Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili SEDANAZ ben de çok sevindim içine sinmesine en önemli şey içine sinmesi ztn bence de :) resimlerini heycanla bekliyoruz bu kadar içine sindiyse zaten çok güzel durmuştur eminimki.. güzel günlerde güle güle kullan :))

sevgili BERRY soloticalar sende de hafif taşma yapıyor charm mel in duruşu aynı bende de böyle oluyor cor serisi bende de senin gibi etrafta lensin rengini belli etti çok hafif bu yüzden bizde charm ın taşması belli olmuyor heralde :) ya da rengi beyaz olan lensler etrafında taşma halinde gözükmez..bir de ek olarak taşan gözlerde charmın o siyah çerçevesi işte tam taşma noktasına geliyor :) bir de sevgili BRCHNGCR in cor mellerinin iç boyamasına baktığımda mellerin boyaması da baya değişmiş sanırım cor ve charm ın boyamasının aynı olmasından yola çıkarak söylüyorum bunu

Son düzenleme:
göz ve bakış açısıyla ilgili sanırım.bendeki taşma estetik açıdan problem yaratmıyor çünkü daha çok alt sınırda oluyor.cor serisi birtek verde marine denedim ondada taşma olmadı .ben fotoları çekerken gözümü açıyorum bayağa gözlerimin şekli ve kirpiklerimin uzun ve düz olmasından lens görünsün diyesende charme meli hatırlayamadım albümde var mıydı

Nil charme ocreler harika durmus. Grilik hakim bazi fotolarda cok gizemli bir renk. Hep begenmisimdir zaten sende de ayrica guzel durmuslar iyi gunlerde kullan,
brc.. (cok ozur dilerim tam nicki hatirlayamadim) cor mellere bayildim yemyesil. cok begendim sende durusunu
berry meller yine yakiyor hala yemyesiller yaa hic koyulasmamis.
yanlis hatirlamiyorsam sedanazin crystali gelmisti resimleri bekliyorum merakla.
Hepiniz iyi gunlerde kullanin lenslerinizi kizlar.

(bu arada toplu halde okudugum icin nickleri yanlis hatirliyo olabilirim. Pinaxcim bir ara bana hosgeldin demissin, gec oldu ama h.bulduk canim )

Hatich senin de butun lenslerin cok yakismis N.c mel de charme mel de harika.. senin hangisi favorin? icemint lar da cok guzel durmus sanirim gri agirlikli. benden biraz daha koyu duruyor, cok cok guzel

sevgili BERRY albüündeki verde marine de gördüğüm kadarıyla hafif bir taşma var bende de cor meller öyle taşmıştı ama estetik açıdan rahatsız etmiyorsa o zaman sorun yok demektir :) bunu bir suçlama olarak söylemedim sadece benim de göz çapım küçük sanırım seninle aynı durumdayız diye söylemek istedim.. charm mel albümümde yok daha önceki sayfalarda bir çok resim koymuştum ama hatırlayamıyorum şuan kaçıncı sayfalardı baya gerilerde kaldı ama renk olarak senden bi ton koyu ama lensin duruşu olarak bende de aynı sendeki gibi oldu yapı itibariyle onu söylemek istedim sadece..ayrıca şunu da eklemek istiyorum meller de süper ama ben sana esmereldayı çok yakıştırıyorum yüzüne çok yakışıyor gerçekten de çok canlı bir ifade veriyor sana naçizane yorumum :)

browniicim sen cor mel mi aldin? resmin var mi topicde, varsa kacinci sayfada? gule gule kullan canim

canımcığım yok almadım optiğe gittiğimde denemiştim ondan bahsettim :) sen azullardan memnun musun en çok hangi lensini takıyorsun ? :)

