Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hatich lenslerin çok güzel gözüküyor.resimler için teşekkür
bayıldım
ama 1 -2 sorum var.gözlerin ne renk tam olarak?
nc ve charm çok birbirine benziyor ama.hangisi daha doğal yakından?
nerden satın aldın?özel mesaj atamadım üzgünüm
teşekkürler tekrar.

Teşekkür ederim canım :) göz rengim koyu kahve. birazdan ekliycem albümüme hem kendi göz rengimi hem de icemintli resimlerimi. nc melle charme mel arasında hiç renk farkı yok benim gözlerde sadece hare farkı var. tabi nc meller daha doğal duruyor canım ama charme larda öyle sırıtmıyor. onlar da gayet doğal ve gözleri daha da irileştiriyor hareli seviyorsan charme derim. yok hare daha za olsun dersen de nc mel derim. ben nc lerimi nil den aldım. charmeları da cor mellerimle takas ettim. ama sen yeni alıcaksan vetmandan alıyorum ben lenslerimi. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben bi türlü vakit bulup ekleyemiorum hatich yaa charm.la ekliycem demiştim olmadı neyse artık cristallerim gelsin hem cor mel hem cristal karşılaştırmalı koyacağım :)) bu arada ıcemint sende yeşilmi durmuş ışıktanmı oda çok yakışmış canımcım baya bi yeşillendin sen bu ara :)

Bekliyorum canım fotoları bu fotoda icemint daha açık çıkmış. ışığa göre renk değiştiriyor. açık havada böyle duruyor ama kapalı ortamlarda daha koyu oluyor. bende maviden çok mint ağırlıklı duruyor canım. albümümde daha fazla mint fotosu var. ordan bakabilirsin. dediğin gibi yemyeşil oldum ama biraz da mavileneyim diyorum. 'ahhh charme grafite ahh' yada 'ahhh charme ice ahhh' gerçi nclerine de razıyım ya.

gri yeşil karışımı bir ton ,yeşil yansımalı gri ağırlıklı bir ton olabilir bence ....
Teşekkür ederim.Peki koyuluk açıklık olarak düşünürsek ice kadar açık durmaz dimi?

( cnm gecmis olsun . ben de aynisini seffaf lensime yapmistim bi kere ( o gunden beri elimde tutarken tirnagima gelmemesine ekstra dikkat ediorm. nese uzulme olcagi varmis giden lens olsun alirsin yenisini
Saol canım ya çok dikkat etmek bir de yıllık lens bunlar yazık oldu=(

Siyah gözdeki ocre fotoları gayet hoştu ama canım. sen beğenmedin mi onları?

canım gri olursa bana yakışmaz ve hoş olmaz bence ama kahve -gri bal yansımalı olursa ne ala,istediğimde bu tonları yakalamk ,direk gri boz ve soğuk bir renk istemiyorum ..
ama akımda kalmasın diye de almak istiyorum..
aldığım diğer 2 lensim istediğim sonucu verdi bana riske girmiştim oysa yine ..umarım ocre de yanılmam ama en risklisi de ocre olacak benim için :2:

ya kızlar bu arada aklınızda olsun.
ben dün solo care solüsyonumu bulamadım elime opti free geçti ona koydum Cor Mel'lerimi. bu sabah bi taktım farkedilir derecede yeşillenmiş, çok daha doğal bir renge dönüşmüş. ilk aldığım zamanki sarımsı yeşilden eser yok. eğer koyulaşsın istiyosanız opti free'yi önerebilirim size. ama aksine açılsın diyorsanız opti free'den uzak durun.

selam bebişler 1475 cı sayfaya kadar okudum..mel konuşmussunuz baya ..benım meller sorunlu ama azımle takacam dıye ugrasıyorum hala e boru deıl okdr para bayıldık
batma kuruma cok oluyor o ayrı meselede
renge gelırsek sıyaha yakın koyu (kızıllık olmayan) bı gozrengım var..
nc mel bende ozellıkle guneste kesınlıkle gercek gozden nerdeyse ayırt edılmıyor..gecenlerde benı bl lenslerımle goren arkadasımın yanına nc mellerle gttım samımı arkadasm deıl ama dedıkı bana
ay lens takma bıda zeyneb kendı gozlerın cok supermiş dedı ..bende anlayamadım acaba lens mı takmadım dıye aynaya bakdım..
yanı ben fto cekımlerınde ble nc mel kullanıyorum yalan deıl cok belırgın bı yesıl olmadı..goz tonum yarım ton bıle açık olsa super acık bı yesıl olcakdı emınım tugba buyukustunun gozune cok benzıyor..yorumlar grılı yesıl yada koyu ela yonunde..

