- Konu Sahibi White Mocha
-
- #14.981
Grafitenin yerini hiçbiri tutmayacak benim için de, ah çizilmeseydi grafitelerim=(
Sedanaz bayramda eve gidince ekleyebilirim ancak fotoğraf.Hem dur daha şimdiden üzülme, herkeste birbirinden farklı duruyor.Ayrıca ikimizde aynı dursa bile benim beğenmediğimi sen çok beğenebilirsin.Burada çoğu kişi esmeralda da beğeniyor ama ben beğenmiyorum.Tamamen kişisel bir durum, kendi beklentilerimizle ilgili.
aşk olsun sedacım ...notebook tan yazıorum,bit kadar anca yazıyorum..benim cadı kız kaptı büyük pc yi
burcuyu net hatırlamıyorum bebebğim ama bambamdaki sanırım cyristaldi ve müthişti ki ben gri rengi sevmem ama bambam ın gözlerinde hayat bulmuş o ton resmen..maşallah diyelim:))
sende lütfen üzülme ..
yarın için 2 ihtimali de göz al..solüsyonda bekleyincede renk ertesi güne 1-2 ton farkediyor göreceksin...
brownii canım çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkat et kendine
emin değildim zaten ..doğrudur..evet grafite benim de favorilerim harika doğal ve hoş bir mavi :) bence de sen grafite al sevgili RAPUNZEL..
sevgili NİL bambam crystal denemedi sanırım ben öyle hatırlıyorum yani sen yanlış görmüş olabilir misin yoksa ben mi kaçırdım :) cor ice var bambamda o müthiş onu mu diyosun acep :)
betty sana katılıorum canım daha önce bende sölicektim ama çok bilmiş durumuna düşmekten korktuğum için yazmadım charm cristal diye geçen video 2 lens üst üste hatta alttaki cırcle lens ben cırcle uzmanı olduğum için artık ilk gördüğümdede anladım ama yanlış anlaşılırım diye sölemeyim dedim.ama çok hoş olmuş o ayrı :81:
betycim orta-koyu kahve gözde charm verde marine resimleri
Crystal tavsiye etmem, benim dün elime geçti maviye falan çalmıyor.Yeşile çalan bulanık bir renk.Ben doğal bulmadIm şahsen.Cor mel fıstık yeşili gibi çok tatlı bir renk, ben cor mel kullanmadım ama onu tavsiye ederim fotoğraflara dayanarak.
Crystal tavsiye etmem, benim dün elime geçti maviye falan çalmıyor.Yeşile çalan bulanık bir renk.Ben doğal bulmadIm şahsen.Cor mel fıstık yeşili gibi çok tatlı bir renk, ben cor mel kullanmadım ama onu tavsiye ederim fotoğraflara dayanarak.
Kızlar ben crystal aldım bugün elime geçti hemen izlenimlerimi yazayım.
Önceki lenslerim cor ice ve cor grafite idi.Nc crystal ise benim içim tam bir fiyasyo.Nc serisindeki bombe olayını kesinlikle doğruluyorum, cor serisinden sonra crystal bana bariz bombeli geldi.Ayrıca gözlerim da şaşı bakıyor malesef.
En mükemmeli cor grafite kullandıklarım arasında, rengin daha doğal olmasına karşın daha çok renkli göz havası veriyordu crystale kıyasla.Crystal bende melin açığı gibi durdu sanki.Daha gün ışığında bakmadım o yüzden belki de bu kadar kötü yorum yapıyorumdur.Bir de hareyi berbat buldum.Kalemle çizilmiş gibi berbat duruyor.Hayallerim yıkıldı resmen bu yorumu okuyan crystalden vazgeçer herhalde=))
Bir de tabiki diğer markalara göre çok doğal, rahat kullanılabilecek bir lens.Ama biz artık en ince ayrıntısını incelediğimiz için bu kadar kuruntu yaptım.
ya bababmcım lensler gercektende muthıs . markası ne acaba??
YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK YAKIN BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?
sedacım üzülme hemen moralini bozma ..
rapunzel ile birebir aynı olamaz göz pigmentleriniz değil mi?
mutlaka farklılık vardır..
belkide yarın yüzün gülecek bu ihtimalide düşün...
kızlar günlerdir griple boğuşuyorum bu garip havalarda sağlığınıza dikkat edin bugün yaz geldi sanki hava mükemmeldi ter içinde kaldım havalar şaşırdı kanmayın bu güzel havalara benim gibi hasta olmayın :)
canımm bence de kesinlikle nc mellerin süresi bitince cor mel al sen harika kaynaştı gözünle senin zaten gözlerinin çapı tam soloticaya göre cuk oturuyo her serisi maşallah çok şanslısın :)
aşk olsun sedacım ...notebook tan yazıorum,bit kadar anca yazıyorum..benim cadı kız kaptı büyük pc yi
burcuyu net hatırlamıyorum bebebğim ama bambamdaki sanırım cyristaldi ve müthişti ki ben gri rengi sevmem ama bambam ın gözlerinde hayat bulmuş o ton resmen..maşallah diyelim:))
sende lütfen üzülme ..
