- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.901
ttlımm muhteşem olmuş nc meller yaa bayıldımm güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm çok çok yakışmış bir de cor azul mu aldın yoksa denediklerin mi bunlar azullar bende bundan çok daha belirgin durmuştu şaşırdım sende grafite gibi olmuş biraz sanki yoksa ışıktan mı böyle koyu gözüküyor :)
sevgili JENNIFER1905 albümün yok ben baktım ama :)
cnm sen mellerini yeni almışsın bence de solüsyonu bul biraz beklet bakalım yazık olmasın verdiğin parana :) bir de bnm gözlerim çok koyu kahve bir de soloticalar hafif taşıyor benden yani gözlerim biraz küçük kalıyor soloticaya göre :) o yüzden ben deneyeceğim ve resmini de yorumunu da yapacağım burda ancak yine de belli olmaz bana yakışmayan bir lens sana çok yakışabilir senin göz rengin ve yapısı nasıl merak ettm?
bu linkteki en sondaki lens b&l damarlarından belli gri rengi sanırım 2.sanırım koyu gözde charm ice 1.si de charm azul gibi geldi bana 3ü de kötü çekimler
browniicim benim gözlerim siyaha yakın koyu kahve.charmlar bende çok ince hareli durdu.freshlooklar tam oluyo mesela damarları dışında.ama gel gör ki herkes de onlara süper diyo...damarlarına rağmen...ama ben daha doğal istiyorum.tek olası renk ocre gibi.peki sen başka hangi marka veya renkten memnun kaldın koyu gözlü biri olarak?benim tenim ve saçlar da koyu.mavi pek yakışmaz sanki.yıllardır da alışmışım elaya.var mı kendinde memnun kaldığun önerebileceğin?çok doğal duruyor dediğin?
hatich lenslerin çok güzel gözüküyor.resimler için teşekkür
bayıldım
ama 1 -2 sorum var.gözlerin ne renk tam olarak?
nc ve charm çok birbirine benziyor ama.hangisi daha doğal yakından?
nerden satın aldın?özel mesaj atamadım üzgünüm
teşekkürler tekrar.
ben bi türlü vakit bulup ekleyemiorum hatich yaacharm.la ekliycem demiştim olmadı neyse artık cristallerim gelsin hem cor mel hem cristal karşılaştırmalı koyacağım :)) bu arada ıcemint sende yeşilmi durmuş ışıktanmı oda çok yakışmış canımcım baya bi yeşillendin sen bu ara :)
nilcim ocre siparişi verdinmi ? umarım istediğin tonu yakalarsın canım
daha veremedim canım ya..
büyük bir risk ,tırsıyorum işin aslı :18:
Teşekkür ederim.Peki koyuluk açıklık olarak düşünürsek ice kadar açık durmaz dimi?gri yeşil karışımı bir ton ,yeşil yansımalı gri ağırlıklı bir ton olabilir bence ....
Saol canım ya çok dikkat etmek bir de yıllık lens bunlar yazık oldu=(( cnm gecmis olsun . ben de aynisini seffaf lensime yapmistim bi kere ( o gunden beri elimde tutarken tirnagima gelmemesine ekstra dikkat ediorm. nese uzulme olcagi varmis giden lens olsun alirsin yenisini
Teşekkür ederim.Peki koyuluk açıklık olarak düşünürsek ice kadar açık durmaz dimi?
muhtemelen bu tarz bişi durabilir sende canım...cor direk gri olur
Saol canım ya çok dikkat etmek bir de yıllık lens bunlar yazık oldu=(
Siyah gözdeki ocre fotoları gayet hoştu ama canım. sen beğenmedin mi onları?
sızce ıkıncı lensım ne olmalı solotıcadan?
açık olsunda her renge acıgım
ıcemınt krıstal ice ?sızce en belırgını canlısı hangısı olur..koyu gozde sonuc alan varsa lutfen yazsın bana
sevgılerr[/B]
2 tane charm ocren mi olsun istiyorsun sevgili PINAX çok beğendin de üst üste mi takıcaksın yoksa :)) ben daha 1çift lensin süresini dolduramadım 2şer 2şer kullanıyorsunuz kızlar maşalah :) bari cor ocre düşünseydin :) o da çok yakışır sana ya da cor mel..
ela göz işte içinde yeşil taneleri olan bal rengi gibi diye biliyorum bende :) hem yeşilli hem ballı :)) bazı açık kahve gözlerde yeşillikler oluyor seninki de öyle bir yapısı var açık kahveden sanki biraz daha açık senin gözler çok hoş bnce..
hihihi yerim seni tatli pinaxsen daha tatlisin ki :79: ay keske yakinlarda olsaydik hem seninle gorusmeyi cok isterdim
hmm cok zor yerden soru sormussun ama pinaxim o kismi calisamadim tamikisi de cok guzel renkler senin ocrelerin tarihi henuz gecmedi ama dimi? farkli bisi deneyebilirsin sanki. charm mel bir ara istiordun yanlis hatirliorsam:26:
kizlar lenslerim geldi sonunda sorunsuz gorunuorlar cok rahatlar taktim direk oturdu gozume kayma fln yok suan :)) rengini de cok sevdim oncekine benzior ama belki 1 tik daha acik gibi. gene deneme yaptigim lensten az daha koyu ama solusyonla da oturur die dusunuorm cok sevdim asiri doallar esim de cok begendi :)) resim eklicem sonra ama genel olarak onceki eklediklerime benzior tabi :))
Brownicimüst üste takmiycam canimcim, benimkilerin süresi tam olarak ne zaman biticek bilmiyorum ama simdiden biraz batma basladi bende lensin eskimesine bagladim... o bakimdan yeni bir cift alabilirim diye söyledim canim :)))
Canim ya ben cor serisine bir türlü sicak bakamiyorum hosuma gitmiyor... Ama bambisin cor icelari haric :) onlara bayiliyorum..
Sende cok hossun sevgili brownicim :78:
bende cok isterdim canim, olsun gönüller bir olsun demi :103:
Bambis hafizan süper balim, yanlis hatirlamiosun charm mel istiyordum evet ama simdi hic emin degilim..nc mel le charm mel arasinda hani renk farki yokmus ya... bende de cok farkedilen bi yesil oldu meller onun icin cekiniyorum o kadar parayi vermisken bari takacagim bisey olsun istiyorum.
Bambammmmm bayildim güzelim:128: o kadar güzel bir renk olmuski..iste bu benim istedigim renk... senin gözlerinde cok koyu degil neden sende böyle durdu? Yeni seri gercekten bu kadar koyu mu? Cok ama cok begendim bambisim güzel günlerde güle güle kullannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?