Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben tanita mavi takmıştım eşim ve birkaç insan turkuaz gibi demişti nedeni gözümde sarılık olması ki tanita tam mavidir

[/QUOTE] morrison o son koyduğum grafite,flaşsız gün ışığında ama gram güneşin olmadığı kapalı sisli bir havada çekmiştim balkonda charm grafiteleri...
dilersen bayram dönüşü özelden sana resim atarım, alıcaksan incelemen için fikir olur az da olsa...

o gördüğün grafitenin tam yüzde duruşunu makyaj topiğime eklemiştim ..
hiç düzenleme yok o resimde orijinal çekip koydum onu..
bu linkte o duruşa bakablirsin..tşk ederim bu arada morrison :)
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey-82.html[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim baktım resme... Harika görünüyor çok büyük ihtimalle alacağım bende. Umarım bende de sonuç böyle güzel ve doğal olur. Güle güle kullan

Son düzenleme:
kızlar topazio fotografı goremiyorum ben hiç gozum kahverengi siparişi verdim ama nasıl durucagını merak ediyorum. Biri benim için resim koyabilir mi :26:

diğer markalardaki rahatsızlık veren pupil boşluğu görünüşünün cor da neden olmadığını anladım galiba :)
aslında corların da pupilleri geniş ancak şekli düzgün bir yuvarlak şeklinde değil...
düzgün yuvarlak pupilde renk geçişi daha sert oluyor (yani diğer markaların pupillerinde) asimetrik pupil bu sert geçişi biraz yumuşatıyor olmalı...

diğer dikkatimi çeken şey de en yoğun boyamanın en dış kenarlarda olduğu ve pupile doğru yaklaştıkça içe doğru bu boyama yoğunluğunun giderek azaldığı... pupile doğru boyama azaldığı için göz ile lensin arasında keskin geçiş olmuyor ve böylece pupil göze batmıyor...galiba işin sırrı burada

nc ve charme ın boyaması daha yoğun olmalı ki pupille lens arasındaki renk geçişi daha sert görünüyor..sanırım o serilerde pupile doğru renk yoğunluğu azalması yok...yoğun renk birdenbire kesintiye uğradığı için göz rengiyle yanyana geldiğinde bariz fark ortaya çıkıyor ve pupil görünüşü ortaya çıkıyor..

Son düzenleme:

Tamamen aynı fikirdeyim canım. Hem cor mel, hem nc mel hem de charme mel kullanan biri olarak diyebilirimki en doğal duran cor meldir. kimse lens olduğunu anlamıyordu. çünkü pupil boşluğu yok gibi bişeydi. gözle kaynaşan bi geçiş vardı. aslında 3 serinin de pupil boşluğu aynı. nc de geçiş biraz daha belirginken charme da bariz bi geçiş oluyor. çünrü haresi çok belirgin ve boyaması çok farklı. kahverengi gözde Mel bu konuda hiç sorun yaratmıyor ama maviş tonlarında çok kötü duruyor.

albümümde fotoları var her üçünün de. charme melleri çektiğim gün hava baya kapalıydı. net olmamış. charme la nc aynı renk oldu bende. Bi arada lens kapında fotolarını çekeyim. boyama çok farklı.

kızlar topazio fotografı goremiyorum ben hiç gozum kahverengi siparişi verdim ama nasıl durucagını merak ediyorum. Biri benim için resim koyabilir mi :26:

Canım yanılmıyorsam topaziolar da baya değişmişti. o renkle çok ilgilenmedim ama bi ara vetman foto yüklemişti bu topiğe. çok canlı bi yeşil olmuştu yeni seri ama sana hangi seri gelir bilemem canım. İyi günlerde kullan. İnşallah içine siner.

fikrimi doğruladığın için teşekkür ederim canım :) demekki yanılmamışım..bi arkadaşımız nc crystal almıştı ve beğenmemişti bombeli demişti...ben de seriye değil de renge odaklandığım için crystali aklımdan çıkarmıştım ancak şimdi cor crystale sıcak bakıyorum..gri-mavi duruş yakalayanlar olmuş ve bombeden şikayet etmiyordu..sanırım cor crystal var o arkadaşta :) nc de açık da renk olduğu için renk geçişi daha sert olduğundan dolayı bombeli gözükmüş olabilir..açık renk olan opak lensler hele de hareliyse bombeli duruyor gerçekten..diğer markalardan biliyorum o sorunu..

