- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.341
tşkkürler morrisoncum gerçekden ocre ile mel birbirine çok benziyor .
Şunu farkettimki mellerde n.c ile charm arasında oldukça fark var ama ocreler charmda n.c de hemen hemen aynı gibi..
,
çok doğal canım değilmi:))
bunlar çok doğallar yaa
benim koyu kahve gözlerimdede böyle durabilir mi??????bunlar yazın çıkmıştı kışın koyulaştı mı acaba
bunlar çok doğallar yaasupper olmus benm de yeni takintilarim mel ve ocre oldu mel 3 seridede sahane ocre de oole duruor. cok yakısmıs cnm ben de ilerde bır ocre edinmeyi dusunuorm boshayallersmile
bambamcım teşekkürler çok güzel bir renk en az meller kadar güzel ocreler..
Livescim senin için cor grafiteli fotoğraflarımı bir daha yüklüyorum koyu kahverengi gözümde hıdrocor grafite gün ışığında flashsız duruşu.
benim koyu kahve gözlerimdede böyle durabilir mi??????bunlar yazın çıkmıştı kışın koyulaştı mı acaba
sevgili GÜNEŞ senin gözlerin orta kahve bence hidrocor ice düşünebilirsin çok hoş olur istediğin sonuca yakın olabilir.. aslında hidrocharm crystal çıksa o senin koyduğun resme daha yakın olur hani lacivert çerçevesi olcağı için ama soloticalardan düşünüyorsan bence cor ice düşün orta ve açık renkli gözlerde şahane duruyor bence ben çok beğeniyorum tam gri mavi bir ton evet soğuk ama yakışan insana yakışıyor yani özellikle sevgili BAMBAMın cor ice larına bakıp bakıp çok özenmişliğim vardır :)) ama bende cor ice hiç bambamdaki gibi durmadı lila gibi durdu rengi bu yüzden bnm gibi koyu gözlü kişilere cor grafite diyorum.. bir yandan da cor ice ı ne kadar doğal buluyorsam hidrocharm ice ı hiç doğal bulmuyorum çerçevesi çok sırıtıyor bence o kadar açık bir tonda göz rengine direk siyah çerçeve çok yapay geliyor bana..bir de senin gözlerine azul çok güzel oturdu cor ice da güzel durur bayağı da açar rengini diye düşnüüyorum bence cor ice düşünebilirsin sevgili GÜNEŞ :)
grafitlelerin rengi yazdan beri aynı sedefcim sadece ocre biraz daha amberleşti o kadar aynı durur evet:)tşkkürler morrisoncum gerçekden ocre ile mel birbirine çok benziyor .
Şunu farkettimki mellerde n.c ile charm arasında oldukça fark var ama ocreler charmda n.c de hemen hemen aynı gibi..
,
bunlar çok doğallar yaa
bunlar çok doğallar yaa
Canım tahmin ettim cevap attığını...benim de evde internet gitti bakamıyorum yazamıyorum ancak işten.....canım melleri hiç takmıyorum çok yeşil.evde takıyorum sadece:)canım ben mellerde charmı çok opak buldum ya o yüzden nc alayım dedim.bakalım...umarım elime patlamaz yine:)canım sendehazeller niye açmadıki?aslında sarımsı bir yeşil oluyo ama biraz solüsyonda dursun yine dene...ama mellerden iyi yine de di mi?
tenim çok koyu değil aslında buğday tenliyim hiç lens kullanmadığım için renkte şu ya da bu yakışır bir türlü diyemiyorum fakat sitelerde photoshopla denediğimde en güzel mavi duruyor ama gercekte öyle durmaz onuda biliyorum. Artık denettirmiyor lens satan yerler avrupa yakasında sizin bildiğiniz lens denettiren bir yer varmı? :92:
tşkkürler morrisoncum gerçekden ocre ile mel birbirine çok benziyor .
,
bunlar çok doğallar yaa
bunlar çok doğallar yaa
sevgili SEDEFBYO benim gözlerim sevgili VETMANden çok daha koyu ama cor grafiteler bende de aynı böyle durdu
brownicim ,fotonu göremedim cor grafitelerin ile
çok heycanlıyımmmmm mellerim gelmişşş ...arzu ablacıımmm senmiydin arıyan beni bugün meller geldi diye ? o ara çok yoğunduk konuşamadım rahat kusura bakma nolur ya
hiç sorma öyle panik oluyorum ki aklıma geldikçe :).inşallah quartzoyu aratmıcak bi renk olur benim için innşallahhheey mellerle fotonu burayada eklermisin? en son eklenen bir mel vardı şahaneydi..umarım sende beğenirsin.
sağol canım ya inan mahçup oldum öyle apar topar konuşup kapatınca eczacımda yanımdaydı içerside insan doluydueczreyrey bendim seni arayan canım benim anladım kalabalıktı bayagı eczane :))sorun değil gönderdim lenslerinii:)
kızlar bende dun bu forma takılıp kaldım .resımlerın çogunda lensler okadar dogal duruokı dun gece hemen sıpariş verdım. yarın elıme ulasıcagını soledıler. inş sızler gıbı memnun kalırım .sırf beren saat ver rihannannın gözlerıne hasta oldugun ıçın almak ıstıyorum .doğal durur mu gözlerım açık kahvee.sabırsızlıkla kargonun gelmesını beklıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?