- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.041
Ben cok bi guzellik goremedim acikcasi ben ocreyi tek bir arkadasta begenmistim o da missmickey.sadece onda bal rengi olmustu ama sana yakismistr nil ben lense karsiyim hepten melim var kullaniyorum da numaralu oldugundan ama dogal olsugunu fln da dusunmuyorum.
Insallah tatlim:78:iisalla icine sinecegi gibi gelsin tatlisim bu aralar mi siparis vericen heycanla beklicem guzel fotolarini
pinax senin gözlerin o kadar güzelki (maşallah )ne taksan çok yakışıor hayranlıkla bakıorum eklediğin fotolara nc mel in bu kadar yakıştığı biri görmemiştim bambişten sonra sendede çok ama çok doğal durmuşlar..darısı bana inşaallah benim lensler dünden beri izmirde takıldı kaldı bugünde alamıcam sanırım..
ceren kız sana hepimiz küsücez o kadar övdün övdün lensleri foto koyucam dedin sonra yok oldun şimdi gelmiş tek lensin derdine düşmüşsün hıh
brchngcr
mrb cnm sende koyu gozlusun benım gbı bakdım albumlerıne ama cok resm var bde her renkten var masallah
cogu net deıl ben sana sey sorcam bende nc mel var.ben sımdı ıce-ıcemınt yada krıstal dusunuyorum ama onemlı olan gunduz nekdr acık durdugu sence hangı serılerını almalıyım bde resm varsa gun ısıgı merak ettım onerılerını
Evet canım gözlerinm koyu kahve.Fotoları çok net çekemiyorum 6 gün çalışıyorum hep kapalı mekan gün ışığında çekme şansım pek olmuyor ama eklemeye çalışırım.
Söylediğin lensler hep aynı tonda Corice-icemint-cristal çok büyük fark olmaz hepsinde yalnız cristal yeşilimsi corice grimsi icemint ise ışığa göre renk değiştiren çift taraflı takılabilen bir lens. Bu lensler gece pek belli olmuyor. Çok açık istiyorsan opak seri (quartzo topazio esmeralda) almalısın. bunlar ( yarı opak doğal seri) arasından koyu kahve gözümü gündüz en çok açan ise cristal oldu bende.
Vetman bugün bana yeni gelen quartzoların açık olabileceğini söyledi , şişelerden öyle görünüyormuş bir alan olsa da görsek sonra da alsak :) Esmeralda o seride en bombelisiydi canım.1 gün kaldı bende hemen sattım hiç takmadım. :) En doğalı quartzo en çok açanı da topazio oldu bende. Favorim eski serilerden quartzo üstüne pek renk tanımam:) Sonra sırayla ginza , cor mel , cristal...
Rica ederim burcucum sen açık istiyorsun diye en açık olanını gönderdim sana umarım beklediğin gibi açmıştır:))en güzel günlerde kullan canımcımm
hoşgeldin sempatiq
tşk ederim ,evet fotolar gerçekten etkili birebir olmada fikir veriyor canım:13:
nılll hanm ck yaksmıs gule gle kullanın lenslerınızı nasıl satn aldnız banada anlatrmsnz lens almk ıstym solotıca dan vetnam hanmmı yardmcı olyr bılgılerndırımısınz.sızın cap nedr renlerde hafıftn cemberının kenarları sıyahmı lensın yoksa kucukmu gelms ayırt edemedm ama
teşekkür ederim canım cvbın için.evet aslında doğallık olsun ama göz rengimde açılsın istiyorum ama sanırım kararım cor melden yana olucak
cnm brownicim cok gecmis olsun tatlim bir an once iilesirsin umarim :26:
kesinlikle cor mel alicam hatta tarihinin gecmisini beklemek istemiorm bile subatta doum gununm o zmn almayi dusunuormsanirim crystalden de vazgectim gibi tam emin deilim. su aralar soloticandan edinmek istedigim tek lens cor mel kaldi boolece cor ocre ve crystal beklemede cor mel icin cok sabirsizlaniorm subata kadar butce ayarlarsam onceden alirim bile guzel yorumlar icin cok tesekkur ederim cnmin ici
Canim benim tesekkür ederim :)) bambisim sanirim charm mel alirim bundan sonra nc mel cok acik duruyor bende... Bugün hava cok kapaliydi yagmurluydu... nc meli ve ocreyi cektim gözümde, cok net degil ama kapali havada bile cok acik sanki nc mel :26: ekliyorum bebegim
Nil ve brownii, evet ben tekrar grafiteye döneceğim sanırım ama şuan daha yeni cystal alınca durumum müsait değil, birdahakine artık sabırla bekliyorum=) Ayrıca geçmiş olsun brownii.
