Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bilmiyorum canım hemen mi yoksa durdukça mı ama ben 2 gün nadasa bırakıyorum

gözleri çok siyah bu kızın sanırım ondan zaten ben ıce rengini gözleri çok koyu olanlara önermiyorum koyu gözlere ıcedan ziyade grafite daha hoş oluyor tama betycim:))

gözleri çok siyah bu kızın sanırım ondan zaten ben ıce rengini gözleri çok koyu olanlara önermiyorum koyu gözlere ıcedan ziyade grafite daha hoş oluyor tama betycim:))
katılıyorum ...
vetman ben de charm ocre düşünüyorum ...ama bende nasıl olur,gri-kahve ve hafif ara ara bal'a dönük olsa kafi bana ..
biliyorsun zaten iddialı renkleri değil ,koyu ama hoş olup göze anlam katah tonları seviyorum..çok büyük bir açılma zaten istemiyorum ..doğal ve anlamlı olmalı...sence charm ocre de benim gözlerimde bunu yakalamam mümkünmüdür?

bugün çektiğim kendi göz rengim ...
balkonda çektim pencereden sarkıp ama güneş yoktu

http://img510.imageshack.us/img510/4210/176gf.jpg

ttlımm muhteşem olmuş nc meller yaa bayıldımm güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm çok çok yakışmış bir de cor azul mu aldın yoksa denediklerin mi bunlar azullar bende bundan çok daha belirgin durmuştu şaşırdım sende grafite gibi olmuş biraz sanki yoksa ışıktan mı böyle koyu gözüküyor :)

albümüme ekliyorum canım bakabilrsin

sevgili JENNIFER1905 albümün yok ben baktım ama :)

Son düzenleme:
Uygun fiyata cristal buldum, açık kahve göze cristal hakkında ne düşünürsünüz=) Grafitelerime bayılıyordum sanırım cristal hem yeşil hem maviye dönük ama ice kadar açık değil grafite kadar koyu değil?

gri yeşil karışımı bir ton ,yeşil yansımalı gri ağırlıklı bir ton olabilir bence ....

cnm benm tatli brownicim cok tesekkur ederim begendigine cok sevindim sizlerin yorumlari onemli benm icin cok icime sindi nc meller annatamam seffaflari koydum bi kenara artik gunluk lensim bunnar oldu. hem cok doallar hem de guzel hafif bir deisim yaptilar. rengini de cok sevdim. cok da rahatlar seffaf gibi tum gun gozunde ne kayiyor ne bisi ay nese cok mutluyum umarim herkesin lensi icine siner kizlar azula gelince hayir tatlim almadim ben onu fikir olsun die ekledim onceden deneme yaptigim lensti. buyuk ihtimalle isiktandir cnmcm cunku gercekten acayip masmavi idi ama belki taban ve lensin tonu da etkilemis olaiblir ama benm o deneme yaptigimdaki fotolar cok ii deildi tum renkler daha mat cikti fotolarda nedense
sonraki lensim cok buyuk ihtimalle cor mel olucak. o arada charm crystal cikarsa belki ikisi arasinda kalirim ama cor mel almazsam icimde kalicak kesin alicam bikac sonra hihihi :)

Son düzenleme:

( cnm gecmis olsun . ben de aynisini seffaf lensime yapmistim bi kere ( o gunden beri elimde tutarken tirnagima gelmemesine ekstra dikkat ediorm. nese uzulme olcagi varmis giden lens olsun alirsin yenisini

nilcim gözün bayağa bir koyu ben o yüzden dedim.Şansına amber boyamalı yeni serinin iyi bir boyaması gelirse o güzel gözlerinle muhteşem olu

hatich canımm benimmm çookk yakışmış hem nc hem charm mel.lerin güle güle kullan tekrar.cor mel sende bendekinden ne kadar farklı durmuş sende bal rengi ama bende su yeşili gerçekten taban çok farkettiriyormuş nile katılıorum nc ile charm mel arasında pek fark yok gibi..senin saçlarda siyah harika olmuş bitanem :))

Teşekkür ederim tatlım cor mel fotosu ekledin mi sen? çok merak ediyorum sendeki duruşunu canım. ben de cor mel, nc ve charme mel den farklı durmuştu. nc ile charme arasında hiç fark yok ama hare olayına bittim. bigün nc mellerimi diğer gün charme mellerimi takıyorum İkisine de aşığım. bu yüzden icemintlerimden bile vazgeçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…