Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet yaa bende duyuyorum ameliyat oldum çok rahat acı da yok bosuna lens gözlük uğraşıyorsun dediler ama simdilik böyle iyiyim ben denize havuza grmek zaten tam bir macera benim bu yaz denizde düştü lensim tek gözümle görüyorum, berbat bi durum..

ayy cnm cokk sağol çok da güzel anlatmıssın anladım takarken uygularım dedigini cok tesekkür olumunekankayizsmile

sitenize yeni üye oldumm sırf bu solotica lensler için ==)) sizden bi ricada bulunmak istiorum. bnm derdim sipariş :S nerden ve nasıl sipariş edeceğimi bilmiorm.. ve extra olarak kısa surede gelmesını istiorum cunku acıl lazım ==) bnm gözlerm numaralı numaralılarn bı ay gbı cok uzn bı sureede geldıklernı duydum fakat bnm en fazla 1 hafta bekleyecek kadar vaktm var.. bı ara yormları okurken size 1 gun ıcınde lenslerı elıne ulastıgı için teşekkur edıldıgını gordumm eger böle bir yardımnz varsa bnde yararlanmak ısterm cok uzun arastırmalar sonucunda rengıme karar verdm (en cok tercıh edılen hidrocor mel) o konuda rahatm yanı==) yardmcı olrsanız cok sevnrm ==))) VETMAN10

gerçekten "kolay gelsin" dediğin kadar var:bbo: dün tam ice alıyodum, burcunun (84) gözlerindeki duruşlarını çok beğendim. azul un duruşuna da bayıldım ama benim gözüm onunkinden açık (mel-ocre arası diyim:) fotoğraflara bakıp azul almaya cesaret edemedim. her görenin gözümle ilgili bişey sormasını istemiyorum. ama mel de sıkıcı geliyor, nedennn çünkü kendi gözüm çok yakın:))) koyu mavi istiyorum.. azul-grafite diye bi renk olsa:))

cyristal alıcam galiba sonunda ya da NC azulu alabilirim ya da verde ya da kafamçokkarıştı

fishbiscuit yanlış yönlendirmek istemem ama ela-bal gözlerde ice'ın duruşuna hayranım.. Bence renk olarak da doğallık olarak da harika canım.

Canım evet bir günde bütün renkler elinde olabiliyor.Kadınlar külübü pro kartımda lens alanlara hediyemdir.Kadınlar külübü kartı 25 tl değerinde ve lenslerle ücretsiz herkeze gönderiyorum lenslerin kargo ücretide bana ait . .Bana mailimden ulaşabilirsin soloticacenter@hotmail.com.
telefon numaram ve bütün iletişim bilgilerim imza kısmımda yazan blog adreslerimde mevcut :)

fishbiscuit yanlış yönlendirmek istemem ama ela-bal gözlerde ice'ın duruşuna hayranım.. Bence renk olarak da doğallık olarak da harika canım.

peki Cor mu Nc mu daha doğal duruyor?

(yönleneyim diye soruyorum zaten:) ahahahaha!!! bir ay sonra "ice aldım berbat durdu, hani güzeldi?! beni kandırdın" falan diye musallat olurmuşum.. ahahahah!! birden sinirlerim bozuldu:) sonuçta tamamen senin yönlendirmenle almış olsam ve beğenmesem bile yanlış yönlendirmiş olmazsın. ben de biri fikrini söylesin diye bakınıp duruyorum:)

ya Vetman a da hepsi yakışıyor opuyorumnanaktan öyle durcağına emin olsam herhangibirini alabilirim:) ne olduğu çok da önemli değil..

Son düzenleme:

canım bende cor ice var çokda seviyorum ama hep diyorum keşke charm ice alsaydım diye :) hatta şuanda bi değiştirmek istiyen bulsam hemen değiştirirm charmla :)

Didemede katılıyorum nc serisi tutulmadı eski serisinde birinde görmüştüm oldukca koyu bi ton

hihi ben de bi kere yepyeni sophistic lenslerimi denizde dusurdum unuttum daldim ikisi birden gitmisti.
rica ederim cnm benm ne demek yardimci olabilseydim ne mutlu bana :)

Son düzenleme:

cnm bende de cor ice var memnunum acik guzel bi gri. nc ice denemistim ben sahsen sevmedim hareli istersen charme ice haresiz dersen cor ice guzel. grilerde crystalde cok hos ve doal.

