- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.941
evet canım öyle de gözün pupil boşluğunda kahverengilik olunca ben lens diye düşündüm
doal mavis gozlerin hatta yesillerin de bircogunun ortasi kahve olabilio cnm benmhatta bircok kisi taniorm bu sekilde hem yesil hem mavi gozluler. bana gercek gibi geldi. ama lensse gercekten bayilrim ne ise markasi ben de oorenmek isterim valla :82:
lens var evet ama şeffaf lens o bence..
bambam ın dediği gibi bu tarz göz sahipleri var
ay su lensler cok hos bu arada kizlar. hos lensi takan kisinin gozleri harika.
ortasi baya acik kahve onun da
YouTube - C on natural light blue eyes!
çok değişik ve ne kadar doğal ...
üstekide bunun bir serisi vs olmasın yoksa
ya cok guzel lensler gercekten cok homojen duruor renkler ama taban rengi cok acik tabi o da var. henuz satisa cikmamis sanirim. bunu aylar once gormustum ben aslinda da hala mi cikmadi satisa bilemiorm(
bence ustteki gercek gibi duruor cnm ya bilemiorm tabi kesin bisi diyemem
öyle mii..satışa çıksa da tr ye gelmez kesin
evet bambam üsteki resimde şeffaf lens var,oyüzden olduğundan daha parlak görünüyor,
bence
kızın gözlerı mavi belırgınleştırıcı gıbı o lensler bence tek kelımeyle harıkalar kızlar bişi sorcam charmice mı charmv.marınemi?
hıı bıde charmcrrystal çıkçak dıyıp bıfoto konmustu onun vıdeosunu izledım youtube da maalesef o iki lensı üstüste takıp elde edılen bı goruntu..yanılmıyorsam tabii....
ay su lensler cok hos bu arada kizlar. hos lensi takan kisinin gozleri harika.
ortasi baya acik kahve onun da
YouTube - C on natural light blue eyes!
Bayramda eve gidince grafite'yi de crystal'i de çekeceğim karşılaştırma yaparız beraber=)
Aslında dediğim gibi aşırı çirkin değil ama grafiteden sonra baya bi yapay geldi.İlk defa solotica alan biri normal olarak bayılır crystale.
Gözlerim açık kahve.
kızın gözlerı mavi belırgınleştırıcı gıbı o lensler bence tek kelımeyle harıkalar kızlar bişi sorcam charmice mı charmv.marınemi?
hıı bıde charmcrrystal çıkçak dıyıp bıfoto konmustu onun vıdeosunu izledım youtube da maalesef o iki lensı üstüste takıp elde edılen bı goruntu..yanılmıyorsam tabii....
YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK
BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?[/QUOT
solotıcada bu renge yakın bence charm azul yada ıce .
kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:
YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK
BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?[/QUOT
solotıcada bu renge yakın bence charm azul yada ıce .
charm azul bana pek doğal gelmiyor lens olduğu çok belli oluyor ıce da bazılarına gidiyor ama yinede çok riskli bir renkmiş gibi geliyor.anladığım kadarıyla en doğal duranlar mel ler galiba.en iyisi mavi sevdasından vazgeçip bal rengi yeşil karışımı bişeyler tercih etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?