Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sanırım en açık charme mel bende nerdeyse çağla yeşili gibi çoooook memnunum

Berry normalde charme nc serisinden daha opak ama mellerde kaide bozuluyor, nc daha açık duruyor, diyorlar... Ben de o yüzden nc tercih ettim. Ki incelediğim kadarıyla nc herkeste daha açık görünüyor... bilmiyorumkismile

selam kislarrr hihoyyyt

ne zamandir ugramiyodum topike, özlemisim zemuszemus kimler lenslendi ugramayali :jeyyar:

bu arada saclarimi koyultdum :)) quartzo ve ocreyi koyu saclarla cektim...

Hoşgeldin pınax :)) Ben senin gibi güzellerden özenip nc mel aldım sonunda :))

Hosbuldum canim benim : gördüm canim nc melini simdi, cok yakismis masallahhhhhhhhh güle güle kullan insallah :1hug:

harikaaaa pinaxx muhteşem ne renk saçlarının rengi

tsk ederim livesscim...aslinda koyu kahve boyadim fazla beklediginden siyah oldu şutarafagitti :))

Hosbuldum canim benim : gördüm canim nc melini simdi, cok yakismis masallahhhhhhhhh güle güle kullan insallah :1hug:

pinax çok teşekkür ederim yorumunu da okudum :) Senin güzelliğin o bi kere opuyorumnanaktan Bu arada koyu saç da çok yakışmış sana... Güzele ne yakışmaz :)

selam kislarrr hihoyyyt

ne zamandir ugramiyodum topike, özlemisim zemuszemus kimler lenslendi ugramayali :jeyyar:

bu arada saclarimi koyultdum :)) quartzo ve ocreyi koyu saclarla cektim...

cnm benm hosgeldin ve super geldin bayildim ya eski sacini da cok seviorm ama bu da cok cok yakismis hem ocre hem de quartzo ile de cok guzel ama ocrelere ayrica bayildim akannehir ayy ne desem az harika iste :asigim::1hug:

bambisim hollywood yildizim cok tsk ederim canim benim Şeniz

ay ilahi pinaxim top modelim hollywood yildizi mi :roflol::roflol: guldurdun beni
ya ben ocrelere simdi koyu sacla bittim ne olcak ocre alip simdi koyultcaz mi bu saclari nie yaptin bunu bize tatlim hehehe Şenizolumunekankayizsmile peruk mu alsam bi tane kasina kasina takarim şakkıdıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…