- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.881
solo care canım benimki de
özellikle resimlerken ilk günkü hali ile çekmemk gerek yanıltıcı oluyor çünkü bana göre..2-3 gün sonra solüsyonda bekledikten sonra gerçek ton çıkıyor.. ama durdukça koyulaşmıyor solüsyona girdiği an 1-2 ton koyulaşıp öyle gidiyor bana göre ,benim algıladığım..
sevgili betbluescım bulabildiğim ıce fotoları :)charm ıce lar siyah gözde
katılıyorum ...gözleri çok siyah bu kızın sanırım ondan zaten ben ıce rengini gözleri çok koyu olanlara önermiyorum koyu gözlere ıcedan ziyade grafite daha hoş oluyor tama betycim:))
Eki Görüntüle 40748 Eki Görüntüle 40749 Eki Görüntüle 40750
bunlar grafıttemı ice mı sizce ben çözemedim
berry e katılıyorum ..özellikle 3. olan solotıca değil bence,hatta 1. de öyle..
ama 2. foto solotıca ve charm ıce gibi
nil sen charme ocre alıcaksan güzel seçim ama elamsı yerine grimsi durabilir
kizlar lenslerim geldi sonunda sorunsuz gorunuorlar cok rahatlar taktim direk oturdu gozume kayma fln yok suan :)) rengini de cok sevdim oncekine benzior ama belki 1 tik daha acik gibi. gene deneme yaptigim lensten az daha koyu ama solusyonla da oturur die dusunuorm cok sevdim asiri doallar esim de cok begendi :)) resim eklicem sonra ama genel olarak onceki eklediklerime benzior tabi :))
albümüme ekliyorum canım bakabilrsin
brownii sen deneyinceye kadar sipariş vermicem. nil lens kutusundaki resmini koymuş ocrenin, sanki ela durabilirmiş gibi geldi bana.opak lens göz rengini iyi değiştiriyor ama benim gözümün üstünde bir zar var gibi oldu çünkü hiç kaynaşmadısanki iki yeşil düğme var gözümün üstünde .ama görüş kalitesi süper, ben bir de numaralıyım ama çok memnun kaldım.evde hep charm mel takıyorum artık:))bir de solüsyonu deneyelim bakalım belki düzelir...
cnm sen mellerini yeni almışsın bence de solüsyonu bul biraz beklet bakalım yazık olmasın verdiğin parana :) bir de bnm gözlerim çok koyu kahve bir de soloticalar hafif taşıyor benden yani gözlerim biraz küçük kalıyor soloticaya göre :) o yüzden ben deneyeceğim ve resmini de yorumunu da yapacağım burda ancak yine de belli olmaz bana yakışmayan bir lens sana çok yakışabilir senin göz rengin ve yapısı nasıl merak ettm?
bu linkteki en sondaki lens b&l damarlarından belli gri rengi sanırım 2.sanırım koyu gözde charm ice 1.si de charm azul gibi geldi bana 3ü de kötü çekimler
gri yeşil karışımı bir ton ,yeşil yansımalı gri ağırlıklı bir ton olabilir bence ....Uygun fiyata cristal buldum, açık kahve göze cristal hakkında ne düşünürsünüz=) Grafitelerime bayılıyordum sanırım cristal hem yeşil hem maviye dönük ama ice kadar açık değil grafite kadar koyu değil?
ttlımm muhteşem olmuş nc meller yaa bayıldımm güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm çok çok yakışmış bir de cor azul mu aldın yoksa denediklerin mi bunlar azullar bende bundan çok daha belirgin durmuştu şaşırdım sende grafite gibi olmuş biraz sanki yoksa ışıktan mı böyle koyu gözüküyor :)
Solusyonla temizlerken oldu sanırım tırnağımdan=( Batıyordu ben de birkaç defa çıkarıp taktım, hala batmaya devam edince lensi inceledim, bariz belli çizik gibi birşey var malesef.Dikkat edin kızlar yazık olmasın lenslerinize
hatich canımm benimmm çookk yakışmış hem nc hem charm mel.lerin güle güle kullan tekrar.cor mel sende bendekinden ne kadar farklı durmuş sende bal rengi ama bende su yeşili gerçekten taban çok farkettiriyormuş nile katılıorum nc ile charm mel arasında pek fark yok gibi..senin saçlarda siyah harika olmuş bitanem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?