- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.281
ışıkdan öyle çıkmış:)charm grafite yada charm ıce önericem sana o zaman ama topaziolarından koyu durur bu maviler birazcık:)
ceren bir foto ekleseydin
YouTube - The Best Color Contact Lenses For Dark Eyes kızlar bu videoda hidrocor grafite ve verde marine denemiş arkadaş ikisi de çok hoş bir bakın bence :))
Nette ararken yine nette buldum ben iki renginde de istiyorum :)
Koyu kahve gözlerim var ve numaralı lens kullanıyorum 2,75 ikisi de.
Solotica lenslerin namını çok duydum ama rahat kullanabileceğim başka bir markada önerirseniz hemen almak istiyorum. Ve pek bilgim yok lenslerle ilgili kullandığınız çoğu terim bana uzak geldi yazıp yardım isteme ihtiyacı hissettim..
sevgili ORALET hoşgeldin aramıza :) solotica gerçekten çok rahat bir lens özellikle 2-3defa taktıktan snra gözüne tam oturduğunda o kadar rahatlaşıyorki anlamıyorsun gözünde lens olduüğunu ben bir kere banyoya girdim gözümde lensle bir de üstüne gözümü kaşıyorum sonra bir anda aklıma geldi gözümde lens olduğu o kadar çok ovuşturmuştumki dedim kesin yırtıldı lens ama sapasağlam çıkardım lensleri yani hem sağlam hem rahat bir lens o konuda bir şüphen olmasın :)) ne renk düşünüyorsun hangi tonları kendine yakıştırırsın hangi renklerle kendini mutlu hissedersin bunları söylersen sana fiklir verelim :)
ben cor grafite kullanıyorum gözüm koyu kahverengi(siyah resmen) ama çok memnunum grafitelerden,ben de ice ı araştırıyorum ama çoğu arkadaş ta vetman de koyu gözde ice ı önermiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?