Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

dernky madem doğal bulmuyosun numaralı olduğundan kullanıyorum diyosun o zaman neden şeffaf lens kullanmıyosun bak lensede karşıymışsın şeffaflar hiç belli olmuyo lens gibide durmuyo

Ben yillardir seffaf kullaniyorum ztn saol sende soyledigin icin ama ben bu solotica basligindan korkuyorum acikcasi cunku herkes begenmek zorundaymis gibi davraniyosunuz hepiniz ve asil sizler yaniltiyosunuz insanlari herkese cok guzel diyerek.arkadas medeni cesaretiyle koymus fotografini bende yorum yaptim ve kirmak gibi bi niyetim yok kimseyi.anlasilmicak kadar dogal,muhtesem bal rengi filan oldugunu dusunmuyorum ama soylemekten cekiniyorum acikcasi cunku hepiniz ayni anda karsisina geciosunuz o insanin..neyse ben sadece fikrimi soyledim katilan katilmayn herkese de cok tsk ediorum..

Burada çoğu kişi birbirini yakından tanıyor ve bence arkadaşına yakıştırmadığı bir lensi uluorta söylemektense özeline yazar ve söyler.Kimse kötü bir görüntüye mükemmel demez.Ama şöyle bir gerçek var ki ben topazio sevmiyorum azul da ama beğenen var şimdi bu beğenen kişiyi olumsuz yorum yapmaktan korkan biri yapmaz.Ben nc meli bale ve bambamda çok beğendim ama beğenmediklerimde var ... charme meli bende beğenmeyen olabilir ,ama çok absürd bir görüntü olmadıkça olumsuz yorum yapmam.Buradaki insanlar solotica kullanıyor beğeniyor yada beğenmiyorlar sen hoşnutsuzsan bence takılma bu topiğe.:82:

Mesela nc mel:balea da bambişte harika olmuş, charme grafit nilde süper ,charme ocre burcuda ve pinaxta süper ,brchngrc de cristal, cor mel ve quartzo harika duruyor aksini söyleyen görmedim ANCAK ZEVKLER GÖRECELİDİR,.kusura bakmayın unuttuklarımAma olumsuz yorumun da söylenme tarzı önemli bence

Son düzenleme:
Bak agzinla soyledin arkadasim oldugu icin begenmesen de soylemiyosun ama benim arkadasim degil o yuzden DOGRUYU soyledim.kisisel gorusumun hepiniz icin bu kadar onemli oldugunun da farkinda degildim acikcasi.tabiki begenmedim diyen antipatik gorunur ben garipsemiyorum nilin soylediklerini ama sizler cok ilgincsiniz ki hepiniz ustune alindi.ben bu konu hakkinda baska post atmicam artik ,saol ilgilendigin icin ama istedigim topigi okurum fikrine ihtiyacim yok sormadm da..

dernkycim uslubun yanlış bence. beğenmediysen doğal da bulmadıysan daha kibar söyleyebilirsin. sevimli olmaktan zarar gelmez tepki de toplamamış olursun böylece hemde içinde kalmamış olur beğenmediğin. bu kadar doğal bulmadığın bıdı bıdı yaptığın markanın ve lensin topiğinde de ne işin var çözemedim.

anlamadığın şu iyi niyetliysen özeline mesaj at .... tabii polemik için ortaya yaz.Güzel dediklerimiz zaten güzel olanlar.Olmamışlara yorum yok benden.Sen stresini başka yerde at bence.Eğer sevmiyorsan diyorum renkli lensi neden bu topiktesin onu anlamadık?Yoksa tabiki istediğin yerde gez.:82:

Son düzenleme:
bende bi yorum yazmak istiyorum mesela biz berryle buluştuk aramızda bi samimiyet var azulu beğenmediğini söyledi topicde ama ben alınırmıyım alınmam tabiki hatta çok mutlu oldum çünkü aramızda bi samimiyet var içinin güzel olduğunu samimiyetinin farkındayım ama sen burda çıktın herkesi yanılttığımızı kötü durduğunu falan söylersen hiç tanımadğın birine bu tabiki dikkat toplar hatta insanları yanılttığımızıda idda ettin ayyy neyse berrycim görüşelimmi bugün

bu yorumuna bende katılıyorum kesinlikle berry ...
bu lensler ve bu arkadaşlar = muhteşem oldular...

