Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu arada küçük bir bilgi vermek istiyorum, belki burda kouşulmuştur, kaçırmış olabilirim, yine de paylaşmak istedim:

Solotica konforlu bir lenstir çünkü su oranı %38. Genelde su oranı yükseldikçe lensin rahat kullanılabilir bir lens olduğu düşünülüyor ki, yanlıştır. Su oranı arttıkça, kuruyan lens, içindeki oranı koruyabilmek için göz yaşına ihtiyaç duyar. tıpkı sünger gibi. böylece gözde kuruluk ve dolayısıyla rahatsızlık oluşur.
Kuru göz sendromum olduğu için karar vermeden önce ilk baktığım solotica nın su oranı olmuştu.

Canım öyle bir maiş adresim yok o blogspot adresim iyiki buraya yazmışsın bende farkettim.Canım benim mailim soloticacenter@hotmail.com burya gönder resimlerini:)
1.cu tek kelimeyle mükemmel:) çok yakışmışş:)gözlerini dahada belirginleştirmişş canımmm

Son düzenleme:
Kızlar dün kuaföre gittim, daha önce gitmediğim bir yerdi ve herkes gözlerimin ne kadar güzel olduğunu söyledi ne renk olduğunu başta anlamadılar, bu nasıl bir mavi diyor herkes dibine kadar girip bakmalarına rağmen kimse lens olduğunu anlamadı.kaydirigubbakcemile2Sonunda gri mavi olduğuna karar verdik :)

Cristal bende yeşil durmadı. Koyu tabanlı arkadaşlara gri mavi renk verecektir.Hafta sonu gün ışığında fotolarını da ekleyeceğim..

kaydirigubbakcemile3 İyiymiş...

Ah bide ben emin olabilsem bana da guzel olacagindan :gitme:

Çok teşekkür ederim :1rolleyes:

1.cu harika durmuş. sakın satma lenslerini. Ne soluk göstermiş nede açık durmuş. Kesinlikle çok yakışmış çok tatlı olmuşsun.

Benimde fikrim değişmeye başladı yavaş yavaş..Sanırım ilk başta bi yadırgama oldu.. Çok teşekkürler

1.cu çok hoş ve doğal görünüyorlar,çok beğendim...
güle güle kullan...

bende bir arkadaşım vasıtasıyla charm grafite siparişi verdim,onu bekliyorum heyecanla:)

Teşekkür ederim =) Umarım sende memnun kalırsın lenslerinden canım..

Teşekkürler Bambam..Cor bence en doğalı olan seri :)
Senin bir fotoğrafını görmüştüm forumda ve bayılmıştım sendede mükemmel durmuştu :)
Mavi tonlarıydı sanırım :)

1.cu şu fotoları gördüm ya sen versende almam lenslerini çünkü harikaaaa durmuş maşallah

Kızlar bu arada ben turuncu kafa gibi bişey oldum ben çok beğendim ama annem nefret etti resmen benimde moralim bozuldu

Çok teşekkürler..Baştan çok yadırgadım ama şimdi sevmeye başladım renklerini canım :)

Ayrıca yeni saçlarını güle güle kullan..Ben turuncu saça bayılırım ama senin annen gibi benim annemde kızıyor ''ne o öyle kınalı kuzu gibi'' diyee :)
Bence sana çok yakışmıştır çünkü bebek gibi bir yüzün var narin, kibar ve cildin çok soft..
Maşallah :)

Annen sanırım benim mellerde yaşadığım yadırgama durumunu yaşıyor şuan :)
Bozma moralini..

Aaa ben de arkadaşlara katılıyorum canım, şahane olmuş! Bence sen yeni kullanmaya başladığın için yadırgadın... Asla satmamalısın!

Teşekkürler canım :) Artık kesin karar verdim satmamaya :1rolleyes:

1.cu tek kelimeyle mükemmel:) çok yakışmışş:)gözlerini dahada belirginleştirmişş canımmm

Teşekkür ederim canım =)

1.cu harika görünüyor güle güle kullan :asigim:

Çok teşekkürler boshayallersmile

Arkadaşlar sayenizde lenslerime iyice ısındım..
Yorumlarını paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.. zemuszemus

Benim de NC Mellerim geldi. Benim gözüm henüz alışamadı. Ama kardeşim gördü, çok beğendi. Yalnız şu an feci kayma var iki gözde de. Sanırım lens göze alıştıkça geçecek... boshayallersmile

Bu arada sevgili Vetman çok tatlı :) Buradan tekrar teşekkür ediyorum ona opuyorumnanaktan

Hoşgeldin berry, nasıl geçti tatil? Bu arada ben de mellendim kaydirigubbakcemile3

Merak eden arkadaşlar için albüm yaptım, oradan bakabilirler...

Canım sen daha tatlısın inan bana :))Güle güle kullan canım çokk yakışmış:))
zemuszemus

Bery hoşgeldin canım özeldik seni
Benden charm grafite fotosu istemiştin şişesinden geç oldu canım ama seni anck bulabildim girmiyordun başlığa :)Bery ve sevgili pandora için charm grafite şişesinden:)

Son düzenleme:
ben geldim tatilden döndüm

berrycim hosgeldinn :1hug:

Hoşgeldin berry, nasıl geçti tatil? Bu arada ben de mellendim kaydirigubbakcemile3

Merak eden arkadaşlar için albüm yaptım, oradan bakabilirler...

lfbrls cnm cok cok guzel olmus baktim fotolarina harika gule gule kullan kirpiklerin de yakio masalla! a.s.

Teşekkürler Bambam..Cor bence en doğalı olan seri :)
Senin bir fotoğrafını görmüştüm forumda ve bayılmıştım sendede mükemmel durmuştu :)
Mavi tonlarıydı sanırım :)

cok tesekkur ederim cnm benm :1hug: ben de cok seviorm cor serisini. valla iice cor mel dusunuorm suan. nc yi 2. siraya alcam sanirim cor mel ben de denedim ve hayran kaldim. cok tatli bi renk. icine sinmesine cok sevindim cunku gercekten guzel durmus ve renk de cok guzel. ilk basta yadirgamissin. daha da cok seviceksin eminim.
evt tatlim ben de mavi gri tonlarida olan cor ice var begenmene sevindim buaralar mellerle kafayi yedigimden pek takmiorm onu sempatiksalakcinni

Bambamcım çok tatlısın, çok teşekkür ederim... opuyorumnanaktan Senin kirpiklerinin yanında lafı mı olur ayol asıl sana maşallah kaydirigubbakcemile3

ay hihi cnm benm sen daha tatlisin ilahi :)
cnm ben kirpiklerine bakmaktan lensine bakamadim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
bi ara takma kirpik herhalde dedim hatta, o kdr duzgun uzun
saol cnm benm benmkilerde takiliorlar oole iste. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Canım :)))) Takma kirpik kısmına çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ederim Bambamcım, senin bu pozitifliğine bayılıyorum ben ya hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…