkle kullanıyorum canım. Yeşilli olmasın diyorsan sanırım ice ı denemelisin.

ay cnm ya ben de dusunuorm ameliyati ama en son gittigim doktora sordum o da lens takiordu genc bi adamdi neden lazer dusunmuorsunuz dedim yok ben yaptirmam dedi nedense goz doktorlari sicak bakmio anlamis deilim yaptiran herkes de cok memnun. kararsizim yani bu konuda. ama biktim bu sekild denize girmek fln mesele dert.

hihihi cok tesekkur ederim begenmene sevindim icelari alanlar da begenio genelde bayanssulusmile canm bu arada tersini duzunu su sekilde anlayabiliorsun parmaginda lensi yukari tuttugunda canak gibi durmasi lazim kenarlari disa dooru donmemesi gerekio konkav bi sekilde durmali. parmaginda tutarsan lensi 2 tarafini da deneyip hangisinin dooru taraf oldugunu anlayabilirsin cnm, ay bi tuaf annattim biliorm ama nasil anlatilir bilemedim sempatiksalakcinni

Kizlar slm.)bende nc mel seklinde renkler dusunuyordmkii wetmanla fotolarm uzerinden kritik yaparak cristal seklinde tonlarda karar kildik.koyu kahve gozlerim cristal fotosu da fazla bulamadim.sizlerdn alan var miydi acaba????

yok aslında ben yeşil ağırlıklı istiyorum
ama yeni-eski seri arasında karasızım kafamçokkarıştı

cnm göslerin koyu renkse grafite ve ice hiçdüşünme derim ben bütün renkleri denedim deneyimlerime dayanark söliceklerim var grefite koyu renklerde bariz renk degişiklgi yapmıo ve canlı bir renk diil böle silik gbi ice ise benim gözlerim koyu kahve olmamasına regmen ucuk bir lilamsı renk oldu koyu renk gözlerde ise gayet mor oluyo gelelim diger şu üç renkten oluşan oldukça opak olan seriye şaşı bakmak istemiyorsan bombeli olsun istemiyorsan gözlerinde lens oldugu belli olsun istemiyorsan hiç düşünme bile cnm sana önerim cor mel nc mel ve crystal dır aa birde marine var tabi bu rengi bende denemedim henüz fena diil gbi yuze renk verio .... hadi bakalım kolay gelsin=))))

Vetmannn crystale kara verdim herhalde canım ne diyosun kararıma benim gözü biliyon saçlarımıda sıcak çikolata yaptım. Ne dersin wetman önemli fikrin benim içinönemli ne dersen ona göre açık mavi gibi dursun istiyorum.birde yeni tarihli olsun istiyorum şu grafiteler zaten içime sinmiyor birinin rengi daha soluklaştığından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…