Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet grafite benim de favorilerim harika doğal ve hoş bir mavi :) bence de sen grafite al sevgili RAPUNZEL..

sevgili NİL bambam crystal denemedi sanırım ben öyle hatırlıyorum yani sen yanlış görmüş olabilir misin yoksa ben mi kaçırdım :) cor ice var bambamda o müthiş onu mu diyosun acep :)

crystal kötü bir renk değil bence gayet de sıcak bir ton ben beğeniyorum.. benim bizzat o renkte gözlü arkadaşım var okulda :) ama çerçevesi de renkli :)) mel ve crystal farklı renkler bence hangi ton yeşil istediğinze göre alın arkadaşlar üzülmeyin boşuna kıymayın paralarınıza sonra ama crystal ın pupili dar olduğu için arkadaş beğenmemiş sanırım ondan o bombeli durmuş o yüzden beğenmemiş..

emin değildim zaten ..doğrudur..
iki renk çok benziyor bazzı gözlerde ama ...
bazılarında silik duran bazılarında canlı ve müthiş durabiliyor..taban renkteki urak farklılar bile çok etkili.. bambam a da süper olmuştu ama ıcelar müthişşş
dolayısyla seda sen yine moralini bozma

Videoyu ben de izledim. Solotica ile circle lensi üstüste takıp video çekmişler ama charm cristal diye bir ibare yok videonun üzerinde. Deneme yapmışlar sanırım. Video dışında charm cristalin fotoğrafını ben eklemiştim. Natural look diye bir lens forumu var orada bulduğum bir fotoğraftı. Hatta yeniden eklemeya çalışayım fotoğrafı aşağıya. Videodakinden tamamiyle farklı bir lensti. Haresi koyu maviydi. Sanırım solotica forumlarda oylama yapıyormuş hidrocharm cristal için ve beğenilirse üretilecekmiş. Bu fotoğrafı ekleyen kişi de forumun admini ve solotica ile bağlantılı çalışıyor olabilir. Ama henüz tam bir bilgi yok. Üretilirse benim gibi küçük gözlüler de taşma yapar korkusu duymadan cristal alabilirler zira şu anda cristal sadece n.c. serisinden çıktığı için küçük gözlülerin cristal kullanması imkansız gibi birşey. Bu arada lensi taşıyan kişinin (ki kendisi de sanırım bu admin olan kişi,kendi gözünde deneyip fotoğraf eklemiş) göz renginin yeşile yakın bir ela olduğunu da hesaba katmak gerek. Koyu renk gözlülerde sonuç bu kadar güzel olur mu bilemem ama eğer piyasaya sürülecek lensin tasarımı tam olarak buysa her halukarda beğenilir diye düşünüyorum. Umarım bu soloticanın hazırladığı bir testerdır. Eğer iki lensi üstüste takıp bu görüntüyü elde ettilerse gerçekten çok üzülürüm.

Eklentiler

• $gözz.jpg.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
sevgili SEMPATIQ crystal la mel in hem yapısı hem de renkleri çok farklı. bir kere cor mel farklı bir yeşil crystal farklı bir yeşil..crystal su yeşili gibi grili yeşilli çok hafif mavi tonları da olan buğulu bir renk.. mel biraz daha yaprak yeşili tonunda ela bal rengi karışımı bir renk, içinde grilik yok mel in.. bir de crystal ın pupil boşluğu dar..benim önerim sevgili SEMPATIQ doğallık arıyorsan cor mel..[/QUOTE]

teşekkür ederim canım cvbın için.evet aslında doğallık olsun ama göz rengimde açılsın istiyorum ama sanırım kararım cor melden yana olucak

betycim orta-koyu kahve gözde charm verde marine resimleri

hidrocor en doğal duran seri sanırım...
ben azul rengini alırken de 3 serinin de fotolarına baktığımda aynı bu resimlerdeki gibi
corun en doğal duran olduğunu, natural colors ve charmın pupil kısmından kızıl-kahve gözlerin ortaya çıktığını ve renk geçişinin sert olduğunu gördüm...hareli lensi çok sevmeme rağmen bu fotolar beni düşündürüor açıkcası...gerçektede böyle mi bunlar acaba ?
ortası kahve kahve gözükecek diye hareli düşünmeye çekiniyorum....ha bu arada belirteyim..cor serisinden oldukça memnun kaldım..radikal renk seçmeme rağmen pupil görüntüsü ve sert renk geçişi sorununu hiç yaşamadım..hatta bugün benim çok yakınımda duran bir kız gözleriniz çok güzel diye iltifat etti :)

Son düzenleme:

canım senin kendi gözlerin nasıl bir renk ki ?
ben de crystal düşünüyordum ancak bulanık renklerden nefret ediyorum..ela tonları da genelde bulanık oluyor...
nette bir videoda natural colors crystal videosunda maviye ve yeşile çalan çok güzel bir gri göz olarak görmüştüm ben onu...
tam olarak ne renk durdu crystal sende...gri mi daha baskın yeşil mi ?
griye çalan doğal açık yeşil göz gibi değil mi yani duruşu ?

