Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saolun canlarım ya ama benim korkum dışarda kaybetmem çünkü bazen yanımda taşıyan biriyim lensleri eyvahedigeldismile

ayy tatlicim umarim hemencecik bulursun :Saruboceq::Saruboceq:

Grafitelerim geldiii, bayıldım rengine opuyorumnanaktan

opalcim sana hayirli olsun yeni lensler gule giule kullan cnmopuyorumnanaktan

arkadaşlar beren saat lens takıyormuş bikaç internet sitesinde öle yazıyor ben ilk başta inanmamıştım ama büyük boyuttaki resimlere bakınca lens çizgisi belli oluyor bide göz bebeğinin yanında kahverengi bi çember sonra yoğun bi yeşil var ben inandım açıkçası siz ne düşüniyosunuz bide lensi gerçekten çok doğal duruyo markasını bilen varmı?

seffaf lens :) ben oole biliorm ve bence lens deil gozleri yandan fln lens olmadigi. benm dusuncem sadece seffaf takior seklinde. cocukluk fotolarini eklemislerdi ayni goz rengi hic bir fark yok. beren saatin topiginde olmasi lazim resimleri cnmcm :))

mesaj sayım 100 olmadan link veremiom o yüzden siz google'a görsellere 'beren saat lens' yazıp ilk sayfadaki ilk yataydaki 4. resme baktığınızda görebilirsiniz

mesaj sayım 100 olmadan link veremiom o yüzden siz google'a görsellere 'beren saat lens' yazıp ilk sayfadaki ilk yataydaki 4. resme baktığınızda görebilirsiniz

cnm bak beren saatin sekiz yasindaki fotosunun linki:

http://i437.photobucket.com/albums/qq96/carpemortem/bS-sekiz.png

acik renk gozler cok deisken oluor isiga makyaja etrafin rengine gore surekli deisebilior. babamin da gozleri bu renk ayni. kahve cember gibi gorunen kisim icinden daha koyu olan haresidir benm de gozlerimde cok koyu hare var. kendi gozum acik kahve gibi ama haresi nerdeyse siyah. ben sanmiorm lens kullansin seffaf takior ama o kesin. tabi kesin bilemem ben de ama yandan fln hicbir lens gercek goz gibi parlak seffaf durmuor. bilmiorm canimcm. bu konuda da topik var aslinda orada da baya tartisilmis bir ara bakmistim. yani eger lens de takiorsa belki dizilerde ya da cekimler enchancer takiordur ya da isikla belirginlestiriliordu ya da fotosopla ama kendi gene de renkli gozludur gibi gelior bana. :hulya:

resim beni ikna etti ama kesin diyemem sadece fikir sahibi olun diye söledim

google yaptim cnm ama bendeki 4. fotoda kisik gozlu bi hali vardi eheheh bulamadim hangi fotoyu dedigini :) eger lensse bilelim tabii hihihih ama ben pek sanmiorm allah vermis guzel gozler parlak parlak boshayallersmile

hımm küçüklüüde çok şirinmiş belki büyüyünce koyulaşmışda olabilir ama bilmiorum

aslinda normalde yas ilerledikce goz rengi acilir die biliorm o yuzden bazi yaslilarin dis ceberinin rengi acik oluor. ay bence kendi gozleri. cunku babamin da bazen kahve gibi gorundugu oluor ama aslinda nerdeyse acik sari bir yesil gozleri. etrafin rengi cok etkilior. keske o fotonun linkini verebilseydin uhuuu merak ettim cnmcm. mesaj sayin yukselince ekleyebilirsen sevinirim zahmet olmazsa sana :kedi:

google yaptim cnm ama bendeki 4. fotoda kisik gozlu bi hali vardi eheheh bulamadim hangi fotoyu dedigini :) eger lensse bilelim tabii hihihih ama ben pek sanmiorm allah vermis guzel gozler parlak parlak boshayallersmile

ya boyutunun 1425 × 1143 olması lazım şöle açıklıyım aşk-ı memnudan fotolar içerio 4 fotoyu birlikte koymuşlar 2 üstte 2 altta üstteki 2 fotodada peyker doğum yaptıında bihter ve firdevsin hastanede beklerken fotoları var alttaki 2 fotosunda ise soldakinde sadece gözlerinin olduu bi foto var hani peyker nihat görmesin diye bihterden behlülün peykere gönderdiği kırmızı kağıtlara gri kalemle yazılı aşk notlarını atmasını istemişti orda bihter notu okurken kamera tam bihterin gözlerini çekiodu ya hani sonrada notun bi tanesini pantolonuna sokmuştu sonra cemile kuru tamizlemeye gidicek kıyafetleri ayırırken notu bulup yere atmıştı sonra adnan görmüştü falan o zamanlar daha bihter ve behlülün arasında bişey yoktu ilk sezondan bahsediom ite soldaki resim böle zaten o resimde belli oluo lens olduu sağdaki resimde ise yandan çekilmiş bi fotosu var çikolata yiyo ama onda bişey belli diil siz resmi bulursanız alttaki solda olanına dikkat edin

yükselince vericem link merak etmeyin zaten mesajda atamıom sinir oldum neyse çok açıklayıcı bi yorum yaptım ordan bulabilirsiniz resmi

http://img244.imageshack.us/img244/1151/berensaat11bl7.jpg

bu foto bi topikte tartisildi beren saatin gozlerinin lens oldugu kanitlandi die bir topik ama deil bence. 4. fotoda yandan goruntu kesinlikle gercek goz goruntusu. onden olan goruntude de seffaf lensin kenarlari belli. ortasi kahve disa dooru yesil-gri gozleri haresi de var

bazen enhancer takiordur belki ama kendi gozleri acik bence gene de ki. bilmem ki kesin bi aciklama yapsin cikip bu konuda sempatiksalakcinni hahahaha merak ediorz surada yahu

görmüştüm daha önce sanırım ya ben eğer lensse markasını çok merak ediom aslında solotica olabilir yani neticede çok kaliteli bi marka bana hidrocor mel gibi geldi hare yok çünkü ama kesin bişey söleyemem tabi

ya arkadaşlar daha önce yazmıştım saolsun vetman adlı kullanıcı bana yardımcı olmaya çalışmıştı ama ben daha çok kişinin fikrini almak istiom benim gözlerim koyu kahverengi ve solotica mel almaya karar verdim çok doğal durmasını istiom sizce hidrocor mel mi naturel colors mel mi yoksa hidrocharm mel mi alayım?? yardımcı olursanız çok sevinirim

cor mel baya fistik yesili gibi. olabilir tabi alt taban acik olunca farkli duruor lensler. ben denemistim cor mel baya acik yesil oluor ama beren de hafif bi grilik de var sanki cor mel daha yesil kalior gibi. ay emin olamadim cnm ben. arkadaslar daha guzel yonlendirirler seni :) crystal ya da cor mel ikisi de benzior ama tam hangisi karar veremedim :) benm de en begendigim goz rengi budur. babamin gozlerini istiorm uhuhuhuhu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…