Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hayirli olsun simdiden cnm merakla heycanla fotolarini bekliorm valla hihih
bu arada ben cor mel denemistim albumumde var sanirim cok iyi cikmadi fotolar gene de bi fikir olabilir. benm de sonraki lensim olucak cor mel :))

teşekkür ederim canım görmeyi çok isterim beni ekleyebilir misin acaba:)seninkide hayırlıolsun şimdiden aslında karar verdim diyorum ama aynı senin durumdayım cristalde aklımı karıştırmıyor değil:))alan arkadaşların fotolarını gördükten sonra daha net olabilicem sanırım hem doğal olsun hem de göz rengimi açsın aslında tam tabiri ile beren saat gözü gibi olsun istiyorum:)vetman arkadaşımızda cristal bu tonu verir demiş yani yine kararsız kaldım açıkçası:)))

aww cnm gecmis olsun uzuldum sanssizlik olmus cok. umarim tek lens bulursun.:18:

bitanesi harika ikisini de cok begeniorm sen de. ama ocre senin lensin resmen koyu saclarinla yakiorlar charm mel de cok yakisicak sana :82:
bu arada senin mellerin acikligini begeniorm ben sahsen ama haklisin benmkilerden acik seninkiler canim benm ben seviorm sahsen seninkilerin tonunu
aman guzele ne yakismaz zati

cnm bildigim kadari ile ice mavi gri bir ton, icemint ise mel + ice in noktaciklarini icerior yani iki rengin karisimi gibi bi renk. bir de icemint cift tarafli hem cor hem de nc tarafi var.

cnm gule gule kullan bence cok doal ve hos bir bal rengi olmus gule gule mutlulukla kullan yeni fotolarini bekliorm merakla :81:

ekledim cnm seni :) ben nc mel henuz yeni aldim o yuzden cor mel i subatta dusunuorm daha cok var malesef ( cristal icin tam karar veremedim ben de. aynen ben de beren saat rengi cok istiorm en begendim renk diyebilirim.

Bitanesim cok sagol :) Bende senin mellerini daha cok begeniyorum cok yakistilar sana cok :) Hadi hayirlisi benim alacagim charm melin tonu da seninkilere benzer insallah ...

ekledim cnm seni :) ben nc mel henuz yeni aldim o yuzden cor mel i subatta dusunuorm daha cok var malesef ( cristal icin tam karar veremedim ben de. aynen ben de beren saat rengi cok istiorm en begendim renk diyebilirim.

tamam canım sağol ama ben göremiyorum albümünü:)bende çok beğeniyorum o rengi inşallah doğru karar verebiliriz:)))

Bitanesim cok sagol :) Bende senin mellerini daha cok begeniyorum cok yakistilar sana cok :) Hadi hayirlisi benim alacagim charm melin tonu da seninkilere benzer insallah ...

:78: iisalla icine sinecegi gibi gelsin tatlisim bu aralar mi siparis vericen heycanla beklicem guzel fotolarini

tamam canım sağol ama ben göremiyorum albümünü:)bende çok beğeniyorum o rengi inşallah doğru karar verebiliriz:)))

tatlim kabul ettim talebini simdi gorebilirsin :) ben cor melden eminim kesin almak istiorm ondan sonra cor ocre ya da crystal deneyebilirim belki die crystalin ustunde duruorm. ama cor mel eger ki denedigim lens gibi gelirse belki de hic almak istemem baska renk sonrasinda

bambamcım icemint için mel ile ice ın noktacıklarını içeriyor demişsin...melin noktaları limon sarısı onu biliyorum ama ice inkiler sanırım beyaz değil de açık mavi noktaları dimi :44:
crystaller sarı ve beyaz noktacıkların karışımı olduğuna göre öyleler sanırım..
icemint de de sarı noktacıklar varsa bu rengin de bulanık renk durma ihtimali var demektir :26:

cnm vetman ve kullanan arkadaslar daha guvenilir bilgi vericektir sana yanlis yonlendirmek istemem ama bildigim kadari ile icemint bu sekilde mel ve ice in karisimi. bulaniklik seklinde yorumlar olmadi sanki icemint ile ilgili takip edebildigim kadariyla tabi gene kesin bilemiorm ama ben gordugum fotolarda begendim hep.
ice kutusunda bakinca beyaz gorunuor cok cok acik mavi gri belki noktalari ama elinde bakinca baya acik ve beyaz duruor tatlim :82:

Nil ve brownii, evet ben tekrar grafiteye döneceğim sanırım ama şuan daha yeni cystal alınca durumum müsait değil, birdahakine artık sabırla bekliyorum=) Ayrıca geçmiş olsun brownii.

Evet renkten ziyade bombeden dolayı beğenmedim ben, şaşı gibi duruyor ya =(

Kendi gözlerim açık kahve canım.Bende crystal maviye hiç çalmıyor.Açık yeşil gibi de değil malesef.Açıklayamıyorum ya gri-yeşil karışımı tozlu bulanık bir şey işte.Ki asıl sorun renginden çok bombeli duruşu.Çok itici duruyor.Belki başka lenslere göre doğaldır ama cor serisine kıyasla bariz bombe var nc.de.

bende melden daha açık durur mu dedim gözde ama sizlerinde tavsiyelerinizle cor mel almaya karar verdim bayramdan sonra inşallah fotoları paylaşırım bende
Crystal melden açık evet ama yeşil olarak değil gri olarak sanırım.Umarım melden memnun kalırsın.

Rica ederim Bambamcım ama ben biraz fazla tepki veriyor olabilirim direk beğenmeyip.Ama bugün daha ilk defa dışarıda taktım, ''Gözleriniz lens mi?'' diye sordular direk.Grafitede kendi gözüm sanıp iltifat ediyorlardı. Isınamadım bu renge direk önyargı oluştu bende.

Vetmancım şimdilik kullanmayacağım belki satabilirim, ama satamazsam mecbur alışmaya çalışacağım, o zaman belki sevmeye başlarım=)

ben de grafiteden vazgeçmeyeceğim heralde,ve kesinlikle cor serisinden de...

cok tesekkur ederim cnm benm begenmene sevindim. ay iisalla en kisa zmnda hepimiz kavusalim hihihi

anladim cnm benm insanin icine sinmesi en onemlisi. bana satilabilirsin gibi gelior ama olmadi bikac sefer evde takip denersin belki alisirsin

tşk ederim bambam'cım...:13:
yarını bende bekliyroum ..gri olacakmı diye gün ışığında...

nilcim son fotolar da yakior :79:bence acayip doal olmus cok tatli bi renk olmus. ne taksan yakisior gozlerine cnm ya masalla

ben de katiliorm sedanaz soloticalar herkeste farkli duruor cnm simdiden uzulmene hic gerek yok. lens boyamalari ve goz tabanlari farkli farkli o yuzden belki de en sevdigin lens olucak belli mi olur
sağol bambiş bende videolarda ve tabi burcuda (brchngr) bayılarak sipariş verdim cristali rapunzel lensmi diye sordular hemen demiş ya burcuyada herkes iltifat yağdırıyormuş zaten albümündede var fotoları.. dediğiniz gibi kişiden kişiye çok değişiyor o yüzden artık moral bozmuyorum bekliorum bakalım umarım bugün gelirde yazarım hemen nasıl durduğunu

bencede çok güzel bi renk arzu abla katılıorum berenin göz rengine benziyor demende bonus oldu

nillll çok tatlı olmuş ocrelerin canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan içine sindimi ? ben çok beğendim kirpiklere de maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…