- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.141
neden seviyordn burcucum çok da yakışıyordu ayrıca sedefbyo çoook mersi
kızlar ben freshlook hareli yeşil almıştım ancak cok beellii oluyordu birde,gözümü önünü göremiyodum buğulu buğulu oluyodu(((lensleri cıkardığımda oh be dünya varmış diyordumm...zaten 1 yada 2defa evde taktım sonra hiç bakmadım yüzüne..şimdi ise gözlerim bozuldu gözlük kullanmam lazım fakat lens almayı düşünüyorum renkli lens***
solotica lens kullananlar bugulu görüyorlarmııı?gözleri yoruyormu bilgi almak istiyorum
kızlar ben freshlook hareli yeşil almıştım ancak cok beellii oluyordu birde,gözümü önünü göremiyodum buğulu buğulu oluyodu(((lensleri cıkardığımda oh be dünya varmış diyordumm...zaten 1 yada 2defa evde taktım sonra hiç bakmadım yüzüne..şimdi ise gözlerim bozuldu gözlük kullanmam lazım fakat lens almayı düşünüyorum renkli lens***
solotica lens kullananlar bugulu görüyorlarmııı?gözleri yoruyormu bilgi almak istiyorum
vetman numaralı getirtiyor musun?
vetmancım çok kararsızım charme mel kullanıyorum bayadır çok da memnunum.. bi devam edeyim diyorum bi nc mel bi topazio bi quartzo afallamış durumdayım.. siyah saçlarım var.. şu aralar esmere çalıo tenim gözlerim de orta kahve sanırım.. ne önerrsin ?
vetman bu ocre yeni serimi bayıldım bende bu kadar açık dururmu bu grimsiden çok elamsı durmuş istediğim ton belki saçımı biraz koyulturum
vetnam bişey sormak istiyorumm....okada lense baktımki insanın kafası karışıyorr net renkler haricindee..
neyse sorumm....
nc mel
charm mel ikisi arasındaki fark nedirr...
yada şölede sorula bilirr
nc
charm
hidrocore aarasındaki farklar nelerr.....
bu arada ela gibi durmaya başlayan charm melleri çok beğendimm:))
Canım anlatayım:
Öncelikle aralarında en büyük fark hare farkları birde opak lıkları cor ve charm serisi n.c serisine göre daha opak yani buda cor ve charm serisinin boyamasının daha canlı daha yoğun.n.c serisinin renk tonunun cor ve charma gör biraz daha açık tonda durmasını sağlıyor.N.c serisinde renkler biraz daha açık tonda charm ve corda biraz daha belirgin yoğun ve koyu diyeyim.Örneğin charm verde marine ve cor verde marine natural colours marineden daha belirgin daha yoğun mavi:)Örneğin ıce renginde ıce zaten gri mavi tonda bir renk olduğu için cor ve charmda güzel duruyor n.c serisinde ıce rengi zaten gri mavi bir renk birde daha açık boyandığı için soluk dumrasına neden oluyor bu yüzden n.c ıce mesela hiç tercih edilmiyor.Ice renginde olumsuz sonuç veren bu olay mel renginde olumlu sonuç veriyor :)
Bu açıklıklığında olumlu sonucu :n.c mel charm melden açık duruyor.Ama öyle açık derken çok büyük fark yok sadece 1 tık diyeyim:)
Ben özetle şöyle diyeyim:Bütün renklerde charm ve cor da biraz daha yoğun tonda keskin tonda boyamış n.c serisi biraz daha açık soft boyanmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?