elbette beğenmek zorunda değilsin ..ama saygı duyabilmek zorundasın ..
bunu ince hasassiyet içeren bir yorum ile yaptığında kimse bunu farklı algılamaz..
ama senin tarzın itici idi.. ve solotıca kullandığın halde solotıca yı yuhalamak idi..

ben sana kırılmadım, yada kızmadım..
sadece hasas bir yaklaşım olarak nitelendirmedim ve dolayısyla ben de çok ince yaklaşamadım...

bu arada sana cvp kişiler solotıca kullanıcıları ,ve sen iddia attın ortya ,onlarda fikirlerini pekala yazabilirler değil mi? sevgili drnkny

günışığında flashlı flashsız yeni cormeller:

Bence çok koyu değil güneşte fıstık yeşilidir.
Burcuş benim kız nezle bu tarafa gelirsen beğendikte buluşuruz ama .
Not:didemde ve bende charme mel,vetmanda charme grafite,cor mel ve topazio,burcu ve bambişte cor ice güzel oldu.(kendimide araya sıkıştırdım)

Son düzenleme:
brchgcr ,
sarı -yeşil-kahve bütüneşmiş :)
alt resim ne kadar hoş bir ton
güle güle kullan

Son düzenleme:
günışığında flashlı flashsız yeni cormeller:

canımm özellikle flaşsız resimde doğal dursaymış yani aşırı doğal bir de soloticalar gözüne tam oturuyor hiç bir taşma yok çok şanslısın ben eski cor melleri daha açık hatırlıyorum sanki bence de biraz koyu durmuş gibi geldi onun dışında bu yeşili pek beğenmiyorum ya biraz daha elaya dönük olsaymış şu renk tam beni tatmin edermiş koyu buldum ben ne yazıkki ttlm ya ben en çok sana crystalları o tondaki yeşili yakıştırdım :) senin gün ışığındaki görüşlerin nedir peki ben de cor mel düşünmeye başladım taşsa da alsam mı diyorum ya ama böyle koyuysa yenileri hiç bulaşmam zaten gözlerim koyu hiç istediğim sonuç olmaz o zamanda

bir cor grafite bir cor mel arasında gidip geliyorum sürekli yeşili sevmiyorum ama elaya bayılıyorum cor meller herkeste farklı sonuçlar yaratıyor korkmaya başladım :) aslında bir de yeni açılan lensin rengi ilerde değişiyor bunu da mı hesaba katsak zamanla belki rengi oturacak ve açılacak

Adaşım ben cor melleri zaten çok beğeniyorum ama tam yüz görmeyince bi yorum yapamıyorum ben cor serisi zaten çok çok doğal bence çok güzel olmuştur heleki şöyle güzel bi makyajla harika durur diye düşünüyorum bide ben sana yeşil tonlarını yakıştırıyorum:)

Berryim özeline msj attım ben hazırlanıyorum şimdi

Canım bende cor grafite vardı. 2 gü kaldı diyebilirim , hemen sattım.benim gözler koyu ve bendeki grafitenin bir kez pupili çok genişti ve hiç açmadı. sanki gözümde hafif dumanımsı bişiler olmuş görüntüsü verdi.kenarda bir mavimsilik oda ışıkta bakarsan karanlıkta hiç bi şey takmamışsın gibiydim. ama gözün açıksa tercih edebilirsin. soloticalardan en tatmin olmadığım 2 renk var biri grafite biri de esmeralda. ama yakışanda da süper durabiliyorlar. cristal günışığında iyi açıyor ama cor mel kadar doğal değil. ben lens taktığım anlaşılmasın diye cor mel aldım. amaçlarına uygun bir lens. babam bile anlamadı gözümde lens olduğunu senin gözlerin yeşillenmiş farkındamısın damla falan mı damlattın dedi. Bu yetti bana:)

Simdi biraz daha inceledimde sarilar filan baya bi ela olmus bu lens ya cok yakin cekimden midir nedir koyu geldi ama bi yandan da daha ne kadar dogal olabilir diyorum asiri dogal olmus yesilimsi bi ela ama cok hos ya uzaklastirinca resmi daha hos gorundu gozume :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…