Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

oo çok merak ettim nc azul hiç görmedik galiba güle güle kullan resimlerini de koy lütfen kendi göz rengin nedir?

valla ben de çok merak ediyorum :))
kendi gözüm elaya yakın bir kahve. vetman a foto gönderdim. azul yakışır dedi.
karar verdikten sonra da gidip KK da hava atıyım dedim ahahah:)))
koyarım tabi foto.. yalnız gözlerim numaralı, bekliycez biraz

charme haresi korkulacak gibi değil albümümde var ekle beni bak elif23
resimlerine baktım canım sende mükemmel durmuş hatta en çok sende beğendim melin duruşunu

slm arkadalar siteyi uzun süreden beri takip ediyorum lens için kafayı yemek üzereyimsempatiksalakcinni orta kahve gözlerim var ne çok koyu nede çok açık saçlarımda öyle nc mel yakışırmı bana biraz yeşil ağırlıklı olsun istiyorum. yalnız gözlerim büyük .fresh lokk gibi lenslerde gözlerim pörtlek ve biri başka tarafa öteki başka tarafa bakıyo soloticalarda böyle sorun yok dimi çoğu kişide baktım böyle bi sorun yok. nc mel bana yakışırmı bana yakışiır gibi geldi ama genede soryaım size .nc natural colors demek dimi yanlışlık olmasın en önemlisi gözlerim pörtlek ve farklı yerlere baksın istemiyorum lensim diye cıyak cıyak bağırmasınnn

cvp verirseniz sevinirim

Merhaba Burcuduru kendi kendine sen zaten doğru kararn vermişsin göz çapın büyükse ve açık durmasını istiyorsan n.c mel charm mele göre daha açıktır.Tespitlerin doğru:)Tarifine göre sana n.c mel yakışır.Mellerle gözlerin freshlooklardaki gibi şaşı olmaz alan kızlara sorabilirsin doğru yoldasın:)N.C MEL SANA UYGUNDUR:)

vetman öncelikle sağol.nc mel daha yeşilimsi duruyo dimi .charm mel nasıl duruyo maviyemi bakıyo oda pörtlek göstermiyo dimi benm yeşile baksın istiyorum aylardır pc ye bakıp araştırmaktan gözleirm şaşı oldulaelaelaelaelae bide sipariş vermeyi başarabilesem delikafadulden

slm arkadaşalr göz rengi benim gibi orta kahverengi olupta ayrıca gözleride büyük :) nc mel kullanan varsa foto koyabilirmi kullanalanlr memnunlarmı lens çok bağırmıyo dimi burdayım doğal duruyo yani yeşilimsi tarzz

Nc azul hiç kimsede yokdu canım inşallah çoook yakışık kendi göz rengin çok güzel bu yüzden şüphem yok gerçi :lepi:

burcucum teşekkür ederim hem iltifatın hem de fotopraflarınla karar vermemde yardımcı olduğun için..

hadi bakalım güle güle kullan yerimseniben yerimseniben

teşekkürler

merhaba arkadaşlar, ben de renkli lens kullanıyorum freshlook.ama bu soloticalar gerçketn çok doğal ve çok güzel duruyo resimlerden gördügüm kadaryla.solotica kullanan arkadaşlara soruyorum lensler kalın mı yada sert mi? mesela ben freshlook kullanıyorum çok rahat ama elegance elit serisini kullanmayı denedim çok sert geldi bana kullanamadım eğer freshlook yada elegance kullanan arkadaşlar varsa bir karşılaştıra yapabilirler mi? şimdiden teşekkürler...:1rolleyes:

ben numaralı lens olarak air optix aqua kullanıyorum. çok rahat bir lens. geçen hafta arkadaşımın freshlook larını denedim. çok yumuşak ve ince geldi bana. hatta temizleyip elimde tutmak bile zor geldi. sürekli katlanıyo,tersi düzü dönüyo. zar gibi. yi ne de günlük air optix lerden rahat değildi.

ama solotica ların çok konforlu olduğunu söylüyolar. foruma bakarsan gözleri hassas arkadaşlar bile çok memnun. aksi halde ben almaya cesaret edemezdim.

selam kizlar herkes yeni lenslerini gule gule kullansin. hebz sayfalari okuyamadim en kisa zamanda okuyacagim. abaurcu gecmis dogum gunun kutlu olsun canim

benim albümde fotolar var ekleyip bakabilirsin, bu arada ben nc meli kesinlikle öneriyorum cnm benim gözlerimde orta kahve ve büyük... ve kesinlikle ben lensim diye bağıran bir renk değil arkadaslarım cok begendiler hepsi de inanılmaz doğal kendi gözün gibi dediler, beni kırmamak için deseler nasıl aldığımı nerden temin ettiğimi sormazlardı ve şuan nc yada charm sipariş etmeyi düşünüyorlar aklinialirimsmile yani öyle düşünüldüğüne freshlook gibi durmuyor ki o kadar doğal diyorlar .zaten melin doğal durmasının bi nedeni de yeşille kahverenginin kaynasması.sonucta gün ışığında göz bebeği küçülünce kahverengilik oluyor etrafında bana göre bu da melle çok güzel kaynaşıyor...
seni etkilemek istemem ama görüşümü bildirmek istedim nc mel kullanan biri olarak:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…