Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bety blues canım koyu kahverengi gözde charm melin gün ışığında duruşu resimleri ben çektim:)birisi yakın çekim diğeri uzakdan koyu kahverengi gözde charm melin duruşu:)

daha açık tabanda dahada belirgin durur doğal göz rengi çok koyu kahverengi:)charm melin duruşu:)

Son düzenleme:
benım msjlarda gıtmış..profıle ekledım wetmancık:=) sankı soldakınc sağdakı charm mel gıbı durmuş..ya bende açıkçası doğal bellı olmayan bı lens istiyorum bıde mavı olursa super olur çok kararsızım corice charmgrafıtte arasında yoksa mel alıp geçeyımmı ama mavi istıorum...

Arkadaşlar Miriana ' ya ne oldu? lensleri kayma yaptığı için korneası çizilmişti sanırım benim quartzolarda kayma yaptı neredeyse 1 aydır hiç takmadım bu yüzden . Mirianadan haberi olan var mı?

harika bir video buldum...hidrocor ice in kahve gözde duruşu

grafite ile ice arasında kaldım son olarak...grafite videoları da güzeldi ancak renk bana biraz koyu geldi...
buğday (sarımsı) tenliyim...beyaz tenlisin diyorlar ama tam beyaz tenli değilim esmere yakınım...azulun koyu geldiği gibi grafitenin de koyu gelmesinden korkuyorum....galiba biraz açık renge yakın renge ihtiyacım var yüzümü gözümü açması için...burada gözü kahverengi olup da ice kullanan ve memnun kalan var mı ? koyu gözde iyi durmuyor diyenler var ancak bu video aklımı çeldi...ve de grafitenin koyu durma olasılığı...ne dersiniz ?

YouTube - lentes de contacto Solotica Hidrocor Ice

Son düzenleme:
ışıkdan öyle çıkmış:)charm grafite yada charm ıce önericem sana o zaman ama topaziolarından koyu durur bu maviler birazcık:)

Son düzenleme:
ben cor grafite kullanıyorum gözüm koyu kahverengi(siyah resmen) ama çok memnunum grafitelerden,ben de ice ı araştırıyorum ama çoğu arkadaş ta vetman de koyu gözde ice ı önermiyor maalesef

YouTube - The Best Color Contact Lenses For Dark Eyes kızlar bu videoda hidrocor grafite ve verde marine denemiş arkadaş ikisi de çok hoş bir bakın bence :))

Nette ararken yine nette buldum ben iki renginde de istiyorum :)
Koyu kahve gözlerim var ve numaralı lens kullanıyorum 2,75 ikisi de.

Solotica lenslerin namını çok duydum ama rahat kullanabileceğim başka bir markada önerirseniz hemen almak istiyorum. Ve pek bilgim yok lenslerle ilgili kullandığınız çoğu terim bana uzak geldi yazıp yardım isteme ihtiyacı hissettim..

kızlar bu sitenin durumu ne olmuş böyle mi kalacak son günlerde herkesin mesajlarına cevap yazmıştım tek tek hiç biri yok ayrıca o cvp yazdığım mesajlar da yok olmuş :)) nasıl iş anlamadım nolur düzelsin bu hali çok kötü olmuş sitenin çok kullanışsızz ( ceren o arkadaşının numarısını ver ben ariyip isticem makineni :))))) ayıp yahuu burda cor grafitelerini bekleyen kişiler var eheh :))

sevgili ORALET hoşgeldin aramıza :) solotica gerçekten çok rahat bir lens özellikle 2-3defa taktıktan snra gözüne tam oturduğunda o kadar rahatlaşıyorki anlamıyorsun gözünde lens olduüğunu ben bir kere banyoya girdim gözümde lensle bir de üstüne gözümü kaşıyorum sonra bir anda aklıma geldi gözümde lens olduğu o kadar çok ovuşturmuştumki dedim kesin yırtıldı lens ama sapasağlam çıkardım lensleri yani hem sağlam hem rahat bir lens o konuda bir şüphen olmasın :)) ne renk düşünüyorsun hangi tonları kendine yakıştırırsın hangi renklerle kendini mutlu hissedersin bunları söylersen sana fiklir verelim :)

Son düzenleme:

Sağol canım hoşşbuldumm :))
Ben kesinlikle doğal durmasını istiyorum. Okyanus mavisi yeşili olabilir yada derin yeşil :) Koyu renk düşünmüyorum açık olabilir.

Esmerim, koyu kahve göz rengim var. 2,75 numara göz bozukluğum mevcut. Bu özelliklerde olup solotica kullananlar varsa resimlerini görüp hızlı bir sekilde karar verebilirim. Bir de nereden sipariş edilir sanıyorum yurtiçinde bulamıyoruz lensçim adını bile duymadıını söyleyip önermemişti -ki müşteri kaybetmeme politikasına bağlıyorum- bende edinmek istiyorum bi eksik gözlerim kaldı :))

İlgi alaka, sıcak karşılama için ayrıca tesekkür ederim

ben cor grafite kullanıyorum gözüm koyu kahverengi(siyah resmen) ama çok memnunum grafitelerden,ben de ice ı araştırıyorum ama çoğu arkadaş ta vetman de koyu gözde ice ı önermiyor maalesef

memnun olmana sevindim canım güle güle kullan :)
ben böyle uzaktan da belli olacak bebek mavisi gibi istiyorum ve verdiğim videoda cor icelar tam istediğim şekilde durmuşlar...
icelar koyu tabanda kötü duruyo da dense o riske girecem sanırım...videodaki kişinin gözü de koyu renk ama mükemmel durmuş...

acaba koyu tabanda kötü duruyo denilen icelar bütün serilerdeki icelar mı ?
yoksa charm ı, nc si veya cor u mu kötü duruyor.. ? hangisinin kastedildiği konusunu açmak lazım...
bir de koyu taban derken kastedilen koyu kahve-siyah gibi kahverengi gözün en koyu ton gözleri mi...
yoksa buna orta kızıl-kahveler ve açık kahve gözler de dahil mi ?

"icelar koyu tabanda kötu duruyor" şeklinde yapılan yorumlar bana yetersiz ve çok genel bir yorum gibi geliyor...
"bütün serilerdeki icelar kahvererenginin bütün tonlarındaki gözlerinde kötü duruyor" şeklinde veya
"bal rengi ve ela gözlerden daha koyu olan (kahverengi tonları olan)gözlerde kötü duruyor" gibi daha kesin bir yorumu olan varsa ben ancak bunu gerçek bir yorum olarak kabul edebilirim..

charm ve nc olanını pek beğenmedim ve onların bal rengi gözlerden daha koyu olan (kahve ve siyah) gözlerde iyi durmadığını söyleyebilirim...
doğru ama..sanki cor ice kötü duruyo gibi durmuyor...en azından videoda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…