Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evt canım açık tabanda tüm lensler daha bir hoş duruyor özellikle bu kızda nc melde var ama charm daha çok yakışmıs:)Burda belli değil ama teni bayağı beyaz

benm bundan haberim yoktu:Snasıl yapmışlar ki böyle 1 hatayı, tazminat davası bile açılabilirdi yani numaralı gözlük bile sakın denemeyin, derler göze zararı çok büyük:Siçime kurt düştü şimdi benm de bugün 3. takışım hala bulanıklık var benmkilerde de 1 sorun olmasın(1 de hafif baş ağrısı ve kızarıklık yapıyo ilk kez lens taktıgım için bilmiyorum da lens takınca insan ne kadar net görebilir, kızlar böyle sorunlar yaşayanınız var mıydı ilk lens taktığı hafta???

Kızlar icelarımı satıyorum ilginen olursa..

opal aslında makyajlı da makyajsız da iyi görünüyor. Ama tabi yüzüne bütün olarak bakıldığında yakıştıramadıysan diyecek bir şey yok...

opal aslında makyajlı da makyajsız da iyi görünüyor. Ama tabi yüzüne bütün olarak bakıldığında yakıştıramadıysan diyecek bir şey yok...
Teşekkür ederim canım=) Ama herkes yeşil yeşil yeşil yakışıyor diyince soğudum işte, mavi-gri duruyor gün ışığında daha mavi, karanlık ortamlarda daha gri.

Teşekkür ederim canım=) Ama herkes yeşil yeşil yeşil yakışıyor diyince soğudum işte, mavi-gri duruyor gün ışığında daha mavi, karanlık ortamlarda daha gri.

Anladım canım. Zaten içine sinmediyse hayır gelmez ondan, değiştir ya da sat gitsin :)

ıfbrIs canımm,tşk ederim ,bende çok beğendim ...opuyorumnanaktan
bu arada resim koymamı isteyen arkadaşlar vardı isimlerini unuttum ve google da nette charm resmi artık ayrıntıları ile olacak hemde siyah gözde.... umarım faydalı oluropuyorumnanaktan

nilcim ba-yıl-dımmmmm charm ice'lara aşırı benzemiş ne kadar açık görünüyo ben koyu olur diye düşünmüştüm bunlar yeni seri değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…