- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.961
sen de syah gözlüydün değil mi?umarım çok çok güzel durur, sonra biz de sipariş veririz:)çok merak ediyorum siyah gözdeki duruşunu
Teşekkür ederim vetmancım,,nt baby blue ları çok istiyordum sende gördüm çok beğendim ama yine de bana yakışır mı kararsızım.Akşam profilime resmimi koymayı düşünüyorum belki başka önerilerin de olur.
Bu arada bir lens gördüm ve inanılmaz beğendim.Buraya resmini eklemeye çalıştım ama beceremedim.youtube'a ode to dying people yaz,ikinci sırada çıkıyor hemen göreceksin zaten vetmancım,orada şarkı boyunca tek bir göz resmi var,çok çok güzel..
Benim de hayallerim bayağı bi yıkıldı canım=))yaa hayallerimi yıktın resmen :84: benimde 1 veya 2 gün içinde elime geçecek cristallerim ama sen böle söleyince çok canım sıkıldı cor mel.den daha koyumu yoksa ?? ben cor mel kullanıorum daha açığını istediğim için cristal aldım ne diyosunuz kızlar moralim acaip bozuldu ya
Crystal tavsiye etmem, benim dün elime geçti maviye falan çalmıyor.Yeşile çalan bulanık bir renk.Ben doğal bulmadIm şahsen.Cor mel fıstık yeşili gibi çok tatlı bir renk, ben cor mel kullanmadım ama onu tavsiye ederim fotoğraflara dayanarak.merhaba arkadaşlar bende solotica lens almak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var cor mel ve cristal arasında gidip geliyorum daha önce rainbow giallo ve adore bi yellow kullandım cor mel en azından bi yellow kadar açar mı gözümü?açık yeşil tonlarında bir şey istiyorum cristal sanırım daha mavimsi dimi?
rapunzel bende charm grafite kullanıyorum ve hayranım o renge.. iddialı renkleri sevmiyorum..lens im diye bağırmamalı doğal olmalı... dışarıda grafiteler bende mavi ama cırlayan cinnsten değil,doğal -pastel bir mavilik hakim ki ben siyah gözlüyüm düşün..hiç bir lens bence siyah bir gözde grafitenin doğallığını ve hoşluğu vermez ben bunu anladım..(benim kıstaslarıma göre)Kendi gözlerim açık kahve.Sağlık olsun napalım =)
Ama bu zevk meselesi yani şimdiye kadar crystali beğenmeyen duymadım ama grafiteden de çok şikayet duydum.Ben ise grafiteye bayılıyorum.Beni kaale almayın kızlar ters tepki vermiş olabilirim=)
benim iyice moralim bozuldu ya( yarına kadar içim içimi yer artık buda istediğim gibi olmazsa bi daha lens almıcam
cnm benm tatli brownicim cok tesekkur ederim begendigine cok sevindim sizlerin yorumlari onemli benm icincok icime sindi nc meller annatamam seffaflari koydum bi kenara artik gunluk lensim bunnar oldu. hem cok doallar hem de guzel hafif bir deisim yaptilar. rengini de cok sevdim. cok da rahatlar seffaf gibi tum gun gozunde ne kayiyor ne bisi ay nese cok mutluyum umarim herkesin lensi icine siner kizlar azula gelince hayir tatlim almadim ben onu fikir olsun die ekledim onceden deneme yaptigim lensti. buyuk ihtimalle isiktandir cnmcm cunku gercekten acayip masmavi idi ama belki taban ve lensin tonu da etkilemis olaiblir ama benm o deneme yaptigimdaki fotolar cok ii deildi tum renkler daha mat cikti fotolarda nedense
sonraki lensim cok buyuk ihtimalle cor mel olucak. o arada charm crystal cikarsa belki ikisi arasinda kalirim ama cor mel almazsam icimde kalicak kesin alicam bikac sonra hihihi :)
browniicim benim gözlerim siyaha yakın koyu kahve.charmlar bende çok ince hareli durdu.freshlooklar tam oluyo mesela damarları dışında.ama gel gör ki herkes de onlara süper diyo...damarlarına rağmen...ama ben daha doğal istiyorum.tek olası renk ocre gibi.peki sen başka hangi marka veya renkten memnun kaldın koyu gözlü biri olarak?benim tenim ve saçlar da koyu.mavi pek yakışmaz sanki.yıllardır da alışmışım elaya.var mı kendinde memnun kaldığun önerebileceğin?çok doğal duruyor dediğin?
kızlar charm ocre siparişi vermiş bulunuyorum ..
