- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.321
bloguma beklerim hiç takipçim yok henüz desteğinizi bekliyorum =)
yok almadım biarkadaşın deneme şansım oldu.tesekkurler canım ben çok yapay buldum haresını grı yada lacıvert olsa keske...betty charme ice mı aldın denedinmi ben çok yakıştırdım
sevgili GÜNEŞ yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda gri mavi arası bulanık renklerden hoşlanmadığını sevmediğini söylemiştin hala öyle düşünüyorsan bence ice düşünme ice gerçekten gri-mavi bir renk veriyor çnkü.. ama grafite nin kapta duruşuna göre iftira atmışsın :)))) oldu mu şimdi grafite çok güzel soft bir mavi ben koyu gözümde denediğimde hiç bir grilik göremedim grafite de tam olarak tanımlarsam soft bir mavi diyebilirim grafite için..
bu bebek mavısı değil sibirya kurdu gözü ewet ice çok daha yakın istediğin renge...
sevgili brownii evet bulanık renklerden hoşlanmadığımı söylemiştim aslında bu konuda tamamen fikrim değişmedi...ancak bulanık renkleri şöyle gözden geçirirsek mel ve ocreyi bir gruba...ice ve grafiteyi de diğer bir gruba koymak gerekir...ice ve grafiteler daha soğuk renkler ve gözrengini daha çok açan renkler..
yanlış anlaşılmasın grafiteyi kötülemek değildi amacım :) herkesin favori lensi farklı tabi ki...ben sadece kapta ilk gördüğümde bana veren izlenimi söylemek istedim.. kapta böyleyse gözde nasıldır acaba diye kendime göre zihinsel bir hesap yaptım..bu konudada biraz takıntım var sanırım..kaptaki duruşuna da ısınmam gerekiyor bir lensi sevebilmek için :)
grafite gayet de güzel bir lenstir eminim..hatta bi ara ona da niyetlenmiştim ancak azulun açıklık koyuluğundan bile yeterince tatmin olmamış birisi olarak ve açık renk hastası olarak grafiteyi de yetersiz bulabileceğimi düşünüyorum...valla bulanık mulanık demiycem ve rengin açıklığını önplanda tutacağım bu sefer..
uzun lafın kısası hiçbir lens her yönden mükemmel olamıyor..rengi hem canlı olan bulanık olmayan hem de bariz şekilde açan ama aynı zamanda doğal duran lens diye birşey yok..soloticada bile yok...belki bazılarımız topazio var quartzo var diyebilir ancak corlarla karşılaştırırsak doğallığı tartışılır...o yüzden canlı renk sevdamdan vazgeçtim..nazar boncuğu gibi canlı duran renkler maalesef ki koyu çıkıyor..biraz bulanık da olsa tercihim daha açık renklerden olacak bu sefer...
tam olarak istediğim göz rengini bebek mavisi ve gri-mavi olarak ifade edip sınırlandırmak da istemiyorum çünkü herkes bu ifadelerden farklı şeyler anlıyor..ve öneriler de ona göre daha farklı oluyor..herkese göre bu renklerin tanımı değişik..o yüzden ben elde etmek istediğim gözlerin resmini koymak istiyorum en iyi bu şekilde anlatabilirim tam olarak ne istediğimi....tabiki bir lensle tıpatıp aynısını elde edemem ancak buna en yakın sonucu sanırım icela elde ederim gibi geliyor..
istediğim göz rengi şöyle birşey..
