Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fikirlerin için teşekkür ederim brownie :) beni epey cesaretlendirdin ice konusunda :)
evet canım haklısın..ice ve grafitenin nc ve charm olanlarını kahverengi ve siyah gözlerde ben de hiç beğenmiyorum...açık renk lense siyah harenin kötü durduğu hakkındaki yorumuna katılıyorum...

Ben de tam tersi charm grafite'i açık renk gözlerde beğenmiyorum. Bence cor grafite açık renk gözlerde daha doğal duruyor,koyu renk gözlerde nc ve charm grafite daha doğal. Nil'in gözleri siyah mesela ve charm grafiteler çok doğal durmuş gözünde. Ama aynı lensi açık renk gözlü bir kişi denemiş aşağıya fotoğrafını ekliyorum,hiç beğenmedim bu kişideki duruşunu. İce'da ise charm serisi hiçbir renk gözde doğal gelmiyor bana da. Beyaz bir lensin üzerinde simsiyah bir çember bence de doğallığı bozuyor. Bu yüzden ice'da en doğal seri cor derim ben... Umarım charm grafitelerim geldikten sonra fikrim değişmez :18:

Eklentiler

• $1zwnn8m.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
sevgili morrison, şöyle izah etmeye çalışayım canım,
benim lenslerimi çok beğenen bir arkadaşım almak istedi ama gözleri benden oldukça açık biri ve sonuç ne yazık ki hüsran oldu ..o bendeki gibi duracağını sandı ,ki özellikle denemesini ben rica ettim,sonuca o da inanılmaz üzüldü tabii sana katılıyorum...

birde ben grafitenin tüm serilerde,göz rengi koyuldukça maviliğin arttığını düşünüyorum ..
mesela ben charm değil de cor garfite alsaydım ,benim siyah gözlerimde tamamen bir mavilik hakim olacaktı,grilik hiç olmazdı reel ortamda...ben ise çok canlı ve farkedilen renkleri sevmediğimden charmı tercih ettim.. ve bende çoğu zaman mavi ,kimi zamanda dumanlı mavi gibi duruyor ama grilik reel de hiç yok ,sadece zaman zaman fotolarda görüyorum ...
dolayısyla siyah gözlü biri olarak mel ocre ve grafite denedim ... en iyi sonuç hangisi derseniz kesinlikle grafite... bu arada senin grafiteli resimlerini 4 gözle bekliyorum ,umuyorum beğeneceksin... :)

Son düzenleme:

sedefbyo'nun alıntı yaptığı bu cor grafitelere bayıldıııııımm.kimin olduğunu anlayamadım ama inanılmaz yakışmış
bettybuluees beni arkadaşın olarak eklermisin senin fotolarını çok merak ediyorum,bambamcım sende beni ekleyebilirsen çok sevinirim..

Kızlar bu arada leventte bir optikçi solotica lens satıyormuş ve denemeye de izin veriyorlarmış.Bir arkadaşım oradan almış.İstanbul da yaşayanlar için iyi olabilir ben de bir hafta içinde gitmeyi planlıyorum

bence grafitenin en güzel göründüğü seri cor serisi..çünkü gördüğüm kadarıyla grafite renginin ne charmı ne de nc olanı göz rengi ister açık olsun ister koyu olsun hoş durmuyor bana göre...cor serisi en opak ve en yoğun boyamalı seri olduğu için rengin kendisi kendini en iyi corda gösteriyor..
ice ın da aynı şekilde nc ve charm olanları kahverengi ve siyah gözlerde berbat görünüyor...hele açık renge siyah hare olayını saymıyorum bile..

cor grafite nin de en iyi durduğu göztabanı orta kahve olanlar....açık olanda çok pastel koyu olanda lacivert gibi oluyor..
seri ayrımı yapmadan sadece renkten bahsederek konuşursam...oldukça pastel bir rengi var grafitenin o yüzden bu rengi riskli renklerden biri olarak görüyorum...grafitenin güzel görünebilmesi için göz tabanının açıklığı koyuluğunun öyle bir ayarda olması lazım ki çok ince bir ayar bu...gözler biraz açık renk olunca yıkanmış da rengi atmış gibisinden silik bir mavi oluyor göz çok koyu olunca da çok koyu ve laciverte kaçan bir mavi oluyor...bu rengin hangi renk göztabanına tam olarak hitap ettiği belli değil...arada kalmış bir renk...grafiteden şikayetçi olanların dertlerini az çok tahmin edebiliyorum neden sevmediklerini..

Son düzenleme:

yok canım mellerden iyi diyemicem :)) onun sebebi de pupil boşluğu :)) ben takığım o pupil boşluğunun şaşılığına soloticalarda özel nc serisi dışında işte o pupil darlığı olmaması benim en sevdiğim özellik başka hiç bir lenste o duruş olmuyor ne yazıkki :)) pure hazel de işte sarımsı bir renk oldu evet ama bir ışıltı gibi durdu akşam kullanım için gayet güzel bir lens aslında sadece o yönden beğendim canımcığım :))

sevgili TYGR hiç gerçekte öyle durmaz bana yakışmaz diye düşünme bence senin içine hangi renk sinecekse hangi renk gözle sen mutlu olacaksan onu tercih et ben yeşil doğal durur diye aldım ama mavi gözü yeşilden daha çok seviyorum şimdi doğallıktan vazgeçtim maviyi çok seviyorum mesela takmıyorum yeşilleri :)) avrupa yakasında solotica deneten yer var ben ordan aldım soloticalarımı ve de hepsini de denemiştim yeri leventte

çok heycanlıyımmmmm mellerim gelmişşş . ..arzu ablacıımmm senmiydin arıyan beni bugün meller geldi diye ? o ara çok yoğunduk konuşamadım rahat kusura bakma nolur ya

heey mellerle fotonu burayada eklermisin? en son eklenen bir mel vardı şahaneydi..umarım sende beğenirsin.
hiç sorma öyle panik oluyorum ki aklıma geldikçe :).inşallah quartzoyu aratmıcak bi renk olur benim için innşallahh her fırsatta quartzolarıma olan aşkımı ilan ediyorum farkındayım ama napiyim çok sefiyorum onları neyse :) melleri ben de tıpkı senin gibi o resimde görüp çok beğendim çok değişmiş yapısı ve rengi çok hoş bir yeşil olmuş sankim yani bana öyle geldi en azından :44: doğal da durdu mu oofff diyorum sana lensler gelir gelmez resimleri koyarım mutlaka

eczreyrey bendim seni arayan canım benim anladım kalabalıktı bayagı eczane :))sorun değil gönderdim lenslerinii:)
sağol canım ya inan mahçup oldum öyle apar topar konuşup kapatınca eczacımda yanımdaydı içerside insan doluydu . tekrar özür diliyorum lensler gelsin tekrar görüşürüz iyi geceler herkeseee

kızlar bende dun bu forma takılıp kaldım .resımlerın çogunda lensler okadar dogal duruokı dun gece hemen sıpariş verdım. yarın elıme ulasıcagını soledıler. inş sızler gıbı memnun kalırım .sırf beren saat ver rihannannın gözlerıne hasta oldugun ıçın almak ıstıyorum .doğal durur mu gözlerım açık kahvee.sabırsızlıkla kargonun gelmesını beklıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif

inşallah istediğin gibi durur gözlerin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…