Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım öyle de gözün pupil boşluğunda kahverengilik olunca ben lens diye düşündüm

doal mavis gozlerin hatta yesillerin de bircogunun ortasi kahve olabilio cnm benm hatta bircok kisi taniorm bu sekilde hem yesil hem mavi gozluler. bana gercek gibi geldi. ama lensse gercekten bayilrim ne ise markasi ben de oorenmek isterim valla :82:

Son düzenleme:

lens var evet ama şeffaf lens o bence..
bambam ın dediği gibi bu tarz göz sahipleri var

çok değişik ve ne kadar doğal ...
üstekide bunun bir serisi vs olmasın yoksa

ya cok guzel lensler gercekten cok homojen duruor renkler ama taban rengi cok acik tabi o da var. henuz satisa cikmamis sanirim. bunu aylar once gormustum ben aslinda da hala mi cikmadi satisa bilemiorm (

bence ustteki gercek gibi duruor cnm ya bilemiorm tabi kesin bisi diyemem

öyle mii..satışa çıksa da tr ye gelmez kesin
evet bambam üsteki resimde şeffaf lens var,oyüzden olduğundan daha parlak görünüyor,
bence

kızın gözlerı mavi belırgınleştırıcı gıbı o lensler bence tek kelımeyle harıkalar kızlar bişi sorcam charmice mı charmv.marınemi?
hıı bıde charmcrrystal çıkçak dıyıp bıfoto konmustu onun vıdeosunu izledım youtube da maalesef o iki lensı üstüste takıp elde edılen bı goruntu..yanılmıyorsam tabii....

öyle mii..satışa çıksa da tr ye gelmez kesin
evet bambam üsteki resimde şeffaf lens var,oyüzden olduğundan daha parlak görünüyor,
bence

ay ciksin da cesit coalsin daha zor secelim hehueue baya doal duruorlar ama mavi gozde bu sekilde kahvelerde nasillar bilemiorz

bence de harikalar cok gercek duruor ve parlaklik var lenslerde sanki belki isiktan.
tatlim ben cekimser oy kullaniorm bilemedim kendime alicak olsaydim charm ice secerdim ikisi arasindan sanirim o da tamamen gri cok sevdigimden

Son düzenleme:
Kızlar ben crystal aldım bugün elime geçti hemen izlenimlerimi yazayım.
Önceki lenslerim cor ice ve cor grafite idi.Nc crystal ise benim içim tam bir fiyasyo.Nc serisindeki bombe olayını kesinlikle doğruluyorum, cor serisinden sonra crystal bana bariz bombeli geldi.Ayrıca gözlerim da şaşı bakıyor malesef.
En mükemmeli cor grafite kullandıklarım arasında, rengin daha doğal olmasına karşın daha çok renkli göz havası veriyordu crystale kıyasla.Crystal bende melin açığı gibi durdu sanki.Daha gün ışığında bakmadım o yüzden belki de bu kadar kötü yorum yapıyorumdur.Bir de hareyi berbat buldum.Kalemle çizilmiş gibi berbat duruyor.Hayallerim yıkıldı resmen bu yorumu okuyan crystalden vazgeçer herhalde=))
Bir de tabiki diğer markalara göre çok doğal, rahat kullanılabilecek bir lens.Ama biz artık en ince ayrıntısını incelediğimiz için bu kadar kuruntu yaptım.

Bayramda eve gidince grafite'yi de crystal'i de çekeceğim karşılaştırma yaparız beraber=)
Aslında dediğim gibi aşırı çirkin değil ama grafiteden sonra baya bi yapay geldi.İlk defa solotica alan biri normal olarak bayılır crystale.
Gözlerim açık kahve.

Son düzenleme:
Sanmıyorum.Açık kahve gözde bile mel gibi duruyor renkli göz havası vermedi umduğum kadar.
Tabiki daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler.

yaa hayallerimi yıktın resmen :84: benimde 1 veya 2 gün içinde elime geçecek cristallerim ama sen böle söleyince çok canım sıkıldı cor mel.den daha koyumu yoksa ?? ben cor mel kullanıorum daha açığını istediğim için cristal aldım ne diyosunuz kızlar moralim acaip bozuldu ya

betty sana katılıorum canım daha önce bende sölicektim ama çok bilmiş durumuna düşmekten korktuğum için yazmadım charm cristal diye geçen video 2 lens üst üste hatta alttaki cırcle lens ben cırcle uzmanı olduğum için artık ilk gördüğümdede anladım ama yanlış anlaşılırım diye sölemeyim dedim.ama çok hoş olmuş o ayrı :81:

kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:

sen de syah gözlüydün değil mi?umarım çok çok güzel durur, sonra biz de sipariş veririz:)çok merak ediyorum siyah gözdeki duruşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…