Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax senin gözlerin o kadar güzelki (maşallah ) ne taksan çok yakışıor hayranlıkla bakıorum eklediğin fotolara nc mel in bu kadar yakıştığı biri görmemiştim bambişten sonra sendede çok ama çok doğal durmuşlar..darısı bana inşaallah benim lensler dünden beri izmirde takıldı kaldı bugünde alamıcam sanırım..

ben cristalden umutluyum bakalım sedanaz bence çok hoş bir renk.Cor grafit rüzgarı esiyor şöyle net fotolar koysanızda baksak COR GRAFİTLERİNİZE

sevgili BEYAZLEBLEBİM ben freshlook sophistic b&l rainbow ve son olarak da solotica kullanıyorum şimdi gerçi takmıyorum bile charm mellerimi :) cnm sen ela bir renk istiyorsan ocre düşünebilirsin bir de charm serisini beğenmedin sanırım bir dahaki tercihini cor serisinden yap bence ben soloticaların ocre ve crystal hariç hepsini denedim açıkçası cor grafite almadığıma çok pişmanım bir sonraki tercihim o olcak diğer markalarda freshlook pure hazel kullanan arkadaşım var ama hiç doğal bulmuyorum ben göze çok hoş bir ışıltı veriyo ama doğallık ararsan cor mel düşünebilirsin yine yeşil ela tonlarında charm ve nc mel gibi durmuyor cor serisi bende hafif bir taşma yaptığı için ben charm almak zorunda kaldım ama geçen gün bir kaç resim gördüm ve onlarda da taşmıştı cor mel herkes öyle kullanıyor ben de kullanırım belki eheh :) en kısa zamanda şu hastalığımı atlatıp gidicem ocre denicem beğenirsem alırım belki de :) çok doğal duruyor diyebilceğim eğer bir taşma olmazsa yeşil ela tonları için cor mel diyorum ben özellikle koyu gözler için süper güzel duruyor cor ocre denemedim ama o da bal rengi gibi duruyorsa süperdir b

BROWNİİCİM çok geçmiş olsun.sağol çok güzel anlatmışsın.cor melde hare yok ya ben oyüzden tedirgin oluyorum.ama doğal demişsin o da çok cazip geliyo.bu arada wrlens ile yazıştım onlarda nc mel demiş,nc ocreyi önermemiş.charm ocre de olabilir demişler.nc de charm gibi opak galiba değil mi?en saydam cor mu?corsa en doğal o dur.hareli cor yapsalar tam hayalimdeki olacak aslında...canım bir de solusyona koyup rengini açalım diyoruz ama rengi açılırsa iyice yeşil yeşil olmaz mı?ela lensler daha kahveye kaçıyor ya?sence?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
ben cristalden umutluyum bakalım sedanaz bence çok hoş bir renk.Cor grafit rüzgarı esiyor şöyle net fotolar koysanızda baksak COR GRAFİTLERİNİZE

sağol canım benim bende umutluyum arkhen nickli bi arkadaşımız varya ondada süper ötesi durmuş cristal önceki sayfalarda eklemişti.göz tabanım açık olduğu için kötü duracağını düşünmüorum teşekkür ediyorum seninde güzel yorumun için canım

pardon canım ben ela dursun lafını gözlerim ela anlamışım o zaman cor mel için yorum yapamıcam çünkü açık renk gözlerde çok hoş olduğunu biliorum ama hiç siyah gözde nasıl olur bilmiorum nil.in resimlerinde charm ocreden feyz alabilirsin nc ile charmda sadece hare farkı var ton olarak hemen hemen aynı olur nilinkiyle oda ela durmasını istediği için ocre aldı çünkü..cor mel ise koyu kahve gözlü bi arkadaşımız var hatice onda ela dururken benim kahve kızıl gözlerimde su yeşili durdu çok farkedio tabandan tabana en iyi arzu abla yanıtlar bu soruyu galiba canım

nillll çok tatlı olmuş ocrelerin canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan içine sindimi ? ben çok beğendim kirpiklere de maşallah diyorum

canım tşk ederim..ama koyu oldu ,çok ta içime sindi diyemem..ki resimlerden daha hoş bir ton koyu yeşil yansımalı ama dediğim gibi fazla koyu...:13:

nilcim gün ışığında flaşsız foto bekliyorum senden:81:

canım daha yeni uyandım
birazdan çekeceğim bende çok merak ediyorum ..her lens gece ve kapalı alanda koyu oluyor bakalım ne olacak görücez birazdan

berry ekleyecektim ama elektrik kesildi ben işim vardı bekleyemeden çıkmak zorunda kaldım canım ya

arkadaşlar haberler iyi leblebi browni ,doğallıktan hoşlanıyor iseniz kesinlikle ocre almalısınız siyah göze..
bnayıldım aşık oldum ..
o güzelliği resimlere yansıtamadım buna inanın...
tam yüz resimleri de ekleyeceğim şimdi albümüme oradan da bakın ..müthişşş
çok umutsuzdum dün gece ,çok koyu idi ..ama bugün dışarıda aynalara bakmaya doyamadım

resimlerden daha açık kesinlikle..bal rengi resmen ..tavsiye ederim hiç şüphesiz..

Nilcim ben çok yazmıyorum bilirsin ama müthiş görünüyo güzel günlerde kullan bu fotoları bekliyodum açıkcası çünkü gece çekilmiş fotolar pek gerçek rengi yansıtmıyo bendede aynı böyle duruyo demekki açık göz renkdede koyu göz renkdede aynı duruyomuş güzel günlerde kullan :)

Nil, iyi günlerde kullan canım demekki bazen riske girmek gerekiyormuş

nil çok güzel olmuş canım çok yakışmış ocreler güle güle kullan tatlım

çook tşk ederim ..o kadar mutsuz ve umutsuzdum ki ..dün gece hayal kırıklığı yaşamıştım ..ama solüsyona girince ve gün ışığında takıp ,dışarı çıkıp izlyeince lensleri resmen aşık oldum ocrelerime
innaın resimlere yansımıyor o doğallığı ve güzelliği..hiç bu kadar açacağını ve bal rengi olacağını sanmıyordum ..
ama bal rengi oldu ve inaılmaz tatlı hoş ton ..çook memnunum..ve şiddetle tavsiye ederim siyah gözlülere bile:13: teğer doğallıktan hoşlanıyor iseniz ve bal rengini sever iseniz aradığınız lens bu ...
eşim bile lens sevmeyen bir insan ,ama o bile çok beğendi
evet hatich 3. kez riske girdim ve 3 te 3 tutturdum cidden

Ben cok bi guzellik goremedim acikcasi ben ocreyi tek bir arkadasta begenmistim o da missmickey.sadece onda bal rengi olmustu ama sana yakismistr nil ben lense karsiyim hepten melim var kullaniyorum da numaralu oldugundan ama dogal olsugunu fln da dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…