Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ocre dıyorum daha da bısey demıyorum dogal gozun gıbı durma ıhtımalı yok bence hıcbır lensın.

canım gözlerin ne renk senin benim de quartzolarım var çevremde beni tanıyıpta tektük kıskananlar dışında hiç çıkar şunu diyen olmadı ama dediğiniz gibi göz yapısı renk çok önemli birde boyamalar değişmiş de olabilir quartzoyu hergün işe giderken takıyorum akşam yatarken çıkartıyorum 2 ay önce aldım o kadar doğal ki bence risksiz renk arayanlar quartzo almalı gerçekten çok doğal.eczanede kendi göz rengimi biliyor tabi hastalarım aa reyhancım gözlerinde bir değişiklik mi var senin ? evet lens taktım ççookk yakışmış canım ya ne marka hiç lens gibi durmuyor ama :)

Aynen benimde 6 ay falan olucak hala karar veremedim. Quartzoyu hiç beğenmezdim şimdi onumu alsam diyorum.

ben de senin gibi düşünüyordum birgün kendimi elimde telefon sipariş verirken buldum göz rengini bilmiyorum canım ama quartzo sanki bana,herkese yakışabilcek bir renkmiş gibi geliyor .kemerlatına düğün için kıyafet almaya gitmiştim yavru ağzının biraz koyusu bir renkti beğendiğim kıyafet deneme kabinine girdim giyindim ve çıktım satıcı kadın gözlerinize çok gitti bu renk tekadar hoş gözleriniz var birde yemyeşil bir makyaj yapıp o tatlı güzelim yeşili kışkırtıcı hale getirmiştim sanırım yeni quartzolardan kimse pişman olmaz diye düşünüyorum :82:
yeşillere karşı zaafım var onun için nc mel de sipariş verdim bakalım o nasıl bir yeşil olacak

quartzo sana çok yakışmış reyhan haklsın lens olduğunu anlamamaları çok normal çünkü yanındaki bebeğin gözleri gibi duruyordu fotograflarda o kadar doğal yanii:)

Son düzenleme:
quartzo sana çok yakışmış reyhan haklsın lens olduğunu anlamamaları çok normal çünkü yanındaki bebeğin gözleri gibi duruyordu fotograflarda o kadar doğal yanii:)

yine de içim rahat etmedi flashsız gün ışığında yakından uzaktan çekilmiş resim ekledim profil albümüme quartzo düşünenler için

sen mele hayran ben sana canim benim ya cok tatlisin sen valla
Gelicek olan mellerin ister koyu olsun ister acik bambisim, zaten hepsi yakisiyo sana valla yakinlarda olsan benimkileri sana verirdim tatlim ben artik hic takmiyorum
benim tek sevgilim ocre artik :) ha bide arada sirada quartzolar

Yeni lens almayi düsünüyorum bambisim sence yine charm ocre mi alsam yoksa charm mel mi? Ne dersin? :82:

çok teşekkür ederim didemcim bende rahatım ilk defa ya doğal durması çok daha önemliymiş benim için onu anladım ben tekrardan :)

merhaba sizin göz renginiz nasıl?ben de ocre düşünüyorum ve doğal durması herşeyden önemli.benim gözlerim siyah.charm mel hiç olmadı.bir de ocrenin kabındaki rengi nasıl?kahve mi yoksa sarımsı mı? kahveye yaklaştıkça siyah gözle daha iyi kaynaşıyor.alıp almamak kosunda çok kararsız kaldım

Son düzenleme:
profilimden albümüme bakabilirsin orda kendi göz rengim ile ocre karşılaştırmalı bi fotom var yine benim gözlerim orta kahve charm mel hangi yönden olmadı size rengimi büyüklüğümü bunuda yazarmısınız

