Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry verdelerde muhteşem durmuş
ocre de sana çok yakışır eminim..
benim siyah gözümü o kadar açıp,yeşil yansımalı ela durduğuna göre ,ki bugün görenler bihter gözü gibi olmuş dediler,gitgide daha da çok seviyorum lenslerimi...ama geceleri belli oluyor lens olduğu o ayrı günışığında dediklerim geçerli .. sende ocre de süper durur kanımca..ama grafitede emin değilim maviden çok gri yoğunluklu olabilir diye düşünüyorum ama hiç belli de olmaz..senin tabanın apayrı..süprizlere açık

güneş albümüne bakıcam şimdi:13:herkese açık mı?

arkadaşlara açık canım.. ekle istersen...sadece 3 lens var şimdilik albumde

haklısın nil ama gözümü karartabilirim grafite için.ocreden ümitliyim nilcim hakikaten taban rengim değişik midir charme mel bile açık olduAma grafitelere senin saçın ve teninde harika yaaa mavi olmaz bende

albümüme bakan arkadaşlar cevap verebilirler mi...?
sizce bana ela mı (sarılı tonlar mı) ? yoksa mavimsi ton lensler mi daha iyi gidiyor :44:
ten rengim de gözüküyor yakından...of kafam karmakarışık :44:

haklısın nil ama gözümü karartabilirim grafite için.ocreden ümitliyim nilcim hakikaten taban rengim değişik midir charme mel bile açık olduAma grafitelere senin saçın ve teninde harika yaaa mavi olmaz bende

albümüme bakan arkadaşlar cevap verebilirler mi...?
sizce bana ela mı (sarılı tonlar mı) ? yoksa mavimsi ton lensler mi daha iyi gidiyor :44:
ten rengim de gözüküyor yakından...of kafam karmakarışık :44:

bazen riske gimek gerek diorsun sende,benim gibi..hoş olma ihtimalleri çok fazla leslerin senin tabanda öyle diyim berry:13:
tşk ederim canım

güneş bal tonları diyebilirim,mavide ise sort -pastel maviler olabilir...
azul bana fazla iddialı ve yapay geliyor kırılmaz isen..ama ocre yada grafite olabilir güneşcim naçizane...

grafıtte vıdeosundakı kızın gözleri simsiyah dıkkatlı bakın derım benım orta kahve gözumde grafıtteler çok bulanım durdu albume bakabılırsınız bu kızda ortası sıyah gözbebeği gıbı basarılı durmus grafıtteler benım gozumle doğal bişekılde kaynasmadı malesef..ama tabii bazısında güzel duruyo dalıahda mesela ama siyah gozde grfıtteler açık gözde icelar basarılı bence...

önerin için teşekkür ederim canım :)
evet haklısın azul aslında iddialı renk ancak bana sönük gelmeye başladı..aslında yakışıyor ama koyu sınıfına yakın bir renk olmasından dolayı sanırım...
bal ve elalar beni solgun gösteriyor..giallo da öyleydi...sanırım herkes benim soft mavi yada yeşilimsi mavi tonları kullanmam gerektiğine hemfikir olacak gibi gözüküyor

zaten lenslerde en şanslı gözler siyah gözler ve bal rengi gözler :)
en zoru orta kahve gözler

ikinci soloticama karar verdim sonunda...
azul koyu geldiği için daha açık tonları da düşünüyordum ancak onların da gözde bulanık durma riskleri var...en azından verde marine nin bulanık durmayacağını biliyorum..belki azuldan da daha hoş dururlar tam istediğim tonu yakalayamasam da...
göz rengimi açıcam diye de bulanık renk riskine girmeyim..hazır gözüm azul tarzı canlı bir renge alışmışken... isterse turkuaz değil de yemyeşil dursun..bulanık renkten iyidir
verde marine de olmazsa diğer aklımdaki açık renklere yönelirim...zaten 2 canlı rengin birini denemiş oldum bu da 2. olsun...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de cor grafite kullanıyorum,gözüm simsiyah masmavi duruyor ben de soft bir mavi,ben çok memnunum ama açık gözlerde bulanık gibi durduğunu söylüyorlar,bettybluees arkadaşın dediğine katılıyorum

güneşcim mavi seviyorsan bence grafiteleri dene gözün koyuysa ben de azulla grafite arasında baya kalmıştım ama grafite aldığıma çok memnunum,azullar sana da çok yakışmış bu arada ama grafte azul kadar canlı değil soft bir mavi

canım güle güle kullan sedacım sevevceğini biliyordum:)))

ben de grafiteye niyetlenmiştim ama şimdi korku bastı...gözüm koyu ama tamamen de koyu değil...az da olsa sarılıklar da var..bakarsın o sarı ton lensin rengiyle birleşip bulanıklık yapabilir...sarımsı kahveler grafite renginde dikkatli olmalılar sanırım...
azul bile bende fotolardaki gibi tam mavi durmuyor..soft turkuaz duruyorlar...gözümdeki gizli sarı tondan ötürü..

Son düzenleme:
Berycim ocrelerin 2015 serisi geldi
iyice amberleşmiş charm ocreler benim denediklerimde yeniydi ama 2014 dü onlar bile gecen senekş ocrelere göre acayip değilşmişti ama şimdi yeni 2015 serisi ocreler dehset birde senin gözlerle birleşirse tatından yenmez

o kadar bilgim yok maalesf güneşcim,ama vetmana sorarsan nasıl duracağını söyleyecektir sana

Son düzenleme:
bence güneş verde msrine yeşil olmaz mavi yeşil olur

haklısın canım sağol içimi rahatlattın :13:
evet mavi-yeşil istiyorum...zaten azullar bile bazen tam mavi değil mavi-yeşil duruyorlar..çok az da olsa yeşerme oluyor onlardada..yeşil oranı maviye oranla yetersiz geldi bana sorun da orda zaten...hatta bazı fotolarımda hafif yeşillik de var dikkatli bakınca...azul bile bende yeşerip koyu turkuaz gibi oluyosa verde marine neden tam mavi yeşil olmasın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…