Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nilcim hayırlı olsun chrm grafitelerin çok güzel olmuş çokta yakışmışş
opuyorumnanaktan

nilcim ba-yıl-dımmmmm charm ice'lara aşırı benzemiş ne kadar açık görünüyo ben koyu olur diye düşünmüştüm bunlar yeni seri değilmi ?

yeni seri burcucum opuyorumnanaktan

tabii eklerim canım ,bu gece veya yarın opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

woowww tatlim harika olmus :1hug:

opuyorumnanaktan

hepinize çok tşk ederim arkadaşlar...
charm ın karesi bende çok belli olmadı ,nc gibi durdu,bu yüzden de daha doğal bir görüntü oluştu sanıyorum..evde bir gözüme charm grafit,diğerine nc melleri de takıp resimledim ,onlarıda paylaşacağım sizlerle...unutmazsam....boshayallersmile
grafiteleri bende çok beğendim,yoğunluklu mavi ton istiyordum ,gözbebeği mavi,hareler ise gri gibi ..umarım koyulaşmazlar:sinifsinif:

Charm grafite çok yakışmış beyaz tenlisin çok tatlı doğal bir mavi olmuş. Güle güle içine sinerek kullan Nilcim..

cvp gelmeyince 1 daha sormak durumunda kaldım(bulanıklık,kızarıklık, baş ağrısı....KIZLAR BÖYLE SORUNLAR YAŞADINIZ MI LENSLERİ İLK TAKTIĞINIZ İLK HAFTA????

cvp gelmeyince 1 daha sormak durumunda kaldım(bulanıklık,kızarıklık, baş ağrısı....KIZLAR BÖYLE SORUNLAR YAŞADINIZ MI LENSLERİ İLK TAKTIĞINIZ İLK HAFTA????

evt cnm cok normal yeni lensler de oluor gozun lense alisana kdr ya da lens gozunun seklini alana kdr. bikac gun daha ara ara tak cnmcm. kac gun oldu?

nil çok yakışmış canım grafitelerin güle güle kullan:)
n.c mi charmmı n.c gibi durmuş haresi ama sanırım charm dedin:)
arc canım ilk günlerde normal.Hatta bende şimdi natural touch baby blue aldım kendime resimlerini paylaşıcam arkadaşlar:)

Arch canım ben ilk taktığımda önümü bile göremiyordum , baş dönmesi bulanıklık çok oldu. Ama şimdi lens olmadan önümü göremiyorum :) Kendine 1 hafta süre ver ve takmayı bırakma yoksa zorlanırsın. Takarak çıkartarak pratiklik kazanıyorsun ve gözün alışıyor.

Vetman bende istiyorum baby blue ya da sultry grey eğer gündüz doğal duruyorsa bende istiyorum çok ... Resimleri bekliyorum sabırsızlıkla...

Aaa Vetman ben de meraklandım şimdi, bekliyoruz fotoları :))

Nil öncelikle çok teşekkür ederim fotoğraflarını paylaştığın için inan çok yardımcı oldun opuyorumnanaktan Charm grafiteler harika durmuş sende. Meller de çok güzeldi ama grafite'i daha çok yakıştırdım ben sana. Yeni serilerin renkleri çok daha canlı. Eski seri charm grafite oldukça koyu ve belli belirsiz bir renkti, sanırım bu yüzden de charm grafite alan çok fazla koyu renk gözlü kişi yoktu forumda. Ben de charm grafite düşünüyorum ama gri mavi bir renk istiyorum. Çok doygun bir mavi olsun istemiyorum. Fotoğfarlarda soft hoş bir mavi gibi görünüyor. Gün ışığında ve kapalı ortamlarda nasıl duruyor? Grilik var mı renkte? Ben gündüzleri kullanacağım için doğallık çok önemli. Sen doğal buldun mu? Fotoğrflarda kendi gözün kadar doğal durmuş çünkü o yüzden merak ettim canım. Cevaplarsan çok sevinirim =)))

evt cnm cok normal yeni lensler de oluor gozun lense alisana kdr ya da lens gozunun seklini alana kdr. bikac gun daha ara ara tak cnmcm. kac gun oldu?

3 gün taktım şimdiye kadar cnm:S 1 hafta daha takıcam cnm ama korkuorum ya missmickeyin lensleri gibi numaralı falansa ve gözlerimi bozarsa diye ama içime su serptiniz demek ki ilk günlerde böyle sorunlar başgösterebiliyo....dvm edicem bakalım, umarım alışır gözlerim 1 an önce:)arklar cvplarınız için tşikkürler...

Charm grafite çok yakışmış beyaz tenlisin çok tatlı doğal bir mavi olmuş. Güle güle içine sinerek kullan Nilcim..

Nil,çok yakışmış cnmgüle güle kullan:))

çok tşk ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan

ne demek canım ,yardımcı olabilirsem ne mutlu ,nette yeni seri solotıca neredeyse yok,ben alırkende yoktu ,riske girdim ama değdi tıpkı nc melde olan gibi:) grafiteye gelince oldukça doğal bir ton ,ne açık mavi, ne koyu bir mavi -orta mavi,bende sanki hareler gri oldu hafiften ..gözün tamamı mavi, çember belli belirsiz nc tarzında oldu,kocaman yaptı gözümü,bir göze nc ile takıp ta denedim ...charm serisi bana daha çok hitap etti sanki ,iri gözler vs. ve sanki daha rahat gibi hissettim ... kısacası memnun kaldım,doğallıktan uzak hiç değil ,çekici-hoş bir ton oldu..

çektiğim resimler gün ışığında idiler,gece çekimi de koydum ve belirttim resimde...
gece ve kapalı alanda elbette daha koyu görünüyor,ama lacivert gibi de değil.grilik dediğim gibi aynaya baktığım da harelerde grilik oluştu,mavi üzerine gri ince hareler gibi...
tek endişem zamanla rengin koyulaşması sorunu olabilir mi ,solocare aqua kullanıyorum,umarım olmaz...

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…