- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.021
daha kaliteli olan makine ile çektiklerim kızlar ...
sevgili NİL bence çok güzel olmuş güle güle kullan.ben charm mel hüsranından sonra charm serisinden çekinir oldum.ama bende de sendeki gibi duracağını bilsem alırım.nc ocre mi alsam diyorum ama wrlens ile yazıştım onlar da ela için nc mel önermişler.nc ocreyi önermiyorlar.brownii de cor mel diyor.sen nc mel kullanmışsın sanırım doğal duruyor demişsin.ela mı yoksa çok mu yeşil?cor denedin mi? nc ocre derken bi de nc ya da cor mel takıldı aklıma.nasıl karar vericem ben
[ımg]http://img143.imageshack.us/img143/8320/charmocrefuji.jpg[/ımg]
ben cristalden umutluyum bakalım sedanaz bence çok hoş bir renk.Cor grafit rüzgarı esiyor şöyle net fotolar koysanızda baksak COR GRAFİTLERİNİZE
sevgili NİL bence çok güzel olmuş güle güle kullan.ben charm mel hüsranından sonra charm serisinden çekinir oldum.ama bende de sendeki gibi duracağını bilsem alırım.nc ocre mi alsam diyorum ama wrlens ile yazıştım onlar da ela için nc mel önermişler.nc ocreyi önermiyorlar.brownii de cor mel diyor.sen nc mel kullanmışsın sanırım doğal duruyor demişsin.ela mı yoksa çok mu yeşil?cor denedin mi? nc ocre derken bi de nc ya da cor mel takıldı aklıma.nasıl karar vericem ben
sevgili beyazleblebim charm melden memnun kalmamışsın bu durumda aynı kaderi paylaşmışız nacizane fikrim nc mel ile charm arasında ton farkı olmadığı yönünde ve göz tabanınız da elaymış bu durumda cor mel.in nefis duracağını düşünüyorum benimde göz tabanım açık ve cor mel doğallık kraliçesi :) birde bambam ın gözleride ela ve cor mel çok ama çok yakışıyo onada ben foto ekleyemedim henüz ama cor mel derim ela gözlere
sevgili beyazleblebim charm melden memnun kalmamışsın bu durumda aynı kaderi paylaşmışız nacizane fikrim nc mel ile charm arasında ton farkı olmadığı yönünde ve göz tabanınız da elaymış bu durumda cor mel.in nefis duracağını düşünüyorum benimde göz tabanım açık ve cor mel doğallık kraliçesi :) birde bambam ın gözleride ela ve cor mel çok ama çok yakışıyo onada ben foto ekleyemedim henüz ama cor mel derim ela gözlere
sedanazcım yok benim gözlerim ela değil siyah yanlış ifade etmiş olabilirim.ben de bir charm mel zedeyim.inan kafam çok karışık gözlerim ela dursun istiyorum ama bilemedim ne almalıyım nc ocre cor mel?
nillll çok tatlı olmuş ocrelerin canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan içine sindimi ? ben çok beğendim kirpiklere de maşallah diyorum
nilcim gün ışığında flaşsız foto bekliyorum senden:81:
leblebim ..endişeni anlıyorum ,zor göz rengine sahibiz bu anlamda..
ben nc mel kullandım..albümümde var hatta bak mutlaka..ama nc mel bende direk bariz yeşil durdu,elalık yoktu ..keza gece çekiminde ocrede koyu ve kahve dumanlı gri gibi görünüyor fotolarda..açıkçası siyah göz için solotıca da ela yı yakalamayız.yeni bir lens çıkarana kadar bizler için ..dolayısyla ela dan vazgeçeceğiz..yeşil olsun çok ta bariz olmasın dersen nc mel al ..bariz olsun dersen cor mel ..ocre için ise gün ışığı resimlerimden sonra net cvp verebilirim sana .ama nc ocre ninde benimkinden faklı olmaz hareleri dışında..gözün benim ki kadar koyu mu ? ve kızıllık var mı ? bende kızllık hiç yok bildiğin en koyu kahve tabanım siyaha yakın..
tşk ederim ...ekleyeceğim birazdan ...lenslerınız hayırlı olsun. Gun ısıgında resım beklıyoruz
bambamcım tşk ederim bebeğim ,ama gece çekimleri beni çok ta tatmin etmedi.şimdi çekeceklerim önemli kararımda ,olmazsa direk satacağım yada takas yapacağm ...
her 2 sonuca da hazırlıklıydım zaten ,ocre de çok ümidim yoktu ama içimde kalmamalıydı da ..pişman değilim ,yine olsa yine yaparımbu konu da çok fenayım ..aklıma koyduğumu yapıom büyük bir riskti ocre benim gözüm için :79:
Nilcim ben çok yazmıyorum bilirsin ama müthiş görünüyo güzel günlerde kullan bu fotoları bekliyodum açıkcası çünkü gece çekilmiş fotolar pek gerçek rengi yansıtmıyo bendede aynı böyle duruyo demekki açık göz renkdede koyu göz renkdede aynı duruyomuş güzel günlerde kullan :)
Nil, iyi günlerde kullan canımdemekki bazen riske girmek gerekiyormuş
nil çok güzel olmuş canım çok yakışmış ocreler güle güle kullan tatlım
hoşgeldin sempatiqnil lenslerin çok güzel olmuş güle güle kullan:)ben aranızda yeniyim fotolarınız bana çok yardımcı oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?