- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.261
ceren_ank bu resimdeki kızdan bahsediyorum canım. Umarım link verebiliyorumdur
link veremiyorum
Burdan takip ettiğim kadarıyla charme crystall i çıkaracaktı solotica. ama cor dan haberim yok. düz mantıkla yorum yapayım; charme çıkarsa cor da çıkar sanırımben quartzo da kullandım. icemintle soloticanın 3lü opak serisi birbirinden çok farklı canım. onlar bombeli duruyordu ama icemintte böyle bi sorun olmuyor. bende icemintte varda
inşallah dediğin gibi olur....crystaller sadece nc ile sınırlı kalsın istemem
evet oldum olası ben de bir türlü sevemedim 3 lü opak seriyi ama quartzo renk olarak çok hoş gerçekten..crystal de ona yakın birşey gibi...icemintlerini güle güle kullan canım :13: ben dalgın insanım tekini hareli tekini haresiz takıp da çıkabilirim sokağa..o yüzden icemint pek işime gelmior açıkcası
kızlar bende kendi goz rengim ve b&l blue lensim simdi topazioları sipariş verdim bakalım daha dogal durucak mı? siz ne dersiniz?
Burdan takip ettiğim kadarıyla charme crystall i çıkaracaktı solotica. ama cor dan haberim yok. düz mantıkla yorum yapayım; charme çıkarsa cor da çıkar sanırımben quartzo da kullandım. icemintle soloticanın 3lü opak serisi birbirinden çok farklı canım. onlar bombeli duruyordu ama icemintte böyle bi sorun olmuyor. bende icemintte varda
Benim bildigim n.c serisinin daha az opak oldugu. Cor ve charme ayni ve n.c ye gore daha opaklar. Pupil bosluklari arasinda bir fark yok. sadece biri hareli biri haresiz. Bu arada icemintin durusunun bombe yaptigini dusunmuyorum. Pupili de guzel kaynasiyor, hatta nc lerin pupilleri genel olarak daha iyi kaynasiyor cunku pupil bosluguna yakin yerlerde sari noktalar var. Cor serisi de haresiz oldugu icin belki daha dogal gorunebilir.
aynen katılıyorum tam da benim yazmak istediklerimi açıklamışsın DİDEMciğim :) bu arada freshlook pure hazel aldım bgn hiç beğenmedim yaaçok komik oldum bir de makyajlı deniyim bakiyim bayramlık olarak :)
browni canım sen cor ice ları denemişmiiydin?
ben 3 seriyide denedim en güzel kaynaşan cordu esmeralda 3lü serinin en bombelisiymiş ama ben sevmiştim günışığı dışında öyle şişe yeşili değildi.cor ice ve verde marine ikiside iddalı renkler olmasına rağmen hem burcuda yakından gördüm hemde kendim denedim çok doğaldı.
Charme da bombe çook az corda hiç yok.Charme azul ve mel taktım opaklıkları güzel ve geçişide fena değil ancak nacizane charme ları orta ve açık gözlerde daha iyi olabileceğini düşünüyorum özellikle ice için.
Nc meli çok merak ediyorum nc serisinin haresinin kesikli olmasını sevmiyorum sadece.
İcemint ve cristali cor serisine benzetiyorum ve 3lü seri ile cor arası özel renkler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?