Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ayy ben bayıldım ya neden sevmedin? yeşil yeşil ne güzel

teşekkürler sevgili HATICH sevemedim bir türlü ya başlarda seviyordum ama günlük hayatta pek doğal durmuyor,doğal durmamasından ziyade rengi hoşuma gitmiyor :)

browni yeşil durmuş ben sarılık göremedim hatta koyu yeşil bayağa flaşlı mı bu
Eki Görüntüle 61071

sevgili BERRY evet flaşlı evet sarılık yok zaten dediğim gibi 0 sarı :) ama koyu bir yeşil değil koyu diyemem orta bir yeşil zaman zaman açık bile görünüyor rengi..

charme mel, flaşlı sarımtrak gün ışığında yemyeşil sendeki duruşu ile bendeki bayağa bir farklı senin gözün koyumu_browni

Son düzenleme:
Browni canım mel siyaha yakın gözlerde malesef açık renk gözlerde verdiği etkiyi vermiyor çoğunlukla. Yine de güzel görünüyorlar sende ben beğendim yeşil yeşil =)) Biraz makyaj yapsan gözlerine lensin duruşunu o kadar değiştiriyor ki... Bende de charm mel var makyajsız da kullandığım oldu ama hafif yeşil tonlarında bir makyajla o kadar doğal görünüyor ki. Sana da tavsiye ederim canım mellerini siyah eyeliner,göz altına siyah kalem,göz üstüne ve alt kirpik diplerine hafif yeşil tonlarında bir far ve üst kirpiklerine de rimel ile dene mutlaka Şuna inandım ki solotica'nın bazı özel renkleri var ve en iyi sonucu siyaha yakın gözlerde veriyorlar. Charm grafite'i açık renk gözlülerde o kadar fazla beğenmiyoum ama Nil bir fotoğraf eklemişti geçenlerde gün ışığında çekilmiş sanırım. Neredeyse arkaplan fotoğrafı yapacağım yani o derece beğendim açıp açıp bakıyorum Senin gözler de bayağı koyu Brownicim eğer mavi tonları seviyorsan cor ya da charm grafite düşünebilirsin. Ben de charm grafite alacağım önümüzdeki aylarda inşallah... Benim gözler seninkinden çok azıcık daha açık,bizim gibi gözlerde grafite iyi sonuç verebilir diye düşünüyorum...

browni nc mel bende daha açık yeşildi ,sarılık yoktu hi. bariz yeşildi ama doğaldı da..
ben beğendim sende charm melleri..keşke nc mel değilde charm alsaymışım o sırada...

berry sendeki charm mel ,tam mel yani...
mel tonunun hakkını veren mel ..yeşil kahve sarı ...ela yeşil karışımı müthiş..

morrison o son koyduğum grafite,flaşsız gün ışığında ama gram güneşin olmadığı kapalı sisli bir havada çekmiştim balkonda charm grafiteleri...
dilersen bayram dönüşü özelden sana resim atarım, alıcaksan incelemen için fikir olur az da olsa...

o gördüğün grafitenin tam yüzde duruşunu makyaj topiğime eklemiştim ..
hiç düzenleme yok o resimde orijinal çekip koydum onu..
bu linkte o duruşa bakablirsin..tşk ederim bu arada morrison :)
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey-82.html

grafite bende griye bakar sanırım ...göz rengi koyulaştıkça grafite maviye bakıyor sanırım soloticada istediğim mavi yok.sağol nilcim iltifatına .charme ocre alıcam bayram sonrası.daha sonrada ya cor mel ya da bir cesaret charme grafite alıcam.

burcu arkadaşımın isteği üzerine cor azullarımı tekrar çektim..
solusyon olarak sauflon all in one light kullanıldı..
bolca resim koydum çünkü bu lensin nette çok fazla resmi yok...
son 2 resim pencere önü güneşe karşı..diğerleri ev içi ve pencere önü çeşitli odalarda çekildi....resimde tek renk mavi gibi çıkıyor ancak hafiften yeşile meyletme ve turkuazımsı olma durumu da var gerçek hayatta.....genelde gerçek hayatta 2. ve 3. resimdeki gibi duruyor bende..

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
çok canlı bir mavi güneş eminim azul düşünenlere ışık tutacak güle güle kullan .Böyle resim ekleme çok faydalı oluyor eline koluna sağlık:13:

Vetman duy sesimi YENİ SERİ CHARME OCRE VE MELİ ŞİŞESİNDE FOTOSUNU YANYANA KOYARMISIN

Charme ocre ile tuğba büyüküstün gözünün rengini yakalarmıyım?

Son düzenleme:
charme mel, flaşlı sarımtrak gün ışığında yemyeşil sendeki duruşu ile bendeki bayağa bir farklı senin gözün koyumu_browni

sevgili BERRY evet yemyeşil duruyor bende hiç bir sarılık yok gıcık oluyorum :) ben renk olarak değil zaten lensin yapısı duruşu olarak benzettim sendeki duruşuna charm serisinin gözdeki duruşunu kastetmiştim :) evet gözlerim kopkoyu bir kahvedir

sevgili MORRISON teşekkür ederim güzel açıklaman ve yorumun için :) temmuzdan beri charm mel kullanıyorum ama toplasan 10 kere takmışımdır inanki sanırım charm serisi içime sinmedi bnm kullandıkça doğal gelmiyor sanki ama şunu söyliyim hava kararmaya başladığında kimse gözümde lens olduğunu anlamıyor bir de makyaj varsa perfect :)) benim favorim de grafite ama cor alacağım onun da resmi var denedim de çok da beğendim almadığıma da pişman oldum :) ama bundan snra charm serisi almayı düşünmüyorum hareli göz sevmeme rağmen.. cor serisini daha doğal buluyorm :)

browni nc mel bende daha açık yeşildi ,sarılık yoktu hi. bariz yeşildi ama doğaldı da..
ben beğendim sende charm melleri..keşke nc mel değilde charm alsaymışım o sırada...

sevgili NİL charm serisi senin gözüne cuk oturuyor bence de yeşil tonlarını seviyorsan charm mel alabilirsin beğenirsin :)

Son düzenleme:
güneşcim çooook teşekkür ederim

rica ederim canım :)
sen verde marinelera koyu demiştin...sence ikisi arasında karşılaştırma yaparsak hangi renk daha açık..verde marine de alsam mı ? 1 ton daha açık olmasını ve daha az mavi baskınlığı istiyorum ne dersin ? nasıl buldun azulları :)

Son düzenleme:
güneşcim azullar banada koyu geldi verde marine bambaşka bi ton hatta yeşil bi ton diyim benim albümümde var verde marine beklentilerinle alakası olmuyan bi lens bak az önce cor grafite videosunu koydum sanırım ikimizinde beklediği öyle bi ton :)

verde marine kesinlikle daha açık bir ton.burcuuuu bende charme ocre fotolardai gibi olurmuuuu.eklediğin videodaki renk çok güsell

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…