- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.121
tamam tatlım haberleşiriz bayram sonrasına
arkadaşlar bugün acayip kapalı puslu -dumanlı bir hava vardı ve gram güneş yoktu yağmurlu idi ara ara.. bu arada bolkonuma uzanan koca ağacının gölgesinin ardında..
ve flaşsız balkonda çektiğim grafiteler...
Sadece lenslerine değil makyajına da bayılıyorum yahangi markanın makyaj malzemelerini kullanıyorsun canım?
yerli -yabancı karışık ama farlarım genelde everdays minerals...
tşk ederim :)
dernky madem doğal bulmuyosun numaralı olduğundan kullanıyorum diyosun o zaman neden şeffaf lens kullanmıyosun bak lensede karşıymışsın şeffaflar hiç belli olmuyo lens gibide durmuyo
Ben yillardir seffaf kullaniyorum ztn saol sende soyledigin icin ama ben bu solotica basligindan korkuyorum acikcasi cunku herkes begenmek zorundaymis gibi davraniyosunuz hepiniz ve asil sizler yaniltiyosunuz insanlari herkese cok guzel diyerek.arkadas medeni cesaretiyle koymus fotografini bende yorum yaptim ve kirmak gibi bi niyetim yok kimseyi.anlasilmicak kadar dogal,muhtesem bal rengi filan oldugunu dusunmuyorum ama soylemekten cekiniyorum acikcasi cunku hepiniz ayni anda karsisina geciosunuz o insanin..neyse ben sadece fikrimi soyledim katilan katilmayn herkese de cok tsk ediorum..
Mesela nc mel:balea da bambişte harika olmuş, charme grafit nilde süper ,charme ocre burcuda ve pinaxta süper ,brchngrc de cristal, cor mel ve quartzo harika duruyor aksini söyleyen görmedim ANCAK ZEVKLER GÖRECELİDİR,.kusura bakmayın unuttuklarımAma olumsuz yorumun da söylenme tarzı önemli bence
günışığında flashlı flashsız yeni cormeller:
Ben yillardir seffaf kullaniyorum ztn saol sende soyledigin icin ama ben bu solotica basligindan korkuyorum acikcasi cunku herkes begenmek zorundaymis gibi davraniyosunuz hepiniz ve asil sizler yaniltiyosunuz insanlari herkese cok guzel diyerek.arkadas medeni cesaretiyle koymus fotografini bende yorum yaptim ve kirmak gibi bi niyetim yok kimseyi.anlasilmicak kadar dogal,muhtesem bal rengi filan oldugunu dusunmuyorum ama soylemekten cekiniyorum acikcasi cunku hepiniz ayni anda karsisina geciosunuz o insanin..neyse ben sadece fikrimi soyledim katilan katilmayn herkese de cok tsk ediorum..
Bence çok koyu değil güneşte fıstık yeşilidir.günışığında flashlı flashsız yeni cormeller:
günışığında flashlı flashsız yeni cormeller:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?