Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nil sen ocre konusunda kesin kararlısın anlaşılan. daha önceki serilerde melle ocre arasında fark yok diyorlardı özellikle charm kullananlar ama yeni seriyi bilemem. bence biraz araştır nette sonra al. az para değil be güzelim

brownicim ,benimde aynı koyulukta,gözbebeklerim görünmüyor gibi,belli belirsiz..
umarım vetmanın dediği gibidir...

Imageshack - img00045200911142021.jpg

bu linkteki mesela siyah gözde cor ocre ama eski serilerden...
siyah gözde charm ocre fotosu 1 adet gördüm koyu kahve gözde o da bu ;
ve keşke benim de öyle olsa ki bu flaşsız hali .

kizlar lenslerim geldi sonunda sorunsuz gorunuorlar cok rahatlar taktim direk oturdu gozume kayma fln yok suan :)) rengini de cok sevdim oncekine benzior ama belki 1 tik daha acik gibi. gene deneme yaptigim lensten az daha koyu ama solusyonla da oturur die dusunuorm cok sevdim asiri doallar esim de cok begendi :)) resim eklicem sonra ama genel olarak onceki eklediklerime benzior tabi :))

çok sevindim bambişimm güzel günlerde kullan güzel güzel fotolarını bekliyoruz yineee:)

canım benim gözlerimde koyu kahverengi ve nc ocre kullanıyorum çokta memnunum çok doğal duruyor

bambam güle güle kullan canım ...resimlerini bekliyoruz

cok tesekkur ederim cnm nilcim eklicem foto tabiki. sanirim bu yeni gelenleri bir onceki gelen sorunlulardan daha cok sevdim ben cok azcik bir fark var fotolara yansicak mi bilmiorm ama bunnar daha guzel sanki hihiih

charm ocre resimleri hepsi aynı kişi mi anlayamadım ...

ilk fotodaki rengi cok begendim ben gri kahve tam hoslar bence

Son düzenleme:
Kızlar henüz 50 mesajı dolduramadığım için özelden mesaj atamıyorum
icemintleri charm ice yada cor grafiteyle takas etmek istiyorum

çok beğendim çookkk :)çok yakışmış güle güle kullanın ama cor mel dense nc meli daha doğal buldum :) nc mel aşkım alevlendi iyiki sipariş ettim gelse bir an önce ne iyi olur :)

Güzel yorumlarım için çok teşekkürler canım ben de bayıldım bu Nc Mele İyiki almışım. seninkiler ne zaman elinde olucak. bu arada sende de quartzo var sanırım. sendeki gibi doğal duranı hiç kimsede görmedim. acayip yakaşmış. bende böyle durmadı. albüme ekledim şimdi

kizlar iki foto ekledim yeni nc mellerle albume hizlica cektim isigi yakalayamadim biri flashli oldu dieri de pencereye dooru ceksem de cok isik alamadim daha sonra daha iyilerini cekersem eklicem :))

içine sinmesine sevindim,sende harika duracağına eminim ben zaten
ilk resimdeki ocreleri bende beğendim sanırım dayanamayıp
sipariş vereceğim ..olmaz ise diye de çok ürküyorum .. yabancı bir blogta koyu gözlü ama hafif kızıllık olan bir kızda cor ocre feci kötü durmuştu ,öyle olmaz umarım...

işte bu;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…