- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.241
diğer markalardaki rahatsızlık veren pupil boşluğu görünüşünün cor da neden olmadığını anladım galiba :)
aslında corların da pupilleri geniş ancak şekli düzgün bir yuvarlak şeklinde değil...
düzgün yuvarlak pupilde renk geçişi daha sert oluyor (yani diğer markaların pupillerinde) asimetrik pupil bu sert geçişi biraz yumuşatıyor olmalı...
diğer dikkatimi çeken şey de en yoğun boyamanın en dış kenarlarda olduğu ve pupile doğru yaklaştıkça içe doğru bu boyama yoğunluğunun giderek azaldığı... pupile doğru boyama azaldığı için göz ile lensin arasında keskin geçiş olmuyor ve böylece pupil göze batmıyor...galiba işin sırrı burada
nc ve charme ın boyaması daha yoğun olmalı ki pupille lens arasındaki renk geçişi daha sert görünüyor..sanırım o serilerde pupile doğru renk yoğunluğu azalması yok...yoğun renk birdenbire kesintiye uğradığı için göz rengiyle yanyana geldiğinde bariz fark ortaya çıkıyor ve pupil görünüşü ortaya çıkıyor..
kızlar topazio fotografı goremiyorum ben hiç gozum kahverengi siparişi verdim ama nasıl durucagını merak ediyorum. Biri benim için resim koyabilir mi:26:
Tamamen aynı fikirdeyim canım. Hem cor mel, hem nc mel hem de charme mel kullanan biri olarak diyebilirimki en doğal duran cor meldir. kimse lens olduğunu anlamıyordu. çünkü pupil boşluğu yok gibi bişeydi. gözle kaynaşan bi geçiş vardı. aslında 3 serinin de pupil boşluğu aynı. nc de geçiş biraz daha belirginken charme da bariz bi geçiş oluyor. çünrü haresi çok belirgin ve boyaması çok farklı. kahverengi gözde Mel bu konuda hiç sorun yaratmıyor ama maviş tonlarında çok kötü duruyor.
albümümde fotoları var her üçünün de. charme melleri çektiğim gün hava baya kapalıydı. net olmamış. charme la nc aynı renk oldu bende. Bi arada lens kapında fotolarını çekeyim. boyama çok farklı.
Canım yanılmıyorsam topaziolar da baya değişmişti. o renkle çok ilgilenmedim ama bi ara vetman foto yüklemişti bu topiğe. çok canlı bi yeşil olmuştu yeni seri ama sana hangi seri gelir bilemem canım. İyi günlerde kullan. İnşallah içine siner.
hidrocor crystal piyasaya satışa çıktı mı ?
Benim bildiğim kadarıyla cor crystall yok. sadece nc serisinde var. ama icemint in hem cor hem de nc tarafı kullanılabiliyor. belkide arkadaşındaki iceminttir canım.
lilamsı durabilir cor ice
teşekkür ederim canım...acaba ileride crystalin cor unu da çıkarmayı düşünüyorlar mı ? bu konuda bilgin varmı ?
icemint düşünmüyorum canım çünkü tek tarafının nc olması beni düşündürüyor..pupil geçişi cor kadar doğal değil gibi geldi...çift taraflı takıldığına göre topaziolar kadar opak olabilir diye düşünüyorum...çift kat boya ise çift kat opaklık demek oluyo basit mantıkla..
kızlar koyu gözde(siyah) cor ice lar nasıl durur?cor grafite kullanıyorum,ondan daha açık mavi mi durur ya da daha gri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?