- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.181
Ayy ben bayıldım yaneden sevmedin? yeşil yeşil ne güzel
browni yeşil durmuş ben sarılık göremedim hatta koyu yeşil bayağa flaşlı mı bu
Eki Görüntüle 61071
charme mel, flaşlı sarımtrak gün ışığında yemyeşil sendeki duruşu ile bendeki bayağa bir farklı senin gözün koyumu_browni
Browni canım mel siyaha yakın gözlerde malesef açık renk gözlerde verdiği etkiyi vermiyor çoğunlukla. Yine de güzel görünüyorlar sende ben beğendim yeşil yeşil =)) Biraz makyaj yapsan gözlerine lensin duruşunu o kadar değiştiriyor ki... Bende de charm mel var makyajsız da kullandığım oldu ama hafif yeşil tonlarında bir makyajla o kadar doğal görünüyor ki. Sana da tavsiye ederim canım mellerini siyah eyeliner,göz altına siyah kalem,göz üstüne ve alt kirpik diplerine hafif yeşil tonlarında bir far ve üst kirpiklerine de rimel ile dene mutlakaŞuna inandım ki solotica'nın bazı özel renkleri var ve en iyi sonucu siyaha yakın gözlerde veriyorlar. Charm grafite'i açık renk gözlülerde o kadar fazla beğenmiyoum ama Nil bir fotoğraf eklemişti geçenlerde gün ışığında çekilmiş sanırım. Neredeyse arkaplan fotoğrafı yapacağım yani o derece beğendim açıp açıp bakıyorum Senin gözler de bayağı koyu Brownicim eğer mavi tonları seviyorsan cor ya da charm grafite düşünebilirsin. Ben de charm grafite alacağım önümüzdeki aylarda inşallah... Benim gözler seninkinden çok azıcık daha açık,bizim gibi gözlerde grafite iyi sonuç verebilir diye düşünüyorum...
browni nc mel bende daha açık yeşildi ,sarılık yoktu hi. bariz yeşildi ama doğaldı da..
ben beğendim sende charm melleri..keşke nc mel değilde charm alsaymışım o sırada...
güneşcim çooook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?