Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet berycim bu aralar ramazan munasebetiyle bende biraz kilo aldım umarım verebiliriz şu kiloları:)
Hatta gözümdede yeni ocrelerle bir foto koyacağım hakikaten daha amberimsi ocreler değişti güzelleşti..

çoooook güzelll bende diyetimin 1.günü biraz bakım yaptım bugün yarında kuaföre gidicem saçımı düzelttiricem bakıma devam

Evet berycim bu aralar ramazan munasebetiyle bende biraz kilo aldım umarım verebiliriz şu kiloları:)
Hatta gözümdede yeni ocrelerle bir foto koyacağım hakikaten daha amberimsi ocreler değişti güzelleşti..

vetmancim cok hos ocreler bayildim delikafadulden gule gule kullan boshayallersmile

çok yakışıyor ocreler sana vetman çok doğal bi renk yerimseniben charm meller bende çok dogal durdu fkt bıraz iri gosterdı gozlerımı açtıgını söleyebılırım memnunum fkt ıkıncı takısımda bıraz batma yapma annemın renu solısyonunu kullandım sanırım o bana ii gelmedı koyulastırmısta olabılrmı acaba:Saruboceq: solısyon onerısı almak ıstedım senden CADIARZU

ay tatlicim renu kullanma ( beni mahvetmisti gozumde delicesine kuruluk yapmisti goz kapagimi tahris etmisti eskiden. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile demek sana da cok ii gelmedi. solo care aqua cok guzel rahat. vetman da onerior onu ama o sana zaten yazicaktir cnm. hihoyyyt

Teşekkür ederim kızlar bunlar mismickeyin lensleri geri gidecekler bendeler hala onları denedim:)
Hakikaten ocreler çok güzeller canım sakın o renu solüsyonu kullanma batma yaptırır aman sakın:)solocare kullanabilirsin.Bulursan souflon all in one light kullanabilirsin:)

bambamcım malesfkı kullanmıs bulundum kendını bellı ettı çunkı cıkardım su anda beklıolar solısyonda ama ılk ısım hemen solısyon almak olcak:Saruboceq: annemın gozlerı cok hasastır daha cok etkılenecegı kesın aynı solısyondan onada alıyım onerın ıcın saol vetman bulurum sanıorm boshayallersmile

ay anladim tatlim ama merak etme benm tahris olmasi bi sure kullandiktan sonra idi. gecmis zmn o zmn bu kdr detayli bilmiordum gozum kotu olunca doktora gitmistim oolelikle deistirdim solusyonu. bi iki seferde bisicik olmaz sanmiorm cnm benm ama tabi bir an once deistirmende fayda var. benm icin de rahatsiz bir solusyondu sonra degistirince rahat ettim sositososito

daha önceki seri ocre bulanık ve grimsiydi.siyahımsı gözde resmen katarakt gibi grimsi kahve duruyordu bu tam amber olmuş.burcu84 tam istediği renk bence.sarışınlara ve hafif bronz olanlarda bir farklı durur bu renk.
Ben kumralım bakalım bana gidecekmi?

Ben ocreyi en çok esmer (kara kaşlı, kara kirpikli) ve sarışın bronz tenli kadınlara yakıştırıyorum. Mesela pinaxa çok yakışmıştı...

kızlar resimlerin cogunu göremiyorum ben
sizde de aynı sorun var mı ?

nil canım cok yakımıs yaa güle güle kullan tatlım olumunekankayizsmile

opalcim resim yokmu çok merak ettim
bu arada kızlar canım acayip sıkkın quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim hayatımda ilk defa lens kaybediyorum evi aradım taradım yok inşallah bulurum mafoldumben

Teşekkürler kızlarr=)
Asıl foto makinem yanımda değil tatilde ailemin yanına gidince güzel resimler çekip gösterebilirim size.Ama idare edecek resimler çekip koyacağım mutlaka=)
Yalnız grafitenin pupil boşluğu kocaman geldi gözüme, neredeyse gözümün yarısı kahve görünüyor gibi neden öyle oldu anlamadm acaba hatalı lens mi:S Ama çok güzel çok doğal duruyor.
Burcu umarım bulursun lenslerini, kıyıda köşede bir yerdedir çıkar elbet=)

opalcim resim yokmu çok merak ettim
bu arada kızlar canım acayip sıkkın quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim hayatımda ilk defa lens kaybediyorum evi aradım taradım yok inşallah bulurum mafoldumben

Burcucum bazen olur öyle... Evin içinde kaybolmaz, illa ki çıkar bir yerden merak etme... boshayallersmile

saolun canlarım ya ama benim korkum dışarda kaybetmem çünkü bazen yanımda taşıyan biriyim lensleri eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…