- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.321
ÇOk sağol arzucum tam turuncumsu eski seri daha soluktu bunların boyaması müthiş bu ara çok bakımsızım saç kilo okul stresi eşimin doçentlik stresi davul gibi şişim.yürüyüşe başlıcam biraz inceliyim charme ocre alıcam Şeniz
kendi göz rengim koyu kahverengi yeni seri ocre flashsız güz ışığında doğal çekim:)
Evet berycim bu aralar ramazan munasebetiyle bende biraz kilo aldım umarım verebiliriz şu kiloları:)
Hatta gözümdede yeni ocrelerle bir foto koyacağım hakikaten daha amberimsi ocreler değişti güzelleşti..
çok yakışıyor ocreler sana vetman çok doğal bi renk yerimseniben charm meller bende çok dogal durdu fkt bıraz iri gosterdı gozlerımıaçtıgını söleyebılırım memnunum fkt ıkıncı takısımda bıraz batma yapma annemın renu solısyonunu kullandım sanırım o bana ii gelmedı koyulastırmısta olabılrmı acaba:Saruboceq: solısyon onerısı almak ıstedım senden CADIARZU
çok yakışıyor ocreler sana vetman çok doğal bi renk yerimseniben charm meller bende çok dogal durdu fkt bıraz iri gosterdı gozlerımıaçtıgını söleyebılırım memnunum fkt ıkıncı takısımda bıraz batma yapma annemın renu solısyonunu kullandım sanırım o bana ii gelmedı koyulastırmısta olabılrmı acaba:Saruboceq: solısyon onerısı almak ıstedım senden CADIARZU
bambamcım malesfkı kullanmıs bulundum kendını bellı ettı çunkı cıkardım su anda beklıolar solısyonda ama ılk ısım hemen solısyon almak olcak:Saruboceq: annemın gozlerı cok hasastır daha cok etkılenecegı kesın aynı solısyondan onada alıyım onerın ıcın saol vetman bulurum sanıorm boshayallersmile
opalcim resim yokmu çok merak ettim
bu arada kızlar canım acayip sıkkın quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim hayatımda ilk defa lens kaybediyorum evi aradım taradım yok inşallah bulurum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?