- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.821
seviyordun onları ,ne oldu ? çok merak ettiğim bir renk ıcemınt te ama işte siyah gözlü olunca her biri büyük risk ve cesaret istiyor.. hayırlısı olsun bebeğim
brownicim ,benimde aynı koyulukta,gözbebeklerim görünmüyor gibi,belli belirsiz..VETMAN in söylediğine göre koyu gözde ocreler rengini belli ediyormuş çok açık gözlerde fazla bir değişiklik yapmıyormuş..ama ben yine de o riske giremem kendi adıma çünkü bnm gözlerim baya koyu çerçevesi haresi filan hiç belli değil kopkoyu :))
kizlar lenslerim geldi sonunda sorunsuz gorunuorlar cok rahatlar taktim direk oturdu gozume kayma fln yok suan :)) rengini de cok sevdim oncekine benzior ama belki 1 tik daha acik gibi. gene deneme yaptigim lensten az daha koyu ama solusyonla da oturur die dusunuorm cok sevdim asiri doallar esim de cok begendi :)) resim eklicem sonra ama genel olarak onceki eklediklerime benzior tabi :))
çok sevindim bambişimm güzel günlerde kullan güzel güzel fotolarını bekliyoruz yineee:)
VETMAN in söylediğine göre koyu gözde ocreler rengini belli ediyormuş çok açık gözlerde fazla bir değişiklik yapmıyormuş..ama ben yine de o riske giremem kendi adıma çünkü bnm gözlerim baya koyu çerçevesi haresi filan hiç belli değil kopkoyu :))
canım resimlerin var mı topikte yada albümde bakabilir miyim ...canım benim gözlerimde koyu kahverengi ve nc ocre kullanıyorum çokta memnunum çok doğal duruyor
canım resimlerin var mı topikte yada albümde bakabilir miyim ...
bambam güle güle kullan canım ...resimlerini bekliyoruz
charm ocre resimleri hepsi aynı kişi mi anlayamadım ...
Kızlar ekliyemedim ben bu fotoları yaTekrar deniyeyim bakalım bu sefer olucak mı?
çok beğendim çookkk :)çok yakışmış güle güle kullanın ama cor mel dense nc meli daha doğal buldum :) nc mel aşkım alevlendi iyiki sipariş ettim gelse bir an önce ne iyi olur :)
içine sinmesine sevindim,sende harika duracağına eminim ben zatencok tesekkur ederim cnm nilcim eklicem foto tabiki. sanirim bu yeni gelenleri bir onceki gelen sorunlulardan daha cok sevdim ben cok azcik bir fark var fotolara yansicak mi bilmiorm ama bunnar daha guzel sanki hihiih
ilk fotodaki rengi cok begendim ben gri kahve tam hoslar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?