Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceren istediğin, kabındaki charm grafiteler olumunekankayizsmile

morrison kapalı alandaki görünümü

nc mel ve charm grafite duruşları(gün ışığı

Nil çok teşekkür ederim ilgine =)) Son eklediğin fotoğraflar da harika. Charm grafite'ye karar vericem sanırım sayende canım =)) Çok hoş bir tonmuş gerçekten senin gözlerine de çok yakıştı güle güle kullan opuyorumnanaktan

nil canımmm çok teşekkür ederim ilgin için gerçekten çok sağol :) benim gözlerim koyu kahverengi siyah denecek kadar,sen de çok güzel durmuş grafiteler ama ben daha koyu istiyorum(kutusunda görünce çok açık geldi) lacivert gibi mavi istiyorum azul düşünmeye başladım,aslında freshlook hareli mavi kullanıyorum ona en yakın rengi istiyorum,ama freshlook a facia denildiği için solotica kullananlar tarafından,demek ki freshlooktan çok daha doğal duracak diyorum o yüzden solotica almak istiyorum,ilk defa alacağım solotica o yüzden hiç bir fikrim yok mafoldumben tekrar tekrar teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile

ben tşk ederim canım olumunekankayizsmile

cerencim sanırım gözlerim aynı renkte...
sen lenslerin kabındaki baz alırsan yanılırsın canım ..ben gördüm ilk takmadan allahh dedim bu ne çok silik geldi bana açmaz bu benim gözümü diye geçirdim içimden,neyse ki yanılmışım :)
gözdeki duruşu önemlidir,ki resimlerde bile birebiri bulamazsın kaldı ki ,ama 3 aşağı beş yukarı fikir edinirsin ...ben resimleride olabildiğince dözenli davrandım ,atna da gördüğümü size yansıtabilmek adına..çünkü birçok yanıltıcı foto var..ışık,açı,ortam vs vs bunlar farklılık yaratıyor ve fotoya yansımıyor bazen ... buda aklında bulunsun tabii..
ben şahsen cart ,ben buradayım diyen tonları kullanmayı asla tercih etmeyen biriyim ,kesinlikle doğal olmalı ve hoş durmalı..dikkat çekmemeli..dolayısıyla benim isteklerimi karşıladı her iki lensimde..sonuçta gece ve kapalı ortamlarda zaten lensin 1-2 ton koyulacak sende..diyeceğim o ki ,daha koyu yapacağın seçim seni çok fazla tatmin etmeyebilir de ..hele birde lenslerin zamanla solüsyonda koyulaştığı hadisesini de hesaba katarsak ,lens takmanın bir özelliği kalmaz... naçizane fikrim ..
yanılmıyorsam charm azul vardı burcu 84 arkadaşımda resimlerinde forumda var,bir bak ama onun gözleri orta kahve olmalı ..zor bir süreç lens seçimi ,hele ki denemeden,sadece fotolarla kıyaslarak,kolay gelsin canım

nilcim aslında ben de açık kullanmak istiyordum ama piyasadaki çoğu lensi denedim gözlerim iri bu kullandığım renk dışında diğerleri fışkırıyormuş gibi durdu gözümde,bu kullandığım maviyi de çoğu kişi beğeniyor,lacivert gibi dursun istiyorum tam mavi istemiyorum,kullandığım lensin renginden memnunum ama solotica daha doğal duruyor dedikleri için solotica almak istiyorum,umarım fışkırır gibi durmaz bütün hayallerim yıkılır :sinifsinif: ben hidrocharm düşünüyordum ama vetman gözlerim büyük olduğu için nc leri tavsiye etti,kendi lensimin rengine yakın bir renk istediğim için kabında fotoğraflara bakmak istiyorum,bakalım vetman yarın azulları gönderecek umarım yakındır benimkine, canım yardımın içinn çoooook teşekkür ederim,artık biirine karar vericem olumunekankayizsmile

