- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.101
hatich cim saol beğenmene çok sevindim. kendi gözüm baya koyu kahve siyaha yakın, ama sanki lens olduu çok belliymiş gbi geldi bana, hala emin deilim satsammı satmasammı diye
NİL muhteşem yaaaa
Nilcim ice koyu kahve gözlerde pek başarılı olmuyor benim gördüğüm kadarıyla. Pupil boşluğunun büyüklüğü dikkat çekiyor ve ortadan siyah ya da koyu kahve göz çıkıyor garip bir görüntü oluşuyor. Hele charm ise hare iyicene belirgin hale geliyor. Cor ice burcuda olduğu gibi daha doğal durabiliyor. Grafite çok güzel seçim oldu senin gözlerine. Benim gözler de koyu kahve grafite alınca eklerim canım fotoğraflarını.
hatich cnm nacizane dusuncum ice ve grafite gibi mavi tonlu renkler kahve tabanlar icin nc serisinden ziyade cor ve charm daha iyi olabilir. ben nc grafite denemistim saydamligi en az olan seri oldugu icin rengini tam veremior benm dusuncem tabi. bu durum nc nin ozel renkleri icin gecerli deil tabi yani quartzo esmeralda topazio crystal ve icemint.
bambam a katılıyorum hatich ..benim gözler koyu olduğu için canlı mavi durdu bariz mavi... ve bende grilik sadece gece var grafitede..Ben de böyle bi renk arıyorum canım. grafite almak istiyorum ama serisine karar veremedim; cor mu nc mi yoksa charme mı alsam?
bence satma bunları. çok yakışmış sana. doğal lens solotica gibi damarsız duran lenstir bence. melden sonra ice belkide iddalı bi renk gibi geldi sana ama yakışmış.
gözlerin koyu kahve miCevap için teşekkürler canım. bende charme serisine bayıldım. yani bende öyle ben lensim diye bağırmadı. tabii charme mel den bahsediyorum. aslında charme grafite istiyorum ama gözlerim koyu kahve olduğu için korkuyorum. çünkü charme da daha keskin bi geçiş var gibi. yani pupil boşluğundan kahverengilik sırıtsın istemiyorum. ayy keşke gözlerim siyah olsaydı ya. Nil de süper olmuş charme grafiteler
Cevap için teşekkürler canım. bende charme serisine bayıldım. yani bende öyle ben lensim diye bağırmadı. tabii charme mel den bahsediyorum. aslında charme grafite istiyorum ama gözlerim koyu kahve olduğu için korkuyorum. çünkü charme da daha keskin bi geçiş var gibi. yani pupil boşluğundan kahverengilik sırıtsın istemiyorum. ayy keşke gözlerim siyah olsaydı ya. Nil de süper olmuş charme grafiteler
gözlerin koyu kahve mi
ben açık kahve hatırlıyorum.
koyu kahve ise ve kızıllık yok ise cor grafite bendeki ton durur ve çembersiz -haresiz hali olur:13: kızıllık var mı ama o da önemli ?
walla ben de anlamadm bi deişik durdu bende..
mellerle yanyana koydum kızlar hangisi daha doğal sizce?
gözlerim büyük biraz sanki flaşlı fotoğraf çekince çok belli oluo gbi geldi ya
bu da hidrocor mel li halim sanki daha doğal gbi deilmi
tşk ederim canım
charm grafite rüzgarına kapılacağız sanırım hepimiz,gerçekten çok seviyorum ben de..
umarım sizlerde istediğiniz tonu yakalarsınız...
ben artık lens almayı düşünmüyorum ..
çünkü bu ikisi dışında bana uygun ton kalmadı solotıca da..
mel oluyor evet ama,bende yeşil renk sevmiyorum..
artı nc serisi bana küçük geldi zaten
charm gözümle birebir uyumlu ve gözümde lens yok gibi,konforlu ...
bana 2 lens yeter de artar bile
nc meller çok iyi oldu sende hatice cidden :13:Ben de mellerde istediğim tonu yakaladım canım. nc ile charme arasında hiç renk farkı olmadı bende. bi de mavi tonlarında bi lens aldımmmı ben de lens meselesini kapatıcam. artık süresi doldukça aynı renkleri yenilerim
ben de şüphe ettim açtım tekrar pakete baktm şuan, ama gerçekten cor ice bunlar..
Aslında kızıllık yok ama albümüme eklediğim fotolarımda kıpkızıl çıkmış canımcharme nasıl olur sence? çok sırıtırmı koyu kahve gözde?
nc meller çok iyi oldu sende hatice cidden :13:
charm larda aynı hemen hamen zaten ...
aynen bende ocre ve grafite yenileyeceğim ama daha grafite için 11 ay ocre için 12 ay ım var ..
solotıca yenilikler yapar kesinbaşımıza iş açacak yine
flaşsız gün ışığında çek gözünü makro çekimle bakalım hepimiz...
ne kadar koyu ? onu görmek gerek ..ne kadar koyu ie mavilik o kadar artar grafite de hatice cim ..
hatice bu araa biz yakınız ,buluşup eğer sende arzu edersen ,benim charm grafiteleri deneyebilirsin bebeğim ..zevk duyar ,mutlu olurum ..
gönül rahatlığı ile alırsın ..hem tanışmış oluruz yüzyüze de
tamam tatlım haberleşiriz bayram sonrasınaHarikasın tatlım yaiyi fikir gerçekten ben de seninle tanışmaktan çoook mutlu olurum. bayramdan sonra ayarlamaya çalışırım canım İkimizinde uygun olduğu bir gün buluşuruz.
cnm konuyla alakası yok ama ojenin markası ve numarası nedir çok beğendim :))
tamam tatlım haberleşiriz bayram sonrasına
arkadaşlar bugün acayip kapalı puslu -dumanlı bir hava vardı ve gram güneş yoktu yağmurlu idi ara ara.. bu arada bolkonuma uzanan koca ağacının gölgesinin ardında..
ve flaşsız balkonda çektiğim grafiteler...
Sadece lenslerine değil makyajına da bayılıyorum yahangi markanın makyaj malzemelerini kullanıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?