- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.241
kızlar ben de 1 kaç gün önce nc ocre aldım..bugün 2. kez taktım bende biraz bulanıklık yaptı.sebebi nedir acaba?bu sorunu yaşayanlar var mı..lütfen cvp bekliyorum
canım ilk zamanlar bendede olmuştu sol gözümde hafif bulanıklık ama gözüm lense alıştktan sonra unuttum bile gözümde lens olduğunu:sm_cool: yani yeni olduğu için normal buarada fotolarını bekliyoruz canımzemuszemus
canım ilk zamanlar bendede olmuştu sol gözümde hafif bulanıklık ama gözüm lense alıştktan sonra unuttum bile gözümde lens olduğunu:sm_cool: yani yeni olduğu için normal buarada fotolarını bekliyoruz canımzemuszemus
Aynen boshayallersmile 1 hafta içinde geçer o bulanıklık... Lens gözün şeklini alıyor... boshayallersmile
umarım cnm, renginden fln çok memnun kaldım cuk oturdu:)tanımayan kimse anlamıyo, eczanedn 1 solisyon daha aldım ellerimi onla yıkarım takarkene diyekız numaralı mı die sordu, yok ddm renkli "gözleriniz lens mi ne markası die"arzu hanımın nosunu aldı hemen:)ama bu bulanıklık geçer umarım kalıcı 1 rahatsızlık da vermez:Sbi de hafif kızarıklık oldu sanki bugün (
Canım o kullandığın solisyondan kaynaklanıyor olmasın? Çünkü ilk başta ben B&L solüsyon kullanıyordum. Benim gözlerimi yakmıştı o. Sonra Arzu Hn.'ın tavsiyesi üzerine Solo Care aldım. Çok memnun kaldım. Yanma vb sorunların hiçbiri kalmadı.
vetman gene ben ya offf delirmek üzereyim .birine bakıyom nc mel güzel duruyo ötekine bakıyom hidrocharm güzel duruyo.orta kahve gözlerim yalnız beyaz tenliyim hemde çamaşır suyuna batırılmış gibi.ama lens alırsam makyajlı olcam hep normalde takmam .şimdi hangisinin haresi çok belli hangisi ince .gözlerim büyük bu arada..he çapıda 8,6 ymış.nc mel alırsam öcü gibi olumruyum senin fotonda ikiside güzel duruyo ama cherm mel daha güzel duruyo ama senin gözlerin koyuymuş.şimdi ben napayım gözlerim kocaman durmasın istiyorum.lens burdayım demesin öle uyuz uyuzlülülülülülü valla sayfa sayfa gezmekten gına geldinaniknanik gözlerimin rengi öle bariz açılsın istemiyorum zaten kirpiklerim kıvrılınca kocaman oluyo bide hangisinin pupil boşlğu küçük charm mı nc mı bide opaklık dereceleri ikisi arasında .ben kendi göz rengimle kaynaşsınn rengini tam kapamsın istiyorum.amnnnn gene kafanı şişiridm valla benimkişde şişti sırnaşık şey[/QUO
canım n.c nin haresi daha ince ama aralarında çok da fark yok aslında.Ton olarak fark var charm mel n.c ye göre bir ton daha koyu charm mel asker eşili duruyor n.c mel daha çok açık zeytin yağı yeşili duruyor.Soloticalar fotoğraflardan çok farklı durmuyorlar aslında:)
Bence sen benim gözlerim koyu olduğu halde bende charm mel begendiysen senin tarzın charm mel birde senin gözlerin benden açık olduğuna göre charm sende benden daha açık duracaktır.Bery gibi durur.Onunda teni beyaz ve gözleri orta kahve ve çok memnun charm melden özellikle yeni seri charm meller dahada açıorlar gözü:)charm daha opak pupilleride aynı:)
Bir kere tenim süt beyaz çok beyaz diyorsun o zaman zaten charm daha hoş olur sende ..
Beyaz ten açık kahve gözde charm mel
VETMANCIM çoook teşekkür ederim ilgin için.vallahi yeniler geldi keyfim yerindekaydirigubbakcemile3.hatta bi ara charmın yanında n.c.ocredemi alsam acaba diye düşünmedim değil.o biraz bekleyebilir.ama fikrimi değiştirirsemseni rahatsız ederim
ocre zaten çok doğal yani.gün ışığında bence rengi belli oluyordur kapalı ortamda koyu duruyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?