- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.061
tamam canım özelden atıyorum şimdi ...
canım gözüm siyah..
senin gözlerine birçok renk yakışır ve gider..ocre kullanan kahve gözlü arkadaşların resimlerini incele mel e de bak ..bazı gözlerde o da elya dönük olabiliyor..ela tonları istiyorsan ocre ve mel var ama tam ela çıkmıyor solotıcadan canım ...
vetman seni yönlendirir ,resimlerine de bakıp...ocre benim siyah gözümü fazlasıyla bile açtı diyebilirim ..gün ışığında oldukça hoş bir bal rengi oldu..ama geceleri koyu duruyor haliyle..resimlerdekinden 2-3 ton açık aslında benim ocreler...yazıyorum şimdi vetmanın adresini sana ...
ooyyyy canımmmm.ne olacak birtanemmay canmsn ya su saate ılgılndıgn ıcın saol cnm nil allah nee murdn varsa versn ıns habelsır alrm.saol adm gulay bu arada mnn oldm cnm.
ooyyyy canımmmm.ne olacak birtanemm
elbette her zaman tüm arkadaşlarıma yardıma hazırım
hepimizin inşallah canım ...
165 tl canım charm serisisaol cnm.skmıyrsm sorablrmyım solotıcalarn tam olarak kac tl gldı sana ve suresı ne kadar.lenslrnın.
165 tl canım charm serisi
cor serisi 145 tl
nc 175 tl
kargo içinde vetman karşılıyor kendisi...
lenlser 1 yıllık hepsi canım ...
en opak serisi cor yarı opak charm en az opak olanı da nc serisidir...
sıkmıyorsun elbette
slm merhaba ben gulay sızı onerıyr butun hanımlar ben sızden solotıca hakknda bılgıler edınmık ıstıyrm.bnm albumume bakıp goz rengımı ve freslokta kullandıgımpure hazele bakıp bana yardımcı olurmusunuz lutfen bn 1bucuk aydır goz kurulugndan dogan allerjı le ugrasıyrm.henz de gecms degl damlalar kullanyrm ama gecnce tekrar renklı lens kullanmak ıstıyrmve solotıca bu acıdan oksıjen gecıregenlgı nasıl bır lens benm goz capım 8.5 8.6 dıye vermstı doktorum.baskada bı cap vermedı buna gore 8.6 freslokları kullanmıstım.bn solotıca dan almk ıstesem nasıl temın edıyrz yardmcı olursanz ck mutlu olurum çokk bole ela yesıle donen ela bole dıkkat cekıcı gzl ne onerırsz damarlı fln olmucak.baglantıya gecersenz ck mutlu olrm.:84:fiyatta ogrenebılrmym
pardon canım ben ela dursun lafını gözlerim ela anlamışım o zaman cor mel için yorum yapamıcam çünkü açık renk gözlerde çok hoş olduğunu biliorum ama hiç siyah gözde nasıl olur bilmiorum nil.in resimlerinde charm ocreden feyz alabilirsin nc ile charmda sadece hare farkı var ton olarak hemen hemen aynı olur nilinkiyle oda ela durmasını istediği için ocre aldı çünkü..cor mel ise koyu kahve gözlü bi arkadaşımız var hatice onda ela dururken benim kahve kızıl gözlerimde su yeşili durdu çok farkedio tabandan tabana en iyi arzu abla yanıtlar bu soruyu galiba canım
leblebim ..endişeni anlıyorum ,zor göz rengine sahibiz bu anlamda..
ben nc mel kullandım..albümümde var hatta bak mutlaka..ama nc mel bende direk bariz yeşil durdu,elalık yoktu ..keza gece çekiminde ocrede koyu ve kahve dumanlı gri gibi görünüyor fotolarda..açıkçası siyah göz için solotıca da ela yı yakalamayız.yeni bir lens çıkarana kadar bizler için ..dolayısyla ela dan vazgeçeceğiz..yeşil olsun çok ta bariz olmasın dersen nc mel al ..bariz olsun dersen cor mel ..ocre için ise gün ışığı resimlerimden sonra net cvp verebilirim sana .ama nc ocre ninde benimkinden faklı olmaz hareleri dışında..gözün benim ki kadar koyu mu ? ve kızıllık var mı ? bende kızllık hiç yok bildiğin en koyu kahve tabanım siyaha yakın..
NİLCİM benim gözlerim de siyaha yakın.hatta siyah gün ışığında.kızıllık yok. ancak dlahlı fotolarda koyu kahve duruyor.şimdiye kadar denediğim lenslerde pure hazel en iyisi oldu, damarlarına rağmen.hatta çevreden de çok beğeniliyo ama ben aynı rengin daha doğalını yakalamak istiyorum ama olmuyosenin nc mel ve gün ışığında ocrelerini çok merak ediyorum.ama albümünü göremiyorum??
okudum birtanemm..Nilcim albümüne yorum yaptım charme grafite BA YIL DIM
BROWNİİ canım çok teşekkürler çok güzel anlşlatmışsındenemden karar vermek çok zorNil'in gün ışığındaki ocrelerini merak ediyorum, çok doğal demiş umarım hayalimdeki gibidir bir an önce sipariş veririm.gerçi numaralı gözlerim 3 haftadan önce gelmiyo.bütün hevesim kaçıyo
leydi ekliorum hemen ,arkadaş listemde değilmişsin ondan ...:)
berry albüme şimdi 8-10 adet resim ekledim grafiteağırlıklı - mel-pur hazel bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?