Uploaded with ImageShack.us
kızlar bu sitenin durumu ne olmuş böyle mi kalacak son günlerde herkesin mesajlarına cevap yazmıştım tek tek hiç biri yok ayrıca o cvp yazdığım mesajlar da yok olmuş :)) nasıl iş anlamadım nolur düzelsin bu hali çok kötü olmuş sitenin çok kullanışsızz( ceren o arkadaşının numarısını ver ben ariyip isticem makineni :))))) ayıp yahuu burda cor grafitelerini bekleyen kişiler var eheh :))
Canım ben sana da cevap atmıştım ama görünmüyorben ani bir kararla nc ocre siparişi verdim:) brezilya yollarındadır.bu da patlarsa elime evde takarım artık, numaralı ya:)ama nilde ve burcudaki duruşu çok hoşuma gitti, umarım güzel olur ve de doğal...sen de pure hazel almışsın...neyini sevmedin canım aslında güzel renktir...duruşu mu hoşuna gitmedi ? biraz damarlı ama insanların bende en beğendiği renk ve lens.ama makyajsız pek rengi çıkmıyo.bir de bu arada freshlook yeşil aldım ne alaka ben de bilmiyorum esti öyle.çoook koyu hiç sevmedim ama çok doğal kimse farketmez rengini o kadar koyu.bu arada ocreyi denedin mi
beyaz leblebi nc ocre siparişi vermişsin hayırlısı olsun arkadaşım :)
umarım istediğin sonucu alırsın ....
bu arada charm ocre nin kapalı yağmurlu havada balkon fotoları ekleyeceğim albüme birazdan
browni pure hazel ile resim ekledinmi ben mi kaçırdım ? görmek isterim mümkün ise...
sevgili NİL yok eklemedim ekleyecek kadar bir lens değil bence yahu ama taktığımda foto çeker eklerim bir dahakine senin için :) benim gözlerimi o kadar açmadı vallahi sadece bir ışıltı verdi diyebilirim :)
Rica ederim canım:)Senin göz tabanın benden daha açıksa ve çok belirgin olmayan mavilerden düşünüyorsan cor grafite al derim:)
sevgili BEYAZLEBLEBİM canımcığım ben cevap vermiştim senin mesajına ve diğer arkadaşlara da ama gitmiş iyi yaptın demiştim hatta :) ben denemedim hala yolum levent tarafına düşmedi bir türlü bir gitsem deneyeceğim :)) umarım istediğin gibi bir sonuç çok fazla bir açılma beklemiyorum ben koyu gözde bir de nc serisi charm ve cor serisine göre biraz daha az opak diyorlar ama ben nc mel ve charm mel i aynı anda taktığımda renk olarak hiç bir fark görmemiştim..en kötü şeffaf lens niyetine kullanırsın :)) freshlook pure hazel i de aldım evet makyajla taktım ama akşam kullandım ama şaşılık durumu çok sinirime gidiyor soloticanın en sevdiğim olayı işte o şaşı ifade olmaması çok güzel :)) sen de ocrelerin gelene kdr yeşillerini takarsın.. bu arada charm melleri naptın kullanmıyor msuun hiç ??
beyaz leblebi nc ocre siparişi vermişsin hayırlısı olsun arkadaşım :)
umarım istediğin sonucu alırsın ....
bu arada charm ocre nin kapalı yağmurlu havada balkon fotoları ekleyeceğim albüme birazdan
browni pure hazel ile resim ekledinmi ben mi kaçırdım ? görmek isterim mümkün ise...
arkadaşlar merhaba
bende lens almayı düşünüyorum fakat bu konuda kafam çok karışık. Konuyu yeni buldum 1536 sayfa yorumu görünce gözüm korktu doğrusu...
Solotica lenslerin iyi olduğunu okuyorum heryerde fakat bir türlü denemeden almaya cesaret edemiyorum.
Ayrıca göz rengim koyu ve esmerim ne renk yakışır ne yapmalıyım? yoksa ilk kez lens alacağım için daha uygun fiyatta bir şey alıp denesemmi? please help!!!
tenim çok koyu değil aslında buğday tenliyim hiç lens kullanmadığım için renkte şu ya da bu yakışır bir türlü diyemiyorum fakat sitelerde photoshopla denediğimde en güzel mavi duruyor ama gercekte öyle durmaz onuda biliyorum. Artık denettirmiyor lens satan yerler avrupa yakasında sizin bildiğiniz lens denettiren bir yer varmı? :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?