Son düzenleme:

bende melden daha açık durur mu dedim gözde ama sizlerinde tavsiyelerinizle cor mel almaya karar verdim bayramdan sonra inşallah fotoları paylaşırım bende

cnm icine sinmemesine cok uzuldum belki bikac gun solusyonla deisir mi rengi bilmem ki. yorumun cok faydali benm icin paylastigin icin cok tesekuler tatlim. ben crystal konusunda emin deilim. cor mel kesinlikle istiorm sanirim gonul rahatligi ile cor mel alicam. crystal sonrasinda dusunuordum ama eger ki acikligi ondan fazla deilse gerek yok cor mel denemistim ben cok guzel cok hosuma gitmisti. uzulme cnm hic satilabilir cok begenilen bir renk ama taban rengi etkilior sanirim benm de acik kahve gozum sanirim cor mel yeterli olacak bana. aslinda foto gormedik tabi belki sen alismadin rengine o da olabilir ama gene de satilmazsa uzulme cnm kullanirsin makyajla fln hos olur. :82:

ya bababmcım lensler gercektende muthıs . markası ne acaba??

cnm ya markasini bilemiorm tam yazmamislar sanki uretilmiormus saniirm. videonun altindaki yorumlardan anladigim oydu. ara sira bakicam videoya bir gelisme gorursem kesinlikle paylasirim

YouTube - Natural Color Contact Lenses KIZLAR SİZCE BU GERÇEKTEN LENSMİ?BANA DOĞAL GÖZ GİBİ GELİYOR.BENİM İSTEDİĞİM RENGE ÇOK YAKIN BU.ACABA SOLOTİCADA BU RENGE EN YAKIN NE VAR?

cnm bu kendi gozu kisinin insanlar da yorumlarda yazmis. goz begebi oynuor fln cok parlak lens deil bence.

sedacım üzülme hemen moralini bozma ..
rapunzel ile birebir aynı olamaz göz pigmentleriniz değil mi?
mutlaka farklılık vardır..
belkide yarın yüzün gülecek bu ihtimalide düşün...

ben de katiliorm sedanaz soloticalar herkeste farkli duruor cnm simdiden uzulmene hic gerek yok. lens boyamalari ve goz tabanlari farkli farkli o yuzden belki de en sevdigin lens olucak belli mi olur

cnm brownicim cok gecmis olsun tatlim bir an once iilesirsin umarim :26:
kesinlikle cor mel alicam hatta tarihinin gecmisini beklemek istemiorm bile subatta doum gununm o zmn almayi dusunuorm sanirim crystalden de vazgectim gibi tam emin deilim. su aralar soloticandan edinmek istedigim tek lens cor mel kaldi boolece cor ocre ve crystal beklemede cor mel icin cok sabirsizlaniorm subata kadar butce ayarlarsam onceden alirim bile guzel yorumlar icin cok tesekkur ederim cnmin ici

cnm nilcim cok tesekkur ederim guzel yorumun icin cok tatlisin . bendeki gri cor ice. crystal denemedim ben elimde de yok

tesekkurler kizlar cor ice icin tatli yorumlariniz icin

bende melden daha açık durur mu dedim gözde ama sizlerinde tavsiyelerinizle cor mel almaya karar verdim bayramdan sonra inşallah fotoları paylaşırım bende

hayirli olsun simdiden cnm merakla heycanla fotolarini bekliorm valla hihih
bu arada ben cor mel denemistim albumumde var sanirim cok iyi cikmadi fotolar gene de bi fikir olabilir. benm de sonraki lensim olucak cor mel :))

Son düzenleme:

crystal aslında çok güzel bir renk ve bir iddia daha atıyorum ortaya crystal asıl beren sattin göz rengine benziyor.Çünkü içindeki yeşillik mele benziyor mel gibi sarımsı gri boyaması sayesinde yeşil dıuruyor ve bu gri yeşil rengi ben beren saatin gözlerine melden daha çok benzetiyorum.Aslında ilk gönderdiğimde birazcık yadırganan bir renk ancak daha sonra herkez seviyor bu rengi bence raapunzel sende seveceksin zamanla hatta vazgecemeyeceksin:)

Canim benim tesekkür ederim :)) bambisim sanirim charm mel alirim bundan sonra nc mel cok acik duruyor bende... Bugün hava cok kapaliydi yagmurluydu... nc meli ve ocreyi cektim gözümde, cok net degil ama kapali havada bile cok acik sanki nc mel :26: ekliyorum bebegim
Bu mel

Bu ocre

Son düzenleyen: Moderatör:
crystal hakkında bu kadar olumsuz yorumdan sonra ben icemint renginin çıkmasını beklemeye karar verdim...yabancı lens sitesindede birisi de renge "muddy" yani bulanık, çamurlu duruyor demiş..zaten içinde sarı pigment barındıran renkler bende bulanık durdukları için yakışmıyorlar..yada zeytinyağı yeşili asker yeşili duruyorlar - ki en sevmediğim yeşil tonlarıdır bunlar...
ice ile icemint arasında ne gibi bir fark var acaba bilen var mı ? :44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar meraba. 2 ay önce aldığım hidrocor mellerimin tekini ne yazıkki lavaboya düşürüp
kaybettim taş çatlasa 7-8 kez takmıştm. uygun fiyata tek lense ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir. elnde bnm gbi tek olan varsa da ulaşırsa sevinirim.

benım bahsettiğim foto budeğil

arkadaşlar ocrelerim geldi bu akşam ... birazdan resim yükleyeceğim ...
ama diğer makinamın şarjı bitmiş..farklı makinemle çektim ,az buğulu oldu ama yinede görünüyor..
yarın gündüz çekip eklerin gün ışığı resimlerini..
ben beğendim ..buna da şükür diyorum ..
yalnız aynada ben yeşil ve kahve tonları görüyorum ilginçtir..

siyah gözde, gece- flaşsız -oda ışığında,charm ocre...
aynadakinden farklı oldu aslında burada daha çok açık kahve hakim çıktı...
yaın gün ışığında gri mi görünecek bakalım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…