- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.301
wetman charm grafıtte fotosu yenı seri?cor ice mı charm grafıttemı daha doğal sizce kızlaryardım
Bety blues canım koyu kahverengi gözde charm melin gün ışığında duruşu resimleri ben çektim:)birisi yakın çekim diğeri uzakdan koyu kahverengi gözde charm melin duruşu:)
daha açık tabanda dahada belirgin durur doğal göz rengi çok koyu kahverengi:)charm melin duruşu:)
iki tane yeni rengi açıklmıs cor grafıtte fotosu ekledım güneş
Sağol canım hoşşbuldumm :))
Ben kesinlikle doğal durmasını istiyorum. Okyanus mavisi yeşili olabilir yada derin yeşil :) Koyu renk düşünmüyorum açık olabilir.
Esmerim, koyu kahve göz rengim var. 2,75 numara göz bozukluğum mevcut. Bu özelliklerde olup solotica kullananlar varsa resimlerini görüp hızlı bir sekilde karar verebilirim. Bir de nereden sipariş edilir sanıyorum yurtiçinde bulamıyoruz lensçim adını bile duymadıını söyleyip önermemişti -ki müşteri kaybetmeme politikasına bağlıyorum- bende edinmek istiyorum bi eksik gözlerim kaldı :))
İlgi alaka, sıcak karşılama için ayrıca tesekkür ederim
wetman charm grafıtte fotosu yenı seri?cor ice mı charm grafıttemı daha doğal sizce kızlaryardım
arkadaşlar doğal duran gri -mavi istiyorum cor ice ile cor grafite arasında kaldım ama göz yapım küçük charme mel kullanıyorum onda taşma çok belli değil.cor grafite çok net bir değişiklik sağlamıyor hatta bulanık gördüm kimi resimlerde ice daha mı iyi sanki:44:
charme ice charme graffite yada cor graffite ne dersiniz
grafitenin kapta duruş resmini de gördüm biyerde ve içime sinmedi...kabında garip bir renk duruyor...böyle yağmurlu havada oluşan ve her an yağmaya hazır koyu gri bulutlar gibi duruyor...başka hiçbir markanın gri lensinde öyle bir kap duruşu rengi görmedim..garibime gitti biraz...ice ise tamamen beyaz ve direkt olarak sadece göz rengi açmaya yönelik olduğu çok belli oluyor...grafite de azul gibi açmaktan ziyade renklendirmek renk katmak amacıyla yapılmış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?