- 24 Mayıs 2010
- 413
- 3
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.141
Canım bende cor grafite vardı. 2 gü kaldı diyebilirim , hemen sattım.benim gözler koyu ve bendeki grafitenin bir kez pupili çok genişti ve hiç açmadı. sanki gözümde hafif dumanımsı bişiler olmuş görüntüsü verdi.kenarda bir mavimsilik oda ışıkta bakarsan karanlıkta hiç bi şey takmamışsın gibiydim. ama gözün açıksa tercih edebilirsin. soloticalardan en tatmin olmadığım 2 renk var biri grafite biri de esmeralda. ama yakışanda da süper durabiliyorlar. cristal günışığında iyi açıyor ama cor mel kadar doğal değil. ben lens taktığım anlaşılmasın diye cor mel aldım. amaçlarına uygun bir lens. babam bile anlamadı gözümde lens olduğunu senin gözlerin yeşillenmiş farkındamısın damla falan mı damlattın dedi. Bu yetti bana:)
seda'cım çok sevindim memnun kaldığına ,güle güle kullan.
resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım
sedanaz çok merak ettim lenslerini benim gözlerimde orta -açık kızıl kahve ve bende mavi istiyordum.fotoğrafları sabırsızlıkla beklicem.bu arada hayırlı olsun güle güle kullan insanın içine sinerek kullanması ne güzel:)
kızlar bende verdim siparişimi bekliyorum :) gelince resim eklerim yeni topaziolarımla
Hayırlı olsun canımİnşallah istediğin gibi olur
Birkerede cepten yüklediğim için yükleyemedim de bayramdan sonra gelsin charme ocreler
Çoook yakışmış canımbende de charme mel var ve bayılıyorum bu lenslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?