Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay ivit lfbrls cnm bayildim ayilamadim hatta :) :içelim:
pinaxim beni peruk alma konusunda zorluorsun kaydirigubbakcemile2
boncuklari da ekliyim unutmusum

solotica cristal ve icemint ayrı ayrı mı satılıyor .ikisi aynı renk değil benzer lensler biliyorum .Ancak icemint artık üretilmiyor diye biliyorum yanılıyor muyum acaba?farkı net olarak nedir?

Evet sedefcim crystal ve ıcemint farklı lenslerdir.Bende bir sitede gördüm aynı lensmiş gibi satılıyor bu resmen insanları kandırmacadan başka bir şey değil ıcemint farklı bir lens crystal farklı bir lens.Icemint adı gibi daha mavimsi çift taraflı kullanılabilinen bir lens ve güneşin açısına göre hem gri mavi hemde güneşde gri yeşil duruyor
Crystal ise yine en az ıcemint kadar doğal ama sadece gri yeşil tonda duran bir lens
Bir kere aralarında en önemli fark ton farkı var aynı lensler değiller..
Hala üretiliyor ben sürekli ıcemint alıyorum Brezilyadan zaten Türkiyede hemen teslim ıcemint rengini sadece ben getiriyorum..

N.c mel daha yağ yeşili açık yeşil duruyor Burcucum ama charm melde mavi durmuyor sadece ton olarak daha asker yeşili tonunda bir renk..Sendede Büyük ihtimal berydeki gibi duracak..

sedefbyo charme mel mi sipariş edeceksin olursa?

evet canım .benim sıkıntım gözüme büyük gelebilir diye hemen alamadım ama bu netleştikten sonra satın alacağım.cristal farklı bir lens ama onuda düşünmüyor değilim.bakalım.okullar acılmadan bayramdan önce karar versem iyi olacaktı.:jeyyar:

Anladım canım... Bakalım charme mel sende nasıl duracak. Berry'de baya açık duruyor... Taktıktan sonra içine sinerse sen de mellenirsin artık :) Ben çok sevdim meli...

vetmancığım peki otica bellucide mi icemint diye crystal satıyor bilmiyorumkismile bilmediğimden soruyorum canım neyse nc grafite nin mi pupıli daha dar yoksa charm mı ? bir de 2 sinin renkleri aynı mı ki bilgin var mı opuyorumnanaktan

ALINTI... VETMAN
Evet sedefcim crystal ve ıcemint farklı lenslerdir.Bende bir sitede gördüm aynı lensmiş gibi satılıyor bu resmen insanları kandırmacadan başka bir şey değil ıcemint farklı bir lens crystal farklı bir lens.Icemint adı gibi daha mavimsi çift taraflı kullanılabilinen bir lens ve güneşin açısına göre hem gri mavi hemde güneşde gri yeşil duruyor
Crystal ise yine en az ıcemint kadar doğal ama sadece gri yeşil tonda duran bir lens
Bir kere aralarında en önemli fark ton farkı var aynı lensler değiller..
Hala üretiliyor ben sürekli ıcemint alıyorum Brezilyadan zaten Türkiyede hemen teslim ıcemint rengini sadece ben getiriyo

Çook teşekküre derim kafamda iyice netleşti...a.s.

bambisim senin sari saclarin sana cok yakisiyoooooooo bence peruk al böyle biseye girismeden önce ben deliyim zaten aklima geleni aninda yapiom düsünmeden....klava: bu defa fena olmadi ama hihoyyyt

Hahaha :))) Di mi bambam ben de koyu saçla ocre birleşimine bayıldım pinax da, şahane olmuş maşallaaahhh

bende senin o cillerine hasta oldum tatlim, mellerle ne güzel kaynasmis :asigim: sakin gicik olma cillerine bi kere cilli olmak isteyen insan da cok :jeyyar:

Yok canım otticada ayrı satılıyor :)ottica dürüst bir sitedir..
ıcemint ayrı renktir crystal ayrı renktir bilgisi olsun insanların kandırılmasınlar:)
Canım pupiller hemen hemen aynı fark yok renkde aynı sadece hare farkı var aralarında..

cnm benm o kdr da ii etmissin ki harika gorunuor. ay ben peruk kullanamam alismisim kendi sacima isin sakasi ancak boole ozene ozene bakarim boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile Şeniz

kızlar cor ice ve charm azullarımı satmaya karar verdim ilgilenen olursa msj atsın özelden en fazla 80e vericem tek çiftini charm azul zaten 1ay lık anca olmuştur çok nadir kullandım cor ice'ı mayısda falan almıştım sanırım o'da 75e bırakıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…