Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sanıyorum bir ay sonra anca gelir :97: teşekkür ederim canım ben quartzolarıma aşığım şimdi nc mel alıp ihanet etcem onlara ama o da çok tatlı bir yeşil ,ne yapayım dayanamıyorum yeşil görünce resimlerine baktım çok hoşlar ama neden beğenmedin ki bence yeşil çok yakışıyor sana yeşil fıtraten sanırım daha göze hoş geliyor mavi olağan bi resmilik katıyor benim gözümde bu sebeple maviye yönelmedim hiç ama sanırım maviş tonlarda bir renk arıyorsun inşallah en iyi seçimi yaparsın ve '' işte buuu ''dersin

Kızlar alıp da beğenmeyip satışa çıkardığınız solotica var mı hiç? Varsa almayı düşünüyorum. Grafitelerimden biri çizildi kullanamıyorum artık, şuan yeni alacak durumda da değilim, lenssiz kaldım=( Eğer satmayı düşünen varsa renge göre düşünürüm alıp almayacağımı, özel bi renk yok aklımda herşeye açığım=)
Buradan takip edemeyebilirim, özelden de yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ayy inşallah canım ya

Ben de icemint ve quartzo var canım. takas düşünüyordum ama satabilirimde. icemintler 1 aylık quartzolar ise ağustos sonunda alındı.

canım nasıl çizildi anlayamadım:83:
hatich takas düşünüyor ama satmak isteyenler vardı yakın geçmişte:13:

Bence de bunlar corlara açık ara fark atar canım charme derim başka bişey demem. benki cor aşığıydım charme mellerimle tanışmadan önce tabi :)

kesinlikle...
ben cor serisi hiç denemedim ama charm serisisinden başka lens almam kesinlikle..
gözü irileştirip, bütünlüğü harika kılıyor ,anlam katıyor bakışlara.
.gerek hareleri ,gerek çamberi bana göre sırıtmıyor çok ta hoş duruyor..
ama tabii her gözde farklı şekillendiği de aşikar...
şimdi ise aklım charm ocre de hatich'cim

Son düzenleme:
Solusyonla temizlerken oldu sanırım tırnağımdan=( Batıyordu ben de birkaç defa çıkarıp taktım, hala batmaya devam edince lensi inceledim, bariz belli çizik gibi birşey var malesef.Dikkat edin kızlar yazık olmasın lenslerinize

aaageçmiş olsun canım ya tühhh:2:
benimde tırnaklarım uzun dikkat etmeliyim bende ...
bende charm grafite kullanıyorum ,çok seviyorum bii olursa içim kıyılır vallaha
geçmiş olsun canım..

Ben dün charme ocre ısmarlamışsındır diye tahmin ediyordum ya sen şanslısın simsiyah gözlere mavi çok yakışıyor arkadaşım. sende charmelara bittim zaten.

Ben dün charme ocre ısmarlamışsındır diye tahmin ediyordum ya sen şanslısın simsiyah gözlere mavi çok yakışıyor arkadaşım. sende charmelara bittim zaten.

hala kendimi zaptetmeye çalışıyorum inan ki ,vetmanın resimlerine bakıp bakıp ve netten içim kıpraşıyor,ocrelerle aşk yaşıyorum ..
ama bende öyle olmazsa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım o kesin ..
birde lensler zamanla koyulaşıyor siz ne diyorsunuz,ilk açıldığı günden 1-2 ton koyulaşıyor kesinlikle bence... hoş ben koyu renkelr seviyorum,belli belirsiz olmalı takacağım lens, o yüzden çok ta rahatsız değilim genel olarak

tşk ederim canım ..

1 ve 2. resimde size göre sağ gözde Charme Mel sol gözde Nc Mel var.
3. ve 4. resimde ise her iki gözde de Charme Mel var.
canım ben charm in iriliği dışında kesinlike ayırt edemedim,aynı tonlamaları vermiş nc ve charm
ve az daha charmın hareleri daha belirgin ama ton aynıı

Son düzenleme:
canım ben charm in iriliği dışında kesinlike ayırt edemedim,aynı tonlamaları vermiş nc ve charm
ve az daha charmın hareleri daha belirgin ama ton aynıı

evet canım. charme daha koyu askeri yeşil falan diyorlardı ama hare haricinde hiç fark yok. en azından benim gözlerde öyle.

Canım ben icemintleri ilk taktığımda resmen cor ice gibi durdu. acayip açık bi renkti. 2 gün solüsyona yatırdım onları ve 2 gün sonra sanki başka bi lens takmışım gibiydi. yeşilli mavili bi renk oldu. keşke ilk halini fotolasaydım. ben de koyu renkleri seviyorum.

ben şimdi sana özelden nc mellerin ilk günkü halinin resmini atıyorum bak ve karar ver sende...

ben şimdi sana özelden nc mellerin ilk günkü halinin resmini atıyorum bak ve karar ver sende...

aldım canım. aradaki fark inanılmaz. sonraki renk tonunu da bildiğim için bunlar çok daha açık. sen hangi solüsyonu kullanıyorsun? benimki solo care ve kesinlikle koyulaştırıyor.

aldım canım. aradaki fark inanılmaz. sonraki renk tonunu da bildiğim için bunlar çok daha açık. sen hangi solüsyonu kullanıyorsun? benimki solo care ve kesinlikle koyulaştırıyor.
solo care canım benimki de
özellikle resimlerken ilk günkü hali ile çekmemk gerek yanıltıcı oluyor çünkü bana göre..2-3 gün sonra solüsyonda bekledikten sonra gerçek ton çıkıyor.. ama durdukça koyulaşmıyor solüsyona girdiği an 1-2 ton koyulaşıp öyle gidiyor bana göre ,benim algıladığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…