Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sen de syah gözlüydün değil mi?umarım çok çok güzel durur, sonra biz de sipariş veririz:)çok merak ediyorum siyah gözdeki duruşunu

evet canım siyah gözlüyüm hemde dr. dan tescilli...
umarım bende canım ,güzel olsun ,hem size ışık olsun hemde benim gönlüm olsun
bugün -yarın gelir resim eklerim

eğer olursa siyah ve koyu gözlüler için çığır açacağım, ocre çığırı:79:

lilali ben göremedim canım o videoyu :) göremedim en güzeli sen fotoğra yükle yada mailime gönder fikrimi söyleyebilirim:)

merhaba arkadaşlar bende solotica lens almak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var cor mel ve cristal arasında gidip geliyorum daha önce rainbow giallo ve adore bi yellow kullandım cor mel en azından bi yellow kadar açar mı gözümü?açık yeşil tonlarında bir şey istiyorum cristal sanırım daha mavimsi dimi?

Benim de hayallerim bayağı bi yıkıldı canım=))
Cor melden daha koyu değil ama crystal bulanık bi renk ne olduğu belli değil, ben doğal göz rengi crystal gibi olan birini görmedim şahsen.Cor mel fıstık yeşili gibi tatlı bir renk, cor grafite de cor melin mavisi sanki.Çok tatlı bir mavi hiç bulanık değil masmavi ama çok doğal.Crystal ise bulanık su rengi gibi, mele çalan bir yeşil gibi duruyor bende.Yani tamam doğal yani ama bu kadar paraya değecek bir lens değil.Ben corları çok seviyorum.

İsteyen varsa crystalleri direk satışa çıkarıyorum.Bir müddet kullanmayacağım eğer satın almak isteyen olursa özel mesaj atabilirsiniz.Eğer kimse almazsa kullanacağım artık.

Crystal tavsiye etmem, benim dün elime geçti maviye falan çalmıyor.Yeşile çalan bulanık bir renk.Ben doğal bulmadIm şahsen.Cor mel fıstık yeşili gibi çok tatlı bir renk, ben cor mel kullanmadım ama onu tavsiye ederim fotoğraflara dayanarak.

rapunzel üzüldüm canım ya
göz tabanı koyu olan birinde belki daha iyi olabilir cristallar ..bulanıklık olmaz onlarda kanımca ve ygri ağrılıklı ama hafif yeşil yamsımalı durudu gözlerin az daha koyu olsaydı bence..
sağlık olsun canım...

Kendi gözlerim açık kahve.Sağlık olsun napalım =)
Ama bu zevk meselesi yani şimdiye kadar crystali beğenmeyen duymadım ama grafiteden de çok şikayet duydum.Ben ise grafiteye bayılıyorum.Beni kaale almayın kızlar ters tepki vermiş olabilirim=)

rapunzel bende charm grafite kullanıyorum ve hayranım o renge.. iddialı renkleri sevmiyorum..lens im diye bağırmamalı doğal olmalı... dışarıda grafiteler bende mavi ama cırlayan cinnsten değil,doğal -pastel bir mavilik hakim ki ben siyah gözlüyüm düşün..hiç bir lens bence siyah bir gözde grafitenin doğallığını ve hoşluğu vermez ben bunu anladım..(benim kıstaslarıma göre)
nc melde bende çok iyi durdu doğaldı bariz yeşil ama gün ışığında sarımtıraklıkta vardı ama charm grafitenin hoşluğunu bulamadım gözümde...
şimdi charm ocre aldım ve eminim,grafitenin ayrıcalığını vermeyecek bana... benim enlerim grafite ve charm serisi :)

Son düzenleme:
benim iyice moralim bozuldu ya ( yarına kadar içim içimi yer artık buda istediğim gibi olmazsa bi daha lens almıcam

sedacım üzülme hemen moralini bozma ..
rapunzel ile birebir aynı olamaz göz pigmentleriniz değil mi?
mutlaka farklılık vardır..
belkide yarın yüzün gülecek bu ihtimalide düşün...

