- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.281
opuyorumnanaktannilcim hayırlı olsun chrm grafitelerin çok güzel olmuş çokta yakışmışş
nilcim ba-yıl-dımmmmm charm ice'lara aşırı benzemiş ne kadar açık görünüyo ben koyu olur diye düşünmüştüm bunlar yeni seri değilmi ?
nilcim harika olmuş lenslerin ben de charm grafite almayı düşünüyorum,rica etsem kabında fotoğrafları çekip koyabilrmisin ona göre karar vericem,yardımcı olursan çok sevinirim canım ya :kedi: bilmiyorumkismile
muhteşem olmuşşşş grafite yeni serilerde tam bir mavi cidden cor u da çok beğeniyordum bu da harika durmuş bayıldım güle güle kullan lenslerini sevgili NİL kaşın gözün de çok güzel maşşallah harika olmuşş..
woowww tatlim harika olmus:1hug:
benm bundan haberim yoktu:Snasıl yapmışlar ki böyle 1 hatayı, tazminat davası bile açılabilirdi yani numaralı gözlük bile sakın denemeyin, derler göze zararı çok büyük:Siçime kurt düştü şimdi benm de bugün 3. takışım hala bulanıklık var benmkilerde de 1 sorun olmasın(1 de hafif baş ağrısı ve kızarıklık yapıyo ilk kez lens taktıgım için bilmiyorum da lens takınca insan ne kadar net görebilir, kızlar böyle sorunlar yaşayanınız var mıydı ilk lens taktığı hafta???
cvp gelmeyince 1 daha sormak durumunda kaldım(bulanıklık,kızarıklık, baş ağrısı....KIZLAR BÖYLE SORUNLAR YAŞADINIZ MI LENSLERİ İLK TAKTIĞINIZ İLK HAFTA????
nil çok yakışmış canım grafitelerin güle güle kullan:)
n.c mi charmmı n.c gibi durmuş haresi ama sanırım charm dedin:)
arc canım ilk günlerde normal.Hatta bende şimdi natural touch baby blue aldım kendime resimlerini paylaşıcam arkadaşlar:)
evt cnm cok normal yeni lensler de oluor gozun lense alisana kdr ya da lens gozunun seklini alana kdr. bikac gun daha ara ara tak cnmcm. kac gun oldu?
kızlar natural touch baby bluelarım koyu kahverengi gözümde flashsız:)
Charm grafite çok yakışmış beyaz tenlisin çok tatlı doğal bir mavi olmuş. Güle güle içine sinerek kullan Nilcim..
Nil,çok yakışmış cnmgüle güle kullan:))
nil çok yakışmış canım grafitelerin güle güle kullan:)
n.c mi charmmı n.c gibi durmuş haresi ama sanırım charm dedin:)
arc canım ilk günlerde normal.Hatta bende şimdi natural touch baby blue aldım kendime resimlerini paylaşıcam arkadaşlar:)
Nil öncelikle çok teşekkür ederim fotoğraflarını paylaştığın için inan çok yardımcı oldun opuyorumnanaktan Charm grafiteler harika durmuş sende. Meller de çok güzeldi ama grafite'i daha çok yakıştırdım ben sana. Yeni serilerin renkleri çok daha canlı. Eski seri charm grafite oldukça koyu ve belli belirsiz bir renkti, sanırım bu yüzden de charm grafite alan çok fazla koyu renk gözlü kişi yoktu forumda. Ben de charm grafite düşünüyorum ama gri mavi bir renk istiyorum. Çok doygun bir mavi olsun istemiyorum. Fotoğfarlarda soft hoş bir mavi gibi görünüyor. Gün ışığında ve kapalı ortamlarda nasıl duruyor? Grilik var mı renkte? Ben gündüzleri kullanacağım için doğallık çok önemli. Sen doğal buldun mu? Fotoğrflarda kendi gözün kadar doğal durmuş çünkü o yüzden merak ettim canım. Cevaplarsan çok sevinirim =)))
evet canım söylemiştin boshayallersmileçok güzel olmuş nil ben sana demiştim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?