- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.001
hayirli olsun simdiden cnm merakla heycanla fotolarini bekliorm valla hihih
bu arada ben cor mel denemistim albumumde var sanirim cok iyi cikmadi fotolar gene de bi fikir olabilir. benm de sonraki lensim olucak cor mel :))
Arkadaşlar meraba. 2 ay önce aldığım hidrocor mellerimin tekini ne yazıkki lavaboya düşürüp
kaybettimtaş çatlasa 7-8 kez takmıştm. uygun fiyata tek lense ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir. elnde bnm gbi tek olan varsa da ulaşırsa sevinirim.
Canim benim tesekkür ederim :)) bambisim sanirim charm mel alirim bundan sonra nc mel cok acik duruyor bende... Bugün hava cok kapaliydi yagmurluydu... nc meli ve ocreyi cektim gözümde, cok net degil ama kapali havada bile cok acik sanki nc mel :26: ekliyorum bebegim
Bu mel
Bu ocre
crystal hakkında bu kadar olumsuz yorumdan sonra ben icemint renginin çıkmasını beklemeye karar verdim...yabancı lens sitesindede birisi de renge "muddy" yani bulanık, çamurlu duruyor demiş..zaten içinde sarı pigment barındıran renkler bende bulanık durdukları için yakışmıyorlar..yada zeytinyağı yeşili asker yeşili duruyorlar - ki en sevmediğim yeşil tonlarıdır bunlar...
ice ile icemint arasında ne gibi bir fark var acaba bilen var mı ? :44:
arkadaşlar ocrelerim geldi bu akşam ... birazdan resim yükleyeceğim ...
ama diğer makinamın şarjı bitmiş..farklı makinemle çektim ,az buğulu oldu ama yinede görünüyor..
yarın gündüz çekip eklerin gün ışığı resimlerini..
ben beğendim ..buna da şükür diyorum ..
yalnız aynada ben yeşil ve kahve tonları görüyorum ilginçtir..
teşekkür ederim canım görmeyi çok isterim beni ekleyebilir misin acaba:)seninkide hayırlıolsun şimdiden aslında karar verdim diyorum ama aynı senin durumdayım cristalde aklımı karıştırmıyor değil:))alan arkadaşların fotolarını gördükten sonra daha net olabilicem sanırım hem doğal olsun hem de göz rengimi açsın aslında tam tabiri ile beren saat gözü gibi olsun istiyorum:)vetman arkadaşımızda cristal bu tonu verir demiş yani yine kararsız kaldım açıkçası:)))
bitanesi harika ikisini de cok begeniorm sen de. ama ocre senin lensin resmen koyu saclarinla yakiorlarcharm mel de cok yakisicak sana :82:
bu arada senin mellerin acikligini begeniorm ben sahsen ama haklisin benmkilerden acik seninkiler canim benm ben seviorm sahsen seninkilerin tonunu
aman guzele ne yakismaz zati
pinax cım çok saol umarım bulurum
ekledim cnm seni :) ben nc mel henuz yeni aldim o yuzden cor mel i subatta dusunuorm daha cok var malesef( cristal icin tam karar veremedim ben de. aynen ben de beren saat rengi cok istiorm en begendim renk diyebilirim.
Umarim bulursun cnm... ama lavaboya baktin mi iyice? Hortumu mortumu cikarsaydin orda biyerdedir belki :26:
yok hortumu çıkaramadm tabi cnm:) suyla aktı gtti gözlerimin önünde :'(
Bitanesimcok sagol :) Bende senin mellerini daha cok begeniyorum cok yakistilar sana cok :) Hadi hayirlisi benim alacagim charm melin tonu da seninkilere benzer insallah ...
tamam canım sağol ama ben göremiyorum albümünü:)bende çok beğeniyorum o rengi inşallah doğru karar verebiliriz:)))
bambamcım icemint için mel ile ice ın noktacıklarını içeriyor demişsin...melin noktaları limon sarısı onu biliyorum ama ice inkiler sanırım beyaz değil de açık mavi noktaları dimi :44:
crystaller sarı ve beyaz noktacıkların karışımı olduğuna göre öyleler sanırım..
icemint de de sarı noktacıklar varsa bu rengin de bulanık renk durma ihtimali var demektir :26:
tşk ederim bambam'cım...:13:cnm gule gule kullan bence cok doal ve hos bir bal rengi olmus gule gule mutlulukla kullanyeni fotolarini bekliorm merakla :81:
Evet renkten ziyade bombeden dolayı beğenmedim ben, şaşı gibi duruyor ya =(crystal kötü bir renk değil bence gayet de sıcak bir ton ben beğeniyorum.. benim bizzat o renkte gözlü arkadaşım var okulda :) ama çerçevesi de renkli :)) mel ve crystal farklı renkler bence hangi ton yeşil istediğinze göre alın arkadaşlar üzülmeyin boşuna kıymayın paralarınıza sonraama crystal ın pupili dar olduğu için arkadaş beğenmemiş sanırım ondan o bombeli durmuş o yüzden beğenmemiş..