Son düzenleme:
hımm brownicim cor verde marinenin taştığını ben göremedim sedefbyo ile denedik gün ışığında loş ışıkta ve flaşlı flaşsız en az 20 foto çektik .Yakından baktık demek sen ekstra bakıyorsuneşim göz doktoru göz çapım ölçüldü optimum muş yani göz yanılsaması seninki canım.yanlış anlamadım çünkü matematiksel olarak charme ve cor göz çapıma uygun doktorum diyorşimdi sordum.ama sana corun ve charmeın olmamasına üzüldüm .esmeraldalardan soğudum takmıyorummelden sonra bugün kadın alışveriş yerinde numaralı mı lensiniz dedi bende hayır dedim o zaman neden şeffaf lens takıyorsunuz dedi

canımcığım yok almadım optiğe gittiğimde denemiştim ondan bahsettim :) sen azullardan memnun musun en çok hangi lensini takıyorsun ? :)

azullari pek sevmedim canim yaa renk olarak hosuma gitmedi. pek dogal degil.. ama icemint lerime bayiliyorum ya cok severek takiyorum.
sen cor melleri nasil buldun canim sevdin mi? denediklerin arasinde en cok hangisini sevdin?

Son düzenleme:

sevgili BERRY ben sadece resimden yorum yaptım sen öyle diyorsan doğrudur o zaman :))

azullari pek sevmedim canim yaa renk olarak hosuma gitmedi. pek dogal degil.. ama icemint lerime bayiliyorum ya cok severek takiyorum.
sen cor melleri nasil buldun canim sevdin mi? denediklerin arasinde en cok hangisini sevdin?

azullar çok iddialı tatlım ya gece için daha uygun bence böyle siyah kalemli bir makyajla çok hoş olacaktır bol rimelle :) icemint sana acaip yakışıyor zaten bence devamlı lensin olsun o senin :) cnm ben cor melleri aşırı doğal buldum bnm kopkoyu gözümde bile çok hoş bir ton yarattı ama sarı sarı taştı kenarlardan bu yüzden almadım .. denediklerim arasında bir mavi göz aşığı olarak cor grafite yi çok güzel buldum bugüne kdr denediğim ve kullandığım bütün lenslerin içinde bnm gözümü en doğal ve soft bir mavi yapan tek lens cor grafite diyebilirim şimdilik cidden çok güzel bir sonuç bence sen de düşünebilirsin ttlım azul kdr mavi değil ama yine de bayağı bir mavi durdu bende o kdr koyu gözüm olmasına rağmen..

Aaaaa çok sevindim ya içine sinmesine, çok korkutmuştum seni=)
Ne güzel mavi durmuş ya bendeki durşunu bi görsenn baya yeşil-gri ya maviyle alakası yok=( Sadece şu yorumdan bile anladım ne kadar farklı durduğunu ya kişiden kişiye ne kadar değişiyor demekki.Fotoğraf bekliyorum canım=)
Ben fotoğraf ekleyemiyorum yakın çekim yapan makinem artık yok yeni öğrendim, lense odaklanmıyor düzgün çekmiyor bu yeni makine.
Bir de lens şişede ne renk duruyor? Bendeki sarı-gri gibi sanki.Seri farkı olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Hatich senin de butun lenslerin cok yakismis N.c mel de charme mel de harika.. senin hangisi favorin? icemint lar da cok guzel durmus sanirim gri agirlikli. benden biraz daha koyu duruyor, cok cok guzel

Teşekkürler canım En çok mellerimi takıyorum. bigün nc mel diğer gün charme mel icemintleri de çok seviyorum ama bu aralar fazla yeşilledim. takas etmek istedim ama istediğim renkler olmadı. ben de satılığa çıkardım icemintlerimi. mavi lens istiyorum :18: sen hangi lensleri kullanıyorsun canım?

berry31 albümüme yaptığın yorumlar için teşekkürler. yorum yapamadım çünkü henüz 100 mesaja ulaşmamışım. meller kesinlikle yeşil duruyor ama mel fotolarını bulutlu havada flaşsız çekmiştim canım. icemintlerin fazla opak olmadığını söylemişsin ama ben de tam tersini düşünüyorum hatta bu yüzden satmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…