- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.081
NC azul a karar verdim. Vetman la da anlaştık:)) darısı kararsızların başına:)
oo çok merak ettim nc azul hiç görmedik galiba güle güle kullan resimlerini de koy lütfen kendi göz rengin nedir?
resimlerine baktım canım sende mükemmel durmuş hatta en çok sende beğendim melin duruşunucharme haresi korkulacak gibi değil albümümde var ekle beni bak elif23
bende ışık akkaş okulunun orda yakınız birbirimizebende yeşilyurtta oturuyorum sen neresindesin yeşilyurdun[/QUOTuzumcu okulunu bılıyormusun canım onun bır kac durak ılerdındeyım.
Elifcim melde ıce da açık kahverengi gözde harika durur.Ama melde ıce da çok farklı renkler güzelliğine bakarsan ikiside mükemmel durur tercihini bence yeşil tondamı mavi tondamı lens istiyorum diye yapmalısın..Mesela buz mavisi tonunda ıce çok tercih edilen bir renk melde Beren saatin ve Tuba Büyüküstünün göz rengine benzeyen inanılmaz doğal duran bir renk o yüzden çok tercih ediliyorlar.
Her renk bir birinden çok farklı çünkü elifcim..
ben ikisinide beğeniyorum sadece seriye kararveremedim ama charme olcak heralde
Merhaba Burcuduru kendi kendine sen zaten doğru kararn vermişsin göz çapın büyükse ve açık durmasını istiyorsan n.c mel charm mele göre daha açıktır.Tespitlerin doğru:)Tarifine göre sana n.c mel yakışır.Mellerle gözlerin freshlooklardaki gibi şaşı olmaz alan kızlara sorabilirsin doğru yoldasın:)N.C MEL SANA UYGUNDUR:)
KOYU KAHVERENGİ GÖZÜMDE HIDROCHARM GRAFİTE FOTOĞRAFI GÜN IŞIĞINDA PENCERENİN ÖNÜNDE ÇEKİLMİŞTİR:)
Nc azul hiç kimsede yokdu canım inşallah çoook yakışık kendi göz rengin çok güzel bu yüzden şüphem yok gerçi :lepi:
hadi bakalım güle güle kullan yerimseniben yerimseniben
merhaba arkadaşlar, ben de renkli lens kullanıyorum freshlook.ama bu soloticalar gerçketn çok doğal ve çok güzel duruyo resimlerden gördügüm kadaryla.solotica kullanan arkadaşlara soruyorum lensler kalın mı yada sert mi? mesela ben freshlook kullanıyorum çok rahat ama elegance elit serisini kullanmayı denedim çok sert geldi bana kullanamadım eğer freshlook yada elegance kullanan arkadaşlar varsa bir karşılaştıra yapabilirler mi? şimdiden teşekkürler...:1rolleyes:
selam kizlar herkes yeni lenslerini gule gule kullansin. hebz sayfalari okuyamadim en kisa zamanda okuyacagim. abaurcu gecmis dogum gunun kutlu olsun canim
selam kizlar herkes yeni lenslerini gule gule kullansin. hebz sayfalari okuyamadim en kisa zamanda okuyacagim. abaurcu gecmis dogum gunun kutlu olsun canim
slm arkadaşalr göz rengi benim gibi orta kahverengi olupta ayrıca gözleride büyük :) nc mel kullanan varsa foto koyabilirmi kullanalanlr memnunlarmı lens çok bağırmıyo dimi burdayım doğal duruyo yani yeşilimsi tarzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?