Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

dernky madem doğal bulmuyosun numaralı olduğundan kullanıyorum diyosun o zaman neden şeffaf lens kullanmıyosun bak lensede karşıymışsın şeffaflar hiç belli olmuyo lens gibide durmuyo

canım ben sana almadım zaten kendime aldım
lense karşı görüşün var ise kendinde kullanmamanı öneririm ,gözlük pekala kullanabilirsin...
ben yine yenileyim,inanılmaz doğal ve bal rengi oldu arkadaşlar yazdıklarımın arkasındayım ..eksiği var fazlası yok !...
burada onca para verip,bu lensleri edinmek isteyen arkadaşlarımız var numaralı yada numarasız onları doğru olana yönlendirmek hepimizin amacı ..
senin bahsettiğin kişisel görüşün, lenslere olan ön yargını yıkamıyor isen,lens kullanmamalısın... sen de doğal durmuyordur canım ,her gözde aynı etkiyi yakalamak mümkün değil ...
tşk ederim yorumuna :80:

Kızlar CORMEL fotolarım albümde , almayı düşünenler bakabilir.

Vetmanım tekrar çok teşekkürler bana ışık hızıyla ulaştırdığın için. Ellerine sağlık.Çok beğendim. Sevgiler.

Rica ederim burcucum sen açık istiyorsun diye en açık olanını gönderdim sana umarım beklediğin gibi açmıştır:))en güzel günlerde kullan canımcımm

:78: iisalla icine sinecegi gibi gelsin tatlisim bu aralar mi siparis vericen heycanla beklicem guzel fotolarini
Insallah tatlim canim bu aralar degil birazda bekliycem... lens manyagina cikti adim ) bi iki ay sonra falan alicam charm meli :)) kararim degismezse o zamana kadar tabi renk konusunda :)

Ah canim o senin güzel bakisindan tsk ederim... Bendeki nc meller esmeralda gibi duruyo mübarekler ama takilmiycak bi lens degil tabi :)) insallah seninkilerde sag salim ulasir eline ve icine siner.. Fotolarini bekliyoruz canim hadi hayirlisi

ceren kız sana hepimiz küsücez o kadar övdün övdün lensleri foto koyucam dedin sonra yok oldun şimdi gelmiş tek lensin derdine düşmüşsün hıh

brchngcr

mrb cnm sende koyu gozlusun benım gbı bakdım albumlerıne ama cok resm var bde her renkten var masallah
cogu net deıl ben sana sey sorcam bende nc mel var.ben sımdı ıce-ıcemınt yada krıstal dusunuyorum ama onemlı olan gunduz nekdr acık durdugu sence hangı serılerını almalıyım bde resm varsa gun ısıgı merak ettım onerılerını

Evet canım gözlerinm koyu kahve.Fotoları çok net çekemiyorum 6 gün çalışıyorum hep kapalı mekan gün ışığında çekme şansım pek olmuyor ama eklemeye çalışırım.

Söylediğin lensler hep aynı tonda Corice-icemint-cristal çok büyük fark olmaz hepsinde yalnız cristal yeşilimsi corice grimsi icemint ise ışığa göre renk değiştiren çift taraflı takılabilen bir lens. Bu lensler gece pek belli olmuyor. Çok açık istiyorsan opak seri (quartzo topazio esmeralda) almalısın. bunlar ( yarı opak doğal seri) arasından koyu kahve gözümü gündüz en çok açan ise cristal oldu bende.

cnm bılgılendrme ıcın cok saol...ben krıstal dıe dusunuyorum zatende ıcemıntn renk degstrmesıde benı cezbedıo...
o 3 lu serı bana dogal gelmıo ..topazıo eskı serım vardı gecen yıl sattım.boz ve donuk durdu bende herkes anladı lens oldugunu uyum saglamadı bana
esmeralda renk super ama gun ısıgı ftosu gorsem keske bellı oluomu cok bombe nasıl?
quartzo eskı renk superdı sımdı rısk..:2:

Vetman bugün bana yeni gelen quartzoların açık olabileceğini söyledi , şişelerden öyle görünüyormuş bir alan olsa da görsek sonra da alsak :) Esmeralda o seride en bombelisiydi canım.1 gün kaldı bende hemen sattım hiç takmadım. :) En doğalı quartzo en çok açanı da topazio oldu bende. Favorim eski serilerden quartzo üstüne pek renk tanımam:) Sonra sırayla ginza , cor mel , cristal...

