- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.841
içine sinmesine sevindim,sende harika duracağına eminim ben zaten
ilk resimdeki ocreleri bende beğendim sanırım dayanamayıp
sipariş vereceğim ..olmaz ise diye de çok ürküyorum .. yabancı bir blogta koyu gözlü ama hafif kızıllık olan bir kızda cor ocre feci kötü durmuştu ,öyle olmaz umarım...
işte bu;
canım neden takas edıosun icemıntleri foto koyaarsan profılıne
canım neden takas edıosun icemıntleri foto koyaarsan profılıne
bende war zaten icemınt merak ettım neden takas ettığını cor grafıttewar bende onla albumde bak istersen ...
cnm bu hafta sınav haftam cumaya kdr gitmeyi düşünüyorum ama deneyince resmini çekerim.. nc yle charm arasında pek bir renk ya da kaynaşma farkı olmuyor cnm geçişin de öyle belirgin bir fark olmadığını da gördüm denediğimde..aslında opak olması çok gzl bence sen solüsyonu al cnm bir de öyle deneylim ben bulamadım bir türlü nereye sorduysam koskoca istanbulda ama bulucam :) ocreler çok şahane evet ama burcunun gözleri benimkilerden daha açık koyu durmasından korkuyorum
brownii sen deneyinceye kadar sipariş vermicem. nil lens kutusundaki resmini koymuş ocrenin, sanki ela durabilirmiş gibi geldi bana.opak lens göz rengini iyi değiştiriyor ama benim gözümün üstünde bir zar var gibi oldu çünkü hiç kaynaşmadısanki iki yeşil düğme var gözümün üstünde .ama görüş kalitesi süper, ben bir de numaralıyım ama çok memnun kaldım.evde hep charm mel takıyorum artık:))bir de solüsyonu deneyelim bakalım belki düzelir...
brownii sen deneyinceye kadar sipariş vermicem. nil lens kutusundaki resmini koymuş ocrenin, sanki ela durabilirmiş gibi geldi bana.opak lens göz rengini iyi değiştiriyor ama benim gözümün üstünde bir zar var gibi oldu çünkü hiç kaynaşmadısanki iki yeşil düğme var gözümün üstünde .ama görüş kalitesi süper, ben bir de numaralıyım ama çok memnun kaldım.evde hep charm mel takıyorum artık:))bir de solüsyonu deneyelim bakalım belki düzelir...
Albümüne baktım canım. çok yakışmış icemintler. quartzolar da öyle. ama cor grafiteli 1 tane foton vardı yanılmıyorsam???
yazdım ve grafılı yenı foto koydum4 5tane war
rice ederım ne dimeh.walla açıkçası grafıttenın rengini sewmıorum net değil bulanık birenk ama mesela bambam takmış çokdoğal durduğunu beğendiğini sölemişti ben etkılemeyım seni.charme iceında etrafındakı sıyah haresı doğal gelmıo lacıvert yada grı olsa düşünmeden alırım ama hiç charme ice fotosuda yok doğru düzgün bide yeni seri eski seri olayı war durum bayağı karısık..bence ya cor ice al yada charme ice..
walla bulursan charme ice grafıtte fotosu paylaşırsan sewınırım
Kızlar ekliyemedim ben bu fotoları yaTekrar deniyeyim bakalım bu sefer olucak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?