Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:

yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:

cnm hayirli olsun simdiden bana cok seviceksin gibi gelior cok riskli bi lens deil sanki cok doal duruor pinax ve burcuda ikisinde de harikalar. eminim senin de guzel gozlerinde cok hos olucak fotolari merak ediorm simdiden :))

Son düzenleme:
nilcim canım benim şimdiden hayırlı olsun bence çok yakışacak gri durmayacak diye düşünüorum ya bide bi soru kaç günde gelir lenslerin ?? ben benimkileri kestirmeye çalışıorumda kafayı yedim iyice :))

canım natural touch baby blue üretimden kalkmadı hala devam edior üretimi evet numaralarını temin edebiliyorum:)geçen ay o renkde -.5.00 getirttim mesela

grafıte bana koyu bence ..cok açıkd urmıcaktr ıce ıcemınt krıstal bunlarda gorsem koyu gozlerde belkı rahat secebılırım..bnm sıyah oldugundan pupılde gorunsede cırkın durmuo butunleşiıo...şole açık grı gbı olun ıstıyorum...cor herkesın sevcegı bır seri deıl yakışcagı yanı.charmda koyu durur dıe korkuyorum ama cok tatlı duruyo acaba ncmı alsam gene uff gercı krıstal nc ydı sanırım
[

Teşekkür ederim vetmancım,,nt baby blue ları çok istiyordum sende gördüm çok beğendim ama yine de bana yakışır mı kararsızım.Akşam profilime resmimi koymayı düşünüyorum belki başka önerilerin de olur.
Bu arada bir lens gördüm ve inanılmaz beğendim.Buraya resmini eklemeye çalıştım ama beceremedim.youtube'a ode to dying people yaz,ikinci sırada çıkıyor hemen göreceksin zaten vetmancım,orada şarkı boyunca tek bir göz resmi var,çok çok güzel..

cnm ya bana o videodaki goz lens gibi gelmedi sanki gercek goz o ama yanilior olaiblirim tabi
bu arada videonun altindaki yorumlar fena goz ile ilgili deil zati nese gormeden gecmeli

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım inşallah içine siner ve tam istediğin gibi olur

Canım Nil'in gözleri de siyah ve charme grafite kulanıyor yanılmıyorsam. charme ice ta olabilir. harika duruyor. çok yakışıyor ona. nc serisi de hoş olur. bende hem nc mel hem de charme mel var ve ikisi arasında hiç renk farkı yok. charme ların daha koyu olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. en azından benim gözlerde hare harici renk değişikliği yok. ben Nil'e bi danış derim. O'nun da gözleri çok koyu çünkü. tabi bir de vetman a danış. en iyi onlar yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…