hadi bakalım hayırlısı ....
yine büyük bir riske girdim ,umarım bu kez de hedefi tuturabilirim ,çok şansım yok ama denedim bakalım :13:
YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK YAKIN BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?
merhaba arkadaşlar bende solotica lens almak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var cor mel ve cristal arasında gidip geliyorum daha önce rainbow giallo ve adore bi yellow kullandım cor mel en azından bi yellow kadar açar mı gözümü?açık yeşil tonlarında bir şey istiyorum cristal sanırım daha mavimsi dimi?
aşk olsun sedacım ...notebook tan yazıorum,bit kadar anca yazıyorum..benim cadı kız kaptı büyük pc yibana bişey yazmayınca niloşum beni takmıomu ne demiştim bi aninşaallah gülerim canım içimi rahatlattın doğru tabi burcuda da var cristal onda kendi gözü gibi duruo maşallah zaten ona imrenerek merak saldım ben..umarım ben crstalimle sende ocrenle mutlu olursun canım benim
kızlar günlerdir griple boğuşuyorum bu garip havalarda sağlığınıza dikkat edin bugün yaz geldi sanki hava mükemmeldi ter içinde kaldım havalar şaşırdı kanmayın bu güzel havalara benim gibi hasta olmayın :)
canımm bence de kesinlikle nc mellerin süresi bitince cor mel al sen harika kaynaştı gözünle senin zaten gözlerinin çapı tam soloticaya göre cuk oturuyo her serisi maşallah çok şanslısın :)
sevgili BEYAZLEBLEBİM ben freshlook sophistic b&l rainbow ve son olarak da solotica kullanıyorum şimdi gerçi takmıyorum bile charm mellerimi :) cnm sen ela bir renk istiyorsan ocre düşünebilirsin bir de charm serisini beğenmedin sanırım bir dahaki tercihini cor serisinden yap bence ben soloticaların ocre ve crystal hariç hepsini denedim açıkçası cor grafite almadığıma çok pişmanım bir sonraki tercihim o olcak diğer markalarda freshlook pure hazel kullanan arkadaşım var ama hiç doğal bulmuyorum ben göze çok hoş bir ışıltı veriyo ama doğallık ararsan cor mel düşünebilirsin yine yeşil ela tonlarında charm ve nc mel gibi durmuyor cor serisi bende hafif bir taşma yaptığı için ben charm almak zorunda kaldım ama geçen gün bir kaç resim gördüm ve onlarda da taşmıştı cor mel herkes öyle kullanıyor ben de kullanırım belki eheh :) en kısa zamanda şu hastalığımı atlatıp gidicem ocre denicem beğenirsem alırım belki de :) çok doğal duruyor diyebilceğim eğer bir taşma olmazsa yeşil ela tonları için cor mel diyorum ben özellikle koyu gözler için süper güzel duruyor cor ocre denemedim ama o da bal rengi gibi duruyorsa süperdir bence..
sevgili NİL umarım tutturabilirsin istediğin gibi olur inşallah yaa bir dursa bir çok koyu gözlü arkadaşın önünü açmış olacaksın :)
bu nasıl lens yahu bence bu gerçek göz, göz bebeği büyüyüp küçülüyor göz çerçevesi de çok doğal görünüyor bence bu lens değil.. bu renge en yakın sanırım beklenen hidrocharm crystal olur çünkü çerçevesi de renkli bu gözün siyah bir çerçevesi yok..
sevgili SEMPATIQ crystal la mel in hem yapısı hem de renkleri çok farklı. bir kere cor mel farklı bir yeşil crystal farklı bir yeşil..crystal su yeşili gibi grili yeşilli çok hafif mavi tonları da olan buğulu bir renk.. mel biraz daha yaprak yeşili tonunda ela bal rengi karışımı bir renk, içinde grilik yok mel in.. bir de crystal ın pupil boşluğu dar..benim önerim sevgili SEMPATIQ doğallık arıyorsan cor mel..
Grafitenin yerini hiçbiri tutmayacak benim için de, ah çizilmeseydi grafitelerim=(
Sedanaz bayramda eve gidince ekleyebilirim ancak fotoğraf.Hem dur daha şimdiden üzülme, herkeste birbirinden farklı duruyor.Ayrıca ikimizde aynı dursa bile benim beğenmediğimi sen çok beğenebilirsin.Burada çoğu kişi esmeralda da beğeniyor ama ben beğenmiyorum.Tamamen kişisel bir durum, kendi beklentilerimizle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?