Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

inşallah dediğin gibi olur....crystaller sadece nc ile sınırlı kalsın istemem
evet oldum olası ben de bir türlü sevemedim 3 lü opak seriyi ama quartzo renk olarak çok hoş gerçekten..crystal de ona yakın birşey gibi...icemintlerini güle güle kullan canım :13: ben dalgın insanım tekini hareli tekini haresiz takıp da çıkabilirim sokağa..o yüzden icemint pek işime gelmior açıkcası

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu rengi istiyorum Ceyda Düvenci'nin göz rengi..Çok güzel duruyor. Lens mi acaba?
Hatta şu an Ejder Kapanı var TV.de bakabilirsiniz. Aslında Mel.ler böleydi ama artık koyudu onlar. Başka alternatif var mı? Yada marka da soruyorum bildiğiniz?'?????

Solotica da bu renge rastlamadım canım ama freshlook hazel yada pure hazel da belki tutturabilirsin bu rengi.

canım quartzonun rengi muhteşem ama o bombelik yok mu ah o bombelik. ben lensim diye bağırdı resmen en azından bende öyle durdu icemintlere gelince. walla çok takmışımdır bi tarafı cor diğeri nc ama onun nc tarafı belli belirsiz canım. yani kimse anlamaz

kızlar bende kendi goz rengim ve b&l blue lensim simdi topazioları sipariş verdim bakalım daha dogal durucak mı? siz ne dersiniz?

Eklentiler

• $DSCN1231.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 87

Solotica'da böyle sarımsı bir renk yok benim gördüğüm kadarıyla. Meller daha yeşilimsi,gerçi göz tabanına göre değişiyor ama genelde yeşilimsi duruyor bu kadar sarımsı durmuyor. Solotica'da sanmıyorum bu rengi yakalayabileceğini.Belki ocre olabilir soloticada bu renge en yakın ama çok ihtimal vermiyorum bu etkiyi yaratacağına. Bu renk lens Marietta Vision diye bir markada var. Marietta Venus Amber diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Doğallıkta soloticanın yanına yaklaşamaz ama istediğin etkiyi verir renk olarak sanırım. Miriana'da vardı bu lensten yanlış hatırlamıyorsam. Kendisine danışabilirsin. Lensin bir resmini de ekliyorum fikir edinebilmen için.

Eklentiler

• $dsc02913x.webp
    12 KB · Görüntüleme: 68
  • $rscn2776.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Benim bildigim n.c serisinin daha az opak oldugu. Cor ve charme ayni ve n.c ye gore daha opaklar. Pupil bosluklari arasinda bir fark yok. sadece biri hareli biri haresiz. Bu arada icemintin durusunun bombe yaptigini dusunmuyorum. Pupili de guzel kaynasiyor, hatta nc lerin pupilleri genel olarak daha iyi kaynasiyor cunku pupil bosluguna yakin yerlerde sari noktalar var. Cor serisi de haresiz oldugu icin belki daha dogal gorunebilir.

canim crystal ve icemint n.c serisi olmasina ragmen gozdeki durusu tamamen cor gibi. Hare hic belli degil. Sadece haresi gorunmesini istedigin icin cor serisinin cikmasini bekliyorsan, hic beklemene al derim.

aynen katılıyorum tam da benim yazmak istediklerimi açıklamışsın DİDEMciğim :) bu arada freshlook pure hazel aldım bgn hiç beğenmedim yaa çok komik oldum bir de makyajlı deniyim bakiyim bayramlık olarak :)

browni canım sen cor ice ları denemişmiiydin?

