- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.221
berry verdelerde muhteşem durmuş
ocre de sana çok yakışır eminim..
benim siyah gözümü o kadar açıp,yeşil yansımalı ela durduğuna göre ,ki bugün görenler bihter gözü gibi olmuş dediler,gitgide daha da çok seviyorum lenslerimi...ama geceleri belli oluyor lens olduğu o ayrı günışığında dediklerim geçerli .. sende ocre de süper durur kanımca..ama grafitede emin değilim maviden çok gri yoğunluklu olabilir diye düşünüyorum ama hiç belli de olmaz..senin tabanın apayrı..süprizlere açık
güneş albümüne bakıcam şimdi:13:herkese açık mı?
soft mavi yeşil bence
1.cor verde marine
2.icemint derim
haklısın nil ama gözümü karartabilirim grafite için.ocreden ümitliyim nilcim hakikaten taban rengim değişik midir charme mel bile açık olduAma grafitelere senin saçın ve teninde harika yaaa mavi olmaz bende
albümüme bakan arkadaşlar cevap verebilirler mi...?
sizce bana ela mı (sarılı tonlar mı) ? yoksa mavimsi ton lensler mi daha iyi gidiyor :44:
ten rengim de gözüküyor yakından...of kafam karmakarışık :44:
bazen riske gimek gerek diorsun sende,benim gibi..hoş olma ihtimalleri çok fazla leslerin senin tabanda öyle diyim berry:13:
tşk ederim canım
güneş bal tonları diyebilirim,mavide ise sort -pastel maviler olabilir...
azul bana fazla iddialı ve yapay geliyor kırılmaz isen..ama ocre yada grafite olabilir güneşcim naçizane...
grafıtte vıdeosundakı kızın gözleri simsiyah dıkkatlı bakın derım benım orta kahve gözumde grafıtteler çok bulanım durdu albume bakabılırsınız bu kızda ortası sıyah gözbebeği gıbı basarılı durmus grafıtteler benım gozumle doğal bişekılde kaynasmadı malesef..ama tabii bazısında güzel duruyo dalıahda mesela ama siyah gozde grfıtteler açık gözde icelar basarılı bence...
ikinci soloticama karar verdim sonunda...
azul koyu geldiği için daha açık tonları da düşünüyordum ancak onların da gözde bulanık durma riskleri var...en azından verde marine nin bulanık durmayacağını biliyorum..belki azuldan da daha hoş dururlar tam istediğim tonu yakalayamasam da...
göz rengimi açıcam diye de bulanık renk riskine girmeyim..hazır gözüm azul tarzı canlı bir renge alışmışken...verde isterse turkuaz değil de yemyeşil dursun..bulanık renkten iyidir
verde marine de olmazsa diğer aklımdaki açık renklere yönelirim...zaten 2 canlı rengin birini denemiş oldum bu da 2. olsun...
canım güle güle kullan sedacım sevevceğini biliyordum:)))kızlarrrr sonunda cristallerime kavuştum dün..gelelim kendi yorumlarıma nilciğime ve arzu ablacıma çok teşekkür ediyorum ve tabi içimi rahatlatan diğer tüm arkadaşlarımada..dediğiniz gibi göz tabanı o kadar değiştiriomuşki rengi bi kez daha anladım..şimdi önce dışardaki tepkiler varan 1 --arkadaşım : seda sen cristal demiştin quartzo almışsınvaran 2 --yolda yanımdan geçen bir çift : ayy kızın gözleri bebek mavisi varan 3--annem : benim kızım bebek gözlü olmuş amanda aman anlaşılacağı üzere kızlar cristal bende bebek mavisi oldu ne gri ne yeşil alakası yok heleki yeşillik hiç ama hiç yok bende gündüz hafif bi grilik belki ama akşam masmavi o kadar tatlıki ve gecede acaip belli renkli gözlü olduğum..arzu ablanın dediğide doğruymuş cor mel ile alakası yok yanından bile geçmez renk olarak bi gözüm cor mel bi gözüm cristal takıorum ufacık yeğenim bile teyze biri mavi biri yeşil diyo van kedisi gibi yani şunu söyleyebilirim rahatlıkla yeşilciler tekrar düşünsün çünkü kişiden kişiye çok değişen bi lensmiş cristal bende ufacık bi yeşillik bile olmadı.ama hani ıce mı alayım grafitemi diye düşünen gri mavi yada bebek mavisi isteyen arkadaşlarda listeye cristali eklesinler derim bu benim düşüncem tabi arkadaşlar yinede yanlış yönlendirmeyeyim koyu tabanlarda sonucunu bilemem benim gözlerim açık kahve-kızıl rapunzel.in dediği o şaşılık falanda olmadı pörtlek de durmadı bende..bayramdan sonra foto eklerim ancak haftaya pzrtesiye kadar giremeyeceğim topiğe..
arkadaşlar ben de cor grafite kullanıyorum,gözüm simsiyah masmavi duruyor ben de soft bir mavi,ben çok memnunum ama açık gözlerde bulanık gibi durduğunu söylüyorlar,bettybluees arkadaşın dediğine katılıyorum
ben de grafiteye niyetlenmiştim ama şimdi korku bastı...gözüm koyu ama tamamen de koyu değil...az da olsa sarılıklar da var..bakarsın o sarı ton lensin rengiyle birleşip bulanıklık yapabilir...sarımsı kahveler grafite renginde dikkatli olmalılar sanırım...
bence güneş verde msrine yeşil olmaz mavi yeşil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?