Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili VETMAN acaba charm grafite nin kendi gözünde duruşu var mı varsa koyar msın cor grafite denemiştim ben çok beğenmiştim koyu gözde charm grafite nasıl durur merak ediyorum

1.cu çok teşekkür ederim güzel yorumların için zaten burdaki bütün kızlar özel seçilmiş gibi valla

Berrycim hoşgeldiiiin en yakın zamanda görüşelim ya saçlarımın fotosunu çekip koyucam ama bi türlü gerçeği göstermiyo fotolar nasıl anlamadım ama gerçekten çok farklı çıkıyo ama ne renk olduğunu şimdi koyuyorum fotoların arasına netten buldum rengini aynısının tıpkısı gibi geldi bana ama bende çok yadırgıyorum ya değişik bi renk ya

crsytal kesin onu denemek için alcam ama ice ve melde aklımda kalsın istemiyorum almışken 3 ünüde alcam ama seriye bi türlü karar veremiyorum

Selam arkadaşlar, bugün lenslerle ilgili bir araştırma yapıyordum da bu sitede nerdeyse okumadığım şey kalmadı, hatta uyku tutmadı. =D Daha bugün 'freshlook haresiz mavi' aldım, yırtık çıktı resmen batıp duruor.Soloticaların Topazio rengini çok beğendim, sanırım kullanan arkadaşlar var. Sormak istediğim şu, ben de İzmir Ksk'da oturuyorum, acaba buralarda bir yerlerde bulabilirmiyim, yoksa netten mi sipariş etmem gerekiyor? Sanırım Liv arkadaşımız kullanmış ama özel msj da atamıyorum, yeni üyeyim soramadım ona =S Yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz beni.Şimdiden çok teşekkür ederim.:1rolleyes:

CANIM MERHABALAR. HEMSERIYIZ BU ARADA BENDE IZMIRLIYIM YESILYURTTA OTURUYORUM :) CANIM BEN TOPAZIOYU KULLANDIM COK GUZEL CANLI BIR MAVI. FAKAT TABAN RENGINE GORE DEGISEBILEN BIR RENK EGER GOZ RENGIN ACIK KAHVE BAL RENGI ISE SU YESILI GIBI DURUYOR TAM MAVI DEGIL AMA TABAN RENGIN KOYU ISE MASMAVI DURAN BIR LENS. RADIKAL DEGISIMDEN HOSLANIYORSAN COK BEGENECEKSIN. AYRICADA COK RAHAT BIR LENS. SOLOTICALAR TR DE SATILMIYOR BEN BURDAN WATMAN ISIMLI BIR ARKADASTAN ALIYORUM . BURDAN YAZARSAN SANA YARDIMCI OLUR CANIMCIM. BASKA SORUN VARSA CEVAPLAYABILIRIM. zemuszemus

bende yeşilyurtta oturuyorum sen neresindesin yeşilyurdun

kızlar yardıma ihtiyacım var mel ve ice de hangi seri açık kahve gözde daha iyi olur

Canım benim gözlerim koyu kahve. NC Mel'den çok memnun kaldım. Artık iyice gözüm alıştı. Ama uzaktan öyle ben yeşilim veya elayım diye kendini belli eden bir renk değil. Yakından, sadece bol rimel ile şahane duruyor! Senin gözün daha açık. Sana Charme Mel de güzel olur bence...

teşekkür canım yanlız charme melin haresi nden korkuyorum sence doğal dururmu charme ice kullanan varmı

teşekkür canım yanlız charme melin haresi nden korkuyorum sence doğal dururmu charme ice kullanan varmı

Valla buradaki arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla charme ve nc serilerinin hareleri arasında aman aman bir fark yok. Ve bence hare korkulacak bir şey değil, hatta tercih nedeni bile olabilir. Çünkü göze çok tatlı bir ifade veriyor, bebek gözü gibi... Ben açık bir ton istediğimden nc meli seçtim. Öyle olmasa charme alırdım...

çok güzel )) arzucum charme verde marine isteyecekmisin yeni seri
Tabiki canım istettim yoldalar gelince haberdar ederim seni:)

bu arada kartım geldi arzucum çok teşekkürler unutmadan hidrosummer azullar ve cristaller çok yakışmış
Çok teşekkür ederim canım sağolll..

sevgili VETMAN acaba charm grafite nin kendi gözünde duruşu var mı varsa koyar msın cor grafite denemiştim ben çok beğenmiştim koyu gözde charm grafite nasıl durur merak ediyorum
Tabiki eklerim brownicim :)

kızlar yardıma ihtiyacım var mel ve ice de hangi seri açık kahve gözde daha iyi olur
Elifcim melde ıce da açık kahverengi gözde harika durur.Ama melde ıce da çok farklı renkler güzelliğine bakarsan ikiside mükemmel durur tercihini bence yeşil tondamı mavi tondamı lens istiyorum diye yapmalısın..Mesela buz mavisi tonunda ıce çok tercih edilen bir renk melde Beren saatin ve Tuba Büyüküstünün göz rengine benzeyen inanılmaz doğal duran bir renk o yüzden çok tercih ediliyorlar.
Her renk bir birinden çok farklı çünkü elifcim..

KOYU KAHVERENGİ GÖZÜMDE HIDROCHARM GRAFİTE FOTOĞRAFI GÜN IŞIĞINDA PENCERENİN ÖNÜNDE ÇEKİLMİŞTİR:)

çok çok teşekkür ederim vetman yok ben cor grafite den yanayım iyice bu resmi gördükten snra baya kalınmış siyah çerçevesi bunun zaten grafite belli olmuyor diyorlar iyice belli olmaz ben bunu takarsam çnkü bnm gözler senden de koyu =)) çok teşekkürler tekrar paramı biriktirip hemen alcam bi cor grafite =)

solotica cristal ve icemint ayrı ayrı mı satılıyor .ikisi aynı renk değil benzer lensler biliyorum .Ancak icemint artık üretilmiyor diye biliyorum yanılıyor muyum acaba?farkı net olarak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…