- 17 Haziran 2010
- 145
- 13
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.001
ay cnm ya ben de dusunuorm ameliyati ama en son gittigim doktora sordum o da lens takiordu genc bi adamdi neden lazer dusunmuorsunuz dedim yok ben yaptirmam dedi nedense goz doktorlari sicak bakmio anlamis deilim yaptiran herkes de cok memnun. kararsizim yani bu konuda. ama biktim bu sekild denize girmek fln mesele dert.
hihihi cok tesekkur ederim begenmene sevindim icelari alanlar da begenio genelde bayanssulusmile canm bu arada tersini duzunu su sekilde anlayabiliorsun parmaginda lensi yukari tuttugunda canak gibi durmasi lazim kenarlari disa dooru donmemesi gerekio konkav bi sekilde durmali. parmaginda tutarsan lensi 2 tarafini da deneyip hangisinin dooru taraf oldugunu anlayabilirsin cnm, ay bi tuaf annattim biliorm ama nasil anlatilir bilemedim sempatiksalakcinni
cnm göslerin koyu renkse grafite ve ice hiçdüşünme derim ben bütün renkleri denedim deneyimlerime dayanark söliceklerim var grefite koyu renklerde bariz renk degişiklgi yapmıo ve canlı bir renk diil böle silik gbi ice ise benim gözlerim koyu kahve olmamasına regmen ucuk bir lilamsı renk oldu koyu renk gözlerde ise gayet mor oluyo gelelim diger şu üç renkten oluşan oldukça opak olan seriye şaşı bakmak istemiyorsan bombeli olsun istemiyorsan gözlerinde lens oldugu belli olsun istemiyorsan hiç düşünme bile cnm sana önerim cor mel nc mel ve crystal dır aa birde marine var tabi bu rengi bende denemedim henüz fena diil gbi yuze renk verio .... hadi bakalım kolay gelsin=))))
sitenize yeni üye oldumm sırf bu solotica lensler için ==)) sizden bi ricada bulunmak istiorum. bnm derdim sipariş :S nerden ve nasıl sipariş edeceğimi bilmiorm.. ve extra olarak kısa surede gelmesını istiorum cunku acıl lazım ==) bnm gözlerm numaralı numaralılarn bı ay gbı cok uzn bı sureede geldıklernı duydum fakat bnm en fazla 1 hafta bekleyecek kadar vaktm var.. bı ara yormları okurken size 1 gun ıcınde lenslerı elıne ulastıgı için teşekkur edıldıgını gordumm eger böle bir yardımnz varsa bnde yararlanmak ısterm cok uzun arastırmalar sonucunda rengıme karar verdm (en cok tercıh edılen hidrocor mel) o konuda rahatm yanı==) yardmcı olrsanız cok sevnrm ==))) VETMAN10
fishbiscuit yanlış yönlendirmek istemem ama ela-bal gözlerde ice'ın duruşuna hayranım.. Bence renk olarak da doğallık olarak da harika canım.
peki Cor mu Nc mu daha doğal duruyor?
(yönleneyim diye soruyorum zaten:) ahahahaha!!! bir ay sonra "ice aldım berbat durdu, hani güzeldi?! beni kandırdın" falan diye musallat olurmuşum.. ahahahah!! birden sinirlerim bozuldu:) sonuçta tamamen senin yönlendirmenle almış olsam ve beğenmesem bile yanlış yönlendirmiş olmazsın. ben de biri fikrini söylesin diye bakınıp duruyorum:)
ya Vetman a da hepsi yakışıyor opuyorumnanaktan öyle durcağına emin olsam herhangibirini alabilirim:) ne olduğu çok da önemli değil..
evet yaa bende duyuyorum ameliyat oldum çok rahat acı da yok bosuna lens gözlük uğraşıyorsun dediler ama simdilik böyle iyiyim bendenize havuza grmek zaten tam bir macera benim bu yaz denizde düştü lensim tek gözümle görüyorum, berbat bi durum..
ayy cnm cokk sağol çok da güzel anlatmıssın anladım takarken uygularım dedigini cok tesekkür olumunekankayizsmile
gerçekten "kolay gelsin" dediğin kadar var:bbo: dün tam ice alıyodum, burcunun (84) gözlerindeki duruşlarını çok beğendim. azul un duruşuna da bayıldım ama benim gözüm onunkinden açık (mel-ocre arası diyim:) fotoğraflara bakıp azul almaya cesaret edemedim. her görenin gözümle ilgili bişey sormasını istemiyorum. ama mel de sıkıcı geliyor, nedennn çünkü kendi gözüm çok yakın:))) koyu mavi istiyorum.. azul-grafite diye bi renk olsa:))
cyristal alıcam galiba sonunda ya da NC azulu alabilirim ya da verde ya da kafamçokkarıştı
(yönleneyim diye soruyorum zaten:) ahahahaha!!! bir ay sonra "ice aldım berbat durdu, hani güzeldi?! beni kandırdın" falan diye musallat olurmuşum.. ahahahah!! birden sinirlerim bozuldu:) sonuçta tamamen senin yönlendirmenle almış olsam ve beğenmesem bile yanlış yönlendirmiş olmazsın. ben de biri fikrini söylesin diye bakınıp duruyorum:)
ya Vetman a da hepsi yakışıyor opuyorumnanaktan öyle durcağına emin olsam herhangibirini alabilirim:) ne olduğu çok da önemli değil..
hidrocor mel lenslerimi takas etmek yada satmak istiyorum..
Daha dün elime geçti 1 kez taktım..Vetman'dan aldım..Sağolsun çok ilgili bir arkadaş..
Satma nedenim ise benim gözlerim ela yeşil karışımı..Taban açık olunca haliyle çok açık bi yeşil oldu ve beyaz tene gitmedi..
Lens olarak çok ama çok beğendim yakından dahi lens olduğunu anlamak zor,okadar konforlu ki gözünüzde olduğunu unutuyorsunuz resmen..
orhidrocor mel lenslerimi takas etmek yada satmak istiyorum..
Daha dün elime geçti 1 kez taktım..Vetman'dan aldım..Sağolsun çok ilgili bir arkadaş..
Satma nedenim ise benim gözlerim ela yeşil karışımı..Taban açık olunca haliyle çok açık bi yeşil oldu ve beyaz tene gitmedi..
Lens olarak çok ama çok beğendim yakından dahi lens olduğunu anlamak zor,okadar konforlu ki gözünüzde olduğunu unutuyorsunuz resmen..
canım bende charm azullarımı satmayı düşünüyodum benimkide çok yeni dışarda 3 defa anca takmışımdır en fazla... düşünürmüsün? bana rengi koyu geliyo albümümde fotoları var yoksa çok beğeniyorum lenslerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?