- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.781
of ya hergün oku oku karar vermek dahada zorlaşıyor.esmerlere şu renk deniyo beyazla bu renk .sonra göz tabanı açıksa şu koyuysa bu :26:ama benim tenim açık gözüm kızılımsı kahve denmişti hatta foto eklemiştim doğal halini.küçük çekik gözlerde daha doğal deniyor ama benim gözlerim büyük.arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bir durum bu.şimdi bende en doğal ne durur?istediğim özellikler şöyle: mavimsi olsun ,pupillası dar olsunki ortadan kendi gözüm görünmesin,orta kahve gözlerimde en doğal duracak lensi söylermisiniz acaba.ha şu bahar aylarında çıkacak olan lensin yakışacağını söylerseniz onuda beklerim problem değil önemli olan bir lensin doğal gözüm gibi durma imkanı varmı acaba?
evet işte quarzo nun rengi ona çok yakın ama bende gözbebekleri pörtledi onu takınca yoksa quarzo rengi tutturulmuş mükemmel bir renk ama yapısını biraz daha yüze bakılır yapsalar iyi olur ben takınca etrafımdakiler çıkar şunu hemen dediler gözümden fırlıcakmış gibi durdu yoksa renk tam anlattığın gibi muhteşem tam istediğim tonlar :) ve esmer tene de şahane oluyorr
Aynen benimde 6 ay falan olucak hala karar veremedim. Quartzoyu hiç beğenmezdim şimdi onumu alsam diyorum.
Kizlar bende bu nc mellerin lens oldugunu anlamayan tek bir kisi bile olmadi burda yazilanlara inanamiyorum dogrusu ve kullanamiyorum lensleri
canım gözlerin ne renk senin benim de quartzolarım var çevremde beni tanıyıpta tektük kıskananlar dışında hiç çıkar şunu diyen olmadı ama dediğiniz gibi göz yapısı renk çok önemli birde boyamalar değişmiş de olabilir quartzoyu hergün işe giderken takıyorum akşam yatarken çıkartıyorum 2 ay önce aldım o kadar doğal ki bence risksiz renk arayanlar quartzo almalı gerçekten çok doğal.eczanede kendi göz rengimi biliyor tabi hastalarım aa reyhancım gözlerinde bir değişiklik mi var senin ? evet lens taktım ççookk yakışmış canım ya ne marka hiç lens gibi durmuyor ama :)
Burcu ocreler coook guzel durmus harika olmussun :)
quartzo sana çok yakışmış reyhan haklsın lens olduğunu anlamamaları çok normal çünkü yanındaki bebeğin gözleri gibi duruyordu fotograflarda o kadar doğal yanii:)
pinaxim mesela ben sendeki melin rengine hayranim keske bendeki mellerde oole dursa cok isterdim ama benmkiler koyu gelmisti bana. cok da koyu deil halbuki gozlerim ama degisior iste. senin gozunde yesilli alanlar var tatlim saniirm ondan daha da tatli bi renk cikti ortaya hos sen cok sevemedin ay keske benm oole olsayeni nc mellerde henuz gelmedi off kargoda hala
çok teşekkür ederim didemcim bende rahatım ilk defa ya doğal durması çok daha önemliymiş benim için onu anladım ben tekrardan :)
profilimden albümüme bakabilirsin orda kendi göz rengim ile ocre karşılaştırmalı bi fotom var yine benim gözlerim orta kahve charm mel hangi yönden olmadı size rengimi büyüklüğümü bunuda yazarmısınız
tanita3484 cor grafite'li fotonuz varmı acaba bide yeni serimi ?