Kendi gözlerim açık kahve canım.Bende crystal maviye hiç çalmıyor.Açık yeşil gibi de değil malesef.Açıklayamıyorum ya gri-yeşil karışımı tozlu bulanık bir şey işte.Ki asıl sorun renginden çok bombeli duruşu.Çok itici duruyor.Belki başka lenslere göre doğaldır ama cor serisine kıyasla bariz bombe var nc.de.canım senin kendi gözlerin nasıl bir renk ki ?
ben de crystal düşünüyordum ancak bulanık renklerden nefret ediyorum..ela tonları da genelde bulanık oluyor...
nette bir videoda natural colors crystal videosunda maviye ve yeşile çalan çok güzel bir gri göz olarak görmüştüm ben onu...
tam olarak ne renk durdu crystal sende...gri mi daha baskın yeşil mi ?
griye çalan doğal açık yeşil göz gibi değil mi yani duruşu ?
Crystal melden açık evet ama yeşil olarak değil gri olarak sanırım.Umarım melden memnun kalırsın.bende melden daha açık durur mu dedim gözde ama sizlerinde tavsiyelerinizle cor mel almaya karar verdim bayramdan sonra inşallah fotoları paylaşırım bende
Rica ederim Bambamcım ama ben biraz fazla tepki veriyor olabilirim direk beğenmeyip.Ama bugün daha ilk defa dışarıda taktım, ''Gözleriniz lens mi?'' diye sordular direk.Grafitede kendi gözüm sanıp iltifat ediyorlardı. Isınamadım bu renge direk önyargı oluştu bende.cnm icine sinmemesine cok uzuldumbelki bikac gun solusyonla deisir mi rengi bilmem ki. yorumun cok faydali benm icin paylastigin icin cok tesekuler tatlim. ben crystal konusunda emin deilim. cor mel kesinlikle istiorm sanirim gonul rahatligi ile cor mel alicam. crystal sonrasinda dusunuordum ama eger ki acikligi ondan fazla deilse gerek yok cor mel denemistim ben cok guzel cok hosuma gitmisti. uzulme cnm hic satilabilir cok begenilen bir renk ama taban rengi etkilior sanirim benm de acik kahve gozum sanirim cor mel yeterli olacak bana. aslinda foto gormedik tabi belki sen alismadin rengine o da olabilir ama gene de satilmazsa uzulme cnm kullanirsin makyajla fln hos olur. :82:
bambamcım baktım albümüne sana cor meller çok yakışmış ama şölede bişey varki hepside çokyakışmış icelarda harika durmuş sende maşallah diyim:))inşallah en kısa zamanda kavuşursun cor mellerine canım:)bende iyice bi düşüneyim karar vermek ne zormuş:97:
Nil ve brownii, evet ben tekrar grafiteye döneceğim sanırım ama şuan daha yeni cystal alınca durumum müsait değil, birdahakine artık sabırla bekliyorum=) Ayrıca geçmiş olsun brownii.
Evet renkten ziyade bombeden dolayı beğenmedim ben, şaşı gibi duruyor ya =(
Kendi gözlerim açık kahve canım.Bende crystal maviye hiç çalmıyor.Açık yeşil gibi de değil malesef.Açıklayamıyorum ya gri-yeşil karışımı tozlu bulanık bir şey işte.Ki asıl sorun renginden çok bombeli duruşu.Çok itici duruyor.Belki başka lenslere göre doğaldır ama cor serisine kıyasla bariz bombe var nc.de.
Crystal melden açık evet ama yeşil olarak değil gri olarak sanırım.Umarım melden memnun kalırsın.
Rica ederim Bambamcım ama ben biraz fazla tepki veriyor olabilirim direk beğenmeyip.Ama bugün daha ilk defa dışarıda taktım, ''Gözleriniz lens mi?'' diye sordular direk.Grafitede kendi gözüm sanıp iltifat ediyorlardı. Isınamadım bu renge direk önyargı oluştu bende.
Vetmancım şimdilik kullanmayacağım belki satabilirim, ama satamazsam mecbur alışmaya çalışacağım, o zaman belki sevmeye başlarım=)
bambamcım baktım albümüne sana cor meller çok yakışmış ama şölede bişey varki hepside çokyakışmış icelarda harika durmuş sende maşallah diyim:))inşallah en kısa zamanda kavuşursun cor mellerine canım:)bende iyice bi düşüneyim karar vermek ne zormuş:97:
Rica ederim Bambamcım ama ben biraz fazla tepki veriyor olabilirim direk beğenmeyip.Ama bugün daha ilk defa dışarıda taktım, ''Gözleriniz lens mi?'' diye sordular direk.Grafitede kendi gözüm sanıp iltifat ediyorlardı. Isınamadım bu renge direk önyargı oluştu bende.
tşk ederim bambam'cım...:13:
yarını bende bekliyroum ..gri olacakmı diye gün ışığında...
crystal aslında çok güzel bir renk ve bir iddia daha atıyorum ortaya crystal asıl beren sattin göz rengine benziyor.Çünkü içindeki yeşillik mele benziyor mel gibi sarımsı gri boyaması sayesinde yeşil dıuruyor ve bu gri yeşil rengi ben beren saatin gözlerine melden daha çok benzetiyorum.Aslında ilk gönderdiğimde birazcık yadırganan bir renk ancak daha sonra herkez seviyor bu rengi bence raapunzel sende seveceksin zamanla hatta vazgecemeyeceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?