Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar albüme flaşlı mellerin resmini koydum kaydirigubbakcemile2
bu arada ufak bi problemim var sağ gözümdeki lens hafif kayma yapıyor aten fotolarda da farkedeceksinizfisfisfis

1.si inanılmaz güzel bi kızmışsın bayıldım sana :)
2. si senin gözlerin en güzeliymiş onlarıda alabilirim kaydirigubbakcemile3
3. Tabiki vetmana danışalım ama olduki karar verirsek ve gönderdiğimizde lensleri beğenmessek ben geri alabilirim hiiç sorun değil çünkü charm azullarımı bende çok seviyorum benim tek sorunum koyu durması ama senin gözlerin açık bi ton sende daha açık durucağına eminim ben benim kendi göz rengim seninkinden bayağı koyu:1hug:

Bide mellerle foton yokmu hiç çok merak ettim...

kızlar albüme flaşlı mellerin resmini koydum kaydirigubbakcemile2
bu arada ufak bi problemim var sağ gözümdeki lens hafif kayma yapıyor aten fotolarda da farkedeceksinizfisfisfis

hihi cnm renk cok cok gusel olmuss valla. :asigim:bi gozunde hafif kayma var haklisin ama yeni oldugundan olabilir kac gun oldu kullanali cnm senin?

Arkadaşlar ben de bugün nihayet NC Mel sipariş ettim Arzu Hanıma. Sanırım cuma günü elimde olacak. Sabırsızlıkla bekliyorummmmm sempatiksalakcinni

hihi cnm renk cok cok gusel olmuss valla. :asigim:bi gozunde hafif kayma var haklisin ama yeni oldugundan olabilir kac gun oldu kullanali cnm senin?

alalı 2 hafta oluyor ama 1 hafta takmışımdır en fazla bambamcım,kayma lens göz seklimi aldıkca düzelir demi yaa böle hafif şaşı beşi bakıyormuşum gibi geliyor sempatiksalakcinni

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.a.s.

Vetman a mail attım resimlerimi gönderdim, bide "şöyle amaaa böyle, böylee amma şöyleeee..." diye diye bıdırdadım..

tabii ki sizi aşamalar ve sonuçlardan haberdar ederek, bu gidişle hep beraber bu başlığı 1 milyon mesaja taşırız gibi geliyo :teytey:

1.CU canım Bucuya katılıorum sen ne kadar nekadar güzelsin öyle:))Hatırladım o zamanda senin gözlerin ela daha belirgin bir yeşil istiyorum dediğin için esmeralda önermiştim sana:)
senin doğal gözlerinde çok çok güzelmiş:))
Sana eğer cor serisi düşünüorsan cor verde marine gider cor ıce gider cor azulda düşünebilirsin tabanın açık çünkü yarı opak serilerin hepsi sana çok güzel olur:)
Burcunun charm azullarıda yakışır sana canım düşünebilirsin:)

Fishbiscuits sen mailimemi attın resimleri gelmedi canım bana

Teşekkür ederim çok mahçup oldum o sizin güzelliğiniz arkadaşlar..
Aslında alışmaya başladım meller e..
Çünkü çevreden olumlu tepkiler almaya başladım..
Beni tanıyanlar yüzüme dikkatlice baktıktan sonra '' Çok güzel lens olduğu hiç belli değil'' diyorlar..
Sanırım ben yadırgadım, çünkü her gören çok güzel demeye başladı =) Bil hassa da annem güzel sakın başka renk düşünme diyor..

Hem alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından hemde sorun ettiğım kadar açık renk mi bilgilerinizi almak açısından fotoları ekliyorum..

Yeşil - ela karışımı gözümde cor mel

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...891201054_100000167318460_537446_778892_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...91201514_100000167318460_537421_7571929_n.jpg

Çok yakışmış güle güle kullan=) Bence söylediğin gibi çok açık renk değil.Ben açık renk hastasıyım cor mel açık durursa alayım diye düşünüyordum ama ela gözde bile böyle durduysa, hiç açık değilmiş dedim=)
Mel'in en güzeli cor serisi bence, diğerler serilere göre daha açık renk evet.Fıstık yeşili gibi güzel bir ton olmuş.

Ben cor serisini daha doğal buluyorum.Ncdeki hare çizgi çizgi olduğu için bazı gözlerde belli oluyor o yüzden beğenmiyorum.Charmda ise kalın simsiyah bir hare var.Normalde doğal mavi gözlerdeki hare koyu mavi, doğal yeşil gözlerdeki hare de koyu yeşil oluyor.Simsiyah hare de oluyor elbet ama çok fazla görmedim.
Ben cor ice kullanıyorum çok memnunum.Charmdaki hare bence bence ice gibi açık renklere yakışmıyor.Lens zaten çok açık renk birde kopkoyu hare eklendiğinde yapaylık veriyor bence.

1.cu harika durmuş. sakın satma lenslerini. Ne soluk göstermiş nede açık durmuş. Kesinlikle çok yakışmış çok tatlı olmuşsun.

1.cu çok hoş ve doğal görünüyorlar,çok beğendim...
güle güle kullan...

bende bir arkadaşım vasıtasıyla charm grafite siparişi verdim,onu bekliyorum heyecanla:)

Yeşil - ela karışımı gözümde cor mel

1.cu bence cok guzel olmus hic degistirme derim ben mel cok guzel bi renk cor u da cok doal benm de almak istedigim bir renk. cok cok guzel duruor gule gule kullan cnm.
ay nc mel once alicam diordm ama seni gorunce acaba corunu mu once alsam dedim hehehe sempatiksalakcinni

1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah

Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu

canım üzülme bende bnegeerek turuncu kafa olmuştum birz zor düzeliyor ama sonuçta düilezyor
:icecream:

1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah

Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu

ay cnm benm ama beyaz tenine yakismistir eminim. iddiali bi renk oldugu icin belki annen sevmedi. sen yeni koyultmustun sacini gene mi acmaya karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…