canım gözlerin ne renk senin benim de quartzolarım var çevremde beni tanıyıpta tektük kıskananlar dışında hiç çıkar şunu diyen olmadı ama dediğiniz gibi göz yapısı renk çok önemli birde boyamalar değişmiş de olabilir quartzoyu hergün işe giderken takıyorum akşam yatarken çıkartıyorum 2 ay önce aldım o kadar doğal ki bence risksiz renk arayanlar quartzo almalı gerçekten çok doğal.eczanede kendi göz rengimi biliyor tabi hastalarım aa reyhancım gözlerinde bir değişiklik mi var senin ? evet lens taktım ççookk yakışmış canım ya ne marka hiç lens gibi durmuyor ama :)
sen mele hayran ben sanacanim benim ya cok tatlisin sen valla
Gelicek olan mellerin ister koyu olsun ister acik bambisim, zaten hepsi yakisiyo sana valla yakinlarda olsan benimkileri sana verirdim tatlim ben artik hic takmiyorum
benim tek sevgilim ocre artik :) ha bide arada sirada quartzolar
Yeni lens almayi düsünüyorum bambisim sence yine charm ocre mi alsam yoksa charm mel mi? Ne dersin? :82:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum,diğer forumlardan araştırıyorum.sonunda karar verip charm mel aldım(gözlerim numaralı olduğu için de 3 hafta bir heves bekledim ama sonuç çok kötü(bir daha takmamak üzere kaldırdım.gözlerimin üzerinde bir zar var sanki ve çok çok yeşil durdu. benim gözler simsiyah ten esmer.freshlook ela kullanıyordum ve memnundum(damarlı ama renk çok güzel bir ela duruyor).sadece daha doğal durmasını istediğim için soloticaya yöneldim ama renk seçimim yanlış oldu galiba.istediğim doğal duran bir ela...nc ocre mi almalıyım yoksa bir daha bu riske girmemeli miyim bilemedim?siyah gözde nc ocre deneyen var mı?sizden gelecek cevaba göre alıp almamaya karar vericem.bir 165 tl daha yansın istemiyorum
yazını okurken kendı sonumu gorur gb oldumuzuldum ya senın adına arkadasım kendı goz rengının resmını eklermısın buraya ? herkezın goz rengı seklı degısık cunku mesela burda genel kanı kahve rengı tonlarınakı gozlere mellerın gusel gıttıgı ama bazıları kotu durdugunu bzıları ıyı durdugunu soyluyor bunun nedenı bellı goz sekıllerı farklı senın gozun nasıl
browni canim ela diyenlerde oluyo ama ela bana göre yesile calan renktir...yaniliyomuyum? Benimkiler daha cok sarimtirak gibi geliyo bana :) ama agladigim zaman falan nedense daha yesilimsi görünüyor. Normalde baya acik bi kahve. Canim benim takma diyenlerin basinda esim geliyo zaten :) Ben inadina takiyorum :) ayrica tsk ederim canim güzel sözlerin icin.
of ya hergün oku oku karar vermek dahada zorlaşıyor.esmerlere şu renk deniyo beyazla bu renk .sonra göz tabanı açıksa şu koyuysa bu :26:ama benim tenim açık gözüm kızılımsı kahve denmişti hatta foto eklemiştim doğal halini.küçük çekik gözlerde daha doğal deniyor ama benim gözlerim büyük.arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bir durum bu.şimdi bende en doğal ne durur?istediğim özellikler şöyle: mavimsi olsun ,pupillası dar olsunki ortadan kendi gözüm görünmesin,orta kahve gözlerimde en doğal duracak lensi söylermisiniz acaba.ha şu bahar aylarında çıkacak olan lensin yakışacağını söylerseniz onuda beklerim problem değil önemli olan bir lensin doğal gözüm gibi durma imkanı varmı acaba?
arkadaşlar ben ilk lensimi cor serisinden almıştım ve renkli kısmı gözüme tam oturmuştu kenardan taşma sorunu yaşamadım...
ikinci lensimi natural colors serisi almayı düşünüyorum..cor un tam geldiği gözde natural colorsun hare duruşu nasıl oluyor ? bazı kişilerde haresiz gibi duruyor hare kayboluyor ondan korkuyorum... 2 seriden de kullanmış birisi cevap verebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?