- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.921
kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:
canım natural touch baby blue üretimden kalkmadı hala devam edior üretimi evet numaralarını temin edebiliyorum:)geçen ay o renkde -.5.00 getirttim meselaMerhaba kızlar;
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende soloticalanmaya karar verdim ve cor mel almayı düşünüyorum.
ve Vetman sana birşey sormak istiyorum.Naturel colors baby blue da almayı düşünüyorum fakat int.ten araştırdım,üretimden kalkmış diyorlar.Senin sattığını biliyorum ama benim gözlerim numaralı,biri 4.25 diğeri 5.00.Numaralı olarak da temin edebiliyor musun acaba lensleri?
nilcim canım benim şimdiden hayırlı olsun bence çok yakışacak gri durmayacak diye düşünüorum ya bide bi soru kaç günde gelir lenslerin ?? ben benimkileri kestirmeye çalışıorumda kafayı yedim iyice :))
grafıte bana koyu bence ..cok açıkd urmıcaktr ıce ıcemınt krıstal bunlarda gorsem koyu gozlerde belkı rahat secebılırım..bnm sıyah oldugundan pupılde gorunsede cırkın durmuo butunleşiıo...şole açık grı gbı olun ıstıyorum...cor herkesın sevcegı bır seri deıl yakışcagı yanı.charmda koyu durur dıe korkuyorum ama cok tatlı duruyo acaba ncmı alsam gene uff gercı krıstal nc ydı sanırımCanım ben bu aralar charme grafite ile charme ice a takmış durumdayım. ama gözlerim koyu kahve. pupil boşluğundan kendi göz rengimin kahve kahve pörtlemesinden korktuğum için cesaret edemiyorum ay öfff.
Benim albümde cor mel ve icemint fotoları var. istersen bi bak ama senin gözler benden daha koyu anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim vetmancım,,nt baby blue ları çok istiyordum sende gördüm çok beğendim ama yine de bana yakışır mı kararsızım.Akşam profilime resmimi koymayı düşünüyorum belki başka önerilerin de olur.
Bu arada bir lens gördüm ve inanılmaz beğendim.Buraya resmini eklemeye çalıştım ama beceremedim.youtube'a ode to dying people yaz,ikinci sırada çıkıyor hemen göreceksin zaten vetmancım,orada şarkı boyunca tek bir göz resmi var,çok çok güzel..
kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:
grafıte bana koyu bence ..cok açıkd urmıcaktr ıce ıcemınt krıstal bunlarda gorsem koyu gozlerde belkı rahat secebılırım..bnm sıyah oldugundan pupılde gorunsede cırkın durmuo butunleşiıo...şole açık grı gbı olun ıstıyorum...cor herkesın sevcegı bır seri deıl yakışcagı yanı.charmda koyu durur dıe korkuyorum ama cok tatlı duruyo acaba ncmı alsam gene uff gercı krıstal nc ydı sanırım
[
cnm ya bana o videodaki goz lens gibi gelmedi sanki gercek goz o ama yanilior olaiblirim tabi
bu arada videonun altindaki yorumlar fena goz ile ilgili deil zati nese gormeden gecmeli
Nil umarım hayalindeki gibi olur bizde güzel fotoların tadını çıkarırız:87:
Hayırlı olsun canıminşallah içine siner ve tam istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?