- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.041
Fishbiscuits sen mailimemi attın resimleri gelmedi canım bana
:uhm: :sm_confused: arzusoloticaetgmail.com senin değilse kimin maili ve ben nerden buldum da foto gönderdim acaba? hatırlamıyorum ama biyerden bulmuş olmalıyım.. yanlış mı olmuş? boşuna mı halay çektim teytey?
Kızlar dün kuaföre gittim, daha önce gitmediğim bir yerdi ve herkes gözlerimin ne kadar güzel olduğunu söyledi ne renk olduğunu başta anlamadılar, bu nasıl bir mavi diyor herkes dibine kadar girip bakmalarına rağmen kimse lens olduğunu anlamadı.kaydirigubbakcemile2Sonunda gri mavi olduğuna karar verdik :)
Cristal bende yeşil durmadı. Koyu tabanlı arkadaşlara gri mavi renk verecektir.Hafta sonu gün ışığında fotolarını da ekleyeceğim..
Kızlar dün kuaföre gittim, daha önce gitmediğim bir yerdi ve herkes gözlerimin ne kadar güzel olduğunu söyledi ne renk olduğunu başta anlamadılar, bu nasıl bir mavi diyor herkes dibine kadar girip bakmalarına rağmen kimse lens olduğunu anlamadı.kaydirigubbakcemile2Sonunda gri mavi olduğuna karar verdik :)
Cristal bende yeşil durmadı. Koyu tabanlı arkadaşlara gri mavi renk verecektir.Hafta sonu gün ışığında fotolarını da ekleyeceğim..
Çok yakışmış güle güle kullan=) Bence söylediğin gibi çok açık renk değil.Ben açık renk hastasıyım cor mel açık durursa alayım diye düşünüyordum ama ela gözde bile böyle durduysa, hiç açık değilmiş dedim=)
Mel'in en güzeli cor serisi bence, diğerler serilere göre daha açık renk evet.Fıstık yeşili gibi güzel bir ton olmuş.
1.cu harika durmuş. sakın satma lenslerini. Ne soluk göstermiş nede açık durmuş. Kesinlikle çok yakışmış çok tatlı olmuşsun.
1.cu çok hoş ve doğal görünüyorlar,çok beğendim...
güle güle kullan...
bende bir arkadaşım vasıtasıyla charm grafite siparişi verdim,onu bekliyorum heyecanla:)
1.cu bence cok guzel olmus hic degistirme derim ben mel cok guzel bi renk cor u da cok doal benm de almak istedigim bir renk. cok cok guzel duruor gule gule kullan cnm.
ay nc mel once alicam diordm ama seni gorunce acaba corunu mu once alsam dedim hehehe sempatiksalakcinni
1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah
Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu
Aaa ben de arkadaşlara katılıyorum canım, şahane olmuş! Bence sen yeni kullanmaya başladığın için yadırgadın... Asla satmamalısın!
1.cu tek kelimeyle mükemmel:) çok yakışmışş:)gözlerini dahada belirginleştirmişş canımmm
1.cu harika görünüyor güle güle kullan :asigim:
Benim de NC Mellerim geldi. Benim gözüm henüz alışamadı. Ama kardeşim gördü, çok beğendi. Yalnız şu an feci kayma var iki gözde de. Sanırım lens göze alıştıkça geçecek... boshayallersmile
Bu arada sevgili Vetman çok tatlı :) Buradan tekrar teşekkür ediyorum ona opuyorumnanaktan
Canım sen daha tatlısın inan bana :))Güle güle kullan canım çokk yakışmış:))
zemuszemus
ben geldim tatilden döndüm
Hoşgeldin berry, nasıl geçti tatil? Bu arada ben de mellendim kaydirigubbakcemile3
Merak eden arkadaşlar için albüm yaptım, oradan bakabilirler...
Teşekkürler Bambam..Cor bence en doğalı olan seri :)
Senin bir fotoğrafını görmüştüm forumda ve bayılmıştım sendede mükemmel durmuştu :)
Mavi tonlarıydı sanırım :)
lfbrls cnm cok cok guzel olmus baktim fotolarina harika gule gule kullan kirpiklerin de yakio masalla!a.s.
Bambamcım çok tatlısın, çok teşekkür ederim... opuyorumnanaktan Senin kirpiklerinin yanında lafı mı olur ayol asıl sana maşallah kaydirigubbakcemile3
ay hihi cnm benm sen daha tatlisin ilahi :)
cnm ben kirpiklerine bakmaktan lensine bakamadim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
bi ara takma kirpik herhalde dedim hatta, o kdr duzgun uzun
saol cnm benm benmkilerde takiliorlar oole iste. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?