Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canımm açıklayıcı olmuş zaten kafa karıştıranda 2 seri arasındaki çok bir farkı görememiş olmam sanırımm..
dediğin gibi her insan farklı taşıyor lensi..birinde beğendiğim rengi başka birinde bunumu beğenmişim diyebiliyorum....

kısacası meller yinede hoş..daha oncede quartzoyu beğeniyodum emsela..oda kişiden kişiyee farklılık gösterince ıh hı olmaz bana dediğim bir renk...

bir kişide pinax ımda quartzoya bayıldım ama birkaç kişide farklı görünce soğudumm..

aslında ortası yeşil kenarları mavi yeşile çalan bir lens görmüştüm nette ama ismini arasamda bulamadımm..

ama sanırım yine oda slotica nın türkiye piyasasında olmayan bir rengiydi...

açıklama ve bilgiler içinn çok teşekürler...

kız kardeşim ve ben karar verir vermez edineceğiz birer tanee..

yanlız birde solotica lar 8.6 çaplı diye okumuştumm....herkes aynı ölçüde alıyor sanırım deilmi..

ha unutmada birde ben im gözümde bozukluk var tam ölçüyü öğrenince belki lens de dereceli alacağımm...

yaşlandım anlayacağınızzz:kedi:

Anladım ocre listemde birde sen seçersen tam oluyor.mellerime bayılıyorum çok şanslıyım renk konusundaşutarafagittiumarım ocrdede şans güler:teytey:

Bu fotoğrafı naturallook forumda buldum. Hidrocharm Cristalmiş bu. Sanırım solotica bu lensi üretmeyi düşünüyormuş fakat daha fikir aşamasındaymış. Etrafındaki hare koyu mavi. Ben çok beğendim ve piyasaya sürülürse hemen almayı düşünüyorum. Çünkü doğal mavi gözlerde de genelde hare koyu mavi oluyor. Burada lensi deneyen kişinin gözleri bayağı açık renk ela bal rengi gibi. Koyu kahve gözlerde daha farklı duracaktır muhtemelen. Vetmancım senin bir bilgin var mı bu lens hakkında ne zaman çıkacak? Tam bir bebek mavisi...

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 55
Bende bayıldım valla opuyorumnanaktan Şu anda çıkarmaya karar vermemiş sanırım solotica bu rengi. Zaten firma olarak müşterilerden gelen tepkilere göre karar veriyorlar. Başarılı olmalarının en önemli sebeplerinden biri de bu bence. Bu lensin deneme versiyonunu natural look forumunda yazan birine göndermişler o da deneyip fotoğraf yüklemiş siteye. Çoğu kişi çok beğenmiş. İnşallah üretmeye karar verirler. Bana çok doğal gelmesinin sebebi haresinin koyu mavi olması. Doğal mavi gözlerde de çoğunlukla hare koyu mavi oluyor. Lens delisi olduğum için doğal renkli gözleri de dikkatle inceliyorum kaydirigubbakcemile3 Simsiyah hareli mavi göz de gördüm ama bunca senedir bir tek kişide o da istisna. genelde hep koyu mavi oluyor hareleri. Ben çok beğendim kısacası beklemedeyim...

ay aynen ben de cok incelerim gozleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesinlikle ozellikle mavi gozlerde hare koyu mavi oluor siyaha yakin mavi ben de gordum ama gene de simsiyahtan ziyade lacivert sanirim ve gozleri acik mavi deil koyu mavi oluor koyu haresi olanlarin. ay nese ama bu charm sahane kesinlikle cikarmali solotica hatta dier renkler icin de bu tarzda gene renge gore hare yapmali bence ayyyy cok heycanli. bu renge ozellikle bayildim ben ama ya cikarsa alirim. ne kdr gercekci ve doal duruor renk gecisleri sahane cok saol cnm paylasim icin :)boshayallersmile

Evet Bambamcıııma katılıyorum. Gerçekten renk geçişleri çok iyi. Maviye hala soğuğum :)) Ama bu lensin boyaması çok hoşmuş... Çokdoğal...

bende cristale karar verdim=)ama charm crisytale bayıldımmm nezaman çıkarırlarki acaba

waww hiç belli olmuyo .güzelmişşşşakkıdı

Bende çok beğendim çıkarmazlarsa gerçekten yazık olur. Vetman geldiği zaman ona soralım belki biliyordur ne zaman çıkacağını.

ya bu kızın gözleri açık renk dediniz peki koyu kahve veya kahve gözde nasıl ne renk durur acaba ya bilmiyorumkismile

Yeni seri charm ocre'yi bende çok beğendim. Eskisine göre bal rengine daha yakın duruyor. Mellerimin süresi bitince charm ocre alabilirim. Burcucum bizim gibi orta koyu kahve gözlerde daha farklı durur tabi. Kaynaşma bu kadar harika olmaz muhtemelen ama yine de vasat duracağını sanmam.

bu renge bayıldım tek kelimeyle.normalde mavi lensleri kahve gözde pek doğal bulmuyorum ama haresi gözle kaynasması süper opuyorumnanaktan bende böyle duracagını bilsem alırım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…