- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.181
bu renge bayıldım tek kelimeyle.normalde mavi lensleri kahve gözde pek doğal bulmuyorum ama haresi gözle kaynasması süper opuyorumnanaktan bende böyle duracagını bilsem alırım valla
Bu fotoğrafı naturallook forumda buldum. Hidrocharm Cristalmiş bu. Sanırım solotica bu lensi üretmeyi düşünüyormuş fakat daha fikir aşamasındaymış. Etrafındaki hare koyu mavi. Ben çok beğendim ve piyasaya sürülürse hemen almayı düşünüyorum. Çünkü doğal mavi gözlerde de genelde hare koyu mavi oluyor. Burada lensi deneyen kişinin gözleri bayağı açık renk ela bal rengi gibi. Koyu kahve gözlerde daha farklı duracaktır muhtemelen. Vetmancım senin bir bilgin var mı bu lens hakkında ne zaman çıkacak? Tam bir bebek mavisi...
Kızlar gün ışığı cristal fotoları eklenmiştir.Bilginize.Birazdan da yeni seri esmeralda eklicem:) Yeni aldımda az önce :) 5. oldu bu 2 ayda biri beni durdursun....
NC Mellerimi satıyorum isteyen olursa temmuzda aldım.Hiç takmıyorum duruyor öyle kenarda...
temmuzda açtım canım. Çok sıra gelmedi başka lenslerim var.95 diyorum 180 e almıştım.
çok sıra gelmedi derken kaç kez kullanıldı onu merak ediyorum fiyat olarak iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?