- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.061
Canım :)))) Takma kirpik kısmına çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ederim Bambamcım, senin bu pozitifliğine bayılıyorum ben ya hihoyyyt
ben geldim tatilden döndüm
Selam arkadaşlar, bugün lenslerle ilgili bir araştırma yapıyordum da bu sitede nerdeyse okumadığım şey kalmadı, hatta uyku tutmadı. =D Daha bugün 'freshlook haresiz mavi' aldım, yırtık çıktı resmen batıp duruor.Soloticaların Topazio rengini çok beğendim, sanırım kullanan arkadaşlar var. Sormak istediğim şu, ben de İzmir Ksk'da oturuyorum, acaba buralarda bir yerlerde bulabilirmiyim, yoksa netten mi sipariş etmem gerekiyor? Sanırım Liv arkadaşımız kullanmış ama özel msj da atamıyorum, yeni üyeyim soramadım ona =S Yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz beni.Şimdiden çok teşekkür ederim.:1rolleyes:
bende yeşilyurtta oturuyorum sen neresindesin yeşilyurdunCANIM MERHABALAR. HEMSERIYIZ BU ARADA BENDE IZMIRLIYIM YESILYURTTA OTURUYORUM :) CANIM BEN TOPAZIOYU KULLANDIM COK GUZEL CANLI BIR MAVI. FAKAT TABAN RENGINE GORE DEGISEBILEN BIR RENK EGER GOZ RENGIN ACIK KAHVE BAL RENGI ISE SU YESILI GIBI DURUYOR TAM MAVI DEGIL AMA TABAN RENGIN KOYU ISE MASMAVI DURAN BIR LENS. RADIKAL DEGISIMDEN HOSLANIYORSAN COK BEGENECEKSIN. AYRICADA COK RAHAT BIR LENS. SOLOTICALAR TR DE SATILMIYOR BEN BURDAN WATMAN ISIMLI BIR ARKADASTAN ALIYORUM . BURDAN YAZARSAN SANA YARDIMCI OLUR CANIMCIM. BASKA SORUN VARSA CEVAPLAYABILIRIM. zemuszemus
kızlar yardıma ihtiyacım var mel ve ice de hangi seri açık kahve gözde daha iyi olur
Canım benim gözlerim koyu kahve. NC Mel'den çok memnun kaldım. Artık iyice gözüm alıştı. Ama uzaktan öyle ben yeşilim veya elayım diye kendini belli eden bir renk değil. Yakından, sadece bol rimel ile şahane duruyor! Senin gözün daha açık. Sana Charme Mel de güzel olur bence...
teşekkür canım yanlız charme melin haresi nden korkuyorum sence doğal dururmu charme ice kullanan varmı
bende yeşilyurtta oturuyorum sen neresindesin yeşilyurdun[/QUOTuzumcu okulunu bılıyormusun canım onun bır kac durak ılerdındeyım.
Tabiki canım istettim yoldalar gelince haberdar ederim seni:)çok güzel)) arzucum charme verde marine isteyecekmisin yeni seri
Çok teşekkür ederim canım sağolll..bu arada kartım geldi arzucum çok teşekkürler unutmadan hidrosummer azullar ve cristaller çok yakışmış
Tabiki eklerim brownicim :)sevgili VETMAN acaba charm grafite nin kendi gözünde duruşu var mı varsa koyar msın cor grafite denemiştim ben çok beğenmiştim koyu gözde charm grafite nasıl durur merak ediyorum
Elifcim melde ıce da açık kahverengi gözde harika durur.Ama melde ıce da çok farklı renkler güzelliğine bakarsan ikiside mükemmel durur tercihini bence yeşil tondamı mavi tondamı lens istiyorum diye yapmalısın..Mesela buz mavisi tonunda ıce çok tercih edilen bir renk melde Beren saatin ve Tuba Büyüküstünün göz rengine benzeyen inanılmaz doğal duran bir renk o yüzden çok tercih ediliyorlar.kızlar yardıma ihtiyacım var mel ve ice de hangi seri açık kahve gözde daha iyi olur
KOYU KAHVERENGİ GÖZÜMDE HIDROCHARM GRAFİTE FOTOĞRAFI GÜN IŞIĞINDA PENCERENİN ÖNÜNDE ÇEKİLMİŞTİR:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?