daha 3 gun olmus normal cnm biraz daha sabret. missmickey nin binde bir olucak bi durum bence. siselenirken hata olmus fabrika cikisinda sanirim. genelde yeni lenslerde illa ki 4-5 gun bi rahatsizlik olabilir. ben de 2 gun oluor cunku ben sabahtan takip aksam cikariorm inat ediorm. kisiye gore alisma suresi deisebilir. umarim duzelicektir bana oole gelior cnmcm. rica ederiz cnm benm ne demek hayirli olsun da diyim iisalla rahat kullaninca iice seversin lenslerini bayanssulusmileopuyorumnanaktan

bambam canım :) senin sayende soloticalarla tanıştım :) bana bir fikir ver,nc azul güzel mi sence?

ay tatlicim sende hangi solotica var suanda? nc azul hakkinda aslinda pek bi fikrim yok cnm benm ya bilmiyorumkismile arkadaslar sana daha fikir verir. kim de vardi nc azul acaba unuttum da ya da varmiydi forumda birinde? aslinda sanki mavislerde cor ve charmlar daha mi iyi olur ne az daha opak olduklari icin ama tamamen suan cikarim yapiorm. ben cor azul denemistim masmavi idi charm da asagi yukari benzr mavilikte olur sanki haresinden dolayi belki bi fark olusturur ama ncler biraz daha saydam o yuzden bilemedim tabana gore deisio ncler bilmiyorumkismile taban rengin neydi cerencm?

bambişim ben konuştum cerenle mümkün olduğunca yardım edicem yeni arkadaşımıza:) onun taban rengi koyu kahveymiş görüşücez bi gün benim charm azullarımı denicek ona göre karar vericek

vetman cnm gule gule kullan yeni lenslerini masmavi boncuk olmus bunnar zemuszemus

Bambamcım teşekkür ederim canım sanırım natural touchlar normalde 1 tık kadar daha koyu flashsız olmasına rağmen biraz açık çıkıyorlar babybluelar normalde baushlompun aylık lenslerinde Türkiyede bulunmayan bir renk tonu var pacific blue rengi o renk duruyor.İiki baby blue almışım normalde kendime sophisticatedbluesunu alıcaktım ancak açtı gözümü babybluelar:)
Cerencim ben foruma yükledim istediğin resimleri herkeze fikir vermesi açısından..
naturalcolours azul natural colours grafite şişesinden.

bambişim ben konuştum cerenle mümkün olduğunca yardım edicem yeni arkadaşımıza:) onun taban rengi koyu kahveymiş görüşücez bi gün benim charm azullarımı denicek ona göre karar vericek

ay super burcucum cok sevindim :) cerencim deneme sansin olmasi super :) ay kizlar deneme yapinca foto da cekin olumunekankayizsmile opucukk :)
cerencik kusura bakma benm azullarla ilgili cok buyuk bi tecrubem yok ama burcucum sana cok guzel yardim edecek hihihi bayanssulusmileopuyorumnanaktan

vetman,bambam,burcu hepinize çok çok teşekkür ediyorum,o kadar kararsız kaldım ki kafayı yemek ürezeyim,neyse düşünmek için bi kaç hafta sürem var :)

ASLINDAA BENDE YENI 3 ADET FRESHLOOK ALDIM AMA RAHAT DEIL PEK ACABAA RAHATLIK ACISINDAN NASIL SEFFAF LENS KADAR IYI MI RAHAT OLMAZSAA DEGISTIRME IMKANI WARMI bilmiyorumkismile

ühüüüüüüüüüüü bunları istiyorum bennnnn ücretli öğretmenlik işide olmadı yine işsizim o gelen paraları lenslere yatırıcaktım kaydirigubbakcemile3
ÇOk sağol arzucum tam turuncumsu eski seri daha soluktu bunların boyaması müthiş bu ara çok bakımsızım saç kilo okul stresi eşimin doçentlik stresi davul gibi şişim.yürüyüşe başlıcam biraz inceliyim charme ocre alıcam Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…