- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.361
hiç sorma öyle panik oluyorum ki aklıma geldikçe :).inşallah quartzoyu aratmıcak bi renk olur benim için innşallahhher fırsatta quartzolarıma olan aşkımı ilan ediyorum farkındayım ama napiyim çok sefiyorum onları neyse :) melleri ben de tıpkı senin gibi o resimde görüp çok beğendim çok değişmiş yapısı ve rengi çok hoş bir yeşil olmuş sankim yani bana öyle geldi en azından :44: doğal da durdu mu oofff diyorum sana lensler gelir gelmez resimleri koyarım mutlaka
sevgili BEYAZLEBLEBİM canımcığım ben cevap vermiştim senin mesajına ve diğer arkadaşlara da ama gitmiş iyi yaptın demiştim hatta :) ben denemedim hala yolum levent tarafına düşmedi bir türlü bir gitsem deneyeceğim :)) umarım istediğin gibi bir sonuç çok fazla bir açılma beklemiyorum ben koyu gözde bir de nc serisi charm ve cor serisine göre biraz daha az opak diyorlar ama ben nc mel ve charm mel i aynı anda taktığımda renk olarak hiç bir fark görmemiştim..en kötü şeffaf lens niyetine kullanırsın :)) freshlook pure hazel i de aldım evet makyajla taktım ama akşam kullandım ama şaşılık durumu çok sinirime gidiyor soloticanın en sevdiğim olayı işte o şaşı ifade olmaması çok güzel :)) sen de ocrelerin gelene kdr yeşillerini takarsın.. bu arada charm melleri naptın kullanmıyor msuun hiç ??
arkadaşlar doğal duran gri -mavi istiyorum cor ice ile cor grafite arasında kaldım ama göz yapım küçük charme mel kullanıyorum onda taşma çok belli değil.cor grafite çok net bir değişiklik sağlamıyor hatta bulanık gördüm kimi resimlerde ice daha mı iyi sanki:44:
charme ice charme graffite yada cor graffite ne dersiniz
Yahu lensler havada uçuşuyor herkes edinmiş ben gidip görüp beğenip alabileceğim bir özellikle solotica satan bir lensçinin adres veya iletişim numarası alabilir miyim kızlar sizden ??
Muhtemelen 2-3 adet lens alırım gibime geliyor :))) Mevcut lenslerimden gına geldi artık koşaradım değiştirmek istiyorum. :84: :92:
bugün ablamla görüştük ve beni ilk defa solotica lenslerimle gördü...ve çok çok beğendi
ona ice a da niyetlendiğimi söyledim videolarını gösterdim ve hatta diğer renklerin de videolarını gösterdim hiçbirini beğenmedi..senin gözündekiler en güzeli bence hiç değiştirme hatta mümkünse bu elindekileri yedekle dedi...bunlar sana çok güzel oturmuş..sen rengini bulmuşsun dedi...ve ice için söylediği yorumları tekrar gözden geçirince ona hak vermeye başladım...açık renk göz herşey demek olmuyor anlamlı ve sağlıklı bakmadığı sürece...senin rengin bakışları daha vurucu dedi bana :)
sonuç olarak şimdilik soloticadan başka bir renk alma fikrimden vazgeçtim...ancak bu sefer kafamda şöyle bir soru da yok değil..
azul renginin en güzel ve en doğal göründüğü seri cor serisi mi ? azula devam etmek istiyorum ancak diğer serilerin de azullarını denemelimiyim sizce ? yoksa cor a mı devam ediyim..
Arkadaşlar, ben de dün leventteki optikçide ilk defa yeni aldığım cor mel dışındaki lensleri deneyip baktım. Başına aynı durum gelen varmı diye sormak istiyorum,topazio ve quartzo benim gözümde çok tuhaf duruyor.Ortadaki gözbebeği, pupilmi deniyor çok minik kaldı,gözlerimde pörtlemiş gibiydi. Nc crystal hayalim vardı, o diğer ikisi gibi değildi doğal durdu ama acayip rahatsız ediyordu ve sürekli kaydı. Charmlarda ise hareler kendi gözüm çok koyu kahve olduğu için çok sırıttı ve yakından doğal falan değildi, resmen baush and laumb lensleri gibi damar damar falandı. Sadece cor serisi gözüme uydu, ben şimdi cor dışındakileri takamıyacakmıyım ühüüüüBu arada yeni aldığım melin yanına oradaki bayan eski meli taktı,resmen 2 ton falan koyulmuş..Burada birkaç arkadaş göz curvelerinin 8.7 den küçük olduğunu o yüzden her seriyi takamadıklarından bahsediyorlardı sanırım benim de öyle..
guness hanmmm tam sımdı aklmdan gecıyrdunuz sızede soruym bugun muayene oldum 8.6 ms capım halbukı bn fresloktada 8.6 kullandım ama zamanı gectıgınden sorn yasadım sanırımda napım ben ya solotıca 8.7 mıs capı sorun yaratıyrmı sz cee
canım ben bugüne kadar 8.6 olan markaları da kullandım 8.7 olanları da kullandım açıkcası çok bir fark göremedim..
ancak fark gördüğüm şey 8.6 8.7 diye bahsedilen temel eğri değil de çap dedikleri 14.00 ve 14.50 gibisinden rakamlarla ifade edilen şeyde farkı gördüm..
mesela freshlookun çapı 14.50 idi ve bende kayma yapıyordu...daha küçük çaplarda kayma sorunu yaşamadım...temel eğriden daha önemli sanırım çap değeri..
ya ama ben ozellkle sordum bugun doktora goz hastanesıne gıttımozellke receteme 8.6 yams capa bısey demedı bn ozellıkle sordum 14. lu bı rakam fln ne oluyo dedım op.dr sonucta dedı lensınle gelıyor dedı o cap ne alakasa of yaa freslok aynen 14.50se solotıca 14.2 dıye bylrm onda rahat edermaman alcam ya valla gıtcem leventtekı yere sorun yasarsam ılk ayda bellı olur sanırım
Sevgili Browniicim bugün birden esti aklıma mellerimi taktım. Öncelikle bana ilk günkü kadar kötü gelmedi çünkü o zarsı, gözüme perde inmiş donuk görüntü yoktu.daha doğaldı.genel olarak da tepkiler öyle hatta çok beğenenler bile oldu:)ama yine de pure hazellerin önüne geçemedi.yani ben bile uzaktan beğendim ama haylimdeki renk mi?hayır değil.çook yeşil ama eskisinden çok iyi.cvanım bu arada sana demiştim ya elalar kabında daha kahve duruyo lensi solüsyonda koyultsak mı diye, ben opti freeye koydum 1 haftadır bekliyo içinde.acaba ondan mı güzelleşti?sen de bir dene istersen belki istediğine daha yakın olur?
ya ama ben ozellkle sordum bugun doktora goz hastanesıne gıttımozellke receteme 8.6 yams capa bısey demedı bn ozellıkle sordum 14. lu bı rakam fln ne oluyo dedım op.dr sonucta dedı lensınle gelıyor dedı o cap ne alakasa of yaa freslok aynen 14.50se solotıca 14.2 dıye bylrm onda rahat edermaman alcam ya valla gıtcem leventtekı yere sorun yasarsam ılk ayda bellı olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?