Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nilcim hayırlı olsun canım grafitelerin resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla bende criystal ve grafite arasında kararsız kalmış durumdayım buaralar

Derinnky
umarım görebilirsin.özele mesaj yazamıyorum şimdilik.görebilirsen ilgili topikte cevaplarım.eğer tekrar bana özelden yazarsan seve seve bilgilendirirm

kızlar ben de 1 kaç gün önce nc ocre aldım..bugün 2. kez taktım bende biraz bulanıklık yaptı.sebebi nedir acaba?bu sorunu yaşayanlar var mı..lütfen cvp bekliyorum

kızlar ben de 1 kaç gün önce nc ocre aldım..bugün 2. kez taktım bende biraz bulanıklık yaptı.sebebi nedir acaba?bu sorunu yaşayanlar var mı..lütfen cvp bekliyorum

canım ilk zamanlar bendede olmuştu sol gözümde hafif bulanıklık ama gözüm lense alıştktan sonra unuttum bile gözümde lens olduğunu:sm_cool: yani yeni olduğu için normal buarada fotolarını bekliyoruz canımzemuszemus

Aynen boshayallersmile 1 hafta içinde geçer o bulanıklık... Lens gözün şeklini alıyor... boshayallersmile

çok teşekkür ederim cnm cvbın için...umarım ondandır, özellikle ekran başındayken çok rahatsız etti bugün bulanıklık:Smeslek icabı en az 9 saatim de çizim yapmakla geçiyo böyle sürerse takamam sanırım:Sne yapmak lazım alışmasını mı beklemeliyim arada takıp gözlerimi dinlendirsem mi?bu ara çok yogun işler, en kısa zamanda gün ışıgında 1 foto eklemeye çalışırımama bu bulanıklık sorunu nasıl hallolur?(

Aynen boshayallersmile 1 hafta içinde geçer o bulanıklık... Lens gözün şeklini alıyor... boshayallersmile

umarım cnm, renginden fln çok memnun kaldım cuk oturdu:)tanımayan kimse anlamıyo, eczanedn 1 solisyon daha aldım ellerimi onla yıkarım takarkene diyekız numaralı mı die sordu, yok ddm renkli "gözleriniz lens mi ne markası die"arzu hanımın nosunu aldı hemen:)ama bu bulanıklık geçer umarım kalıcı 1 rahatsızlık da vermez:Sbi de hafif kızarıklık oldu sanki bugün(

Soloticadan quartzoyu biran önce düzeltmesini talep edicem kızlar , yada eski seri quartzo lazım bana. Herkes gözümü o renk biliyo yeni quartzonun eskisi ile alakası yok. Nerden bulucam o rengi ,topazioda o kadar açık mıdır? püffff.....yeni quartzo bildğiniz gündüz takılacak gri maviler gibi. Çok opak bile durmuyor pupili de geniş.

Canım o kullandığın solisyondan kaynaklanıyor olmasın? Çünkü ilk başta ben B&L solüsyon kullanıyordum. Benim gözlerimi yakmıştı o. Sonra Arzu Hn.'ın tavsiyesi üzerine Solo Care aldım. Çok memnun kaldım. Yanma vb sorunların hiçbiri kalmadı.

cnm ben de arzu hanımın önerdiği gibi solo care aldım, bende yanmadan ziyade hafif bulanıklık var.bu normal 1 durum mu ilk kez kullananlar için yoksa lens taktığımız için görüşümüz zaten lenssiz olduğumuzdaki gibi net olmaz mı?ben bunu çok merak ediyorum:S

Arch güle güle kullan canım ocrelerini:)Bulanıklık olabiliyor lenslerde ilk günlerde bu normal bazen aşırı olmadığı sürece bu normal ama missmickeyin lenslerinin bir teki çok bulanık gösteriyordu diğeri gayet normal meğer kızın lensinin birisi numaralıymış numarasız şişeden numaralı lens çıktı o bariz bir üretim hatası nadirende olsa böyle şeyler olabiliyor.Ama lensin hatalı olduğunu denediğim ilk saniyede anladım çünkü en az 2-3 yada üç numara olmalıydı teki bariz göremiyordum:))
Bucucum ben en yeni seriden denemedim benim quartzolarım 3 -4 aylık yeni seriyi tam bilmiyorum ama merak ettim herkez yeni seri quartzo istiyor benden :)

vetman gene ben ya offf delirmek üzereyim .birine bakıyom nc mel güzel duruyo ötekine bakıyom hidrocharm güzel duruyo.orta kahve gözlerim yalnız beyaz tenliyim hemde çamaşır suyuna batırılmış gibi.ama lens alırsam makyajlı olcam hep normalde takmam .şimdi hangisinin haresi çok belli hangisi ince .gözlerim büyük bu arada..he çapıda 8,6 ymış.nc mel alırsam öcü gibi olumruyum senin fotonda ikiside güzel duruyo ama cherm mel daha güzel duruyo ama senin gözlerin koyuymuş.şimdi ben napayım gözlerim kocaman durmasın istiyorum.lens burdayım demesin öle uyuz uyuzlülülülülülü valla sayfa sayfa gezmekten gına geldinaniknanik gözlerimin rengi öle bariz açılsın istemiyorum zaten kirpiklerim kıvrılınca kocaman oluyo bide hangisinin pupil boşlğu küçük charm mı nc mı bide opaklık dereceleri ikisi arasında .ben kendi göz rengimle kaynaşsınn rengini tam kapamsın istiyorum.amnnnn gene kafanı şişiridm valla benimkişde şişti sırnaşık şey

VETMANCIM çoook teşekkür ederim ilgin için.vallahi yeniler geldi keyfim yerindekaydirigubbakcemile3.hatta bi ara charmın yanında n.c.ocredemi alsam acaba diye düşünmedim değil.o biraz bekleyebilir.ama fikrimi değiştirirsemseni rahatsız ederim

Rica ederim canım eni ocrelerini güle güle kullan:)Ben seni yinede charm melli yapıcam ısrarla çünkü sana çok yakışıcak eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…