bana bişey yazmayınca niloşum beni takmıomu ne demiştim bi an inşaallah gülerim canım içimi rahatlattın doğru tabi burcuda da var cristal onda kendi gözü gibi duruo maşallah zaten ona imrenerek merak saldım ben..umarım ben crstalimle sende ocrenle mutlu olursun canım benim

kızlar günlerdir griple boğuşuyorum bu garip havalarda sağlığınıza dikkat edin bugün yaz geldi sanki hava mükemmeldi ter içinde kaldım havalar şaşırdı kanmayın bu güzel havalara benim gibi hasta olmayın :)

canımm bence de kesinlikle nc mellerin süresi bitince cor mel al sen harika kaynaştı gözünle senin zaten gözlerinin çapı tam soloticaya göre cuk oturuyo her serisi maşallah çok şanslısın :)

sevgili BEYAZLEBLEBİM ben freshlook sophistic b&l rainbow ve son olarak da solotica kullanıyorum şimdi gerçi takmıyorum bile charm mellerimi :) cnm sen ela bir renk istiyorsan ocre düşünebilirsin bir de charm serisini beğenmedin sanırım bir dahaki tercihini cor serisinden yap bence ben soloticaların ocre ve crystal hariç hepsini denedim açıkçası cor grafite almadığıma çok pişmanım bir sonraki tercihim o olcak diğer markalarda freshlook pure hazel kullanan arkadaşım var ama hiç doğal bulmuyorum ben göze çok hoş bir ışıltı veriyo ama doğallık ararsan cor mel düşünebilirsin yine yeşil ela tonlarında charm ve nc mel gibi durmuyor cor serisi bende hafif bir taşma yaptığı için ben charm almak zorunda kaldım ama geçen gün bir kaç resim gördüm ve onlarda da taşmıştı cor mel herkes öyle kullanıyor ben de kullanırım belki eheh :) en kısa zamanda şu hastalığımı atlatıp gidicem ocre denicem beğenirsem alırım belki de :) çok doğal duruyor diyebilceğim eğer bir taşma olmazsa yeşil ela tonları için cor mel diyorum ben özellikle koyu gözler için süper güzel duruyor cor ocre denemedim ama o da bal rengi gibi duruyorsa süperdir bence..

kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:

sevgili NİL umarım tutturabilirsin istediğin gibi olur inşallah yaa bir dursa bir çok koyu gözlü arkadaşın önünü açmış olacaksın :)

YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK YAKIN BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?

bu nasıl lens yahu bence bu gerçek göz, göz bebeği büyüyüp küçülüyor göz çerçevesi de çok doğal görünüyor bence bu lens değil.. bu renge en yakın sanırım beklenen hidrocharm crystal olur çünkü çerçevesi de renkli bu gözün siyah bir çerçevesi yok..

sevgili SEMPATIQ crystal la mel in hem yapısı hem de renkleri çok farklı. bir kere cor mel farklı bir yeşil crystal farklı bir yeşil..crystal su yeşili gibi grili yeşilli çok hafif mavi tonları da olan buğulu bir renk.. mel biraz daha yaprak yeşili tonunda ela bal rengi karışımı bir renk, içinde grilik yok mel in.. bir de crystal ın pupil boşluğu dar..benim önerim sevgili SEMPATIQ doğallık arıyorsan cor mel..

Grafitenin yerini hiçbiri tutmayacak benim için de, ah çizilmeseydi grafitelerim=(

Sedanaz bayramda eve gidince ekleyebilirim ancak fotoğraf.Hem dur daha şimdiden üzülme, herkeste birbirinden farklı duruyor.Ayrıca ikimizde aynı dursa bile benim beğenmediğimi sen çok beğenebilirsin.Burada çoğu kişi esmeralda da beğeniyor ama ben beğenmiyorum.Tamamen kişisel bir durum, kendi beklentilerimizle ilgili.

aşk olsun sedacım ...notebook tan yazıorum,bit kadar anca yazıyorum..benim cadı kız kaptı büyük pc yi

burcuyu net hatırlamıyorum bebebğim ama bambamdaki sanırım cyristaldi ve müthişti ki ben gri rengi sevmem ama bambam ın gözlerinde hayat bulmuş o ton resmen..maşallah diyelim:))
sende lütfen üzülme ..
yarın için 2 ihtimali de göz al..solüsyonda bekleyincede renk ertesi güne 1-2 ton farkediyor göreceksin...

Son düzenleme:

evet riske girdim cidden,kıydım paraya..umarım sonuç iyi olur ve sen leblebi ve birçok arkadaşımı da cesaret olur-fikir olur browni

yeniden grafite almalısın o halde rapunzel:13:

niloşum bende bambişdekini görmedim aaa nası görmedimki :) brchngr nickli burcumuz ondada çok güzel ayy içimi rahatlattın canım çok teşekkürler ya :) yarın iyi haberlerle inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…