- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.261
Phi1618 çok yakışmış canım... Çok hoş...
Arch güle güle kullan canım ocrelerini:)Bulanıklık olabiliyor lenslerde ilk günlerde bu normal bazen aşırı olmadığı sürece bu normal ama missmickeyin lenslerinin bir teki çok bulanık gösteriyordu diğeri gayet normal meğer kızın lensinin birisi numaralıymış numarasız şişeden numaralı lens çıktı o bariz bir üretim hatası nadirende olsa böyle şeyler olabiliyor.Ama lensin hatalı olduğunu denediğim ilk saniyede anladım çünkü en az 2-3 yada üç numara olmalıydı teki bariz göremiyordum:))
Bucucum ben en yeni seriden denemedim benim quartzolarım 3 -4 aylık yeni seriyi tam bilmiyorum ama merak ettim herkez yeni seri quartzo istiyor benden :)
Temmuz sonunda aldığım lenslerimi satıyorum.Cor mel ile takas da edebilirim.Temmuz sonunda almıştım fakat haftada birkaç defa kullandım sadece dışarı çıkarken.Doğallığı gerçekten tartışılamaz fakat mavimsi tonların yüzüme yakışmadığını düşünüyorum o yüzden satıyorum.Daha önce yeşil tonları kullanmıştım yine yeşile döneceğim=)
İsteyen olursa özelden ulaşsın, fiyatta anlaşabiliriz.Faturasını da gönderirim, vetmandan almıştım.
Kendi gözümde fotoğraflarım
Teşekkür ederim canım=) Ama herkes yeşil yeşil yeşil yakışıyor diyince soğudum işte, mavi-gri duruyor gün ışığında daha mavi, karanlık ortamlarda daha gri.opal aslında makyajlı da makyajsız da iyi görünüyor. Ama tabi yüzüne bütün olarak bakıldığında yakıştıramadıysan diyecek bir şey yok...
Teşekkür ederim canım=) Ama herkes yeşil yeşil yeşil yakışıyor diyince soğudum işte, mavi-gri duruyor gün ışığında daha mavi, karanlık ortamlarda daha gri.
arkadaşlar charm grafitelerim ;
ıfbrIs canımm,tşk ederim ,bende çok beğendim ...opuyorumnanaktanAçık tabanlı gözlerde lensler daha güzel duruyor genelde demiştim, işte bu hatunu o genellemenin dışında tutuyorum :)))
Çok yakışmış canım, güle güle kullan :) Nc mel de çok yakışmıştı sana...
arkadaşlar charm grafitelerim
bambam sen bir tek ice aldın başka renk almadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?