Albümde 3.resimdeki görüntü hemen hemen benim istediğim renk.çok yakışmış.ama benim gözlerim daha koyu.siyah hatta.charm mel benim gözümle hiç kaynaşmadı.çok çok yeşil durdu.çok opak sanki gözümün üstünde bir zar var gibi.donuk bir görüntü.haresi de çok ince oldu.ben freshlook elada elde ettiğim rengin daha doğal duranını istiyordum ama çok alakasız oldu.charm çok opak geldi bana acaba nc alsam gözümle daha mı iyi kaynaşır?bilemedim

freshlook ela'lı bi fotonuz olsaydı keşke ama mel doğal gelmediyse ocre kesinlikle doğal gelicektir bende amazon hazel rengini çok kullanırdım soloticadan önce şuanda ocreden çoook memnunum kabında turuncu görünüyo ocre ama öyle cırt turuncu değil istediğiniz ton ocre bence ama gözlerinize büyük gelir veya küçük gelir onu bilemem sizi yanlış yönlendirmek istemem

Son düzenleme:

sevgili ECZREYREY ben quarzonun rengini çok çok beğeniyorum ve hemen hemen her takanda da harika bir renk oluyor ancak ben lensin renginden dokusundan şikayet etmedim sadece pupil boşluğu fazla dar b&l dan bir farkı yok aynı darlıkta ve bnm gözlerim kopkoyu bir kahvedir belki de bu yüzden beğenemedim bir türlü duruşunu bnm hoşuma gitmeyen bir görüntü oluştu bundan bahsettim yoksa renk harika güle güle güzel günlerde kullan sende çok yakışmış..

2 tane charm ocren mi olsun istiyorsun sevgili PINAX çok beğendin de üst üste mi takıcaksın yoksa :)) ben daha 1çift lensin süresini dolduramadım 2şer 2şer kullanıyorsunuz kızlar maşalah :) bari cor ocre düşünseydin :) o da çok yakışır sana ya da cor mel..

sevgili BEYAZLEBLEBİM çok üzüldüm böyle memnuniyetsiz bir sonuç almana..ben en kısa zamanda gidip deneyeceğim ocreleri bnm de gözlerim çok koyudur sana sonucu bildiricem merak etme ben de çok merak ediyorum ocreleri..benim de charm mellerim var bnmkilerde yeşil duruyor cnm anlıyorum seni bir bakıma..üzülme cnm "souflon all in one light" diye bir solüsyon var cnm o açıyor diyorlar onu al bence bende bulamadım bir türlü ama alıcam koyucam lensleri o solüsyona belki elaya döner azıcık rengi tavsiye ederim sana da..

sevgili ESMA09 endişelenme bence sen artık diye diye kötü durdurtacaksın lensleri sonunda yoksa :) senin göz rengin nedir haresi belli oluyorsa gözlerinin meller güzel duruyor ela gibi anca öyle duruyor öyle diyim..ela durmasını istiyorsan da sende o solüsyonu al bence sen de..

Son düzenleme:

ela göz işte içinde yeşil taneleri olan bal rengi gibi diye biliyorum bende :) hem yeşilli hem ballı :)) bazı açık kahve gözlerde yeşillikler oluyor seninki de öyle bir yapısı var açık kahveden sanki biraz daha açık senin gözler çok hoş bnce..

sevgili MAVİ81 icemint düşünebilirsin hem mavi hem de pupil boşluğu diğer serilere göre daha dar diye biliyorum ben..

soloticaların hepsinde çap aynı 8.7 sanırım ve cor tam oturduysa nc de tam oturacaktır ve doğal bir çerçeve yapacaktır gözüne mesela bende tam oturmadı çok hafif taştı ve bu taşma nc nin dış çerçevesinde taktığımda çizgi çizgi durdu aslında o çizgilerin gözün kendi çerçevesiyle birleşince çok doğallaşıyor bu da lensin göze tam oturduğu gözlerde oluyor.. charm da ise kalın çerçeveden dolayı taşma belli olmadı bence bu yüzden sana nc ler de tam oturur çok güzel durur sevgili GÜNEŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…