- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.341
saolun canlarım ya ama benim korkum dışarda kaybetmem çünkü bazen yanımda taşıyan biriyim lensleri eyvahedigeldismile
Grafitelerim geldiii, bayıldım rengine opuyorumnanaktan
arkadaşlar beren saat lens takıyormuş bikaç internet sitesinde öle yazıyor ben ilk başta inanmamıştım ama büyük boyuttaki resimlere bakınca lens çizgisi belli oluyor bide göz bebeğinin yanında kahverengi bi çember sonra yoğun bi yeşil var ben inandım açıkçası siz ne düşüniyosunuz bide lensi gerçekten çok doğal duruyo markasını bilen varmı?
mesaj sayım 100 olmadan link veremiom o yüzden siz google'a görsellere 'beren saat lens' yazıp ilk sayfadaki ilk yataydaki 4. resme baktığınızda görebilirsiniz
resim beni ikna etti ama kesin diyemem sadece fikir sahibi olun diye söledim
hımm küçüklüüde çok şirinmiş belki büyüyünce koyulaşmışda olabilir ama bilmiorum
google yaptim cnm ama bendeki 4. fotoda kisik gozlu bi hali vardi eheheh bulamadim hangi fotoyu dedigini :) eger lensse bilelim tabii hihihih ama ben pek sanmiorm allah vermis guzel gozler parlak parlak boshayallersmile
aslinda normalde yas ilerledikce goz rengi acilir die biliormo yuzden bazi yaslilarin dis ceberinin rengi acik oluor. ay bence kendi gozleri. cunku babamin da bazen kahve gibi gorundugu oluor ama aslinda nerdeyse acik sari bir yesil gozleri. etrafin rengi cok etkilior. keske o fotonun linkini verebilseydin uhuuu merak ettim cnmcm. mesaj sayin yukselince ekleyebilirsen sevinirim zahmet olmazsa sana :kedi:
ya boyutunun 1425 × 1143 olması lazım şöle açıklıyım aşk-ı memnudan fotolar içerio 4 fotoyu birlikte koymuşlar 2 üstte 2 altta üstteki 2 fotodada peyker doğum yaptıında bihter ve firdevsin hastanede beklerken fotoları var alttaki 2 fotosunda ise soldakinde sadece gözlerinin olduu bi foto var hani peyker nihat görmesin diye bihterden behlülün peykere gönderdiği kırmızı kağıtlara gri kalemle yazılı aşk notlarını atmasını istemişti orda bihter notu okurken kamera tam bihterin gözlerini çekiodu ya hani sonrada notun bi tanesini pantolonuna sokmuştu sonra cemile kuru tamizlemeye gidicek kıyafetleri ayırırken notu bulup yere atmıştı sonra adnan görmüştü falan o zamanlar daha bihter ve behlülün arasında bişey yoktu ilk sezondan bahsediom ite soldaki resim böle zaten o resimde belli oluo lens olduu sağdaki resimde ise yandan çekilmiş bi fotosu var çikolata yiyo ama onda bişey belli diil siz resmi bulursanız alttaki solda olanına dikkat edin
http://img244.imageshack.us/img244/1151/berensaat11bl7.jpg
bu foto bi topikte tartisildi beren saatin gozlerinin lens oldugu kanitlandi die bir topik ama deil bence. 4. fotoda yandan goruntu kesinlikle gercek goz goruntusu. onden olan goruntude de seffaf lensin kenarlari belli. ortasi kahve disa dooru yesil-gri gozleri haresi de var
görmüştüm daha önce sanırım ya ben eğer lensse markasını çok merak ediom aslında solotica olabilir yani neticede çok kaliteli bi marka bana hidrocor mel gibi geldi hare yok çünkü ama kesin bişey söleyemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?