krıstal alıyım en ıyısı ben dogal ıstıyorum cunku quartzoyu 2 cı sıraya koyim saol bebegım:13:

Rica ederim burcucum sen açık istiyorsun diye en açık olanını gönderdim sana umarım beklediğin gibi açmıştır:))en güzel günlerde kullan canımcımm

slm merhaba ben gulay sızı onerıyr butun hanımlar ben sızden solotıca hakknda bılgıler edınmık ıstıyrm.bnm albumume bakıp goz rengımı ve freslokta kullandıgımpure hazele bakıp bana yardımcı olurmusunuz lutfen bn 1bucuk aydır goz kurulugndan dogan allerjı le ugrasıyrm.henz de gecms degl damlalar kullanyrm ama gecnce tekrar renklı lens kullanmak ıstıyrmve solotıca bu acıdan oksıjen gecıregenlgı nasıl bır lens benm goz capım 8.5 8.6 dıye vermstı doktorum.baskada bı cap vermedı buna gore 8.6 freslokları kullanmıstım.bn solotıca dan almk ıstesem nasıl temın edıyrz yardmcı olursanz ck mutlu olurum çokk bole ela yesıle donen ela bole dıkkat cekıcı gzl ne onerırsz damarlı fln olmucak.baglantıya gecersenz ck mutlu olrm.:84:fiyatta ogrenebılrmym

hoşgeldin sempatiq
tşk ederim ,evet fotolar gerçekten etkili birebir olmada fikir veriyor canım:13:

nılll hanm ck yaksmıs gule gle kullanın lenslerınızı nasıl satn aldnız banada anlatrmsnz lens almk ıstym solotıca dan vetnam hanmmı yardmcı olyr bılgılerndırımısınz.sızın cap nedr renlerde hafıftn cemberının kenarları sıyahmı lensın yoksa kucukmu gelms ayırt edemedm ama

angel merhaba ,tşk ederim canım ..
canım vetman dan alıyoruz birkısmımız,evet...
vetmanın msn adresinden irtibata geçiyoruz..
karar aşamasında isek onunla fikir alışverişi sağlıyoruz ve sonrasında alacağımız lensi bildiiryoruz..
çoğu vetmaınn elinde olan lensle..
numaralı ise o yine temin ediyor ama beklemek durumunda kalıyorsun bir süre..elinde olan lenslerde ertesi gün genelde elinde oluyor...

canım ben gözlerim iri ,gözbebeklerrimde iri ve ben charm ocre kullanıyorum ..
o siyah çember de charm serisinin çemberi ile benim alttaki gözümün siyahı ile bütünleşmiş hali..bana charm serisi cuk oturdu ..
bende bir ara freshlook pure hazel kullandım ama batma-kayma ve bulanıklık yaptı..ama solotıcada charm da hiç olmadı...
dilersen vetmanın adresini gönderirim sana...:13:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım cvbın için.evet aslında doğallık olsun ama göz rengimde açılsın istiyorum ama sanırım kararım cor melden yana olucak

kesinlikle cor mel cnm tekrarlıyorum en doğalı yahu :)

cnm bnm çok sağol.. artı evet bence de cor mel bir cor mel fırtınasıdır ki gidiyor şu ara ztn :) ama bence crystal da sana çok güzel olur..bence pupili dar olan serilerde açık gözler daha iyi sonuç veriyor o kadar pörtlek durmuyor koyu gözlerdeki gibi o yüzden crystal süper durucktır sende çok ttlı bir su yeşili olcağına eminim..

ocre yaa ocre diyorum başka da bir şey demiyorum bi insana anca bu kdr yakışır bir lens anca bu kdr tam istediğim renk olabilir nazar değdiricem baka baka :)

sevgili RAPUNZEL öncelikle teşekkür ederim..:) canını bu kdr sıkma sonuçta lens takıyoruz yani bunu az çok insanlar anlıyor ben de hiç istemiyorum anlasınlar ama olmuyor işte :)) crystal güzel bir renk ama seni grafite kdr tatmin etmedi sanırım bir de pupil boşluğu sorunu olunca içine sinmedi ama belki zamanla alışırsın bütçeni tamamlayana kdr biraz vakit geçir hem açık kahve demişsin gözlerin açık kahveyse o kadar da kötü durmamıştır diye düşünüyorum aslında resim koysan keşke de görsek merak ettim :))

ben de grafiteden vazgeçmeyeceğim heralde,ve kesinlikle cor serisinden de...