yanı cor denemedım ama daha açık duracagını bılıyorum aslında..ama charmlarada bayılıyorum

sızce ıkıncı lensım ne olmalı solotıcadan?
açık olsunda her renge acıgım
ıcemınt krıstal ice ?sızce en belırgını canlısı hangısı olur..koyu gozde sonuc alan varsa lutfen yazsın bana
sevgılerr

sızce ıkıncı lensım ne olmalı solotıcadan?
açık olsunda her renge acıgım
ıcemınt krıstal ice ?sızce en belırgını canlısı hangısı olur..koyu gozde sonuc alan varsa lutfen yazsın bana
sevgılerr[/B][/QUOTE]

Canım ben bu aralar charme grafite ile charme ice a takmış durumdayım. ama gözlerim koyu kahve. pupil boşluğundan kendi göz rengimin kahve kahve pörtlemesinden korktuğum için cesaret edemiyorum ay öfff.
Benim albümde cor mel ve icemint fotoları var. istersen bi bak ama senin gözler benden daha koyu anladığım kadarıyla.

Canım ben bu aralar charme grafite ile charme ice a takmış durumdayım. ama gözlerim koyu kahve. pupil boşluğundan kendi göz rengimin kahve kahve pörtlemesinden korktuğum için cesaret edemiyorum ay öfff.
Benim albümde cor mel ve icemint fotoları var. istersen bi bak ama senin gözler benden daha koyu anladığım kadarıyla.[/QUOTE]

charm grafite mavi istiyorsan doğallık dersen ocre , yeşil dersen de orta kahve göze verde marine süper

Son düzenleme:

Brownicim üst üste takmiycam canimcim, benimkilerin süresi tam olarak ne zaman biticek bilmiyorum ama simdiden biraz batma basladi bende lensin eskimesine bagladim... o bakimdan yeni bir cift alabilirim diye söyledim canim :)))

Canim ya ben cor serisine bir türlü sicak bakamiyorum hosuma gitmiyor... Ama bambisin cor icelari haric :) onlara bayiliyorum..

Sende cok hossun sevgili brownicim :78:

bende cok isterdim canim, olsun gönüller bir olsun demi :103:
Bambis hafizan süper balim, yanlis hatirlamiosun charm mel istiyordum evet ama simdi hic emin degilim..nc mel le charm mel arasinda hani renk farki yokmus ya... bende de cok farkedilen bi yesil oldu meller onun icin cekiniyorum o kadar parayi vermisken bari takacagim bisey olsun istiyorum.

Bambammmmm bayildim güzelim:128: o kadar güzel bir renk olmuski..iste bu benim istedigim renk... senin gözlerinde cok koyu degil neden sende böyle durdu? Yeni seri gercekten bu kadar koyu mu? Cok ama cok begendim bambisim güzel günlerde güle güle kullannnnnnn

:103: tatli pinaxim tabi ki gonuller bir olsun ne yapalim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim cnm benm. senin mellerin kadar olamaz asla benmkiler
tatlisim benm gozlerim cok koyu deil tabi ama senin gozlerinde yesil kisimlar daha belirgin ve benden daha acik. o bi fark olabilir. ancak soole bisi de var ki benm deneme yaptigim lensler bariz daha acikti renk degisimi daha belirgindi bana bu son gelenlerden. ama kesin olarak bilemiorm tabi koyulasmislar seklinde kesin bi yorum yapamam yanlis yonlendirmek istemem tatlim. ama guzelim seinn o harika gozlerine ne taksan hatta takmasan sahane sana mel de ocre de harika oluor serisi hic farketmez. soole bi yorumum olabilir charm serisi biliorsun daha opak oldugundan daha belirgin renk degisimi olabilir keskin bir fark olmasa da nc ile daha doygun bi sonuc verior bence sanki.
ay cor ice icin de ayrica tesekkur ederim cnmin ici simartican iice beni

Merhaba kızlar;
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende soloticalanmaya karar verdim ve cor mel almayı düşünüyorum.

ve Vetman sana birşey sormak istiyorum.Naturel colors baby blue da almayı düşünüyorum fakat int.ten araştırdım,üretimden kalkmış diyorlar.Senin sattığını biliyorum ama benim gözlerim numaralı,biri 4.25 diğeri 5.00.Numaralı olarak da temin edebiliyor musun acaba lensleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…