- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.301
thank youuu:)) teşekkürler o sizin kalbinizin güzelliği:))ama bu gözlere de takılsa yakışıyor yahuu :)))
Nil çok teşekkür ederim ilgine =)) Son eklediğin fotoğraflar da harika. Charm grafite'ye karar vericem sanırım sayende canım =)) Çok hoş bir tonmuş gerçekten senin gözlerine de çok yakıştı güle güle kullan opuyorumnanaktan
nil canımmm çok teşekkür ederim ilgin için gerçekten çok sağol :) benim gözlerim koyu kahverengi siyah denecek kadar,sen de çok güzel durmuş grafiteler ama ben daha koyu istiyorum(kutusunda görünce çok açık geldi) lacivert gibi mavi istiyorum azul düşünmeye başladım,aslında freshlook hareli mavi kullanıyorum ona en yakın rengi istiyorum,ama freshlook a facia denildiği için solotica kullananlar tarafından,demek ki freshlooktan çok daha doğal duracak diyorum o yüzden solotica almak istiyorum,ilk defa alacağım solotica o yüzden hiç bir fikrim yok mafoldumben tekrar tekrar teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile
3 gün taktım şimdiye kadar cnm:S 1 hafta daha takıcam cnm ama korkuorum ya missmickeyin lensleri gibi numaralı falansa ve gözlerimi bozarsa diye ama içime su serptiniz demek ki ilk günlerde böyle sorunlar başgösterebiliyo....dvm edicem bakalım, umarım alışır gözlerim 1 an önce:)arklar cvplarınız için tşikkürler...
kızlar natural touch baby bluelarım koyu kahverengi gözümde flashsız:)
bambam canım :) senin sayende soloticalarla tanıştım :) bana bir fikir ver,nc azul güzel mi sence?
vetman cnm gule gule kullan yeni lenslerini masmavi boncuk olmus bunnar zemuszemus
bambişim ben konuştum cerenle mümkün olduğunca yardım edicem yeni arkadaşımıza:) onun taban rengi koyu kahveymiş görüşücez bi gün benim charm azullarımı denicek ona göre karar vericek
Berycim yeni seri ocreler:)
ÇOk sağol arzucum tam turuncumsu eski seri daha soluktu bunların boyaması müthiş bu ara çok bakımsızım saç kilo okul stresi eşimin doçentlik stresi davul gibi şişim.yürüyüşe başlıcam biraz inceliyim charme ocre alıcam Şenizühüüüüüüüüüüü bunları istiyorum bennnnn ücretli öğretmenlik işide olmadı yine işsizim o gelen paraları lenslere yatırıcaktım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?