yarın için 2 ihtimali de göz al..solüsyonda bekleyincede renk ertesi güne 1-2 ton farkediyor göreceksin...
evet grafite benim de favorilerim harika doğal ve hoş bir mavi :) bence de sen grafite al sevgili RAPUNZEL..
sevgili NİL bambam crystal denemedi sanırım ben öyle hatırlıyorum yani sen yanlış görmüş olabilir misin yoksa ben mi kaçırdım :) cor ice var bambamda o müthiş onu mu diyosun acep :)
emin değildim zaten ..doğrudur..
iki renk çok benziyor bazzı gözlerde ama ...
bazılarında silik duran bazılarında canlı ve müthiş durabiliyor..taban renkteki urak farklılar bile çok etkili.. bambam a da süper olmuştu ama ıcelar müthişşş
dolayısyla seda sen yine moralini bozma
bende melden daha açık durur mu dedim gözde ama sizlerinde tavsiyelerinizle cor mel almaya karar verdim bayramdan sonra inşallah fotoları paylaşırım bende
crystal kötü bir renk değil bence gayet de sıcak bir ton ben beğeniyorum.. benim bizzat o renkte gözlü arkadaşım var okulda :) ama çerçevesi de renkli :)) mel ve crystal farklı renkler bence hangi ton yeşil istediğinze göre alın arkadaşlar üzülmeyin boşuna kıymayın paralarınıza sonraama crystal ın pupili dar olduğu için arkadaş beğenmemiş sanırım ondan o bombeli durmuş o yüzden beğenmemiş..
:103: tatli pinaxim tabi ki gonuller bir olsun ne yapalimcok tesekkur ederim begenmene cok sevindim cnm benm. senin mellerin kadar olamaz asla benmkiler
tatlisim benm gozlerim cok koyu deil tabi ama senin gozlerinde yesil kisimlar daha belirgin ve benden daha acik. o bi fark olabilir. ancak soole bisi de var ki benm deneme yaptigim lensler bariz daha acikti renk degisimi daha belirgindi bana bu son gelenlerden. ama kesin olarak bilemiorm tabi koyulasmislar seklinde kesin bi yorum yapamam yanlis yonlendirmek istemem tatlim. ama guzelim seinn o harika gozlerine ne taksan hatta takmasan sahanesana mel de ocre de harika oluor serisi hic farketmez. soole bi yorumum olabilir charm serisi biliorsun daha opak oldugundan daha belirgin renk degisimi olabilir keskin bir fark olmasa da nc ile daha doygun bi sonuc verior bence sanki.
ay cor ice icin de ayrica tesekkur ederim cnmin ici simartican iice beni
benım bahsettiğim foto budeğilVideoyu ben de izledim. Solotica ile circle lensi üstüste takıp video çekmişler ama charm cristal diye bir ibare yok videonun üzerinde. Deneme yapmışlar sanırım. Video dışında charm cristalin fotoğrafını ben eklemiştim. Natural look diye bir lens forumu var orada bulduğum bir fotoğraftı. Hatta yeniden eklemeya çalışayım fotoğrafı aşağıya. Videodakinden tamamiyle farklı bir lensti. Haresi koyu maviydi. Sanırım solotica forumlarda oylama yapıyormuş hidrocharm cristal için ve beğenilirse üretilecekmiş. Bu fotoğrafı ekleyen kişi de forumun admini ve solotica ile bağlantılı çalışıyor olabilir. Ama henüz tam bir bilgi yok. Üretilirse benim gibi küçük gözlüler de taşma yapar korkusu duymadan cristal alabilirler zira şu anda cristal sadece n.c. serisinden çıktığı için küçük gözlülerin cristal kullanması imkansız gibi birşey. Bu arada lensi taşıyan kişinin (ki kendisi de sanırım bu admin olan kişi,kendi gözünde deneyip fotoğraf eklemiş) göz renginin yeşile yakın bir ela olduğunu da hesaba katmak gerek. Koyu renk gözlülerde sonuç bu kadar güzel olur mu bilemem ama eğer piyasaya sürülecek lensin tasarımı tam olarak buysa her halukarda beğenilir diye düşünüyorum. Umarım bu soloticanın hazırladığı bir testerdır. Eğer iki lensi üstüste takıp bu görüntüyü elde ettilerse gerçekten çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?