- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.201
güneşcim azullar banada koyu geldi verde marine bambaşka bi ton hatta yeşil bi ton diyim benim albümümde var verde marine beklentilerinle alakası olmuyan bi lens bak az önce cor grafite videosunu koydum sanırım ikimizinde beklediği öyle bi ton :)
güneşcim heleki bu videodaki bayana hiç aldanma kendi göz rengine baksana kendiliğinden mel zatenbu yüzden bu kızın videolarına hiiiç bakma bu göz renginden kaynaklanan bi durum ben gözlerim orta kahve bende yemyeşil duruyo dur foto varsa ekliyim albümüme
güneşcim albümüme baktım aaa verde marine fotolarım yokmuş dedim ve hemen koydum fakat sonra yine baktım meğerse 2. sayfası var albümümün ordaymış birsürü var 2. sayfasnda haberin olsun
güneşcim bak şimdi o mavi olan verdi marine'deki bayanın kendi göz rengini görmen için gönderiyorum bu videonun sonuna bak lütfen kendi gözleri muhteşem ötesi
YouTube - Solótica NC Branca
güneşcim bak şimdi o mavi olan verdi marine'deki bayanın kendi göz rengini görmen için gönderiyorum bu videonun sonuna bak lütfen kendi gözleri muhteşem ötesi
YouTube - Solótica NC Branca
YouTube - Solotica Hidrocor Grafite
ya benim hayalimde mavi bu ama grafite alan kimse memnun değil ya
YouTube - The Best Color Contact Lenses For Dark Eyes kızlar bu videoda hidrocor grafite ve verde marine denemiş arkadaş ikisi de çok hoş bir bakın bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?