Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

iceminte baktım şimdi canım ama renk green/grey olrak geçiyor mavi değil

crystal biraz daha şu yeşili gri gibi bir renk ama icemint mavi gri bir renk diye biliyorum ben ve takanlarda da mavimsi bir gri duruyor ice a benziyor hafiften.. sevgili DİDEM in resimleri var soloica makyajlı gözlerimiz başlığına bir bak istersen cnm..

burcu84 cevabın için çok teşekkürler.kabında turuncu gözükoyorsa olabilir sanki.çünkü freshlook elalar da kabında kahvemsi duruyo.gözde yeşilimsi ela.brownii de koyu gözlüymüş o deneyecekmiş.ona göre alayım diyorum.ama sana gerçekten çok yakışmış ve en önemlisi çok doğal duruyo.darısı başıma:)bu arada ben foto nasıl koyulur bilmiyorum

Kızlar bunlar da benim yeni NC Mellerim ve son foto da eski Cor Mellerime ait.
1. resim; NC Mel: Odada, pencerenin önünde çektim. Flaşsız!
2. resim; NC mel: dışarda, güneşe bakarken çektim. Zor dayandım ama... tabiki flaşsız :)
3. resim de dediğim gibi eski Cor Mellerim var ve yine flaşsız pencerenin önünde.
Kendi göz rengim de koyu kahve...

Charme Melli fotolar da en kısa zamanda ekliycem inşallah. ama ben de Charme Melle Nc Mel arasındaki tek fark hare oldu. Charmeların hareleri daha belirgin. renkte hiçbi değişiklik yok ama gözleri baya büyültüyor. Onları da çok seviyorum :) Teşekkürler NİL :) ve teşekkürler SEDANAZ :)

Kızlar ekliyemedim ben bu fotoları ya Tekrar deniyeyim bakalım bu sefer olucak mı?
canım çok hoş olmuş nc meller sende,yeşil ve bal renkli bir karışım olmuş resmen ...cor meller bu foto da belki ama çok iyi bulmadım.güle güle kullan ...

browni bende siyah gözlüyüm ve charm ocre almayı düşünüyorum ,ama çok endişeliyim :2: eğer denersen charm ocre resimlerini bende görmek isterim ,umarım kaçırmam...leblebi ve ben bekliyoruz ocre resimlerini koyu gözde

baktığım ocreler hep eski seri ,dolayısyla yeni seri charm ocre nasıl olur bilemiyorum hafif bal -ela bir ton yakalmak istiyorum ve tabiki doğal bir ton ...

BAMBAMcığım geldi mi mellerin :)

:2: ay gelmedi tatlim ya bu haftaici bekliordum ama nedense kargoda ayni yerde gorunuor :84: pazartesi sali fln bekliorm umarim gelir bu sefer biraz uzadi nedense :26:

hihihi yerim seni tatli pinax sen daha tatlisin ki :79: ay keske yakinlarda olsaydik hem seninle gorusmeyi cok isterdim

hmm cok zor yerden soru sormussun ama pinaxim o kismi calisamadim tam ikisi de cok guzel renkler senin ocrelerin tarihi henuz gecmedi ama dimi? farkli bisi deneyebilirsin sanki. charm mel bir ara istiordun yanlis hatirliorsam:26:

Kizlar unizyme harika biseymis icemintlerimi kullaniyorum artik :))

hosgeldin didosssssum mcxxxx :)) ay cok sevindim icemintler icin yasasin

Son düzenleme:
arkadaşlar sanırım ben charm ocre siparişi vericem bu akşam..riske giricem mecburen...
ne dersiniz?
siyah göze cahrm ocre ile ilgili fikri olan arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var ...
olmadı satacağım direk

VETMAN in söylediğine göre koyu gözde ocreler rengini belli ediyormuş çok açık gözlerde fazla bir değişiklik yapmıyormuş..ama ben yine de o riske giremem kendi adıma çünkü bnm gözlerim baya koyu çerçevesi haresi filan hiç belli değil kopkoyu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…