- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.801
canım sanırım cor grafiteyle değiştirmek istediğini yazmış arkadaş yanlış anladın sen :)
ayy ne şapşalım saol brownicim açıkladığın için
iceminte baktım şimdi canım ama renk green/grey olrak geçiyor mavi değil
sevgili BEYAZLEBLEBİM çok üzüldüm böyle memnuniyetsiz bir sonuç almana..ben en kısa zamanda gidip deneyeceğim ocreleri bnm de gözlerim çok koyudur sana sonucu bildiricem merak etme ben de çok merak ediyorum ocreleri..benim de charm mellerim var bnmkilerde yeşil duruyor cnm anlıyorum seni bir bakıma..üzülme cnm "souflon all in one light" diye bir solüsyon var cnm o açıyor diyorlar onu al bence bende bulamadım bir türlü ama alıcam koyucam lensleri o solüsyona belki elaya döner azıcık rengi tavsiye ederim sana da..
Brownii çok sağol cevabın için ben de alayım souflon.nasıl olsa bu şekilde takmıcam.ben galiba senin mel fotolarına bakmıştım ama siparişi verdikten sonra gördümsende de yeşildi ama bende kötü bir yeşil oldu ocreleri deneyince yazarsan çok sevinirim.o zaman şimdilik senden haber gelinceye kadar sipariş vermeyim.burcu84de ocreleri çok sevdim, ama onun gözleri daha açık.siyah gözlü birinde nasıl olur bilemiyorum...bir de benim meller çok opak.gözle hiç kaynaşmıyor acaba nc serisidaha mı doğal olur?o daha az opak galiba
freshlook ela'lı bi fotonuz olsaydı keşke ama mel doğal gelmediyse ocre kesinlikle doğal gelicektir bende amazon hazel rengini çok kullanırdım soloticadan önce şuanda ocreden çoook memnunum kabında turuncu görünüyo ocre ama öyle cırt turuncu değil istediğiniz ton ocre bence ama gözlerinize büyük gelir veya küçük gelir onu bilemem sizi yanlış yönlendirmek istemem
canım çok hoş olmuş nc meller sende,yeşil ve bal renkli bir karışım olmuş resmenKızlar ekliyemedim ben bu fotoları yaTekrar deniyeyim bakalım bu sefer olucak mı?
canım çok hoş olmuş nc meller sende,yeşil ve bal renkli bir karışım olmuş resmen...cor meller bu foto da belki ama çok iyi bulmadım. güle güle kullan ...
Teşekkür ederim canım, sayende :)
BAMBAMcığım geldi mi mellerin :)
sen mele hayran ben sanacanim benim ya cok tatlisin sen valla
Gelicek olan mellerin ister koyu olsun ister acik bambisim, zaten hepsi yakisiyo sana valla yakinlarda olsan benimkileri sana verirdim tatlim ben artik hic takmiyorum
benim tek sevgilim ocre artik :) ha bide arada sirada quartzolar
Yeni lens almayi düsünüyorum bambisim sence yine charm ocre mi alsam yoksa charm mel mi? Ne dersin? :82:
Kizlar unizyme harika biseymis icemintlerimi kullaniyorum artik :))
seviyordun onları ,ne oldu ? çok merak ettiğim bir renk ıcemınt te ama işte siyah gözlü olunca her biri büyük risk ve cesaret istiyor.. hayırlısı olsun bebeğimKızlar 6 Ekim 2010-yani 1 ay önce- aldığım icemintlerimi takas etmek istiyorum.
sevgili BEYAZLEBLEBİM çok üzüldüm böyle memnuniyetsiz bir sonuç almana..ben en kısa zamanda gidip deneyeceğim ocreleri bnm de gözlerim çok koyudur sana sonucu bildiricem merak etme ben de çok merak ediyorum ocreleri..benim de charm mellerim var bnmkilerde yeşil duruyor cnm anlıyorum seni bir bakıma..üzülme cnm "souflon all in one light" diye bir solüsyon var cnm o açıyor diyorlar onu al bence bende bulamadım bir türlü ama alıcam koyucam lensleri o solüsyona belki elaya döner azıcık rengi tavsiye ederim sana da..
