- 17 Haziran 2010
- 145
- 13
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.021
kızlar albüme flaşlı mellerin resmini koydum kaydirigubbakcemile2
bu arada ufak bi problemim var sağ gözümdeki lens hafif kayma yapıyor aten fotolarda da farkedeceksinizfisfisfis
hihi cnm renk cok cok gusel olmuss valla. :asigim:bi gozunde hafif kayma var haklisin ama yeni oldugundan olabilir kac gun oldu kullanali cnm senin?
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.a.s.
Vetman a mail attım resimlerimi gönderdim, bide "şöyle amaaa böyle, böylee amma şöyleeee..." diye diye bıdırdadım..
tabii ki sizi aşamalar ve sonuçlardan haberdar ederek, bu gidişle hep beraber bu başlığı 1 milyon mesaja taşırız gibi geliyo :teytey:
1.si inanılmaz güzel bi kızmışsın bayıldım sana :)
2. si senin gözlerin en güzeliymiş onlarıda alabilirim kaydirigubbakcemile3
3. Tabiki vetmana danışalım ama olduki karar verirsek ve gönderdiğimizde lensleri beğenmessek ben geri alabilirim hiiç sorun değil çünkü charm azullarımı bende çok seviyorum benim tek sorunum koyu durması ama senin gözlerin açık bi ton sende daha açık durucağına eminim ben benim kendi göz rengim seninkinden bayağı koyu:1hug:
Bide mellerle foton yokmu hiç çok merak ettim...
1.CU canım Bucuya katılıorum sen ne kadar nekadar güzelsin öyle:))Hatırladım o zamanda senin gözlerin ela daha belirgin bir yeşil istiyorum dediğin için esmeralda önermiştim sana:)
senin doğal gözlerinde çok çok güzelmiş:))
Sana eğer cor serisi düşünüorsan cor verde marine gider cor ıce gider cor azulda düşünebilirsin tabanın açık çünkü yarı opak serilerin hepsi sana çok güzel olur:)
Burcunun charm azullarıda yakışır sana canım düşünebilirsin:)
peki Cor mu Nc mu daha doğal duruyor?
(yönleneyim diye soruyorum zaten:) ahahahaha!!! bir ay sonra "ice aldım berbat durdu, hani güzeldi?! beni kandırdın" falan diye musallat olurmuşum.. ahahahah!! birden sinirlerim bozuldu:) sonuçta tamamen senin yönlendirmenle almış olsam ve beğenmesem bile yanlış yönlendirmiş olmazsın. ben de biri fikrini söylesin diye bakınıp duruyorum:)
ya Vetman a da hepsi yakışıyor opuyorumnanaktan öyle durcağına emin olsam herhangibirini alabilirim:) ne olduğu çok da önemli değil..
Yeşil - ela karışımı gözümde cor mel
1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah
Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu
1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah
Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?