- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.081
canım siyah gözde bu lens işi çok zor(kahve tabanlarda özellikle de açık kahveyse çok güzel oluyo renkli lens.ama siyahta zor yakalanıyo
ekliyorum canımNil beni de listene ekleyebilir misin? Bende charm grafite düşünüyorum fotoğraflarını görebilirsem çok yararı olur
Nil çok güzel olmuş bu charm grafiteler renk çok hoş soft bir mavi. Ocreler de çok yakışmış valla ikisini de çok beğendim. İkisi de almayı düşündüğüm renkler ama charm grafite listemde daha üst sırada çünkü charm mel kullanıyorum ve ocre ile çok benzer tonlarda olduğunu duyuyorum hep. Grafite'nin renk tonu çok hoş ve kapalı ortamlarda doğal durabilirmiş gibi hissediyorum resimlerden. Gün ışığında doğallığı için ne düşünüyorsun grafitelerin? On üzerinden kaç verirsin gün ışığında doğallığına
dilerim canımAnladım canım çok teşekkürler cevabın içinPastel mavi olması çok hoş bence de grilik yok zaten grafitenin içinde çok fazla. Grafit taşından almış sanırım adını bu renk. İnşallah bende memnun kalırım...
Kızlar ben aranıza yeni katıldım. 2 gün önce kaybolan Mel'imin tekini almaya gittim ama bir anda karar değiştirip Hidrocor Ice aldım. Şimdi pek içime sinmedi ve satmayı düşünüyorum. Fotoları da koydum ama sanki çok belli oluyor gbi geldi bana
pupil boşluğu ne kadar dar bunlar hidrocor ice mı cidden pek benzetemedim ben ama güzel durmuş bence neden içinize sinmedi
dilerim canım
bende evela ıce düşünmüştüm ama o direk gri olacaktı bende gün ışığında geceleri belkide mavilik görünecekti.. dolayısıyla grafite benim için iyi bir seçim olmuş oldu..
keza ıce mınt te benim için fazla iddialı idi ve zatem amacım maviliği yakalmaktı,o da olmayacaktı büyük ihtimal ..maviyi yakalamak için en iyisi grafite oldu benim gözlerim de...
sende alınca resimlerini görmek isterim
dmlks hidrocor ice yazmışsın ama ben de hiç benzetemedim. Hidrocor grafite olmasın bunlar. İce'da bu kadar mavilik yoktu benim bildiğim,sende mi farklı durdu acaba...
ben de şüphe ettim açtım tekrar pakete baktm şuan, ama gerçekten cor ice bunlar..
Kendi göz rengin siyah mı? sakın satma canım ya. keşke bende de böyle dursa. hiç düşünmeden alırım walla. ben de mavi tonlarında bi lens almak istiyorum. sende ice tıpkı grafite gibi durmuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?