Brownii çok sağol cevabın için ben de alayım souflon.nasıl olsa bu şekilde takmıcam.ben galiba senin mel fotolarına bakmıştım ama siparişi verdikten sonra gördümsende de yeşildi ama bende kötü bir yeşil oldu ocreleri deneyince yazarsan çok sevinirim.o zaman şimdilik senden haber gelinceye kadar sipariş vermeyim.burcu84de ocreleri çok sevdim, ama onun gözleri daha açık.siyah gözlü birinde nasıl olur bilemiyorum...bir de benim meller çok opak.gözle hiç kaynaşmıyor acaba nc serisidaha mı doğal olur?o daha az opak galiba
cnm bu hafta sınav haftam cumaya kdr gitmeyi düşünüyorum ama deneyince resmini çekerim.. nc yle charm arasında pek bir renk ya da kaynaşma farkı olmuyor cnm geçişin de öyle belirgin bir fark olmadığını da gördüm denediğimde..aslında opak olması çok gzl bence sen solüsyonu al cnm bir de öyle deneylim ben bulamadım bir türlü nereye sorduysam koskoca istanbulda ama bulucam :) ocreler çok şahane evet ama burcunun gözleri benimkilerden daha açık koyu durmasından korkuyorum
Kızlar bunlar da benim yeni NC Mellerim ve son foto da eski Cor Mellerime ait.
1. resim; NC Mel: Odada, pencerenin önünde çektim. Flaşsız!
2. resim; NC mel: dışarda, güneşe bakarken çektim. Zor dayandım ama... tabiki flaşsız :)
3. resim de dediğim gibi eski Cor Mellerim var ve yine flaşsız pencerenin önünde.
Kendi göz rengim de koyu kahve...
Charme Melli fotolar da en kısa zamanda ekliycem inşallah. ama ben de Charme Melle Nc Mel arasındaki tek fark hare oldu. Charmeların hareleri daha belirgin. renkte hiçbi değişiklik yok ama gözleri baya büyültüyor. Onları da çok seviyorum :) Teşekkürler NİL :) ve teşekkürler SEDANAZ :)
sevgili HATICH en çok cor meli beğendim çok çok hoş olmuşlar tam ela güle güle günlerde kullanman dileğiyle..
canım çok hoş olmuş nc meller sende,yeşil ve bal renkli bir karışım olmuş resmen...cor meller bu foto da belki ama çok iyi bulmadım. güle güle kullan ...
browni bende siyah gözlüyüm ve charm ocre almayı düşünüyorum ,ama çok endişeliyim :2: eğer denersen charm ocre resimlerini bende görmek isterim ,umarım kaçırmam...leblebi ve ben bekliyoruz ocre resimlerini koyu gözde
baktığım ocreler hep eski seri ,dolayısyla yeni seri charm ocre nasıl olur bilemiyorum hafif bal -ela bir ton yakalmak istiyorum ve tabiki doğal bir ton ...
cnm o elayı ben bir yakalasam bırakmicam zaten :) denediğimde tabiki de bütün fikirlerimi sizlerle paylaşacağım en kısa zamanda gidicem çok aşık olursam alırım belki cor grafite den vazgeçebilirim :)
:2: ay gelmedi tatlim ya bu haftaici bekliordum ama nedense kargoda ayni yerde gorunuor :84: pazartesi sali fln bekliorm umarim gelir bu sefer biraz uzadi nedense :26:
canım geç olsun da tam olsun inşallah :)
arkadaşlar sanırım ben charm ocre siparişi vericem bu akşam..riske giricem mecburen...
ne dersiniz?
siyah göze cahrm ocre ile ilgili fikri olan arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var ...
olmadı satacağım direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?