hidrocor mel lenslerimi takas etmek yada satmak istiyorum..
Daha dün elime geçti 1 kez taktım..Vetman'dan aldım..Sağolsun çok ilgili bir arkadaş..
Satma nedenim ise benim gözlerim ela yeşil karışımı..Taban açık olunca haliyle çok açık bi yeşil oldu ve beyaz tene gitmedi..
Lens olarak çok ama çok beğendim yakından dahi lens olduğunu anlamak zor,okadar konforlu ki gözünüzde olduğunu unutuyorsunuz resmen..

didemcim haklı acık renk gözlerde ice cok güzel duruyor=)) senin gözlerin acık renkmiş bencde ice ve marine riskli tonlar olmasına ragmen sende cok guzel durabilir cnm...

canım çok sağol teşekkür ederim:))
Corda n.c de hepsi çok doğal duruyor canım inan soloticalar piyasadaki en doğal lensler.Diğerlerine lens olarak ben bakmıyorum zaten.Her gün insanlar freeshlook lenslerinin yırtıldığından baush lomplarının damarlarından ve batmasından yakınıorlar bana:).Rainbow tanita tikaram ben bunlara lens bile diyemem zaten soloticaları denedikden sonra :))bu kadar solotica kullanıp rainbowları deneyince bunlarda lensmi falan oldum:))Soloticalardan daha doğalı iyi boyanmış custom lenslerdir inan bana daha iyisi yok canım hangi rengi seçersen seç.Hangi renk yakışır dersen istersen bir fotoğrafını gönder sana tavsiyede bulunabilirim :)Birde belirgin bir değişiklikmi istersin yoksa belirgin olmayan koyu renklermi düşünürsün önce ona karar vererek renk seçimin başlamalısın canım:)

canım bende charm azullarımı satmayı düşünüyodum benimkide çok yeni dışarda 3 defa anca takmışımdır en fazla... düşünürmüsün? bana rengi koyu geliyo albümümde fotoları var yoksa çok beğeniyorum lenslerimi

or

Sağol canım dün mailinde banada yazmışsın bunları ama bana mesajında siz daha önce bana k.k da esmeralda görüp önermişiniz demişsiniz.Demekki ben fotoğrafından daha canlı renklerin gideceğini anlayıp esmeralda önermişim.:)Keşke alış yapmadan bunu hatırlatsaydın bana canım yaa:)
En azından soloticaların ne kadar konforlu ne kadar rahat bir lens olduğunu anladım demişsin bunada sevindim :)
Lütfen k.k dan lens alan arkadaşlar lensleri almadan önce mailime .Bir tam yüz fotosu göndersinler kendi başına karar vermekdense çok daha sağlıklı karar verebiliriz birlikte:)

LİVESCİİMM:)))

AAAA aşk olsun canım ya ben sana ne zaman cevap vermedimki:))Livescim hakikaten görmemişim ben ya kusura bakma ramazan geldi oruçluyum uyku düzenim çok değişti ve haliyle şimdi yazmasan yine görmeyecektim:))Gözden kaçırmışım.Sen saçımı değiştirdim demişsin mailime son saç şeklini ve yüzünü tam görebileceğim bir fotoğraf gönderiyorsun çünkü tenin beyazdı canım şüpheliyim fotoğrafını yeniden görmem lazım:)

Fotoğraflarda baya koyu çıkmış canım =)
Düşünebilirim
Çünkü aslında ben lensimi alırken cor mel ile cor azul arasında kaldım ve hadi göz rengime yakın diyerekten mel aldım..

Şöyle bi durum var benim göz çapım 8-9 oyüzden kayma yapabilir doğal durmaz diye hareli serilerden kaçtım.Bide benim gözümün çevresinde de çember var sırıtmaz mı ki ?

Birazdan fotoğraflarımı koyacağım vetman arkadaşım beni bir analiz ederse onun düşüncesi ne olacak azul hakkında ona göre hareket ederiz..

Kendi gözlerim bu renk

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...38638126_100000167318460_481155_6444735_n.jpg

Saçlarım şuan bu renk koyu..

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...456565598_100000167318460_32411_5132704_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...19470995_100000167318460_145775_2163228_n.jpg

Aslında ben hidrocor verde marine nin yakışacağını düşünmeye başladım mel i denedikten sonra =)

Vetman sence benim gözlerime tenime charm azul yakışır mı ?
Yoksa önereceğin başka bir renk var mı bana ?
Çünkü eğer bu değişimi yaparsak, bir daha değişim yapma şansım olmayacak..Bu kez hata yapmamam gerek,buyüzden sana danışıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…