Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

crystalden de emin deilim aslinda cunku bazi gozlerde mavimsilik icerior sanirim. onu denemedim aslinda bilmeden konusmiyim :)

cnm bence koyu kahve gozde mel her uc seride de cok guzel duruor bence. vetmanin albumunde koyu gozde durusu var. incelemissindir belki.
benm gozlerim acik-orta kahve arasi bisi. 3 rengi de denemistim albumum de var resimler istersen bakabilirsin. topikte biri suru mel kullanan var da var msgini gorunce arkadaslar fikirlerini yazacaktir.
ben de 2 gun once nc mel siparisi verdim boshayallersmile bekliorm heycanla :) karar vermek mellerde biraz zor 3u de guzel ve doal olunca. hareli seviorsan charm sahane berry almisti son zmnlarda harika duruor. daha az belirgin hare istersen nc mel. daha da acik bir sonuc istiorsan cor mel cok guzel.
ben denedigimde cor ve nc mel cok sevmistim. ikisi arasinda kalmistim once nc mel siparis ettim. cok cok doal duruor gercekten kendi gozun gibi o yuzden. ama cor un da rengi sahane o da cok cok doal zaten secim yapmak gercekten cok zor. eyvahedigeldismile sonra da cor mel almayi dusunuorm iisalla tabisempatiksalakcinni
yardimci olabildim bilmiorm tatlicim :)

bir de charm serisinde neden dusunmedin dersen ben de nc meller charm gibi durdu gozum iri oldugu icin o yuzden aralarinda pek bi fark gorunmedi.

Canım benim gözlerim de koyu kahverengi. Mel de gözü en çok açan Nc Mel dendiği için ben ondan aldım. Ve inanılmaz derecede memnunum... Kullanım süresi dolunca tekrar alacağım kesin. Hem istediğim gibi açtı rengini, hem de çiğ durmadı. Her gören de çok beğendi. Bu benim naçizane yorumum; ben koyu gözlerde en çok nc meli beğeniyorum...

Cnm fotograf ekleyebilir misn

Benim 4,5 numara miyop solotica natural colors mel lenslerim var. nişanlım nefret ettiği için takamıcam. 1-2 keret akmıştım senağlama
almak isteyen olursa satabilirim. 100 dolara almıştım.

Benim 4,5 numara miyop solotica natural colors mel lenslerim var. nişanlım nefret ettiği için takamıcam. 1-2 keret akmıştım senağlama
almak isteyen olursa satabilirim. 100 dolara almıştım.

aaay sen sevmismiydin peqi cnm? neden sevmior nisanlin die sorsam kabalik etmis olmam umarim. ben nc mel denedim cok begendim ve siparis ettim de o yuzden merak ettim cnm.

Bende solotica lenslerden natural colors ocre siparisi verdim, bakalim nasil olucak merakla gelmesini bekliyorum. Burda nc ocre kullanan arkadaslar var mi?

Bambam, ben sevdim evet. Almadan önce çok araştırmış ve nihayet karar vermiştim. İş yerinde takmıştım bayanların hepsi bayılmıştı.
Nişanlım renkli lens sevmiyor. Ben bu kadar çok tepki vereceğini düşünmemiştim bir hevesle aldım ama assla istemiyor takmamı

benim de gözlerim koyu kahve ben hidrocharm mel kullanıyorum çok memnunum gayet doğal tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…