- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.161
Canım anlatayım:
Biraz karışık ama bütün renkleri deneyerek öğrendim her rengin nasıl durduğunu bu yüzden elimden geldiğince herkezi fotoğraflarını görerek doğal göz renklerine göre doğru yönlendirmeye çalışıyorum..
Anladım ocre listemde birde sen seçersen tam oluyor.mellerime bayılıyorum çok şanslıyım renk konusundaşutarafagittiumarım ocrdede şans güler:teytey:Evet canım bunlar yeni seri ocre bende denedim yeni seri ocreleri aynı bendede böyle duruyor.Ki benim gözüm koyu kahverengi bu kızın gözleri açık aynı bendede bu rengi verdi tabi haliyle ocrelerdede biraz değişim olmuş rengi daha elamsı..
Bende bayıldım valla opuyorumnanaktan Şu anda çıkarmaya karar vermemiş sanırım solotica bu rengi. Zaten firma olarak müşterilerden gelen tepkilere göre karar veriyorlar. Başarılı olmalarının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Bu lensin deneme versiyonunu natural look forumunda yazan birine göndermişler o da deneyip fotoğraf yüklemiş siteye. Çoğu kişi çok beğenmiş. İnşallah üretmeye karar verirler. Bana çok doğal gelmesinin sebebi haresinin koyu mavi olması. Doğal mavi gözlerde de çoğunlukla hare koyu mavi oluyor. Lens delisi olduğum için doğal renkli gözleri de dikkatle inceliyorum kaydirigubbakcemile3 Simsiyah hareli mavi göz de gördüm ama bunca senedir bir tek kişide o da istisna. genelde hep koyu mavi oluyor hareleri. Ben çok beğendim kısacası beklemedeyim...
kızlar crisytal le charm grafite arasında kaldım ikisinden birini alıcam ama kararsızımbilmiyorumkismile sizce hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorumzemuszemus
Bu fotoğrafı naturallook forumda buldum. Hidrocharm Cristalmiş bu. Sanırım solotica bu lensi üretmeyi düşünüyormuş fakat daha fikir aşamasındaymış. Etrafındaki hare koyu mavi. Ben çok beğendim ve piyasaya sürülürse hemen almayı düşünüyorum. Çünkü doğal mavi gözlerde de genelde hare koyu mavi oluyor. Burada lensi deneyen kişinin gözleri bayağı açık renk ela bal rengi gibi. Koyu kahve gözlerde daha farklı duracaktır muhtemelen. Vetmancım senin bir bilgin var mı bu lens hakkında ne zaman çıkacak? Tam bir bebek mavisi...
Bu fotoğrafı naturallook forumda buldum. Hidrocharm Cristalmiş bu. Sanırım solotica bu lensi üretmeyi düşünüyormuş fakat daha fikir aşamasındaymış. Etrafındaki hare koyu mavi. Ben çok beğendim ve piyasaya sürülürse hemen almayı düşünüyorum. Çünkü doğal mavi gözlerde de genelde hare koyu mavi oluyor. Burada lensi deneyen kişinin gözleri bayağı açık renk ela bal rengi gibi. Koyu kahve gözlerde daha farklı duracaktır muhtemelen. Vetmancım senin bir bilgin var mı bu lens hakkında ne zaman çıkacak? Tam bir bebek mavisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?