Son düzenleme:
ben 3 seriyide denedim en güzel kaynaşan cordu esmeralda 3lü serinin en bombelisiymiş ama ben sevmiştim günışığı dışında öyle şişe yeşili değildi.cor ice ve verde marine ikiside iddalı renkler olmasına rağmen hem burcuda yakından gördüm hemde kendim denedim çok doğaldı.
Charme da bombe çook az corda hiç yok.Charme azul ve mel taktım opaklıkları güzel ve geçişide fena değil ancak nacizane charme ları orta ve açık gözlerde daha iyi olabileceğini düşünüyorum özellikle ice için.
Nc meli çok merak ediyorum nc serisinin haresinin kesikli olmasını sevmiyorum sadece.
İcemint ve cristali cor serisine benzetiyorum ve 3lü seri ile cor arası özel renkler bence

browni canım sen cor ice ları denemişmiiydin?

evet canım denemiştim ve tek beğenmediğim duruş o olmuştu lens aşırı şeffaf durdu bir kere,rengi de lilamsı bir açık mavi tonu diyim hatta freshlook haresiz gri kullanmıştım eskiden o bile daha doğal duruyordu bende sevgili BAMBAM dakiyle alakası bile yoktu benim denediğim ice ın benim koyu gözümde aşırı yapay kaldı ve lilamsı durdu cor ice ttlım :)

diğer serileri bizzat kullanmadığım için benim pek yorum yapmam doğru olmaz ama gördüğüm resimlerden ve videolardan yola çıkarak yorum yapmıştım ve çoğu düşüncemin de doğru çıktığını gördüm...bence de en çok kaynaşan cor serisi..ve en iddialı renklerinde bile kaynaşmanın mükemmel olduğu konusuna katılıyorum...

ve evet corlarda dikkatimi bariz çeken şey hiç bombe olmayışı oldu...hatta diğer marka lenslerden alışkın olduğum bombe etkisini bu lenste en ufak şekilde bile göremeyince şaşkınlık yaşamıştım..hiç bombe yapmaması doğallık açısından çok harika birşey aslında....

ancak senelerdir lens kullanan biri olarak lens takmaktaki amacım renk vermesinin dışında lensin gözde hafif bombe yaparak gözlerimi daha bombeli ve dolgun göstermesi hoşuma gidiyordu (ama pörtlek göz gibi abartılı olmamak kaydıyla)
gözbebeklerimin çapı büyük olmasına rağmen gözlerimin bombesi az...üstten basık gibiler...benim en büyük hatam cor serisinin gerçek göze extradan bombe katmadığını ve gerçek göz neyse basıklığını veya bombeliliğini olduğu gibi yansıtacağını bilmemem oldu..üstüne üstlük koyu renk seçmişim ki koyu renkler gözleri daha da basık gösteriyor..
açık renk seçsem göz bombesi daha hacimli görünür mü acaba ? en açık rengini (ice ı) da denemiş birisi olarak verde marine ve ice arasında fark görebildinmi ? yani açık renk olduğundan dolayı verde marineye göre daha bombeli ve dolgunmuş gibi durdu mu ?

Son düzenleme:
yabancı bi siteden okuduğuma göre nc serisi eskisinden daha opak olacakmış...örnek resim de vardı ancak buraya koymam uygun değil..ama gödrüğüme göre çok opaktı ve pupil boşluğu bariz belliydi...
sanırım yeni çıkan nc crystaller eski nc serisine göre daha opak olmalı...nc crystal kullanan birisi çok opak demiş...

Son düzenleme:
Bu linkteki videodaki kızlardan biri n.c ice öteki cor ice kullanıyor. Aslında makyaj videosu ve lenslerin bahsi geçmemiş ama n.c ice'ın fazla videosuna rastlamamıştım şimdiye kadar ve merak edenler olabilir diye paylaşıyorum. Cor ice,charm ya da n.c ile karşılaştırıldığında ne kadar doğal duruyormuş karşılaştırmalı video izleyince daha iyi anladım. Benimki gibi küçük gözlerde cor ice taşma yapsa farkedilir mi yoksa lens beyaz olduğu için taştığı belli olmaz mı? Fikirlerinizi bekliyorum...

YouTube - Moonlight Seduction

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…