- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.221
nazlı cok yakısmıs yerimseniben
2.fotografta lensler biraz dısarda durmus normalde de böyle mi?
aslında albümde var ama şuan saç rengim değişti.eklemeye çalışayım.sizimi kırcam
kızlar bende charm mel resmi ekliyorum ama bunlar lens için çekilmiş fotolar değl ki orjinalleri uzaktan ama uzaktan bile olsa gayet de belli oluyor
gayet mutluyum charm mellerimle şu an ingilteredeyim ve burda herkes beni charmlarımla tanıdı kimse lens olduğunu anlamadı kihkihkih
hatta arabın biri tuba büyüküstün gibi dedi geberiyordum =) o da biraz fazla abarttı ama kısaca çok ama çok doğallar darısı crystal alırsam onun da başına =)
Kızlar benden başka yeni nesil quartzo kullanan yokmu? Bendeki resmen maviş , griliğinden yeşilliğinden quartzlıktan eser yokNasıl böyle değiştirmişler bu rengi.Eskisi kesinlikle daha canlıydı ama yenisi de çok doğal.
canım bence ikiside çok doğru seçimler ama cor mel gözünü n.c ocreden daha çok açacaktır.N.C ocrenin sende istediğin derecede açıklık vereceğini düşünüyorum bence n.c ocreden başlaabilirsin zaten eminim soloticaların doğallığını görünce gerisi gelecektir:)
çok teşekür ederim canım...walla hiç o yönde bi tepki almadım kii değiller bence sadece göz yapısıyla alakalı birazda canım, bide sen freshlook la rainbow la görseydin arada dağlar kdar fark var :1rolleyes:
tatlim tum lensler cok yakismis sana. benm favorilerim meller ve crystal kaydirigubbakcemile2 yeni quartzolarin rengi icine sinmemesine uzuldum cnm ama takarsin gene de. yesil tonlu olarak sen de crystal var. tamamen gri duruor yazmistin sanirim bi yerde. karistior da olabilirm. bilmiyorumkismile
Eki Görüntüle 53842
kızlar bende charm mel resmi ekliyorum ama bunlar lens için çekilmiş fotolar değl ki orjinalleri uzaktan ama uzaktan bile olsa gayet de belli oluyor
Eki Görüntüle 53843
gayet mutluyum charm mellerimle şu an ingilteredeyim ve burda herkes beni charmlarımla tanıdı kimse lens olduğunu anlamadı kihkihkih
hatta arabın biri tuba büyüküstün gibi dedi geberiyordum =) o da biraz fazla abarttı ama kısaca çok ama çok doğallar darısı crystal alırsam onun da başına =)
cnmm sen ne güzel bi kızmışsın öylee =)=)
lensler çok yakışmış bu sefer sende beğendin sanırsam ..
grafitelere bi türlü alışamamıştın ..
güle güle kullan canımcımm ..
tuğbacım bende charm grafite ısmarladım bilmiyorumkismile
niye alışmadın ?
üstelik ben siyah gözlüyüm birde durumum çok vahim ve riskli eyvahedigeldismile
Canım cristaller bende yeşil durmuyor bildiğin gri mavi.Yeni quartzolarımda şu an mavi duruyor. Mellerimi sattım malesefEsmeraldayıda ben beğenmedim. Anlıyacağın şu an favorimi tam olarak bulmuş değilim
ıspartada solotica var mı ki?ben hiç duymadım optikçilerde satmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?