- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.161
teşekkür ederim mavişcim aynen içime sindi ya gerisi boş bugün takmadım hiç solüsyonda bekleteyim dedim bayramda bol bol foto çekilip pazartesi ekleyeceğim merak etme canım gözlerimiz aynı renkse ki öyle sendede bebek mavisi durur sanırım sende benim gibi kumralsın daha önceki avatar resmin öyleydi sanada çok yakışır
göz ve bakış açısıyla ilgili sanırım.bendeki taşma estetik açıdan problem yaratmıyor çünkü daha çok alt sınırda oluyor.cor serisi birtek verde marine denedim ondada taşma olmadı .ben fotoları çekerken gözümü açıyorum bayağa gözlerimin şekli ve kirpiklerimin uzun ve düz olmasından lens görünsün diyesende charme meli hatırlayamadım albümde var mıydı
browniicim sen cor mel mi aldin? resmin var mi topicde, varsa kacinci sayfada? gule gule kullan canim
canımcığım yok almadım optiğe gittiğimde denemiştim ondan bahsettim :) sen azullardan memnun musun en çok hangi lensini takıyorsun ? :)
hımm brownicim cor verde marinenin taştığını ben göremedim sedefbyo ile denedik gün ışığında loş ışıkta ve flaşlı flaşsız en az 20 foto çektik .Yakından baktık demek sen ekstra bakıyorsuneşim göz doktoru göz çapım ölçüldü optimum muş yani göz yanılsaması seninki canım.yanlış anlamadım çünkü matematiksel olarak charme ve cor göz çapıma uygun doktorum diyor şimdi sordum.ama sana corun ve charmeın olmamasına üzüldüm .esmeraldalardan soğudum takmıyorum melden sonra bugün kadın alışveriş yerinde numaralı mı lensiniz dedi bende hayır dedim o zaman neden şeffaf lens takıyorsunuz dedi
azullari pek sevmedim canim yaa renk olarak hosuma gitmedi. pek dogal degil.. ama icemint lerime bayiliyorum ya cok severek takiyorum.
sen cor melleri nasil buldun canim sevdin mi? denediklerin arasinde en cok hangisini sevdin?
Aaaaa çok sevindim ya içine sinmesine, çok korkutmuştum seni=)kızlarrrr sonunda cristallerime kavuştum dün..gelelim kendi yorumlarıma nilciğime ve arzu ablacıma çok teşekkür ediyorum ve tabi içimi rahatlatan diğer tüm arkadaşlarımada..dediğiniz gibi göz tabanı o kadar değiştiriomuşki rengi bi kez daha anladım..şimdi önce dışardaki tepkiler varan 1 --arkadaşım : seda sen cristal demiştin quartzo almışsınvaran 2 --yolda yanımdan geçen bir çift : ayy kızın gözleri bebek mavisi varan 3--annem : benim kızım bebek gözlü olmuş amanda aman anlaşılacağı üzere kızlar cristal bende bebek mavisi oldu ne gri ne yeşil alakası yok heleki yeşillik hiç ama hiç yok bende gündüz hafif bi grilik belki ama akşam masmavi o kadar tatlıki ve gecede acaip belli renkli gözlü olduğum..arzu ablanın dediğide doğruymuş cor mel ile alakası yok yanından bile geçmez renk olarak bi gözüm cor mel bi gözüm cristal takıorum ufacık yeğenim bile teyze biri mavi biri yeşil diyo van kedisi gibi yani şunu söyleyebilirim rahatlıkla yeşilciler tekrar düşünsün çünkü kişiden kişiye çok değişen bi lensmiş cristal bende ufacık bi yeşillik bile olmadı.ama hani ıce mı alayım grafitemi diye düşünen gri mavi yada bebek mavisi isteyen arkadaşlarda listeye cristali eklesinler derim bu benim düşüncem tabi arkadaşlar yinede yanlış yönlendirmeyeyim koyu tabanlarda sonucunu bilemem benim gözlerim açık kahve-kızıl rapunzel.in dediği o şaşılık falanda olmadı pörtlek de durmadı bende..bayramdan sonra foto eklerim ancak haftaya pzrtesiye kadar giremeyeceğim topiğe..
Hatich senin de butun lenslerin cok yakismisN.c mel de charme mel de harika.. senin hangisi favorin? icemint lar da cok guzel durmus sanirim gri agirlikli. benden biraz daha koyu duruyor, cok cok guzel
elinde yeni seri charme grafite( orta kahve gözde)resmi olann varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?