Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmanın albümü çok işe yarıyor bu konuda tekrar tekrar inceliyorumboshayallersmile
gözlerim bi ton daha açık yada hemen hemen aynı sayılır...sengözlerimebaksanab
sanırım son kararım charm mel olucakyerimseniben
gerek yenilerin biraz daha bahsedilen açıklığı gerek solisyon kullanımınında yardımını varsayarak... :1rolleyes:
çunkı mel dogal bır renk charm ve nc hare farklı olmasına karsın aynı durabılıyor yada fark gösterebiliyor
vetmandaki nc mel de çokta güzel bi görüntü vermiş:icecream:
fakat charm ve nc farketmiş gözlerinde gibi yada çekilen foto etkiside olabilir ...boshayallersmile

vetman ben esmerim ve koyu iri kahverengi gözlerim var nc ocre ve hidrocor mel arasında çok kararsız kaldım çok doğal görünmesini istiyorum sorun şu ki gözlerim iri ve kirpiklerim baya koyu ve uzun(lakabım türkan abla o yüzden çok risk almak istemiyorum doğal dursun istiyorum,sence ne renk almalıyım???

canım bence ikiside çok doğru seçimler ama cor mel gözünü n.c ocreden daha çok açacaktır.N.C ocrenin sende istediğin derecede açıklık vereceğini düşünüyorum bence n.c ocreden başlaabilirsin zaten eminim soloticaların doğallığını görünce gerisi gelecektir:)

Eki Görüntüle 53842
kızlar bende charm mel resmi ekliyorum ama bunlar lens için çekilmiş fotolar değl ki orjinalleri uzaktan ama uzaktan bile olsa gayet de belli oluyor
Eki Görüntüle 53843
gayet mutluyum charm mellerimle şu an ingilteredeyim ve burda herkes beni charmlarımla tanıdı kimse lens olduğunu anlamadı kihkihkih
hatta arabın biri tuba büyüküstün gibi dedi geberiyordum =) o da biraz fazla abarttı ama kısaca çok ama çok doğallar darısı crystal alırsam onun da başına =)

charm meller çok güzel durmuş canım hafif grimsi durmuş sanki kendi göz rengin neydi?buarada çok güzelmişsin canım

charm meller çok güzel durmuş canım hafif grimsi durmuş sanki kendi göz rengin neydi?buarada çok güzelmişsin canım

çok teşekkür ederim canım
kendi göz rengim koyu kahve aslında grimsi durmuyorlar
ben pek takılmadım yeşili şöyle olsun böle olsun diye ama gayet memnunum daha önce de cor grafite kulanmış mesela onu sewmemiştim

nazlı cok yakısmıs yerimseniben
2.fotografta lensler biraz dısarda durmus normalde de böyle mi?

nazlıserap, sana bakmaktan mel'leri unuttum bir an ...:asigim:
çok hoş olmuş ..
ayrı bir hava katmış...

Kızlar bu sabah gözlükçüye lens siparişi verdim nc mel.gözlerim koyu kahve buğday tenliyim saçlarımda kestane koyuya çalıo hafif.. sizce bana yakışır mı?Fazla okuma fırsatım olmadı ama çok övüldü genelde ben de onu seçim dedim yarın elimde olurlar
Sağlık bakanlığı yasaklamamış olsaydı deneyerek alcaktım ama bu benm renkli olarak ilk lens alışım tecrübesizlik :sinifsinif:
Zaten sabah sabah kavga da ettim adamlarla kaydirigubbakcemile3
Girdim bi gözlükçüye elimde 4 tane lens markası vardı en kotu ihtimal onlardan birini alcaktım mel istedim yok dedi dierlerini istedim yok dedi fresh look verdi freshlook'un da hangisiydi bilmiyorum hareli sanırım..
Ben koymusum kafama meli yarı yoldan döndüm almışken iyisi olsun gidim iptal edim herkesin koyu kahve gozunde iyi durmus bu mel simdi loto oynar gibi hiç bilmediğim etmediğim duymadıgım bi markayla van kedisine dönmiyim dedim sırnaşık şey Gittim adamların yanına 10 dakkaya felan iptal edemiyoruz gibi bişey mıymıntılık ettiler nasıl edemiosnuz daha 10 dkka once verdnz firmaya siparişi dedim ikindin size haber vercez dediler bilmiyorum artık babam da bırak gel nasolsa resmi evrak vermemişsin bişey olmaz dedi.Hani bi de numaralı lens kullanıyorum bi daha benm gibi 3.25 numara lens takan gelcek de alcak da ohoooo onların işi de yaş yani kaydirigubbakcemile
Sonradan tanıdık gözlükcüye gittim mel dedim kesin dedim baska bisey olmaz dedm o da tmm dedi adam da bakalım artık ahbap diye o da yan çizmese bari bi gunde ne aksilikler yasadım
Valla en kotu karar bile kararsızlıktan iyiymiş ben gozlukcuye mel alma nyetyle giriyorum 2 dkkada nasıl freshlook siparis ettm karar değiştirdim ben de anlamadm CADIARZU sonradan yolda pimpiriklendim tabi
Umarım doğal durur içime merak düştü bi kere eyvahedigeldismile

sizcede tüketici olarak 10 dkka gibi kısa bi sürede iptal etme yok mu bu durumda ?:uhm:
Bence satıcının da biraz işgüzarlığı.dogrusu siparişi verdiğim kşi erkekti konustugum kşi kadn yani adam icerdeydi 5 dkkada derdimi anlattım cıktım ben yani fazla uzun konusmadım öyle..
adam iptal etmek istegimi duydu ama ısrarcılık gibi bisey yapmadıgım icin yolunucak tavuk muamelesi mi ederler ki?Gerci babam gibi birinin bunlara pabuç bırakcağını sanmıyorum ama klava: gene de sizlere de bi sanışayım dedim :)

Canım evet bir günde bütün renkler elinde olabiliyor.Kadınlar külübü pro kartımda lens alanlara hediyemdir.Kadınlar külübü kartı 25 tl değerinde ve lenslerle ücretsiz herkeze gönderiyorum lenslerin kargo ücretide bana ait . .Bana mailimden ulaşabilirsin soloticacenter.hotmail.com
telefon numaram ve bütün iletişim bilgilerim imza kısmımda yazan blog adreslerimde mevcut :)[/QUOTE]
telefon numaranız yada msn adresınız warmı sıze ulasabıleceım bı ark ım freeshlook ve boushlomb fırmasnda calısıoo bu renklerı ona gosterdıımde cok hosna gıttı sıznle bı seklde baglantıya gecmek ıstıorus cunku bu lenslere aıt bı fırma bulamadıkk turkıye de eer sız kendınız gettıttrıosanız sızden satn almaı dusunuorus ayrıca benm sıparıs sornum hala devam edıoo daha once ınternetten alıswerıs yapmadıım ıcın guvenemıorm yardmcı olrsanız sevnrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…