Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay canmsn ya su saate ılgılndıgn ıcın saol cnm nil allah nee murdn varsa versn ıns habelsır alrm.saol adm gulay bu arada mnn oldm cnm.

saol cnm.skmıyrsm sorablrmyım solotıcalarn tam olarak kac tl gldı sana ve suresı ne kadar.lenslrnın.
165 tl canım charm serisi
cor serisi 145 tl
nc 175 tl
kargo içinde vetman karşılıyor kendisi...
lenlser 1 yıllık hepsi canım ...
en opak serisi cor yarı opak charm en az opak olanı da nc serisidir...

sıkmıyorsun elbette

Son düzenleme:

pkı saol canım yıllık ıyı ms.yanı bakm bı knslmda rnk olrak karar verelm bn ıstn cıktm yenı daha calşskn dıkkat etsydm bu forma kske nese kısmet dglms
ıs bulcm ıns n kısa zamanda ve solotıcalarmıda alıcam ınss.vetnama gvnıym en gzelı secerz ıns.ıyı gceler canım nılcm..

Ah canim o senin güzel bakisindan tsk ederim... Bendeki nc meller esmeralda gibi duruyo mübarekler ama takilmiycak bi lens degil tabi :)) insallah seninkilerde sag salim ulasir eline ve icine siner.. Fotolarini bekliyoruz canim hadi hayirlisi ben teşekkür ederim inşaallah canım dünde elime geçmedi lenslerim bakalım bugün gelir herhalde 3 gün oldu çünkü

nilcimmmm mükemmel olmuşsun yine ohh be çok sevindim sonunda bal rengini yakalamana güzel günlerde kullan canımcım artık grafite beklesin kenarda biraz bal gözlü gez

sevgili BEYAZLEBLEBİM teşekkür ederim..tedirgin olma çünkü soloticaların haresizleri freshlook haresizler gibi değil farklı bir yapısı var gözün kendi haresiyle kaynaşıyorlar o yüzden donuk tek bir renk olmuyor freshlook haresizler gibi (umarım anlatabildim bunu biraz karışık oldu ama :) ) soloticalar da en opaklar nc de 3lü bir seri var quartzo esmeralda ve topazio bunlar dışında diğerleri en opaklar hidrocharm ve hidrocor aynı opaklıkta yalnız hidrocharmın çerçevesi var en son natural colors geliyor opaklıkta resmi sitesinde anlatılan bu ama herkesin deneyimlerinden ve göz renk ve şekillerinden gördüğümüz kadarıyla bu opaklık meselesi değişebiliyor :) solüsyon meselesine gelirsek ben solüsyonu hala bulamadım ve bnm lenslerim solo care da yata yata iyice koyulaştı sanırım açmaya korkuyorum ne zamandır takmıyorum iyice soğudum lenslerden :) hiç bir fikrim yok rengi açılırsa bence sarımsı olur diye düşünüyorum belki de ümit ediyorum :)) umarım sorularına cvp verebilmişimdir biraz karışık anlattım kusura bakma :)

BROWNİİ canım çok teşekkürler çok güzel anlşlatmışsındenemden karar vermek çok zorNil'in gün ışığındaki ocrelerini merak ediyorum, çok doğal demiş umarım hayalimdeki gibidir bir an önce sipariş veririm.gerçi numaralı gözlerim 3 haftadan önce gelmiyo.bütün hevesim kaçıyo

leblebim ..endişeni anlıyorum ,zor göz rengine sahibiz bu anlamda..
ben nc mel kullandım..albümümde var hatta bak mutlaka..ama nc mel bende direk bariz yeşil durdu,elalık yoktu ..keza gece çekiminde ocrede koyu ve kahve dumanlı gri gibi görünüyor fotolarda..açıkçası siyah göz için solotıca da ela yı yakalamayız.yeni bir lens çıkarana kadar bizler için ..dolayısyla ela dan vazgeçeceğiz..yeşil olsun çok ta bariz olmasın dersen nc mel al ..bariz olsun dersen cor mel ..ocre için ise gün ışığı resimlerimden sonra net cvp verebilirim sana .ama nc ocre ninde benimkinden faklı olmaz hareleri dışında..gözün benim ki kadar koyu mu ? ve kızıllık var mı ? bende kızllık hiç yok bildiğin en koyu kahve tabanım siyaha yakın..

NİLCİM benim gözlerim de siyaha yakın.hatta siyah gün ışığında.kızıllık yok. ancak dlahlı fotolarda koyu kahve duruyor.şimdiye kadar denediğim lenslerde pure hazel en iyisi oldu, damarlarına rağmen.hatta çevreden de çok beğeniliyo ama ben aynı rengin daha doğalını yakalamak istiyorum ama olmuyosenin nc mel ve gün ışığında ocrelerini çok merak ediyorum.ama albümünü göremiyorum??

Merhaba hoşgeldiniz benim sahibinden sitesind vetman10 rumuzuyla ilanlarım var ordanda bana ulaşabilirsiniz ben size özelden mail adresimi veriorum ayrıntıları msn yada mailden anlatırım size :)

canım siyah gözde bu lens işi çok zor(kahve tabanlarda özellikle de açık kahveyse çok güzel oluyo renkli lens.ama siyahta zor yakalanıyo

bende pure hazel kullandım ..birazdan albüme yüklerim onlara da bak ve kensşnle kıyasla bakalım ..aynı gözlerimiz çünkü...
ben ocreleri pure hazelen de çok sevdim ,çok daha doğal bir kere ve daha açık bal rengi pure hazele göre.. albümde var hepsi şimdi hazeli yükleyim ona da bak kıyasla...
:13:

sevgili BEYAZLEBLEBİM ben de sevgili BERRY e katılıyorum bence de cor mel düşün gerçekten çok doğal onu bir araştırmaya başla sen :) anca karar veririsin bir kaç aya ztn :)) yalnız göz çapın kaç snn charm meller tam oturuyor mu gözüne siyah olan kısmı gözünün beyaz kısmına mı geliyor yoksa gözünün içinde mi kalıyor?

nil albümünü ben göremiyorum canım neden(
bende pure hazel i araştırıyodum dün bir arkadaşımda gördüm freshlook bal rengi dedi çok güzeldi ama makyajsız güzel durmadıgınıda ekledi ay bi işe giremedim gitti ilk işim charm grafhıte almak....)

leydi ekliorum hemen ,arkadaş listemde değilmişsin ondan ...:)

berry albüme şimdi 8-10 adet resim ekledim grafiteağırlıklı - mel-pur hazel bakarsın

leydi ekliorum hemen ,arkadaş listemde değilmişsin ondan ...:)

berry albüme şimdi 8-10 adet resim ekledim grafiteağırlıklı - mel-pur hazel bakarsın

ben baktım grafiteler şahaneeee ama pure hazel i de çok yakıştırdım ben de mi alsam yahu takan arkadaşı var biraz pörtlek duruyor ama hoşuma gidiyor rengi çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…