Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

şimdi ben biraz nette araştırdım.3 aylık bir lensmiş ve türkiyede de çoğu optikçide var.fiyatıda oldukça uygun:)benim gibi bir renkten çabuk sıkılanlar için uygun olabilir diye düşünüyorum.başka forum sayfalarında da fotoğraf eklemiş arkadaşlar var çok doğal duruyolar gerçekten de:)ama tabi kullanımı nasıl rahatmı yada hangi renkler daha doğru tercih hiç bilemiyorum.eminim aranızda bilen birileri vardır kızlar ha ne dersiniz denemeye değermi?

arkadaşlar doğal duran gri -mavi istiyorum cor ice ile cor grafite arasında kaldım ama göz yapım küçük charme mel kullanıyorum onda taşma çok belli değil.cor grafite çok net bir değişiklik sağlamıyor hatta bulanık gördüm kimi resimlerde ice daha mı iyi sanki:44:
charme ice charme graffite yada cor graffite ne dersiniz

Ben bu Mel rengini çözemedim cidden. Burda şahane bir renk..Arzu resimdeki senmisin? Senin doğal göz rengini biliyorumda..Ama yine br arkdş almıştı Mel'i, ondada asker yeşili gibi durmuştu, baya kou bi yeşil. Sürekli değişiyor mu bu Mel, neden böyle???

Eğer üstteki gibiyse değişmeden bende alıyım bari...Ama bir garantisi yok işte..O kadar para veripte asker yeşili çıkarsa, yazık olur://

Charm grafitelerimi sipariş ettim sonunda birkaç gün evvel Birkaç gün önce de yazmıştım ama silinmiş forum çalışması sebebiyle. Nil'e çok teşekkür ederim onun fotoğrafları karar vermeme çok yardımcı oldu. Lenslerim gelince merak edenler için fotoğraf çekip eklemeye çalışacağım. Bu arada bir soru sormuştum ama cevaplayan olmadı henüz tekrar sorayım. Cor ice küçük çaplı gözde taşma yapsa belli olur mu yoksa lens beyaz olduğu için belli olmaz mı sizce? Bundan sonraki lensimin cor ice olmasını istiyorum.

Vetman'dan sipariş ettim ben. Bir ayı bulur en az herhalde gelmesi. Gelince çeker eklerim fotoğrafları =)) Cor ice çok doğal bence. Özellikle biraz açık renkse gözlerin harika olur. Benim gözlerim açık renk olmamasına rağmen riske girip cor ice sipariş edeceğim bundan sonra büyük ihtimal.

ben de cor ice düşünüyorum...grafite alıp da koyu geldi diyeceğime ice alıyım açık renk gelsin daha iyi...
açığı koyultmak kolay da koyuyu açmak zor...

çok geç ya neden numaralı herhalde bence gusel durur charmgrafıtteler...
aslında bana açmak daha kolay gelıo charmgrafıtte alıp açsammı cor ice alıp koyultsammı

grafitenin kapta duruş resmini de gördüm biyerde ve içime sinmedi...kabında garip bir renk duruyor...böyle yağmurlu havada oluşan ve her an yağmaya hazır koyu gri bulutlar gibi duruyor...başka hiçbir markanın gri lensinde öyle bir kap duruşu rengi görmedim..garibime gitti biraz...ice ise tamamen beyaz ve direkt olarak sadece göz rengi açmaya yönelik olduğu çok belli oluyor...grafite de azul gibi açmaktan ziyade renklendirmek renk katmak amacıyla yapılmış gibi...

Son düzenleme:

rica ederiz sevgili ORALET.. koyu gözlüysen ve doğal bir açılma istiyorsan yeşilse bence hidrocor mel çok doğal duruyor maviyse hidrocor grafite bence çok güzel ama çok opak bir açılma bekleme bu ikisinden de.. hidrocor serisi haresiz hidrocharm serisi kalın çerçeveli natural colors serisi kendi içinde 2ye ayrılıyor 3lü bir renk paletlisi var topazio esmerelda quartzo diye bunlar çok opak ve pupil boşluğu dar lensler diğer serilere göre hiç doğal durmuyor diyebilirim özellikle koyu gözde bir de normal natural colors var onlarda diğer serilerle aynı renk seçenekleri var hidrocor ve hidrocharm a göre biraz daha az opak umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu kusura bakma :) kendi internet sitesinden solotica nın bir gir bak araştır istersen renk seçeneklerinden beğendiklerini söyle biz yorum yapalım.. bir de senin gözlerinin koyuluk derecesi nedir siyaha yakın mı yoksa kahveliği belli olan bir koyuluk mu?

wetman charm grafıtte fotosu yenı seri?cor ice mı charm grafıttemı daha doğal sizce kızlar yardım

canım senin gözlerin orta kahve bu yüzden bence cor ice çok hoş olur..

sevgili SEDEFBYO aynı taşma bende de oldu malesef ama ice da ve grafite de cor serilerde belli olmuyor o taşma lensin rengi beyaz noktalı olduğu için :) ama cor mel de sarı olduğundan belli oluyor benim denemelerimde bunu gördüm aklında olsun öncelikle bunu söyliyim.. grafite bence bulanık bir renk değil aksine direk mavi duruyor yani koyu göz için söylüyorum bunu benim gözlerim kopkoyu kahve.. ice rengi bence koyu gözlüysen tercih etme çok yapay duruyor ama orta kahve açık kahve tonlarıysa gözlerin bence cor ice da süper gri-mavi renk oluyor çok güzel sevgili BAMBAMın gözleri gibi mesela..

sevgili GÜNEŞ yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda gri mavi arası bulanık renklerden hoşlanmadığını sevmediğini söylemiştin hala öyle düşünüyorsan bence ice düşünme ice gerçekten gri-mavi bir renk veriyor çnkü.. ama grafite nin kapta duruşuna göre iftira atmışsın :)))) oldu mu şimdi grafite çok güzel soft bir mavi ben koyu gözümde denediğimde hiç bir grilik göremedim grafite de tam olarak tanımlarsam soft bir mavi diyebilirim grafite için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…