Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cok tesekkur ederim cnm benm :87: iisalla senin de icine siner :))
ben cor ocreleri cok begeniorm sahsen eger birgun ocre alirsam cor alirim die diusunurm. bence cok kotu durmuor bu fotolar nilcim ben begendim gri cok sevdigimden belki de. bir de sanki bunnar bana crystale de benzior gibi geldi tam gri olmus

brownii sen deneyinceye kadar sipariş vermicem. nil lens kutusundaki resmini koymuş ocrenin, sanki ela durabilirmiş gibi geldi bana.opak lens göz rengini iyi değiştiriyor ama benim gözümün üstünde bir zar var gibi oldu çünkü hiç kaynaşmadısanki iki yeşil düğme var gözümün üstünde .ama görüş kalitesi süper, ben bir de numaralıyım ama çok memnun kaldım.evde hep charm mel takıyorum artık:))bir de solüsyonu deneyelim bakalım belki düzelir...[/QUOTE]

ben doğal olsun diye nc mel aldım.en saydam olanı nc serisi değil mi?
ama ocreler de resimde ela gibi durmuş.ben doğal olsun az da renk versin istiyorum
ne yapayım ki ?
göz rengim orta kahve

ben doğal olsun diye nc mel aldım.en saydam olanı nc serisi değil mi?
ama ocreler de resimde ela gibi durmuş.ben doğal olsun az da renk versin istiyorum
ne yapayım ki ?
göz rengim orta kahve[/QUOTE]

ben de nc en saydam diye biliyordum ama kızlar çok fark yok demişler.bilemedimcharm çok opak oldu ben bir dahaki sefer nc almayı düşünüyorum.ama benim gözlerim çok koyu olduğu için de opaklık iyice belirginleşmiş olabilir.emininm orta kahve gözde çok daha iyi durur...

gözlerim küçük ordan kurtarıyorum
.nc mel lenslerim sadece çevrede yeşil varmış gibi oluyor
ama bayanız ya.hep daha iyisini arıyoruz.bu hem iyi hem kötü :)

yazdım ve grafılı yenı foto koydum4 5tane war

Çoooooook teşekkür ederim canım sen şimdi cor grafiteden vazgeç mi diyorsun? charm ice hakkında ne düşünüyorsun canım? charmlar beni hep korkuturdu ama bende charm mel de var-bu arada onun fotolarını da en kısa zamanda ekliycem-çok sevdim ben charmları. hare olayı beni biraz korkutuyordu. gerçi nc ice ta hiç fena olmaz kafam karıştı yine.

rice ederım ne dimeh.walla açıkçası grafıttenın rengini sewmıorum net değil bulanık birenk ama mesela bambam takmış çokdoğal durduğunu beğendiğini sölemişti ben etkılemeyım seni.charme iceında etrafındakı sıyah haresı doğal gelmıo lacıvert yada grı olsa düşünmeden alırım ama hiç charme ice fotosuda yok doğru düzgün bide yeni seri eski seri olayı war durum bayağı karısık..bence ya cor ice al yada charme ice..

Sanırım siyah gözlüler beğeniyor cor grafiteleri. koyu kahve gözde mavi zaten doğal durmaz bunu biliyorum. benim için damarlı olmasın yeter :) cor ice düşündüm ama o da baya bi açık renk mavi değil de gri gibi. ben de charme ice yada charm grafite düşünüyorum ama bu lensleri takas etmeyi düşünen yok sanırım
Dediğin gibi yeni seri eski seri muhabbeti de var. 3 ay önce aldığın lens eski seri sayılabiliyor hatta lotlara göre lensin rengi değişebiliyormuş artık ne çıkarsa bahtımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…