Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Melekçim esmeraldalar nasıl, ben de istiyorum çok bir foto ekler misin müsait zamanda.Yenilerin boyaması süper demiştin.

Kızlar gün ışığı cristal fotoları eklenmiştir.Bilginize.Birazdan da yeni seri esmeralda eklicem:) Yeni aldımda az önce :) 5. oldu bu 2 ayda biri beni durdursun....

NC Mellerimi satıyorum isteyen olursa temmuzda aldım.Hiç takmıyorum duruyor öyle kenarda...

Morrisoncum henüz çıkmadı bu renk benimde senden başka bir bilgim yok:)ama çıkarsa yine herkezden önce getireceğim:))
Harika olur bu renk custom lens gibi:)

mrb kaça satıyosun nc melleri ve ne kadar kullandın bende almayı düşünüyorumda

merhaba herkese
uzun zamandır seffaf lens kullanıyorum.solıtıca almayı dusunuyorum ama renk konusunda forumda yazılanları okuyunca kafam cok karıstı.:) quartzo-mel ve topazıo arasında cok kararsız kaldım.ıstegım dogal durması ve cekıcı olması..goz rengım kahve rengı .onerılerınıze ıhtıyacım varr

Doğal durması önemliyse yarı opak serilerden tercih etmeni öneririm. Bende charm mel var, hem etrafındaki hare belirgin olduğu için çok çekici gösteriyor gözleri hem de oldukça doğal. Topazio da kullandım o da oldukça çarpıcı bir renk fakat mel kadar doğal değil çünkü boyaması oldukça yoğun.

fikirlerini paylaşan arkadaşlar çok teşekkür ederim charm mel e karar vermıstım (doğallık açısından) fakatt cok koyu duruyormus gibi geldi resimlerini paylaşan arkdaşlardan edindiğim fikire göre yani sürekli inceliyorum baka baka ışık ve fotodan kaynaklanan unsurlarıda göz önüne alarak ve göz rengine göre değişim gösteriyor elbetteki çok kararsızım.... orta derecelıkte bi yesıl gorunumu istiyorum,,,, nc mel e daha sıcak bakıyorum sanırım ama oda çok açar diye tereddütte kalmış durumdayım (( önümüzdeki günlerde alamayı düşünüyorum...

Brn_a ben charm mel kullanıyorum. Evet biraz koyu bir renk ama yeni seriler daha açık duruyor. Berry diye bir arkadaşımız aldı bu forumdan gözleri benimkinden biraz daha açık onda daha açık renk durmuş. Onun aldığı yeni seridendi yanlış hatırlamıyorsam. Görürse kendisi de bilgi verir zaten. Alacağın lensin şişesinin üzerinde son kullanma tarihi kısmında 2015 yazıyor olmasına dikkat et. 2015 yazanlar yeni seri daha yoğun boyamalı ve göz rengini açmada daha başarılı.

morisoncum önerin için saolopuyorumnanaktan ,
şipariş vermeyi düşünüyorum ole olup olmadıgına aldıgım zman görebılıcem
yeni serilerin açık oldugu bahsedılmıstı evt...boshayallersmile
gözlerim orta kahve ne cok acık ne cok koyu diyebilirim eklemiş oldugun foto varsa ordan bakabılırım m.ettım sende duruşunuCADIARZU

Gün ışığında fotoğraf malesef yok makinem iyi olmadığı için çektiğim fotoğraflar net çıkmıyor. Kapalı ortamlarda çekilmiş resimler var fakat kapalı ortamda da lens belli olmamış hiç. Gözlerin orta kahveyse yani koyu kahve değilse istediğin sonucu elde edebileceğini düşünüyorum ton olarak. Ama şüphen varsa nc.mel'i de düşünebilirsin. Vetman'ın profilindeki resimlere bak istersen onun gözleri çok koyu kahverengi. Hem charm mel hem nc.mel fotoğrafları var. Sende sanırım bir ton daha açık duracaktır vetmandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…