sevgili CEREN ne oldu bizim resimler aşk olsun unuttuk sanma :)

daha kaliteli olan makine ile çektiklerim kızlar ...

sevgili NİL diğer gün ışığındaki resimleri de gördüm ille de bal rengi oldu garantisini veriyorum demişsin buna sevindim ama bir yandan resimlerde öyle görülmediğine üzüldüm beni tatmin etmez sanırım bu sonuç bana baya koyu geldi çünkü ama sen bal rengi oldu diyorsan en kısa sürede ocreleri denemek için sabırsızlanıyorum :)) güle güle günlerde kullan ocrelerini içine sinmesine çok sevindim en azından riske girmene değmiş :) gözlerine de cuk oturuyor charm serisi grafitelerine zaten bayılıyorum favorim hala onlar :) bir benim gözüme mi oturmadı şu soloticalar yahu çok üzülüorum taşmasa cor mel tek geçerim yani.. bence sen de düşünmelisin cor mel çok yakışır diye düşünüyorum..

sevgili BEYAZLEBLEBİM teşekkür ederim..tedirgin olma çünkü soloticaların haresizleri freshlook haresizler gibi değil farklı bir yapısı var gözün kendi haresiyle kaynaşıyorlar o yüzden donuk tek bir renk olmuyor freshlook haresizler gibi (umarım anlatabildim bunu biraz karışık oldu ama :) ) soloticalar da en opaklar nc de 3lü bir seri var quartzo esmeralda ve topazio bunlar dışında diğerleri en opaklar hidrocharm ve hidrocor aynı opaklıkta yalnız hidrocharmın çerçevesi var en son natural colors geliyor opaklıkta resmi sitesinde anlatılan bu ama herkesin deneyimlerinden ve göz renk ve şekillerinden gördüğümüz kadarıyla bu opaklık meselesi değişebiliyor :) solüsyon meselesine gelirsek ben solüsyonu hala bulamadım ve bnm lenslerim solo care da yata yata iyice koyulaştı sanırım açmaya korkuyorum ne zamandır takmıyorum iyice soğudum lenslerden :) hiç bir fikrim yok rengi açılırsa bence sarımsı olur diye düşünüyorum belki de ümit ediyorum :)) umarım sorularına cvp verebilmişimdir biraz karışık anlattım kusura bakma :)

krıstal alıyım en ıyısı ben dogal ıstıyorum cunku quartzoyu 2 cı sıraya koyim saol bebegım:13:

sevgili MIRIANA sen ilk topazio almıştın sanırım hiç memnun kalmamıştın yanlış hatırlamıyorsam :) o yüzden bence de quartzo yu sen 2.plana at crystal yapı olarak normal soloticalar gibi saydam bir yapısı var ama quartzo topazio öyle değil vala bir daha hüsrana uğraman kötü olur zaten meller de sorun yaptı bu arada ne oldu senin meller son durum nedir ?

ayy cnmsn saolya hmn yazmsn evet evet adresnı verırsn ck memnun olurum cnm.bana uyunu lkkonusum aynen resmlerıme bakabılrsın albume kydum bnd epure hazel kullanıyrdum 1 ucuk aydr gozlerm allerjı gecmk bılmedı ıns solotıcalardan snın memnun kaldıgn gıb bende memnun kalırm ck guzller heyecanlanıyrm cok evet benm nuamralı canm -1.25 beklerm hc problem degl guzl olsunda hem gozlermde gecmıs olr bu arada ay ck heycanlandm..ben albume bk cnm ela eysılımsı goz rengımı acıcak bı renk ıstıym pure hazzelden memnun bırı olarak sen sende kı rengı banada onerıymnmusun etaftn nasıl tepkıler alıyrsun cnm.koyu kalmıyo dımı renk bnm goz rengımde normal kahve ıste ne blm.

tamam canım özelden atıyorum şimdi ...
canım gözüm siyah..
senin gözlerine birçok renk yakışır ve gider..ocre kullanan kahve gözlü arkadaşların resimlerini incele mel e de bak ..bazı gözlerde o da elya dönük olabiliyor..ela tonları istiyorsan ocre ve mel var ama tam ela çıkmıyor solotıcadan canım ...
vetman seni yönlendirir ,resimlerine de bakıp...ocre benim siyah gözümü fazlasıyla bile açtı diyebilirim ..gün ışığında oldukça hoş bir bal rengi oldu..ama geceleri koyu duruyor haliyle..resimlerdekinden 2-3 ton açık aslında benim ocreler...yazıyorum şimdi vetmanın adresini sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…