- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.121
solotica cristal ve icemint ayrı ayrı mı satılıyor .ikisi aynı renk değil benzer lensler biliyorum .Ancak icemint artık üretilmiyor diye biliyorum yanılıyor muyum acaba?farkı net olarak nedir?
vetman öncelikle sağol.nc mel daha yeşilimsi duruyo dimi .charm mel nasıl duruyo maviyemi bakıyo oda pörtlek göstermiyo dimi benm yeşile baksın istiyorum aylardır pc ye bakıp araştırmaktan gözleirm şaşı oldulaelaelaelaelae bide sipariş vermeyi başarabilesem delikafadulden
sedefbyo charme mel mi sipariş edeceksin olursa?
evet canım .benim sıkıntım gözüme büyük gelebilir diye hemen alamadım ama bu netleştikten sonra satın alacağım.cristal farklı bir lens ama onuda düşünmüyor değilim.bakalım.okullar acılmadan bayramdan önce karar versem iyi olacaktı.:jeyyar:
Evet sedefcim crystal ve ıcemint farklı lenslerdir.Bende bir sitede gördüm aynı lensmiş gibi satılıyor bu resmen insanları kandırmacadan başka bir şey değil ıcemint farklı bir lens crystal farklı bir lens.Icemint adı gibi daha mavimsi çift taraflı kullanılabilinen bir lens ve güneşin açısına göre hem gri mavi hemde güneşde gri yeşil duruyor
Crystal ise yine en az ıcemint kadar doğal ama sadece gri yeşil tonda duran bir lens
Bir kere aralarında en önemli fark ton farkı var aynı lensler değiller..
Hala üretiliyor ben sürekli ıcemint alıyorum Brezilyadan zaten Türkiyede hemen teslim ıcemint rengini sadece ben getiriyorum..
..
ay ilahi pinaxim top modelim hollywood yildizi mi :roflol::roflol: guldurdun beni
ya ben ocrelere simdi koyu sacla bittim ne olcak ocre alip simdi koyultcaz mi bu saclari nie yaptin bunu bize tatlim hehehe Şenizolumunekankayizsmile peruk mu alsam bi tane kasina kasina takarim şakkıdıkafamçokkarıştı
Hahaha :))) Di mi bambam ben de koyu saçla ocre birleşimine bayıldım pinax da, şahane olmuş maşallaaahhh
vetmancığım peki otica bellucide mi icemint diye crystal satıyor bilmiyorumkismile bilmediğimden soruyorum canım neyse nc grafite nin mi pupıli daha dar yoksa charm mı ? bir de 2 sinin renkleri aynı mı ki bilgin var mı opuyorumnanaktan
bambisim senin sari saclarin sana cok yakisiyoooooooo bence peruk al böyle biseye girismeden önceben deliyim zaten aklima geleni aninda yapiom düsünmeden.... klava: bu defa fena olmadi ama hihoyyyt
bende senin o cillerine hasta oldum tatlim, mellerle ne güzel kaynasmis :asigim: sakin gicik olma cillerine bi kere cilli olmak isteyen insan da cok :jeyyar:
pro olmuşum yahuuu
alkisalkisalkis :1hug:pro olmuşum yahuuu
utandım şimdisüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?