Evet renkten ziyade bombeden dolayı beğenmedim ben, şaşı gibi duruyor ya =(
Kendi gözlerim açık kahve canım.Bende crystal maviye hiç çalmıyor.Açık yeşil gibi de değil malesef.Açıklayamıyorum ya gri-yeşil karışımı tozlu bulanık bir şey işte.Ki asıl sorun renginden çok bombeli duruşu.Çok itici duruyor.Belki başka lenslere göre doğaldır ama cor serisine kıyasla bariz bombe var nc.de.
Crystal melden açık evet ama yeşil olarak değil gri olarak sanırım.Umarım melden memnun kalırsın.
Rica ederim Bambamcım ama ben biraz fazla tepki veriyor olabilirim direk beğenmeyip.Ama bugün daha ilk defa dışarıda taktım, ''Gözleriniz lens mi?'' diye sordular direk.Grafitede kendi gözüm sanıp iltifat ediyorlardı. Isınamadım bu renge direk önyargı oluştu bende.
Vetmancım şimdilik kullanmayacağım belki satabilirim, ama satamazsam mecbur alışmaya çalışacağım, o zaman belki sevmeye başlarım=)
ben de grafiteden vazgeçmeyeceğim heralde,ve kesinlikle cor serisinden de...
daha kaliteli olan makine ile çektiklerim kızlar ...
BROWNİİCİM çok geçmiş olsun.sağol çok güzel anlatmışsın.cor melde hare yok ya ben oyüzden tedirgin oluyorum.ama doğal demişsin o da çok cazip geliyo.bu arada wrlens ile yazıştım onlarda nc mel demiş,nc ocreyi önermemiş.charm ocre de olabilir demişler.nc de charm gibi opak galiba değil mi?en saydam cor mu?corsa en doğal o dur.hareli cor yapsalar tam hayalimdeki olacak aslında...canım bir de solusyona koyup rengini açalım diyoruz ama rengi açılırsa iyice yeşil yeşil olmaz mı?ela lensler daha kahveye kaçıyor ya?sence?
krıstal alıyım en ıyısı ben dogal ıstıyorum cunku quartzoyu 2 cı sıraya koyim saol bebegım:13:
angel merhaba ,tşk ederim canım ..
canım vetman dan alıyoruz birkısmımız,evet...
vetmanın msn adresinden irtibata geçiyoruz..
karar aşamasında isek onunla fikir alışverişi sağlıyoruz ve sonrasında alacağımız lensi bildiiryoruz..
çoğu vetmaınn elinde olan lensle..
numaralı ise o yine temin ediyor ama beklemek durumunda kalıyorsun bir süre..elinde olan lenslerde ertesi gün genelde elinde oluyor...
canım ben gözlerim iri ,gözbebeklerrimde iri ve ben charm ocre kullanıyorum ..
o siyah çember de charm serisinin çemberi ile benim alttaki gözümün siyahı ile bütünleşmiş hali..bana charm serisi cuk oturdu ..
bende bir ara freshlook pure hazel kullandım ama batma-kayma ve bulanıklık yaptı..ama solotıcada charm da hiç olmadı...
dilersen vetmanın adresini gönderirim sana...:13:
ayy cnmsn saolya hmn yazmsn evet evet adresnı verırsn ck memnun olurum cnm.bana uyunu lkkonusum aynen resmlerıme bakabılrsın albume kydum bnd epure hazel kullanıyrdum 1 ucuk aydr gozlerm allerjı gecmk bılmedı ıns solotıcalardan snın memnun kaldıgn gıb bende memnun kalırm ck guzller heyecanlanıyrm cok evet benm nuamralı canm -1.25 beklerm hc problem degl guzl olsunda hem gozlermde gecmıs olr bu arada ay ck heycanlandm..ben albume bk cnm ela eysılımsı goz rengımı acıcak bı renk ıstıym pure hazzelden memnun bırı olarak sen sende kı rengı banada onerıymnmusun etaftn nasıl tepkıler alıyrsun cnm.koyu kalmıyo dımı renk bnm goz rengımde normal kahve ıste ne blm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?