Son düzenleme:
Arkadaşlar size ufak bi öneride bulunmak istiyorum..bir detayı daha farkettim...
cor serisi lenslerin gözleri küçük gösterdiğinden şikayet eden arkadaşlar vardı..
acaba gözleri küçük gösteriyor derken bahsedilmek istenen şey bombesiz, yassı ve basık görünüm mü ? yoksa irisin çapıyla ilgili küçük görünme sorunu mu ?

renk seçiminin bunda rol oynadığını düşünüyorum...çünkü bugün lenslerimle aynaya baktığımda lensli gözlerimin doğal gözlerimden daha bombesiz ve basık göründüğünü farkettim..ve bunun koyu renk seçmemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum..çünkü göz çapı büyüklüğü olarak görünümünde fark olmadı hatta yanlara doğru daha geniş ve büyük gibi görünüyor diyebilirim...irisim büyük olmasına rağmen gözümün yapısı fazla bombeli ve yuvarlak değil...

cor serisinin koyu renkleri gözleri daha basık ve bombesiz gösteriyor olmalı...daha açık renklerde belki bu sorun olmayabilir..açık renkler genelde daha iri gösteriyor gözleri...
yani demem o ki ; cor serisi sevenler eğer gözlerinizin doğal yapısı şişkin ve bombeli değilse cor un koyu duran renklerini seçmeyin bence...ama bombeli ve yuvarlak gözyapınız varsa ve bunu biraz örtmek ve basık göstermek istiyorsanız koyu renkleri düşünebilirsiniz...ben verdemarine den vazgeçtim..azuldan daha açık da olsa yine koyu renk sınıfına giriyor ...crystal almak istiyorum..

Son düzenleme:

cok saol cnm inş içime siner :)

hiç kullanmadım ama fiyatı ne kadarki göze ucuz bişi takmakta pek doğru olmaz bence

Son düzenleme:

Benim bildiğim kadarıyla cor crystall yok. sadece nc serisinde var. ama icemint in hem cor hem de nc tarafı kullanılabiliyor. belkide arkadaşındaki iceminttir canım.

teşekkür ederim canım...acaba ileride crystalin cor unu da çıkarmayı düşünüyorlar mı ? bu konuda bilgin varmı ?

icemint düşünmüyorum canım çünkü tek tarafının nc olması beni düşündürüyor..pupil geçişi cor kadar doğal değil gibi geldi...çift taraflı takıldığına göre topaziolar kadar opak olabilir diye düşünüyorum...çift kat boya ise çift kat opaklık demek oluyo basit mantıkla..

Burdan takip ettiğim kadarıyla charme crystall i çıkaracaktı solotica. ama cor dan haberim yok. düz mantıkla yorum yapayım; charme çıkarsa cor da çıkar sanırım ben quartzo da kullandım. icemintle soloticanın 3lü opak serisi birbirinden çok farklı canım. onlar bombeli duruyordu ama icemintte böyle bi sorun olmuyor. bende icemintte varda

kızlar koyu gözde(siyah) cor ice lar nasıl durur?cor grafite kullanıyorum,ondan daha açık mavi mi durur ya da daha gri mi?

Lensin boyamasına da bağlı canım ya. bazen aynı renk gözde biri pırıl pırıl dururken diğeri zombi gözü gibi donuk bulanık durabiliyor. charme ice görmüştüm nette bi kızda, harika durmuştu. ne lila ne de başka bi renk. canlı bi gri-mavi tonuydu ondaki duruşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…