Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

browni , burcu , nil hepinize çok teşekkürler burcucum eklicem inş.günışığı full yüz.öpüldünüz:)

Cnm ben de mellerimi alirken cor grafiteyi denemistim gozlerim kopkoyu olmasina ragmen cok fogal ve hos bir mavi olmustu mel yerine onu almadigima cok pisman oldum snradan cor mel de sendekinden bi ton daha acik durdu ama tasti sari sari yoksa cor mel cidden en dogali bnce zamanla oturcak rengi.. Ben de sana yesil gozu daha cok yakistiriyorum :)

Bende en son yeşilde karar kıldım ve mavi denemekten vazgeçtim zaten artık. quartzolar açılmış dedi vetman biri alsa da bende görsem açıldıysa hemen alıcam bi tane quartzom yok elimde şimdi

kızlarrrr sonunda cristallerime kavuştum dün..gelelim kendi yorumlarıma nilciğime ve arzu ablacıma çok teşekkür ediyorum ve tabi içimi rahatlatan diğer tüm arkadaşlarımada..dediğiniz gibi göz tabanı o kadar değiştiriomuşki rengi bi kez daha anladım..şimdi önce dışardaki tepkiler varan 1 --arkadaşım : seda sen cristal demiştin quartzo almışsın varan 2 --yolda yanımdan geçen bir çift : ayy kızın gözleri bebek mavisi varan 3--annem : benim kızım bebek gözlü olmuş amanda aman anlaşılacağı üzere kızlar cristal bende bebek mavisi oldu ne gri ne yeşil alakası yok heleki yeşillik hiç ama hiç yok bende gündüz hafif bi grilik belki ama akşam masmavi o kadar tatlıki ve gecede acaip belli renkli gözlü olduğum..arzu ablanın dediğide doğruymuş cor mel ile alakası yok yanından bile geçmez renk olarak bi gözüm cor mel bi gözüm cristal takıorum ufacık yeğenim bile teyze biri mavi biri yeşil diyo van kedisi gibi yani şunu söyleyebilirim rahatlıkla yeşilciler tekrar düşünsün çünkü kişiden kişiye çok değişen bi lensmiş cristal bende ufacık bi yeşillik bile olmadı.ama hani ıce mı alayım grafitemi diye düşünen gri mavi yada bebek mavisi isteyen arkadaşlarda listeye cristali eklesinler derim bu benim düşüncem tabi arkadaşlar yinede yanlış yönlendirmeyeyim koyu tabanlarda sonucunu bilemem benim gözlerim açık kahve-kızıl rapunzel.in dediği o şaşılık falanda olmadı pörtlek de durmadı bende..bayramdan sonra foto eklerim ancak haftaya pzrtesiye kadar giremeyeceğim topiğe..

sedanaz çok merak ettim lenslerini benim gözlerimde orta -açık kızıl kahve ve bende mavi istiyordum.fotoğrafları sabırsızlıkla beklicem.bu arada hayırlı olsun güle güle kullan insanın içine sinerek kullanması ne güzel:)

seda'cım çok sevindim memnun kaldığına ,güle güle kullan.
resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım

teşekkür ederim mavişcim aynen içime sindi ya gerisi boş bugün takmadım hiç solüsyonda bekleteyim dedim bayramda bol bol foto çekilip pazartesi ekleyeceğim merak etme canım gözlerimiz aynı renkse ki öyle sendede bebek mavisi durur sanırım sende benim gibi kumralsın daha önceki avatar resmin öyleydi sanada çok yakışır

elinde cor grafite olan varsa kapta duruş resmini gösterebilir mi acaba ?
yada boyamasında ne renk noktacıklar olduğunu söyleyebilir mi ?

Son düzenleme:
Bu arada burcunun charme ocrelerini gördüm böyle bir doğallık yok ve çooook yakışmış muhteşemmmmmmmm bunlar bugün güneşli salonumda çekildi

berry ocreler yeşil-sarı olmuş resmen sendee

çok güzelllll
burcu da ise bal rengi açık ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…