Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım ben verde marineyi hani b&l nin green oceanı gibi mavi-yeşil olarak düşünüyordum..ve azula göre bi parça daha açık ve biraz daha yeşil ağırlıklı mavi olarak düşünüyordum..hatta bi videoda görmüştün çok hoş görünüyordu...öyle değil mi yani...resimdeki gibi mi duruyorlar gerçekte :44:

verde marine burda çok hoş çıkmış böyle durmuyormu ?

http://www.youtube.com/watch?v=esJoXEQp_YA&feature=related

Son düzenleme:
güneşcim heleki bu videodaki bayana hiç aldanma kendi göz rengine baksana kendiliğinden mel zaten bu yüzden bu kızın videolarına hiiiç bakma bu göz renginden kaynaklanan bi durum ben gözlerim orta kahve bende yemyeşil duruyo dur foto varsa ekliyim albümüme

berrym almana az bi zaman kala buluşup benim ocreleri dene ona göre alırsın bende senin melleri çok merak ediyorum fotoda çekeriz bol bol :)

hmmm çok teşekkür ederim beni uyardığın için burcucum..ben o kızın gözlerinin gerçek renginin açık olduğunu bilmiyordum :26:
sanırım seninle göz renklerimiz benzer renkte :) benim gözüm orta kızıl-kahve..

Son düzenleme:
güneşcim albümüme baktım aaa verde marine fotolarım yokmuş dedim ve hemen koydum fakat sonra yine baktım meğerse 2. sayfası var albümümün ordaymış birsürü var 2. sayfasnda haberin olsun

verde marine işte burada tam anlamıyla istediğim renk durmuş...
YouTube - Verde Marine with no make-up
ancak bu kızı biliyorum bunun gözleri simsiyah...
demekki verde marine kahve gözlerde yeşil..siyah gözlerde mavi-yeşil duruyor...tıpkı b&l nin green oceanı gibi doğal gözün rengi koyulaştıkça mavilik ortaya çıkıyor.....beklentim ya turkuaz yada açık mavi gibi birşeyler yani :)

Son düzenleme:
resimleri gördüm burcucum teşekkür ederim :)
evet verde marineler de koyuymuş ve hakikaten tam yeşilmiş hiç mavilik göremedim canım...bildiğin çimen yeşili sanırım...maviye çalması için siyah gözlü olmak lazım az önce dediğim gibi...
aslında renk sana çok yakışmış ama istediğim renk sonucunu vermiyormuş gerçekten verde marine...demekki azul ve verde marine renkleri göz rengini açmaktan ziyade renklendirmek amaçlı yapılmış lensler...azullar benim gözleri 1-2 ton kadar ya açtı ya açmadı..açıklık koyuluk çok güçlü farketmedi ama renklilik olarak çok güçlü farketti..gözü çok açmadan rengini radikal değiştiriyor ama uzaktan yine kahve göz gibi koyu...renkli gözlerin fotoshopla yoğunlaştırılmış hali gibi duruyor azullar...

Son düzenleme:
güneşcim bak şimdi o mavi olan verdi marine'deki bayanın kendi göz rengini görmen için gönderiyorum bu videonun sonuna bak lütfen kendi gözleri muhteşem ötesi

YouTube - Solótica NC Branca

goz rengi harika bence de yahu ben olsam lens takmazdim mel gibi tam. bi de kendi gozunun rengini acik sari kahve gibi bisi yazmis bence gozu ela yesil fln gibi bisi.

güneşcim bak şimdi o mavi olan verdi marine'deki bayanın kendi göz rengini görmen için gönderiyorum bu videonun sonuna bak lütfen kendi gözleri muhteşem ötesi

YouTube - Solótica NC Branca

ay evet canım gördüm..göz tabanı ne kadar da değiştiriyor
canım sana fikir olması için kendi göz rengimi de koyayım..unutmuşum...benim gözler pencere önünde günışığında böyleler...

Son düzenleme:
ben de album modasına uydum arkadaşlar..maalesef elimde kullandığım tüm lenslerin fotoları yok..ancak kullandığım son 3 lensin fotoları var :)

YouTube - Solotica Hidrocor Grafite

ya benim hayalimde mavi bu ama grafite alan kimse memnun değil ya

canımcığım kim memnun değil cor grafitelerden son zamanlarda alan herkes memnun diye okuyorum ben hep, ayrıca benim gözlerim kopkoyu olmasına rağmen ben temmuzda denediğimde cor grafiteleri bu video dakinden daha mavi durmuştu hep diyorum bunu :) korkmana gerek yok bence harika bir lens cor grafite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…