- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.361
ya arkadaşlar daha önce yazmıştım saolsun vetman adlı kullanıcı bana yardımcı olmaya çalışmıştı ama ben daha çok kişinin fikrini almak istiom benim gözlerim koyu kahverengi ve solotica mel almaya karar verdim çok doğal durmasını istiom sizce hidrocor mel mi naturel colors mel mi yoksa hidrocharm mel mi alayım?? yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım benim gözlerim de koyu kahverengi. Mel de gözü en çok açan Nc Mel dendiği için ben ondan aldım. Ve inanılmaz derecede memnunum... Kullanım süresi dolunca tekrar alacağım kesin. Hem istediğim gibi açtı rengini, hem de çiğ durmadı. Her gören de çok beğendi. Bu benim naçizane yorumum; ben koyu gözlerde en çok nc meli beğeniyorum...
Cnm fotograf ekleyebilir misn
lfbrls resim ekleyebilmen mümkünmü
flashlı ve gün ısıgında yerimseniben
ben albüme charme mel ekledim sanırım en açık CHARME MEL bana denk geldi cristal gibi
anlamadım sanırım boyaması farklı daha önce denediğim charme mel koyu durmuştu .sırada aklımda yeni ocre var
Benim 4,5 numara miyop solotica natural colors mel lenslerim var. nişanlım nefret ettiği için takamıcam. 1-2 keret akmıştım senağlama
almak isteyen olursa satabilirim. 100 dolara almıştım.
ya arkadaşlar daha önce yazmıştım saolsun vetman adlı kullanıcı bana yardımcı olmaya çalışmıştı ama ben daha çok kişinin fikrini almak istiom benim gözlerim koyu kahverengi ve solotica mel almaya karar verdim çok doğal durmasını istiom sizce hidrocor mel mi naturel colors mel mi yoksa hidrocharm mel mi alayım?? yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?